Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7076 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

nema čistog kokaina ovdje :sad:
Boemica

#7077 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Boemica »

Velkoski wrote:misliš aktivna?
ma nemaš ti muda da budeš otvoreno arogantan, ti to potiha :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7078 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

nemati muda na forumu - čini se apstraktno :hm:
Boemica

#7079 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Boemica »

Velkoski wrote:nema čistog kokaina ovdje :sad:
ima, nego mi nemamo para za njega :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7080 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

NEMA; IMAM PARA :-) :roll: :sad:
Boemica

#7081 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Boemica »

Velkoski wrote:NEMA; IMAM PARA :-) :roll: :sad:
onda će biti, samo daj pare :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7082 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

forumašice meni plaćaju, ne ja njima
Rootboi

#7083 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Rootboi »

Boemica wrote:
pa dobro, lujka :D

al bil se tako ispario i da je ona bila jednostavno tebi nezanimljiva, ili neprivlačna, ili bi izdržao malo, izmislio neki izgovor zašto moraš prekinuti dejti
bila je ona itekako privlačna ali ono slika koju sam stvorio sebi u glavi je bila Kobna privlačnost 2 (. Fatal Attraction) :lol: :oops: :run:
Boemica

#7084 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Boemica »

Rootboi wrote:
Boemica wrote:
pa dobro, lujka :D

al bil se tako ispario i da je ona bila jednostavno tebi nezanimljiva, ili neprivlačna, ili bi izdržao malo, izmislio neki izgovor zašto moraš prekinuti dejti
bila je ona itekako privlačna ali ono slika koju sam stvorio sebi u glavi je bila Kobna privlačnost 2 (. Fatal Attraction) :lol: :oops: :run:
to su ekstremni slučajevi :D

inače nekako izdržiš dejt i nikad se više ne javiš :D
Rootboi

#7085 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Rootboi »

Boemica wrote:
to su ekstremni slučajevi :D

inače nekako izdržiš dejt i nikad se više ne javiš :D
Ma ne bi to uradio ,ja sam s Principovog :pusi:

jedino jednom kad se nisam pojavio nikako ,prespavo :lol: :run:
Zoya

#7086 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

Gdje je Xavier1 da mu kaže da nađe vjernicu :-D

Ludzak, ako želiš da te nasavjetujemo napiši šta je to toliko strašno, u čemu se ne snalaziš?
Ludzak

#7087 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ludzak »

Da ja napišem u čemu se snalazim...
Tako mi je lakše. :D
Raigor Stonehoof

#7088 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Raigor Stonehoof »

Mozda je treba bila lektorica

onda je lako shvatit zasto je zbrisala :D
Zoya

#7089 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

Ludzak wrote:Da ja napišem u čemu se snalazim...
Piši...
Ludzak

#7090 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ludzak »

Zoya wrote:
Ludzak wrote:Da ja napišem u čemu se snalazim...
Piši...
Ne snalazim se u komunikaciji. Tačnije, nisam komunikativan. Ne volim biti u centru pažnje pa makar bila ta jedna jedina osoba sa mnom. Ne mogu djevojkama priuštiti ulogu filozofa i demagoga, samim tome i zavodnika.
Jednostavno, manjak komunikacije+grčenost ne mogu stvoriti primamljivu atmosferu.
I zato me je djevojka sva razočarana napustila i otišla, ostavila me samog u kafiću. Platila sebi kafu.
MarlboroGold

#7091 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MarlboroGold »

Da se na tome raditi... pročitaj koju knjigu o tome ako ništa drugo. Ima ih na bacanje. Moraš naučiti da se opustiš.
Tebi treba iskustva i ništa više... daleko si od izgubljenog slučaja. Prvi korak je da prestaneš sebe toliko srozavati i govoriti da si izgubljen slučaj.
Ostavila te, pa šta? Jebi je da proste ostali... ideš dalje.
Boemica

#7092 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Boemica »

Ludzak wrote:

Ne snalazim se u komunikaciji. Tačnije, nisam komunikativan. Ne volim biti u centru pažnje pa makar bila ta jedna jedina osoba sa mnom. Ne mogu djevojkama priuštiti ulogu filozofa i demagoga, samim tome i zavodnika.
Jednostavno, manjak komunikacije+grčenost ne mogu stvoriti primamljivu atmosferu.
I zato me je djevojka sva razočarana napustila i otišla, ostavila me samog u kafiću. Platila sebi kafu.
Probaj idući put ići na dejt u kino, kafa sat prije, malo priče o filmovima koje voliš, malo priče o tom što ćete gledat, u redu za karte diskusija o grickalicama, poslije filma komentarišete šta ste gledali i svako kući.
MarlboroGold

#7093 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MarlboroGold »

Meščini sam već govorio o najgorem dateu... kad je cura više od sat pričala o ženskim cipelama kao da je izašla na kafu sa drugaricom. I dan danas nemam pojma kako sam uspio izdržati toliko a da ne ispalim :-)

Još jednom je bio slučaj kad je na sve moguće cura imala kontru. Nešto krenem govoriti odmah nije, ne može i ne znaš... kontao koji je ovoj vrag. Neki dan sam je opet vidio nakon par godina... glumi neku opasnu curu, šeta sa dva dobermana, tetovaže nema gdje nema, kurac joj svaka druga riječ...

Treća situacija (mislim da sam i ovo spominjao) je kad je naručivala piće koje sam plaćao a možda jedan gutljaj da je uzela. Ok jednom, ali je nakon toga još 2-3 puta bila ista situacija. Bježi...
todd_smith

#7094 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

MarlboroGold wrote:Meščini sam već govorio o najgorem dateu... kad je cura više od sat pričala o ženskim cipelama kao da je izašla na kafu sa drugaricom. I dan danas nemam pojma kako sam uspio izdržati toliko a da ne ispalim :-)

Još jednom je bio slučaj kad je na sve moguće cura imala kontru. Nešto krenem govoriti odmah nije, ne može i ne znaš... kontao koji je ovoj vrag. Neki dan sam je opet vidio nakon par godina... glumi neku opasnu curu, šeta sa dva dobermana, tetovaže nema gdje nema, kurac joj svaka druga riječ...

Treća situacija (mislim da sam i ovo spominjao) je kad je naručivala piće koje sam plaćao a možda jedan gutljaj da je uzela. Ok jednom, ali je nakon toga još 2-3 puta bila ista situacija. Bježi...
jel barem dobra :mrgreen:
MarlboroGold

#7095 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MarlboroGold »

todd_smith wrote:
MarlboroGold wrote:Meščini sam već govorio o najgorem dateu... kad je cura više od sat pričala o ženskim cipelama kao da je izašla na kafu sa drugaricom. I dan danas nemam pojma kako sam uspio izdržati toliko a da ne ispalim :-)

jel barem dobra :mrgreen:
Jete za one kojima ne smetaju pretjerane tetovaže :mrgreen:
alibaba_i_30_godina

#7096 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alibaba_i_30_godina »

Boemica wrote:
Ludzak wrote:

Probaj idući put ići na dejt u kino, kafa sat prije, malo priče o filmovima koje voliš, malo priče o tom što ćete gledat, u redu za karte diskusija o grickalicama, poslije filma komentarišete šta ste gledali i svako kući.
Ma kakvo kino, nije to najbolja opcija za prvi dejt, pogotovo u ovom njegovom slučaju.

Ja mislim da ovaj Ludzak malo trola ne bi li se neka fina djevojka, kao recimo ti, javila i otišla s njim na kafu.
moonca

#7097 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

alibaba_i_30_godina wrote:
Boemica wrote:
Ludzak wrote:

Ma kakvo kino, nije to najbolja opcija za prvi dejt, pogotovo u ovom njegovom slučaju.

Ja mislim da ovaj Ludzak malo trola ne bi li se neka fina djevojka, kao recimo ti, javila i otišla s njim na kafu.

Ne trola-- momak je fin- samo se ufurao, da ima problem sa djevojkama.... :-)

.ako imas prijateljice, druzi se s njima..izmisli neki razlog. izvedi ih na pizzu -- s njima ces se osloboditi- vidjeti kako se ponasaju, sta pricaju....
Ludzak

#7098 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ludzak »

Ne trolam, majke mi jedine. Jednostavno uspjeh sa djevojkama mi je nula.

A u kino ne mogu i da hoću, jer ga u gradu i nemamo. I ne znam zašto bih ikakvu sa foruma pozvao na kafu sa mnom? Ne mogu ih navuči na kafu u svom rođenom gradu, a kamoli sa foruma.
Last edited by Ludzak on 24/06/2019 15:44, edited 1 time in total.
moonca

#7099 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

..ima li koja galerija- otidji na otvaranje nekih dogadjaja. fino se sredi ... budi sam .... bit' ces zanimljiv.. ne brini...povremeno pricaj na phone... :lol: neka misle skim to pricash....
Ludzak

#7100 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ludzak »

moonca wrote:..ima li koja galerija- otidji na otvaranje nekih dogadjaja. fino se sredi ... budi sam .... bit' ces zanimljiv.. ne brini...povremeno pricaj na phone... :lol: neka misle skim to pricash....
Ma kakva galerija i otvaranje? To je vrlo rijetko ovdje, u mom gradiću. Jedino po nargilama da izlazim, tu ih je puna prostorija.
Post Reply