Naravno, HDZ-ovac bio protiv ponovnog brojanja glasova. UZP koalicija HDZ-SNSD ponovo na djelu.
A vi nastavite palamuditi o Komšiću dok nam neofašisti i separatisti udruženim snagama razaraju domovinu
Radikalizacija je cilj prema kojem te agresor usmjerava. Onda im je lako ograditi nas žicom i reći pogledaj ih kakvi su i mi ovo radimo za evropsko opšte dobro. .ebo nas ako budemo čekali na MZ da nam pomogne. To je strategija očaja i primjenili smo je npr. u Srebrenici.
Moraš poraditi na konstrukcijama s više negacijaLoki2k9 wrote: ↑10/10/2022 11:07Čitajući komentare tih koji su protiv Komsica, ne može se a ne reci da nisu fašisti. Dalje, Komsic je sve po zakonu bio, a ovo sto je Shitler nametnuo je mimo svake normalnosti. I tajming i način i suština.trasport wrote: ↑10/10/2022 10:42
+1. Ja godinama čitam ovaj forum, a tek sam se skoro prijavio da prokomentarišem oko Komšića. Nevjerovatna licemjernost i zatucanost, ignorisanje svih činjenica, podjebavanje sa![]()
![]()
i kad se desi ono što je svako racionalan mogao pretpostaviti da ce se desiti, onda kmečanje, fašisti, nacisti... Očekuju od jednog politički samosvjesnog naroda da će prihvatiti da ga handri jalijaš iz Hrasnog, koji ne smije da prođe u sredinama gdje su većina ljudi koje on predstavlja, koji ne može u Zagreb službeno ni prismrditi, ali će eto napraviti građansku državu.
e jes je komso odbranio svaka castgalia95 wrote: ↑10/10/2022 16:13 https://www.klix.ba/vijesti/bih/jedan-c ... /221010106
Naravno, HDZ-ovac bio protiv ponovnog brojanja glasova. UZP koalicija HDZ-SNSD ponovo na djelu.
A vi nastavite palamuditi o Komšiću dok nam neofašisti i separatisti udruženim snagama razaraju domovinu![]()
![]()
Znam ja to dobro sve, al stas izbora nemamo..drmadzija wrote: ↑10/10/2022 16:18Radikalizacija je cilj prema kojem te agresor usmjerava. Onda im je lako ograditi nas žicom i reći pogledaj ih kakvi su i mi ovo radimo za evropsko opšte dobro. .ebo nas ako budemo čekali na MZ da nam pomogne. To je strategija očaja i primjenili smo je npr. u Srebrenici.
Porediti Komšića za agresorima i otvorenim neprijateljima ove države je vrlo bezobrazno i zlonamjerno. Kao onaj delegat što napisa da je Alija kriv za rat jer nas je nespremne poveo u nezavisnosthowdy wrote: ↑10/10/2022 16:24e jes je komso odbranio svaka castgalia95 wrote: ↑10/10/2022 16:13 https://www.klix.ba/vijesti/bih/jedan-c ... /221010106
A vi nastavite palamuditi o Komšiću dok nam neofašisti i separatisti udruženim snagama razaraju domovinu![]()
![]()
galia95 wrote: ↑10/10/2022 16:31Porediti Komšića za agresorima i otvorenim neprijateljima ove države je vrlo bezobrazno i zlonamjerno. Kao onaj delegat što napisa da je Alija kriv za rat jer nas je nespremne poveo u nezavisnost![]()
Dakle, iščitavajući mudrolije forumskih balavaca možemo zaključiti da je Željko Komšić najveći krivac za trenutno stanje u državi, da su četnici i ustaše manje zlo od SDA i DF, a da je Alija najveći krivac za rat jer smo se usudili da tražimo nezavisnost i postanemo nezavisna država, a nismo bili spremni za toJok, trebalo je ostati uz Beograd pa da mi sada popovi pred kućom guslaju četničke pjesme o ratnim zločincima i Velikoj Srbiji
Pod uslovom da me neko nije zaklao u međuvremenu.
Jebo majku ko da sam na nekom chetaljskom forumu s dna kace, a ne na forumu sarajevskog i najčitanijeg bh. portala![]()
Fakat, ne mogu da vjerujem šta se ovdje piše evo već mjesecima. Na djelu je opasna relativizacija rata i pokušaj revizije istorije. Sve ja to razumijem, i mržnju prema nekom političaru ili nekoj stranci, i ogromno razočarenje koje se nakupilo u narodu, ali treba imati neku granicu.Gandalf wrote: ↑10/10/2022 16:43galia95 wrote: ↑10/10/2022 16:31
Porediti Komšića za agresorima i otvorenim neprijateljima ove države je vrlo bezobrazno i zlonamjerno. Kao onaj delegat što napisa da je Alija kriv za rat jer nas je nespremne poveo u nezavisnost![]()
Dakle, iščitavajući mudrolije forumskih balavaca možemo zaključiti da je Željko Komšić najveći krivac za trenutno stanje u državi, da su četnici i ustaše manje zlo od SDA i DF, a da je Alija najveći krivac za rat jer smo se usudili da tražimo nezavisnost i postanemo nezavisna država, a nismo bili spremni za toJok, trebalo je ostati uz Beograd pa da mi sada popovi pred kućom guslaju četničke pjesme o ratnim zločincima i Velikoj Srbiji
Jebo majku ko da sam na nekom chetaljskom forumu s dna kace, a ne na forumu sarajevskog i najčitanijeg bh. portala![]()
![]()
čekam da još neko izvali da je rat počeo zbog ubistva srpskog svata
Onda da se mi izjasnimo ko Bošnjacidzulijano_pike wrote: ↑10/10/2022 15:18Odlično.
Sljedeći popis će u Sarajevu biti 100 000 Hrvata (4 mjesta u DN), 100 000 Srba (4 mjesta u DN) isto tako ćemo ponoviti u ZDK i TK. Doći će naredba u dzamijama. U svakoj porodici da se 2 izjašnjavaju Bošnjacima, 1 Hrvatom i 1 Srbinom.
12 mjesta za Edime Fejziće, kad dodamo Podrinjski, USK i SBK brat bratu Bošnjaci će birati 15 Hrvata i Srba u DN.
Ma ne krivim ja nikoga ni za što, na tvoju konstataciju da sam "krivo baždaren" što odgovoriti a da ostanem korektan, jedino nešto bezveze...a ja sam baždaren točno u miligram a to što se politički ne slažemo je drugi par cipela....
Izbora još uvijek imamo.Spit_fire wrote: ↑10/10/2022 16:26Znam ja to dobro sve, al stas izbora nemamo..drmadzija wrote: ↑10/10/2022 16:18
Radikalizacija je cilj prema kojem te agresor usmjerava. Onda im je lako ograditi nas žicom i reći pogledaj ih kakvi su i mi ovo radimo za evropsko opšte dobro. .ebo nas ako budemo čekali na MZ da nam pomogne. To je strategija očaja i primjenili smo je npr. u Srebrenici.
Isto se osjecam. Narodu popijen mozak, savio glavu i prebire mrvice. Ljudi, ozbiljni ljudi, pitaju: kakvi su rezultati za skupstinu kantona? Jebla vas skupstina kantona .galia95 wrote: ↑10/10/2022 16:31Porediti Komšića za agresorima i otvorenim neprijateljima ove države je vrlo bezobrazno i zlonamjerno. Kao onaj delegat što napisa da je Alija kriv za rat jer nas je nespremne poveo u nezavisnost![]()
Cvitanovic baljezga kao da je osvojio AmerikuOfficer Crabtree wrote: ↑10/10/2022 17:21Ma kakav ovaj zalizanko.
Jedina Emela nešto i pita, ostalima dođe ovo kao plaćeni termin.
Nemoj nista odgovarati. Nisam siguran jesi li uopste shvatio poentu, jer nije bila u svrhu uvrede, nego konstatacija da imas kriv pogled na svijet, i sve gledas kroz to.
Znači ti tvrdiš da ja ne volim svoju zemlju, super to je tvoje mišljenje.....mislim zar sam dužan dokazivati.......