IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
- FOČANSKI PROPISI
#726 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Svi ovi ,koji brane dvadeset godina jada i čemera su sebičnjaci.
"Neka je nama dobro,briga nas za druge".
Osvrnite se oko sebe:
Gdje su radnici SARABONA?
Gdje su radnici TATA?
Gdje su radnici PAK CENTRA?
Gdje su radnici FAMOSA?
Gdje su radnici BICIKLARE?
Gdje su radnici ĆILIMARE?
Gdje su radnici HLADNJAČE?
Gdje su radnici ENERGOINVESTA?
Gdje su radnici drugih ilidžanskih preduzeća?
Šta rade,kako žive,imaju li djecu,unuke?
"Neka je nama dobro,briga nas za druge".
Osvrnite se oko sebe:
Gdje su radnici SARABONA?
Gdje su radnici TATA?
Gdje su radnici PAK CENTRA?
Gdje su radnici FAMOSA?
Gdje su radnici BICIKLARE?
Gdje su radnici ĆILIMARE?
Gdje su radnici HLADNJAČE?
Gdje su radnici ENERGOINVESTA?
Gdje su radnici drugih ilidžanskih preduzeća?
Šta rade,kako žive,imaju li djecu,unuke?
- FOČANSKI PROPISI
#727 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Za one što i dalje ,zbog sebe, podržavaju beznađe:
Zašto u hotelu RADON PLAZA radi 16 sobarica za platu od 300 KM?
Zašto njih 15 nije prijavljeno?
Zašto u ŠKAFI imaju, isto tako, radnici 300 KM platu.
Zašto u hotelu TERME stalno stoji otvoren oglas za prijem sobarica,konobara i slično?
Zašto na Ilidži ima 500 prodavnica iznemogle robe (smeća sa zapada)?
Zašto penzineri kupuju jedan paradajz svaki treći dan?
Zašto su trgovci,konobari građani drugog reda?
Jednostavno,zašto Senaid "IMA SVE" osim h u imenu,a Miralem (SARABON) samo kamen u bubregu?
Zašto njih 15 nije prijavljeno?
Zašto u ŠKAFI imaju, isto tako, radnici 300 KM platu.
Zašto u hotelu TERME stalno stoji otvoren oglas za prijem sobarica,konobara i slično?
Zašto na Ilidži ima 500 prodavnica iznemogle robe (smeća sa zapada)?
Zašto penzineri kupuju jedan paradajz svaki treći dan?
Zašto su trgovci,konobari građani drugog reda?
Jednostavno,zašto Senaid "IMA SVE" osim h u imenu,a Miralem (SARABON) samo kamen u bubregu?
-
Aqua_S
#728 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
svi su kaka, samo su u BNS-u moralne i ljudske gromade, wtf.FOČANSKI PROPISI wrote:Ima jedna stvar koju ,možda, ne znate,a tiče se Huseina Mahmutovića:
Glavni igrači i protagonisti ideje njegove stranke "Svi u javne kuće" su bivši vlasnici (vrijeme njegove carevine) istih:
ŽORŽ , TANJO ,RUJO
- FOČANSKI PROPISI
#729 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Hvala ti za iskrene odgovore!Superhik_ wrote:pa bolje i to nego 5 sobarica za 900KM. uostalom, moguće je da iste rade i u keljmendijevom hotelu pa i tamo ostvaruju neka primanja. ono znaš ko razmjena studenata, tj sobaricaFOČANSKI PROPISI wrote:Za one što i dalje ,zbog sebe, podržavaju beznađe:
možda čovjek od silnih obaveza i kampanje nije stigao da ih prijaviFOČANSKI PROPISI wrote:Zašto njih 15 nije prijavljeno?
šta će, nema se..FOČANSKI PROPISI wrote:Zašto u ŠKAFI imaju, isto tako, radnici 300 KM platu.
zar ti smiješ vako pričati za bega budnju, pazi da ti njegov brat, (ugledni član tvoje stranke) klempu ne zvekne. uostalom da li je fadil prijavio svoje radnike?FOČANSKI PROPISI wrote:Zašto u hotelu TERME stalno stoji otvoren oglas za prijem sobarica,konobara i slično?
ih sad smeće, kako znaš?FOČANSKI PROPISI wrote:Zašto na Ilidži ima 500 prodavnica iznemogle robe (smeća sa zapada)?
pa nevalja puno kalija unositi u organizam, utiče na mokraćne kanale. izgleda to svi znaju osim tebe.FOČANSKI PROPISI wrote:Zašto penzineri kupuju jedan paradajz svaki treći dan?
što nisu išli u školu, ko im je kriv. jesi li i ti među njima?FOČANSKI PROPISI wrote:Zašto su trgovci,konobari građani drugog reda?
znaš kako kažu, kamen po kamen palača.FOČANSKI PROPISI wrote:Jednostavno,zašto Senaid "IMA SVE" osim h u imenu,a Miralem (SARABON) samo kamen u bubregu?
- FOČANSKI PROPISI
#730 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Ima li šta novo kod tebe?Aqua_S wrote:svi su kaka, samo su u BNS-u moralne i ljudske gromade, wtf.FOČANSKI PROPISI wrote:Ima jedna stvar koju ,možda, ne znate,a tiče se Huseina Mahmutovića:
Glavni igrači i protagonisti ideje njegove stranke "Svi u javne kuće" su bivši vlasnici (vrijeme njegove carevine) istih:
ŽORŽ , TANJO ,RUJOde ba fočak smanji doživljaj. nemoj da opet otvorim debatu na temu Sejo ( Zahid) Muharemović..
![]()
![]()
-
Aqua_S
#731 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
pravo da ti kažem, ništa novo. u svojoj zemlji, na svojoj ženi 
-
Aqua_S
#732 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
nego ima li ko informacija, kako prođe sinoć skup SBB-a u Hrasnici?..koliko je bilo miliona simaptizera??

- FOČANSKI PROPISI
#733 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Nemoj više,molim te.Aqua_S wrote: nemoj da opet otvorim debatu na temu Sejo ( Zahid) Muharemović..![]()
![]()
Imaš kafanu,zovneš Seju (prijatelja) i zeta u njega pa raspravljaj do mile volje.
Ako ti to ne odgovara imaš sud ,pa tamo iznesi to što znaš.
- FOČANSKI PROPISI
#734 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Dokle tako?Aqua_S wrote:pravo da ti kažem, ništa novo. u svojoj zemlji, na svojoj ženi
Može i ovako:
U tuđoj zemlji,na tuđoj ženi!
- FOČANSKI PROPISI
#735 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Meni Sena(h)id (nedo bog)nije jaran,ovom gore Sejo jeste (poznaje ga mnogo bolje od rođene žene u njega.)Superhik_ wrote: pa što ti onda senaida ne zovneš na kafu i raspravljaš se do mile volje. možda i neki biznis započnete, jer čuo sam da memić sada planira taliti F16 pa planira franšizu.
ili pak ako ti to ne odgovara imaš sud, pa tamo iznesi sve što znaš.
![]()
![]()
-
Aqua_S
#736 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
kakvo crno jaranstvo on je od mene stariji 20 godina minimalno, ako ne i više...ovo što sam ja javno rekao o njemu zna cijeli butmir i pola ilidze barem...FOČANSKI PROPISI wrote:Meni Sena(h)id (nedo bog)nije jaran,ovom gore Sejo jeste (poznaje ga mnogo bolje od rođene žene u njega.)Superhik_ wrote: pa što ti onda senaida ne zovneš na kafu i raspravljaš se do mile volje. možda i neki biznis započnete, jer čuo sam da memić sada planira taliti F16 pa planira franšizu.
ili pak ako ti to ne odgovara imaš sud, pa tamo iznesi sve što znaš.
![]()
![]()
Last edited by Aqua_S on 03/10/2012 08:44, edited 1 time in total.
- FOČANSKI PROPISI
#737 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Naravno da ću te ignorisati kad budeš potencirao jalove (bez argumenata )rasprave.Superhik_ wrote: pa ti mene ignorišeš? molim te da ubuduće budeš dosljedan.
- FOČANSKI PROPISI
#738 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Moj cilj je normalna Ilidža,Ilidža za svakoga,a ne KEREŠ JASMIR (budući načelnik).Superhik_ wrote:pa i ovo gore je jalovo pa si prosto morao. nemoj se brukati par dana pred izbore,izdrži još koji dan i onda si hadžija, kereš će te uzeti najmanje za savjetnika. a poznavajući tvoje kvalitete ti ćeš iz sjene voditi ilidžu a kereš će samo biti marioneta, nešto poput obame.FOČANSKI PROPISI wrote:Naravno da ću te ignorisati kad budeš potencirao jalove (bez argumenata )rasprave.Superhik_ wrote: pa ti mene ignorišeš? molim te da ubuduće budeš dosljedan.
Zar ti stvarno ne misliš k'o i ja?
- H4v4t4R
#739 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
fočak, jel i tebi foča glavni grad?Superhik_ wrote:inače, hoće li ta uskotračna pruga brčko-foča-pariz ? s obzirom da je kereš sa bjelašnice možda bi trebala ovako ići brčko-foča-bjelašnica-parizFOČANSKI PROPISI wrote:[q
-
legalista
#740 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
imaju para što su nakrali od narodatavustavus wrote:focak sto si ljubomoran pa stranka postoji od 92' i ima para...ali dok je visila sbih nisam te cuo da si govorio ovako ili slicno...zasto njih nisi primjetio a cim izadjes iz kuce neki od kandidata sbih te pogleda sa bandere..necemo sad podmetanja..hocete li jos da znate sta je ko doruckovao i gdje gace kupio... evo da si ti objektivan ja znam dva covjeka koji ce glasati za neke kandidate iz bns,valjali im ljudi..rekao bi im da glasaju i za tebe,kunem se...ali vjeruj mi glasace za Memu na moj obraz![]()
..halali
![]()
-
LAXX
#741 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
velika podrska na ilidzi kandidatu za nacelnika RASIMU LAKOTI ,slika sve govori --SBB do pobjede-
legalista
#742 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
pazi da te ne provale ko si pa češ morati u jeleć pješice nema uskotračne ili sa noge na noguFOČANSKI PROPISI wrote:Ima jedna stvar koju ,možda, ne znate,a tiče se Huseina Mahmutovića:
ŽORŽ , TANJO ,RUJO
-
legalista
#743 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
jeli ovo bilo na ilidži ili negdje drugoLAXX wrote:velika podrska na ilidzi kandidatu za nacelnika RASIMU LAKOTI ,slika sve govori --SBB do pobjede
-
Aqua_S
#744 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
okuražio se fočak, konta braniće ga Baša zet Seje Muharemovića..legalista wrote:pazi da te ne provale ko si pa češ morati u jeleć pješice nema uskotračne ili sa noge na noguFOČANSKI PROPISI wrote:Ima jedna stvar koju ,možda, ne znate,a tiče se Huseina Mahmutovića:
ŽORŽ , TANJO ,RUJO
- dadoka84
#745 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Šta smo dočekali, ko da nam sudbinu kroji

-
Aqua_S
#746 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
eh još kad bi mi znali, moj vučko na koga se ova tvoja konstatacija odnosi...dadoka84 wrote:Šta smo dočekali, ko da nam sudbinu kroji![]()
![]()
-
Aqua_S
#747 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
hrasnica..sinoć koliko sam informiranlegalista wrote:jeli ovo bilo na ilidži ili negdje drugoLAXX wrote:velika podrska na ilidzi kandidatu za nacelnika RASIMU LAKOTI ,slika sve govori --SBB do pobjede
-
LAXX
#748 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Aqua_S wrote:hrasnica..sinoć koliko sam informiranlegalista wrote:jeli ovo bilo na ilidži ili negdje drugoLAXX wrote:velika podrska na ilidzi kandidatu za nacelnika RASIMU LAKOTI ,slika sve govori --SBB do pobjede
-
dinoEL
#749 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
jel ovo SBB-ovce same sebi uče fatihu s obzirom na poraz koji ih čeka u nedjelju?LAXX wrote:![]()
- Klikeraš
#750 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Lukomir pripada Općini KonjicSuperhik_ wrote:inače, hoće li ta uskotračna pruga brčko-foča-pariz ? s obzirom da je kereš sa bjelašnice možda bi trebala ovako ići brčko-foča-lukomir-parizFOČANSKI PROPISI wrote:[q