Steta, da je bolje odbrane...
BH klubovi u Evropi - 2013/14
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#726 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Pa bolan bolan sto ne dovedosmo stopere kakve Bog zapovijeda?!
Stoperski par da je jaci, moglo je glat X biti. Nisam nezhvalan, rezultat bih potpisao prije tekme, ali svaka sansa koju su napravili bila je nakon ofirnog ispadanja nasih stopera.
- Muhamed Đakmić
#727 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Bilo bi fino da prođete, ali biće zeznuto. Ne smiješ se otvoriti protiv ovih.
- BegA_
#728 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Pa zna se, cadvi ko kuca. Igra Kemicin idol, nema sumnje da cemo ih rastimovati na proste faktore. Jos kad' Vukasin polomi vaseg idola Lazillu. Pff...psy5000 wrote:sta odigrati u cetvrtak. 7+ ili nula golova gostiBegA_ wrote:Sta odigrati u utorak?! +5 ili +7, pitanje je sad'.
-
Objektivni navijac
#729 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Pobjeda je pobjeda,na pobjedu i na Kosevu

- scooby_dooby_doo
#730 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Ovo ti se zove samo fizicka sprema(kondicija).Kad imas snagu i brzinu da se brzo vracas u odbranu,krpis rupe..samo da je toga bilo 5:4 za Zelju !
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#731 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Joj jes im odbrana kanta na nivou Rudara iz Prijedora majke mi.
Zeljeznicar odigrao sa puno srece, i hrabrosti. Aktivan rezultat, ako hoce prolaz morat ce biti jako oprezni. Mada realno sada Zeljeznicaru igraju rezultati i 2:1 i 3:2 sto je velika olaksavajuca okolnost.
Zeljeznicar odigrao sa puno srece, i hrabrosti. Aktivan rezultat, ako hoce prolaz morat ce biti jako oprezni. Mada realno sada Zeljeznicaru igraju rezultati i 2:1 i 3:2 sto je velika olaksavajuca okolnost.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#732 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Teško mi je procijeniti ko ima lošiju odbranu.
- psy5000
#733 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
a da se mozda odigra lazo ili melunovic daju gol. mora da ce bit dobre kvote. najmanje 15BegA_ wrote:Pa zna se, cadvi ko kuca. Igra Kemicin idol, nema sumnje da cemo ih rastimovati na proste faktore. Jos kad' Vukasin polomi vaseg idola Lazillu. Pff...psy5000 wrote:sta odigrati u cetvrtak. 7+ ili nula golova gostiBegA_ wrote:Sta odigrati u utorak?! +5 ili +7, pitanje je sad'.
- omega369
#734 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
luckylaka wrote:Prije mjesec,a danas pjevajuci na posao.Hvala Zeljo,hvala Facetv,hvala Marjanu i Vediluckylaka wrote:luckylaka wrote:Moja realna prognoza (nije navijacka)Zeljo prolazi u sledece kolo jer ima iskustva sa ovim jacim ekipama ,Sarajevo ce na guzove jer ce podcijeniti konobare i zidare.Ostali ne znam ni s kim igraju.
ma sta imate iskustva, prvi put da se niste obrukali u zadnjih 10 godina. treba biti realan i reci da su golovi na utakmici padali i vise nego slucajno i da i jedna i druga ekipa imaju velikih problema i sa igrom i sa odbranom. a plzen pogotovo, tri prelaska centra prime tri gola
konacno imate aktivan rezultat i sansu da sami nesto uraditi, pa cemo vas vidjeti
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#735 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
zeljo iz mega klasicnog bunkera zabije tri gola, a ovi likovi u prvom pol 4-5 zicera profuliše. kao sada zeljo igrao bolje npr nego protiv maribora
samo što su danas imali jedno 789 puta više srece. al i sreca je sastavni dio sporta i šteta bi bilo da ovako dobar rezultat olako ispuste u revanšu
u revanšu bi najbolje bilo igrati tvrdo, da se ne primi gol, a pokušati šta zabiti iz prekida ili nekako kao danas. od nekog napadanja i nadigravanja mislim da nema nikakve šanse
u revanšu bi najbolje bilo igrati tvrdo, da se ne primi gol, a pokušati šta zabiti iz prekida ili nekako kao danas. od nekog napadanja i nadigravanja mislim da nema nikakve šanse
- psy5000
#736 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
to ti je sve iskustvo. a ne ko vi 20 puta predjete centar 50 suteva u okvir gola i opet jedva protiv mornara tri golaomega369 wrote:![]()
ma sta imate iskustva, prvi put da se niste obrukali u zadnjih 10 godina. treba biti realan i reci da su golovi na utakmici padali i vise nego slucajno i da i jedna i druga ekipa imaju velikih problema i sa igrom i sa odbranom. a plzen pogotovo, tri prelaska centra prime tri gola
-
north
#737 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Ne bih da budem pogrešno shvaćen, ali komšijama mogu čestitati samo na izuzetno aktivnom rezultatu, jebi ga tri puta se prešao centar 3 gola...odlično, nema šta...s ovim plzenom nešto nije u redu s igrom otpozadi, pa ono je nenormalno...treći vam gol daje veliku šansu, nemojte igrati na 1-0, jer ovaj plzen će dati gol na AFH, ali bogami i primiti samo ako budete znali...do vas je.
Imate šanse, ne ogromne kako će optmisti odmah posmisliti, ali daleko od toga fa ne možete... još jednom čestitke na zalaganju vaših igrača i dobrom rezultatu, ali mislim da igra nije bila ni blizu toliko dobra koliko rezultat pokazuje...nije ljubomora zaista, oni stariji će razumjeti, mlađi će se možda upaliti i neka ih....
Imate šanse, ne ogromne kako će optmisti odmah posmisliti, ali daleko od toga fa ne možete... još jednom čestitke na zalaganju vaših igrača i dobrom rezultatu, ali mislim da igra nije bila ni blizu toliko dobra koliko rezultat pokazuje...nije ljubomora zaista, oni stariji će razumjeti, mlađi će se možda upaliti i neka ih....
- Pokerboy11
#738 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Realno !north wrote:Ne bih da budem pogrešno shvaćen, ali komšijama mogu čestitati samo na izuzetno aktivnom rezultatu, jebi ga tri puta se prešao centar 3 gola...odlično, nema šta...s ovim plzenom nešto nije u redu s igrom otpozadi, pa ono je nenormalno...treći vam gol daje veliku šansu, nemojte igrati na 1-0, jer ovaj plzen će dati gol na AFH, ali bogami i primiti samo ako budete znali...do vas je.
- BHF_Manijak
#739 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Omega druze, vecinom si korektan lik, ali sad fakat ghuja iz tebe progovara. Pokusaj na tren biti realan. Mi smo zabili tri, kakva takva, gola likovima koji su prosle godine naderali Napolija (koji istoj odbrani ne dade gola), Atletica itd.., a vi amaterima (u pravom smislu te rijeci) u 2 utakmice ste dali 3 gola.
Nije mi sad cilj rasprava, posebno nakon ovako lude utakmice, ali to nipodastavanje protivnika mi ide na neku stvar. Za 5 stranica svest cete Plzen na nivo Libertasa.
PS A kakvu ste igru ocekivali? Pa i prije meca svi su ovdje, ali i javnost, pricali o autobusima nazad, bunkeru i slicno, a sad odjednom kao "daj ba, branili ste se, niste dva pasa sastavili". Jok eto trebali smo ih napast sa 4-3-3.
Nije mi sad cilj rasprava, posebno nakon ovako lude utakmice, ali to nipodastavanje protivnika mi ide na neku stvar. Za 5 stranica svest cete Plzen na nivo Libertasa.
PS A kakvu ste igru ocekivali? Pa i prije meca svi su ovdje, ali i javnost, pricali o autobusima nazad, bunkeru i slicno, a sad odjednom kao "daj ba, branili ste se, niste dva pasa sastavili". Jok eto trebali smo ih napast sa 4-3-3.
Last edited by BHF_Manijak on 16/07/2013 19:42, edited 1 time in total.
- Edin H.
#740 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Ko zna, znaluckylaka wrote:Prije mjesec,a danas pjevajuci na posao.Hvala Zeljo,hvala Facetv,hvala Marjanu i Vediluckylaka wrote:luckylaka wrote:Moja realna prognoza (nije navijacka)Zeljo prolazi u sledece kolo jer ima iskustva sa ovim jacim ekipama ,Sarajevo ce na guzove jer ce podcijeniti konobare i zidare.Ostali ne znam ni s kim igraju.
- psy5000
#741 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
pa mi u zivotu nismo imali u jednoj utakmici 4 suta u okvir gola i 3 pogotka. trebace dosta srece i zalaganje za prolaz u revansu. al samo hrabro i kao i danas malo pojacati odbranu i moze se sve desiti
- Lakat Jebić
#742 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
ma kakva igra, nije je ni bilo. dvije su pozitivne stvari iz ove utakmice: 1. njihova odbrana je losa, puna rupa, vidjelo si u prvom kad je bilo onih par kontri 2. sto smo se vratili sa 3:1, nadat se da preguramo taj kompleks evropenorth wrote:Ne bih da budem pogrešno shvaćen, ali komšijama mogu čestitati samo na izuzetno aktivnom rezultatu, jebi ga tri puta se prešao centar 3 gola...odlično, nema šta...s ovim plzenom nešto nije u redu s igrom otpozadi, pa ono je nenormalno...treći vam gol daje veliku šansu, nemojte igrati na 1-0, jer ovaj plzen će dati gol na AFH, ali bogami i primiti samo ako budete znali...do vas je.
- Charuga
- Globalni moderator
#743 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Mozda se uigraju, nisu cesto igrali njih petorica nazad.BHF_Manijak wrote:Pa bolan bolan sto ne dovedosmo stopere kakve Bog zapovijeda?!![]()
![]()
Stoperski par da je jaci, moglo je glat X biti. Nisam nezhvalan, rezultat bih potpisao prije tekme, ali svaka sansa koju su napravili bila je nakon ofirnog ispadanja nasih stopera.
- Havatar
#745 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Igraci su dali sve od sebe ali ipak nema Zeljeznaicar kvalitet za pobjedu ali i Viktorija Plzen ima mnogo slabiju ekipu nego prosle godine. Sad u revansu je moguce uz pomoc publike da se otvari prolaz dalje posto ce navijanje dati dodatnu motivaciju dok ce na igrace Viktorije uticati tako da daju manje nego sto mogu ali ipak i dalje je tesko ocekivati prolaz .
- KPNCTNJAH
#746 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
BHF_Manijak wrote:Omega druze, vecinom si korektan lik, ali sad fakat ghuja iz tebe progovara. Pokusaj na tren biti realan. Mi smo zabili tri, kakva takva, gola likovima koji su prosle godine naderali Napolija (koji istoj odbrani ne dade gola), Atletica itd.., a vi amaterima (u pravom smislu te rijeci) u 2 utakmice ste dali 3 gola.
Sjeti se Cluja sezonu prije dvomeca protiv nas, s kim su igrali u LP, pa se provukose samo zato sto je Hadzija fulio nemoguce... realno mogli ste u prvom primiti 5 golova, eto pogledajte snimak, vjerovatno niste sve njihove prilike registrovali, golman vas je spasio i po mom misljenju on je igrac utakmice... ljudi vas razbili u prvom i pokazali da su daleko bolji, ali isto tako imaju odbranu na nivou ekipe iz nase lige
noseni navijacima mozda ovi vasi nesto naprave, ali isto tako to moze biti mac s dvije ostrice, ako se zalete previse ovi bi iz mogli razbiti kao nas Besiktas... ne vjerujem da mozete dva puta imati ovoliko srece, ali bar se niste obrukali sto je i bio cilj... sve u svemu, odlican rezultat za vas (a i za mene 7+
- Arteta
#747 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Steta sto Jamak fizicki ne lici nimalo na fudbalera, da je malo pametniji dosad bi igrao u jacoj Ligi.
- psy5000
#748 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
kolika je bila kvota 6+ i 7+
- Baltazar_khan
- BHF_Manijak
#750 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
I ja to kontam, hajmo sad koja dova za iftar!Plavih_11 wrote:Mozda se uigraju, nisu cesto igrali njih petorica nazad.BHF_Manijak wrote:Pa bolan bolan sto ne dovedosmo stopere kakve Bog zapovijeda?!![]()
![]()
@Kristijan, ma svjestan sam ja ba da su oni za nas jos uvijek apsolutno favorit, uprkos aktivnom rezultatu. Ljudi su fizicki jaci, a to nerijetko zna biti kljuc u ovakvim tekmama. Nadam se pozitivnom ishodu, ali se isto tako ne zavaravam.