Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7076 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nema čistog kokaina ovdje 
- Boemica
#7077 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma nemaš ti muda da budeš otvoreno arogantan, ti to potihaVelkoski wrote:misliš aktivna?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7078 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nemati muda na forumu - čini se apstraktno 
- Boemica
#7079 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ima, nego mi nemamo para za njegaVelkoski wrote:nema čistog kokaina ovdje
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7080 Re: Vasa najgora date iskustva :P
NEMA; IMAM PARA

- Boemica
#7081 Re: Vasa najgora date iskustva :P
onda će biti, samo daj pareVelkoski wrote:NEMA; IMAM PARA![]()
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7082 Re: Vasa najgora date iskustva :P
forumašice meni plaćaju, ne ja njima
- Rootboi
#7083 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bila je ona itekako privlačna ali ono slika koju sam stvorio sebi u glavi je bila Kobna privlačnost 2 (. Fatal Attraction)Boemica wrote:
pa dobro, lujka
al bil se tako ispario i da je ona bila jednostavno tebi nezanimljiva, ili neprivlačna, ili bi izdržao malo, izmislio neki izgovor zašto moraš prekinuti dejti
- Boemica
#7084 Re: Vasa najgora date iskustva :P
to su ekstremni slučajeviRootboi wrote:bila je ona itekako privlačna ali ono slika koju sam stvorio sebi u glavi je bila Kobna privlačnost 2 (. Fatal Attraction)Boemica wrote:
pa dobro, lujka
al bil se tako ispario i da je ona bila jednostavno tebi nezanimljiva, ili neprivlačna, ili bi izdržao malo, izmislio neki izgovor zašto moraš prekinuti dejti![]()
![]()
inače nekako izdržiš dejt i nikad se više ne javiš
- Rootboi
#7085 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma ne bi to uradio ,ja sam s PrincipovogBoemica wrote:
to su ekstremni slučajevi
inače nekako izdržiš dejt i nikad se više ne javiš
jedino jednom kad se nisam pojavio nikako ,prespavo
-
Zoya
#7086 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Gdje je Xavier1 da mu kaže da nađe vjernicu 
Ludzak, ako želiš da te nasavjetujemo napiši šta je to toliko strašno, u čemu se ne snalaziš?
Ludzak, ako želiš da te nasavjetujemo napiši šta je to toliko strašno, u čemu se ne snalaziš?
- Ludzak
#7087 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da ja napišem u čemu se snalazim...
Tako mi je lakše.
Tako mi je lakše.
- Raigor Stonehoof
#7088 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mozda je treba bila lektorica
onda je lako shvatit zasto je zbrisala
onda je lako shvatit zasto je zbrisala
-
Zoya
#7089 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Piši...Ludzak wrote:Da ja napišem u čemu se snalazim...
Tako mi je lakše.
- Ludzak
#7090 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne snalazim se u komunikaciji. Tačnije, nisam komunikativan. Ne volim biti u centru pažnje pa makar bila ta jedna jedina osoba sa mnom. Ne mogu djevojkama priuštiti ulogu filozofa i demagoga, samim tome i zavodnika.Zoya wrote:Piši...Ludzak wrote:Da ja napišem u čemu se snalazim...
Tako mi je lakše.
Jednostavno, manjak komunikacije+grčenost ne mogu stvoriti primamljivu atmosferu.
I zato me je djevojka sva razočarana napustila i otišla, ostavila me samog u kafiću. Platila sebi kafu.
- MarlboroGold
#7091 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da se na tome raditi... pročitaj koju knjigu o tome ako ništa drugo. Ima ih na bacanje. Moraš naučiti da se opustiš.
Tebi treba iskustva i ništa više... daleko si od izgubljenog slučaja. Prvi korak je da prestaneš sebe toliko srozavati i govoriti da si izgubljen slučaj.
Ostavila te, pa šta? Jebi je da proste ostali... ideš dalje.
Tebi treba iskustva i ništa više... daleko si od izgubljenog slučaja. Prvi korak je da prestaneš sebe toliko srozavati i govoriti da si izgubljen slučaj.
Ostavila te, pa šta? Jebi je da proste ostali... ideš dalje.
- Boemica
#7092 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Probaj idući put ići na dejt u kino, kafa sat prije, malo priče o filmovima koje voliš, malo priče o tom što ćete gledat, u redu za karte diskusija o grickalicama, poslije filma komentarišete šta ste gledali i svako kući.Ludzak wrote:
Ne snalazim se u komunikaciji. Tačnije, nisam komunikativan. Ne volim biti u centru pažnje pa makar bila ta jedna jedina osoba sa mnom. Ne mogu djevojkama priuštiti ulogu filozofa i demagoga, samim tome i zavodnika.
Jednostavno, manjak komunikacije+grčenost ne mogu stvoriti primamljivu atmosferu.
I zato me je djevojka sva razočarana napustila i otišla, ostavila me samog u kafiću. Platila sebi kafu.
- MarlboroGold
#7093 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meščini sam već govorio o najgorem dateu... kad je cura više od sat pričala o ženskim cipelama kao da je izašla na kafu sa drugaricom. I dan danas nemam pojma kako sam uspio izdržati toliko a da ne ispalim 
Još jednom je bio slučaj kad je na sve moguće cura imala kontru. Nešto krenem govoriti odmah nije, ne može i ne znaš... kontao koji je ovoj vrag. Neki dan sam je opet vidio nakon par godina... glumi neku opasnu curu, šeta sa dva dobermana, tetovaže nema gdje nema, kurac joj svaka druga riječ...
Treća situacija (mislim da sam i ovo spominjao) je kad je naručivala piće koje sam plaćao a možda jedan gutljaj da je uzela. Ok jednom, ali je nakon toga još 2-3 puta bila ista situacija. Bježi...
Još jednom je bio slučaj kad je na sve moguće cura imala kontru. Nešto krenem govoriti odmah nije, ne može i ne znaš... kontao koji je ovoj vrag. Neki dan sam je opet vidio nakon par godina... glumi neku opasnu curu, šeta sa dva dobermana, tetovaže nema gdje nema, kurac joj svaka druga riječ...
Treća situacija (mislim da sam i ovo spominjao) je kad je naručivala piće koje sam plaćao a možda jedan gutljaj da je uzela. Ok jednom, ali je nakon toga još 2-3 puta bila ista situacija. Bježi...
-
todd_smith
#7094 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jel barem dobraMarlboroGold wrote:Meščini sam već govorio o najgorem dateu... kad je cura više od sat pričala o ženskim cipelama kao da je izašla na kafu sa drugaricom. I dan danas nemam pojma kako sam uspio izdržati toliko a da ne ispalim
- MarlboroGold
#7095 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jete za one kojima ne smetaju pretjerane tetovažetodd_smith wrote:jel barem dobraMarlboroGold wrote:Meščini sam već govorio o najgorem dateu... kad je cura više od sat pričala o ženskim cipelama kao da je izašla na kafu sa drugaricom. I dan danas nemam pojma kako sam uspio izdržati toliko a da ne ispalim
- alibaba_i_30_godina
#7096 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma kakvo kino, nije to najbolja opcija za prvi dejt, pogotovo u ovom njegovom slučaju.Boemica wrote:Probaj idući put ići na dejt u kino, kafa sat prije, malo priče o filmovima koje voliš, malo priče o tom što ćete gledat, u redu za karte diskusija o grickalicama, poslije filma komentarišete šta ste gledali i svako kući.Ludzak wrote:
Ne snalazim se u komunikaciji. Tačnije, nisam komunikativan. Ne volim biti u centru pažnje pa makar bila ta jedna jedina osoba sa mnom. Ne mogu djevojkama priuštiti ulogu filozofa i demagoga, samim tome i zavodnika.
Ja mislim da ovaj Ludzak malo trola ne bi li se neka fina djevojka, kao recimo ti, javila i otišla s njim na kafu.
-
moonca
#7097 Re: Vasa najgora date iskustva :P
alibaba_i_30_godina wrote:Ma kakvo kino, nije to najbolja opcija za prvi dejt, pogotovo u ovom njegovom slučaju.Boemica wrote:Probaj idući put ići na dejt u kino, kafa sat prije, malo priče o filmovima koje voliš, malo priče o tom što ćete gledat, u redu za karte diskusija o grickalicama, poslije filma komentarišete šta ste gledali i svako kući.Ludzak wrote:
Ja mislim da ovaj Ludzak malo trola ne bi li se neka fina djevojka, kao recimo ti, javila i otišla s njim na kafu.
Ne trola-- momak je fin- samo se ufurao, da ima problem sa djevojkama....
.ako imas prijateljice, druzi se s njima..izmisli neki razlog. izvedi ih na pizzu -- s njima ces se osloboditi- vidjeti kako se ponasaju, sta pricaju....
- Ludzak
#7098 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne trolam, majke mi jedine. Jednostavno uspjeh sa djevojkama mi je nula.
A u kino ne mogu i da hoću, jer ga u gradu i nemamo. I ne znam zašto bih ikakvu sa foruma pozvao na kafu sa mnom? Ne mogu ih navuči na kafu u svom rođenom gradu, a kamoli sa foruma.
A u kino ne mogu i da hoću, jer ga u gradu i nemamo. I ne znam zašto bih ikakvu sa foruma pozvao na kafu sa mnom? Ne mogu ih navuči na kafu u svom rođenom gradu, a kamoli sa foruma.
Last edited by Ludzak on 24/06/2019 15:44, edited 1 time in total.
-
moonca
#7099 Re: Vasa najgora date iskustva :P
..ima li koja galerija- otidji na otvaranje nekih dogadjaja. fino se sredi ... budi sam .... bit' ces zanimljiv.. ne brini...povremeno pricaj na phone...
neka misle skim to pricash....
- Ludzak
#7100 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma kakva galerija i otvaranje? To je vrlo rijetko ovdje, u mom gradiću. Jedino po nargilama da izlazim, tu ih je puna prostorija.moonca wrote:..ima li koja galerija- otidji na otvaranje nekih dogadjaja. fino se sredi ... budi sam .... bit' ces zanimljiv.. ne brini...povremeno pricaj na phone...neka misle skim to pricash....