Jaro moj u Zenici Fudo krimos smjenio SDA hobotnicu.zippoo87 wrote: ↑28/02/2022 16:03 Jao majko st smo mi Bogu skrivili pa nas spodobe kao Bakir,Bisera,Dzaferovic i ostala nepismena kamarila predstavljaju.
Pa kako je tuzno i jadno gledati nesposobne ljude da upravljaju nekim procesima,pa meni se u stomaku sve okrene kada neko iz SDA progovori koju pred kamerama.
Pored toliko sposobnih koji i zele i mogu da rjesavaju stvari,mi imamo politicke kriminalce koje zele samo da stanje ostane iato ili gore,da bi se njihov kriminal nastavio.
Meni je nevjerovatno da jos ima ljudi koji povezuju vjeru i politicare i stranke ,pa ako su vjernici onda znaju da je najsvetijom knjigom zabranjeno krasti,lagati,manipulisati,iskoristavati,unistavati i ave ovo sto rade nacionalne stranke.
Podrzavati SDA je iato kao podrzavati sada Rusiju u ovom ratu...anticivilizacijski cin i teski zlocin
Kad zine slaze,jedno dogovori drugo radi. Pravi istu izbornu masineriju ko i bagra SDA, a uz to još ima brdskoplsninski dijalekt.
Al daba dode pismen čovjek i brani ga kaze samo nek nije SDA a ovaj od istog k. urca pravljen.
Prije toga okupila se gratska raja dobila dosta vjecnika ali gazda stranke se proda SDA za dobar ugovor sa elektroprivredom.
Dakle do naroda jeste donekle jer realno prodaju se za paket ulja a za platu i topli sa budeta ce i vjeru da proda a od nekle i do opozicije koja je razjedinjenjena i ne aktivna te isto sustinski orjentisana na pozicije tj za svoj dep kao i kompletna narodna masa