SDA-All about

Daft Haruki

#71951 Re: SDA-All about

Post by Daft Haruki »

zippoo87 wrote: 28/02/2022 16:03 Jao majko st smo mi Bogu skrivili pa nas spodobe kao Bakir,Bisera,Dzaferovic i ostala nepismena kamarila predstavljaju.
Pa kako je tuzno i jadno gledati nesposobne ljude da upravljaju nekim procesima,pa meni se u stomaku sve okrene kada neko iz SDA progovori koju pred kamerama.

Pored toliko sposobnih koji i zele i mogu da rjesavaju stvari,mi imamo politicke kriminalce koje zele samo da stanje ostane iato ili gore,da bi se njihov kriminal nastavio.

Meni je nevjerovatno da jos ima ljudi koji povezuju vjeru i politicare i stranke ,pa ako su vjernici onda znaju da je najsvetijom knjigom zabranjeno krasti,lagati,manipulisati,iskoristavati,unistavati i ave ovo sto rade nacionalne stranke.

Podrzavati SDA je iato kao podrzavati sada Rusiju u ovom ratu...anticivilizacijski cin i teski zlocin
Jaro moj u Zenici Fudo krimos smjenio SDA hobotnicu.
Kad zine slaze,jedno dogovori drugo radi. Pravi istu izbornu masineriju ko i bagra SDA, a uz to još ima brdskoplsninski dijalekt.
Al daba dode pismen čovjek i brani ga kaze samo nek nije SDA a ovaj od istog k. urca pravljen.
Prije toga okupila se gratska raja dobila dosta vjecnika ali gazda stranke se proda SDA za dobar ugovor sa elektroprivredom.
Dakle do naroda jeste donekle jer realno prodaju se za paket ulja a za platu i topli sa budeta ce i vjeru da proda a od nekle i do opozicije koja je razjedinjenjena i ne aktivna te isto sustinski orjentisana na pozicije tj za svoj dep kao i kompletna narodna masa
zippoo87

#71952 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

Daft Haruki wrote: 28/02/2022 19:30
zippoo87 wrote: 28/02/2022 16:03 Jao majko st smo mi Bogu skrivili pa nas spodobe kao Bakir,Bisera,Dzaferovic i ostala nepismena kamarila predstavljaju.
Pa kako je tuzno i jadno gledati nesposobne ljude da upravljaju nekim procesima,pa meni se u stomaku sve okrene kada neko iz SDA progovori koju pred kamerama.

Pored toliko sposobnih koji i zele i mogu da rjesavaju stvari,mi imamo politicke kriminalce koje zele samo da stanje ostane iato ili gore,da bi se njihov kriminal nastavio.

Meni je nevjerovatno da jos ima ljudi koji povezuju vjeru i politicare i stranke ,pa ako su vjernici onda znaju da je najsvetijom knjigom zabranjeno krasti,lagati,manipulisati,iskoristavati,unistavati i ave ovo sto rade nacionalne stranke.

Podrzavati SDA je iato kao podrzavati sada Rusiju u ovom ratu...anticivilizacijski cin i teski zlocin
Jaro moj u Zenici Fudo krimos smjenio SDA hobotnicu.
Kad zine slaze,jedno dogovori drugo radi. Pravi istu izbornu masineriju ko i bagra SDA, a uz to još ima brdskoplsninski dijalekt.
Al daba dode pismen čovjek i brani ga kaze samo nek nije SDA a ovaj od istog k. urca pravljen.
Prije toga okupila se gratska raja dobila dosta vjecnika ali gazda stranke se proda SDA za dobar ugovor sa elektroprivredom.
Dakle do naroda jeste donekle jer realno prodaju se za paket ulja a za platu i topli sa budeta ce i vjeru da proda a od nekle i do opozicije koja je razjedinjenjena i ne aktivna te isto sustinski orjentisana na pozicije tj za svoj dep kao i kompletna narodna masa
Evo post sa druge teme maloprije napisan ali se moze i ovdje prenijeti,jer se radi o izdajnicima i prodanim dusama o kojima ti pises.
zippoo87 wrote: 28/02/2022 19:20

Izdajnici i petokolonasi su najgori.
Koliki su ljudi sljam najbolje govori podatak da vecinu mozes kupiti za sicu.
Takvi su i u BiH...kupe te na izborima za cvaju,kupe te kada im treba preletac papak za zaposlenje zene,kupe te u firmi da sutis sa vecom platom 50 KM i ljudi na to pristaju.
Umjesto da se napravi sistem u kojem ce svi imati puno i dovoljno pa ti nece ni trebati mito i necija sadaka...ali nema svako mozga a sujete su krhke kod vecine i odmah gujica zine...neka je i malo,bolje nego nista.
Najgori od svih su mi obraz djonasi
zippoo87

#71953 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

elcaliente wrote: 28/02/2022 19:28
zippoo87 wrote: 28/02/2022 19:25

Pa "njihov prosjecni glasac" i jeste najjadniji i najsiromasniji korpus u drzavi.Upravo u tome i jeste problem...sto onaj neobrazovani i lako potkupljivi covjek koji nikada nije nista ni imao ,niti je kada isao po svijetu i putovao i osjetio normalan zivot,glasa i prima se na njihove lazi i onda ostali budu taoci tih politika.
Ja znam kada Bake izadje na govornicu i pocne lagati,da se ne obraca sigurno pismenim i skolovanim,jer njih ne moze tako lako slagati,nego upravo toj najjadnijoj i najsiromasnijoj grupaciji,koja i jeste najlaksa za manipulaciju.
Dodajmo tome i uhljebljene i ove sto kradu tendere,donacije i sve ostalo...to je ta brojka koju dobijaju...nema tu kriticne mase ni ljudi koji im daju podrsku na osnovu onog sto rade,nego iskljucivo nepismeni koji puse vjersku doktrinu i koji su neuki i da internet koriste i da se informisu.
Demokracija. Koliko para toliko muzike.
Mislis kvanitet...koga je vise,pobjedjuje.
Zato kvantitet i kvalitet nemaju nista jedno sa drugim.
Ja bih najvise volio da ova iskoristena i jadna i bijedna masa progleda i skonta cemu sluze ali nazalost njihovi intelektualni kapaciteti nisu na tom nivou.Zato im 20 godina obecavaju jedno te isto,od izbora do izbora i nikada ne ispune...neki jos cekaju neki putic ili rasvjetu ili vodu,koju su obecavali tamo 1998. i 2000. a opet glasaju za njih i cekaju vodovod ili rasvjetu. E takvi su nasi glasaci...oni nisu u stanju skontati da ih neko jebe i laze 20 godina,oni i dalje cekaju to sto im obecavas,nema veze sto si 5-10 puta do sada slagao
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#71954 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

Zasto se bakir nije u tursku sakrio?
Izgleda da ga erdogan nece povest u svoj trezor?
Prpa.ba

#71956 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

:lol: :lol: :lol:

Sad ce padobranci da objasne kako HDZ tu ionako ima vecinu i moze raditi sta hoce. Sad treba radi nebitnog datuma da Bosnjaci prestanu participirati (tj. budu izbaceni) u lokalnoj vlasti, pajel.
Login77777

#71957 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Prpa.ba wrote: 01/03/2022 09:25 :lol: :lol: :lol:

Sad ce padobranci da objasne kako HDZ tu ionako ima vecinu i moze raditi sta hoce. Sad treba radi nebitnog datuma da Bosnjaci prestanu participirati (tj. budu izbaceni) u lokalnoj vlasti, pajel.
Sad ce tebi to objasniti sdO pOdriguse Lingo Wikipediolog, patton, cipiripi i ostala sdO ekipa sto je na majoneza infuziji… :izet:

@tramvajtrojka :mrgreen:
tramvajtrojka

#71958 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

Login77777 wrote: 01/03/2022 09:29

Sad ce tebi to objasniti sdO pOdriguse Lingo Wikipediolog, patton, cipiripi i ostala sdO ekipa sto je na majoneza infuziji… :izet:

@tramvajtrojka :mrgreen:
pa kad su dislocirani botove van drzave i predsjednik stranke im je van drzave kad je odlucan trenutak za drzavu ckapi u ratu i miru bio i ostao :lol: :lol: :lol: :lol:
zrakomlat

#71959 Re: SDA-All about

Post by zrakomlat »

Kae kasno ukinute epidemiološke mjere, pa nije bilo vremena organizovati sve kako dolikuje :lol: :lol:

Hrvatsko cvijeće.
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST PREDSJEDAVAJUĆEG OV ŽEPČE

U povodu neistinitih i zlonamjernih navoda lokalne opozicije o „institucionom neobilježavanju“ predstojećeg Dana nezavisnosti BiH, obaveza mi je obavijestiti javnost o sljedećem:

Odluka da se ne održi Svečana akademija u povodu Dana nezavisnosti je isključivo moja i u potpunosti stojim iza nje. Naime, svima je poznato da su do četvrtka na snazi bile mjere Federalnog kriznog štaba koje nisu dozvoljavale okupljanje više od 30 osoba u zatvorenom prostoru. OV Žepče je dio sistema vlasti i obavezno je poštivati mjere Kriznog štaba. Kada smo organizovali Svečanu akademiju u povodu Dana državnosti u novembru prošle godine, iako je bilo prisutno manje od 30 ljudi, žestoko smo iskritikovani od strane viših instanci pa i lokalne opozicije zašto istu organizujemo u vrijeme pandemije.

Tek u četvrtak, 24.02., donesene su nove mjere koje su liberalizirale mogućnost okupljanja u zatvorenom prostoru. U tom trenutku sam smatrao, a isto mislim i sada, da u tako kratkom roku nije bilo moguće organizirati svečanu akademiju dostojnu praznika koji se slavi. Oni koji posjećuju svečane akademije koje redovno organizuje OV Žepče, znaju da to nije obična sjednica Vijeća, nego da se radi o ozbiljnom projektu koji zahtijeva angažman kulturnoumjetničkih resursa koje za tako kratko vrijeme nismo bili u mogućnosti organizirati.

Apsolutno nema govora o navodnim pritiscima i pristajanju da se akademija ne održi iz političkih razloga. U prilog navedenom ide i činjenica da je u povodu Dana nezavisnosti cijeli grad okićen državnim zastavama, u tu svrhu je Općina obezbijedila potpuno nove zastave i banere. Takođe, u ponedjeljak, 28.02., biće upriličen obilazak sva tri spomen obilježja. OV Žepče je direktno ili indirektno pomoglo u organizaciji niza manifestacija u povodu ovog velikog praznika:

Predstavljanje knjige Ćamila Durakovića (Preporod)

Javna tribina – Abdulah Sidran (Medžlis IZ)

Šahovski turnir (ŠK Žepče)

Izlazak na Mahnjaču u povodu Dana nezavisnosti (PD 1358)

Obaveza mi je dodati da prozivke dolaze od onih koji su bili protiv usvajanja Programa rada Vijeća a samim tim i obilježavanja državnih praznika, odnosno od onih koji iz ko zna kojih razloga redovno izbjegavaju institucionalno obilježavanje nego praznike obilježavaju stranačkim aktivnostima.

Ponavljam, odluka da se ne održi svečana akademija nije politička, nego je ista uslijedila iz prosto tehničkih razloga. OV Žepče će uvijek obilježavati državne praznike i nikome ne pada na pamet da takvu praksu ugasi.

Nejasno je samo čemu, osim preuranjenoj izbornoj kampanji, služe ovakve gnusne laži koje unose nemir i podjele među patriote i građane općine Žepče i to na jedan od najvažnijih državnih praznika.

Koristim priliku da svim građanima općine Žepče čestitam Dan nezavisnosti jedine domovine uz poruku da će se državi praznici u Žepču slaviti uvijek, institucionalno i vaninstitucionalno, i da nema sile koja može ugasiti našu ljubav prema domovini!

S poštovanjem,

Edin Šišić, predsjedavajući OV Žepče
Rutifondijax

#71960 Re: SDA-All about

Post by Rutifondijax »

kokakolas

#71961 Re: SDA-All about

Post by kokakolas »

Rutifondijax wrote: 01/03/2022 11:08 Džukela žuta stida nema.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /komentari
Preduhitrio si me. Kao da samo ceka povoljan trenutak da nam se svojim idiotskim izjavama pos*re na zivot
pijo_zoljo

#71962 Re: SDA-All about

Post by pijo_zoljo »

kokakolas wrote: 01/03/2022 11:11

Preduhitrio si me. Kao da samo ceka povoljan trenutak da nam se svojim idiotskim izjavama pos*re na zivot
Smrad
Samo su u Sarajevu ginuli i bili spremni ginuti za BiH...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#71963 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

i za ove se dalo zivote, da vladaju i rade sta hoce, pa lazu kako su bili diverzanti, doktori, specijali i sta ti ja znam vise sta nisu... sdO BAGRA !!!
noviclan

#71964 Re: SDA-All about

Post by noviclan »

:lol: kako izgubiti zivot u trezoru bas :-)
Anquilla

#71965 Re: SDA-All about

Post by Anquilla »

Pravi idiot, odvojen od stvarnosti.

Usput, čim se pojavi negdje, klix ga dosljedno prati, vidjećemo njegovih 100 slika danas.
drug_profi

#71966 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Mislim da se svaki pravi patriota ježi od ovog ispoljavanja patetičnog patriotizma.
Mi smo "nezavisni". A i toliko "nezavisnosti" imamo samo zahvaljujući protekcijskom stavu drugih država. I sve se to može preko noći promijeniti, a mi sami ne bi mogli učiniti ništa da nezavisnost sačuvamo.
Divim se Ukrajincima koji imaju sa čime i za šta da se bore. Mi smo sasvim druga strana svijeta u tom pogledu.
DonieBrasco

#71967 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

Danas obiljezava dan nezavisnosti, sutra potpisuje i daje Dodiku i Covicu sve sto traze.
tandmand

#71968 Re: SDA-All about

Post by tandmand »

Znate li vi ijednu progovoriti, tražiti nešto za ovu državu a da nisu pare?
Predsjednica Kosovo Vjosa Osmani pozvala je NATO da ubrza proces članstva za Kosovo i Bosnu i Hercegovinu u vrijeme ukrajinske krize i narušene sigurnosne situacije te da ostavi političke razlike po strani.
ProgramskiJezik

#71969 Re: SDA-All about

Post by ProgramskiJezik »

Hajde VLADAJUCA SDA pokazite da ste patrioti, iskoristite priliku da BIH prikljucite NATO-u, gdje bolje prilike nego sad?

Ja bi ODMAH glasao za SDA ako bi to uradili. Nisam nikad, al kad bi ovo uradili i prikljucili nas NATO-u imate moj glas.

Al nesto sumnjam da ce se desiti jer nema interesa novcanog u tom pridruzivanju jelde?
noviclan

#71970 Re: SDA-All about

Post by noviclan »

ImageImageImageImage

Je li ovo jasminin prijatelj
Novak20

#71971 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

Gledam jutros na mojoj benzinskoj gorilo poskupilo za 0,15 KM, a susjedi nosaju vreće nečega na leđima k'o da će rat.

Đe Novalić da zaustavi ovo divljanje cijena ???
kokakolas

#71972 Re: SDA-All about

Post by kokakolas »

Jesu li u onom Mercedesu na celu defilea fakat sultan i sultanija?
noviclan

#71973 Re: SDA-All about

Post by noviclan »

kokakolas wrote: 01/03/2022 15:01 Jesu li u onom Mercedesu na celu defilea fakat sultan i sultanija?
Ma jok nisu oni od toga posla, ovo je c ne bih rekao e klasa a kod doticne je glc ako se ne varam
Tvrtko II Kotromanić

#71974 Re: SDA-All about

Post by Tvrtko II Kotromanić »

bila je Sebija u koloni sigurno, davala je izjavu za tv sa
noviclan

#71975 Re: SDA-All about

Post by noviclan »

kokakolas wrote: 01/03/2022 15:01 Jesu li u onom Mercedesu na celu defilea fakat sultan i sultanija?
Veliki svečani defile automobila u Sarajevu povodom Dana nezavisnosti BiH
http://www.klix.ba/clanak/220301067
Image
Image
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sebija- ... /200930077

Ma jeste jevo te, oj kakva ofiraza

Post Reply