30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dječak sa šibicama
#701 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TiY9XaqasEI [/youtube]
- lady marmalade
#702 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ma samo vi tražite razloge do čega je to...pa onda kukajte kako ste ostali suhi..(izvinjavam se na izrazu, al tako negdje pročitah)crven_barjak wrote:Ma muska komponenta zabushava, nimfe su vise nego spremne...uffff...sve je to zbog hrane sa koncentratom(all rights reserved by Zmaj od Sipova:))
Kako je tek uživo..kad po forumima "bare" po mjesec..
Moja prefinjena lady,
Da se barjak viori negdje iznad Bascarsije, vjeruj mi da bi sinoc poslije 5-og posta bilo konkretnih prijedloga ali...
Barjak se viori tamo gdje odakle mi treba dvocifren broj sati leta do divnog nam sehera, okupanog sevdahom u Bascarsijkim nocima...
Da je drugacije, vise bi postova bilo na pm i na telefonu, dok se vozim prema pohotnim djevama:)[/quote]
pa de ih malo ti divni Barjače osokoli, ne bi li i oni viorili poput tebe..
- crven_barjak
#703 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Moja prefinjena lady,lady marmalade wrote:Ma samo vi tražite razloge do čega je to...pa onda kukajte kako ste ostali suhi..(izvinjavam se na izrazu, al tako negdje pročitah)crven_barjak wrote:Ma muska komponenta zabushava, nimfe su vise nego spremne...uffff...sve je to zbog hrane sa koncentratom(all rights reserved by Zmaj od Sipova:))
![]()
Da se barjak viori negdje iznad Bascarsije, vjeruj mi da bi sinoc poslije 5-og posta bilo konkretnih prijedloga ali...
Barjak se viori tamo gdje odakle mi treba dvocifren broj sati leta do divnog nam sehera, okupanog sevdahom u Bascarsijkim nocima...
Da je drugacije, vise bi postova bilo na pm i na telefonu, dok se vozim prema pohotnim djevama:)[/quote]
pa de ih malo ti divni Barjače osokoli, ne bi li i oni viorili poput tebe..
Pa izgiboh mlad na bojnom polju ceznje drugih, predvodio borbu jucer i mogli su iskoristit situaciju...ali sad je tu i Ridjobrki, instinkt mi kaze da on odvaja kosti od mesa dok opsluzuje podatne muze...ali steta sto je "malo stidljiv":):):) Brko, ja opet ne mogu da sebi dodjem od Harkany-a buraz:)
- lady marmalade
#704 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
pa de ih malo ti divni Barjače osokoli, ne bi li i oni viorili poput tebe..crven_barjak wrote:Moja prefinjena lady,lady marmalade wrote:Ma samo vi tražite razloge do čega je to...pa onda kukajte kako ste ostali suhi..(izvinjavam se na izrazu, al tako negdje pročitah)crven_barjak wrote:Ma muska komponenta zabushava, nimfe su vise nego spremne...uffff...sve je to zbog hrane sa koncentratom(all rights reserved by Zmaj od Sipova:))
![]()
Da je drugacije, vise bi postova bilo na pm i na telefonu, dok se vozim prema pohotnim djevama:)
Pa izgiboh mlad na bojnom polju ceznje drugih, predvodio borbu jucer i mogli su iskoristit situaciju...ali sad je tu i Ridjobrki, instinkt mi kaze da on odvaja kosti od mesa dok opsluzuje podatne muze...ali steta sto je "malo stidljiv":):):) Brko, ja opet ne mogu da sebi dodjem od Harkany-a buraz:)[/quote]
Probaj im danas nacrtati, možda se bolje snađu...
-
♥ Julianna ♥
#705 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Odoljevam iskušenju da se javim na prozivku.
Malo je degutantno bilo ono što si napisao u jednom od postova, zacrvenilo je i Kraljicu i kraljicinu svitu.
Malo je degutantno bilo ono što si napisao u jednom od postova, zacrvenilo je i Kraljicu i kraljicinu svitu.
- Ghost_Rider_XXX
#706 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Šta je to tako strašno čovjek napisao?♥ Julianna ♥ wrote:Odoljevam iskušenju da se javim na prozivku.
- crven_barjak
#707 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
zasto si pobjegla ispod punog mjeseca:)?
-
PalaSa Marsa
#708 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Vidi ti ovo. Ja sve mislim ja sam ta koja zacatava.

-
PalaSa Marsa
#709 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
♥ Julianna ♥ wrote:Odoljevam iskušenju da se javim na prozivku.
- HomeSweetHome
#710 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Bogami, Barjace, Julija je upravu, krenuo si u pogrešnom pravcu, morale smo pobjeći.PalaSa Marsa wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Odoljevam iskušenju da se javim na prozivku.
Malo je degutantno bilo ono što si napisao u jednom od postova, zacrvenilo je i Kraljicu i kraljicinu svitu.![]()
Ako znate računat', računajte da se nisam javila
-
PalaSa Marsa
#711 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Gdje BA zapelo, trebal' sta Home? 
- crven_barjak
#712 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Waauuu:)...
-
♥ Julianna ♥
#713 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
No dobro.
Lijepo pričaš, lijepo pišeš Romeo.
Ne sumnjam da još ljepše vladaš krhkim ženskim bićem dok ti se tako naivno prepušta i koje sanja o izmaglicama Kilimandžra, ne sluteći da će joj samo tren poslije iskrvarit srce i će joj paklena prerija biti dom.
Ahh Romeo, kad bi samo ćutio, ono što ja sad ćutim...
Ne sumnjam da još ljepše vladaš krhkim ženskim bićem dok ti se tako naivno prepušta i koje sanja o izmaglicama Kilimandžra, ne sluteći da će joj samo tren poslije iskrvarit srce i će joj paklena prerija biti dom.
-
♥ Julianna ♥
#714 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
PalaSa Marsa wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Odoljevam iskušenju da se javim na prozivku.
Malo je degutantno bilo ono što si napisao u jednom od postova, zacrvenilo je i Kraljicu i kraljicinu svitu.![]()
- HomeSweetHome
#715 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Jašta je, moj Barjace, neko sta je
Još ih je lakse zaintrigirati
A, da tek znas kako ih je lako otjerati
Ma, nista PalaSaMarsa, samo mi je u jednom trenutku postalo previse pa sam utekla
Ma, nista PalaSaMarsa, samo mi je u jednom trenutku postalo previse pa sam utekla
-
♥ Julianna ♥
#716 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
HomeSweetHome wrote:Bogami, Barjace, Julija je upravu, krenuo si u pogrešnom pravcu, morale smo pobjeći.PalaSa Marsa wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Odoljevam iskušenju da se javim na prozivku.
Ako znate računat', računajte da se nisam javila
Evo Romeo, skoro pa si navukao na sebe gnijev nimfi...
-
PalaSa Marsa
#717 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ko dira moju Julijet♥ Julianna ♥ wrote:No dobro.
PS: Trebal' barabe iz dvora da se ukljuce u akciju mozda?
-
♥ Julianna ♥
#718 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ahh Marsy, barabe iz Dvora su tek puste pikule za viteza Gabriela i njegov mač...
On se hrabro borio protiv vitezova Tame, protiv pustinjskih hijena i lavova, on je hrabro na svom Zmaju osvajao neosvojive tvrđave, rušile su se kao kule od kokosa pred njegovim odvažnim koracima...
'Ta će dvorske barabe, pred tim naletom centripetalne sile?
On se hrabro borio protiv vitezova Tame, protiv pustinjskih hijena i lavova, on je hrabro na svom Zmaju osvajao neosvojive tvrđave, rušile su se kao kule od kokosa pred njegovim odvažnim koracima...
-
PalaSa Marsa
#719 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
A nista sta ce, k'o barabe, u cosak i po potrebi da glume dvorske lude.♥ Julianna ♥ wrote:Ahh Marsy, barabe iz Dvora su tek puste pikule za viteza Gabriela i njegov mač...
- slobodni armirach
#720 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
malo muzike
- crven_barjak
#721 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Moje drage Nimfe, slijedi ispovjed barjaka koji je skoro pa posrnuo pod bijesnim pogledima (:) ispod obrva:)) svojim putenih muza:
Ja sam jedna sanjalacka dusa, duboko i cijelim svojim bicem posvecen ustolicenju njene svetosti Zene na mjesto gdje je pripada : prijestolu svih uzitaka, pohote, zenstvenosti i postovanja.
Naspram toga, snagu iz totema lava i medvjeda usmjeravam iskljucivo ka sveopstem zadovoljenju moje muze, iz koje crpim inspiraciju i energiju, i zauzvrat dajem sve.
Tako me duboko pogodi svaka losa rijec, svaka pogresno interpretirana misao ili ideja, da pokleknem u tugu i jad nesrazmjeno golemih proporcija onom sto jeste moj grijeh...
:) i sad sam se morao odvaliti od sege.
Moje lijepe dame,
za mene je ovakav frum izuzetno mjesto da se ismijem, zabavim i jednostavno druzim sa intelegentnim i zrelim osobama. Analiza psiholoskih profla i definicija odstupanja i varijabli smjernica ponasanja i instinktivnih reakcija mi je pomalo hobi, a pomalo posao (na neki uvrnut nacin) pa mi je interesantno citati postove i otprilike imam ideju ko je sa druge strane:).
Forum je za mene mjesto gdje se prvenstveno odmaram od svakodnevnice, forum ne posjecuj cesto, Bogom je dato sto sad imam vremena i ne znam sto bih od sebe, a moje muze su tako daleko od mene. Kad sam u prostranstvima uzitka (medju kojima spada i nas voljeni grad, mada vrlo rijetko u posljednih 10 godina) na forumimam ne da me nema, nego izgubim percepciju postojanja i smisla takvog vida komunikacije.
ne uzimajte za ozbiljno (do te mjere) ono sto pisem, mada veliki procent onog sto prenesem na HD servera je plod vlasitiog iskustva, a ne mastanja i fantazija. Samo slikovit prevod onog sto sam dozivio ne tako davno, uoblicen u sliku kakvu je lako absorbirati i utonuti u vlastitu ulogu u takvom scenariju.
Ne budite ljuti na mene:), na kraju zar se nismo dobro zabavili sinoc:)?
Moja Julia, daleko od toga da sam bezosjecajan trnoviti grm u posnoj pustinji. Ja sam u limbu zadovoljstva tek onda kad je zena ispunjena i svoja, a takva ne moze biti ako joj oduzmes i mali dio temelja persone i osjecaja: ne smijes lagati, ne smijes je dovesti u san koji se rasprsi kao balon od sapunice. Ja zivim realnost i cak sanjam realne snove, moje oaze uzitka zaista postoje, i ja zaista pricam ozbiljno sa mojim muzama i lisim ih svakog sna koji nije ostvariv, prije nego ih i dodirnem..a dodirivati znam:)..
Zato, moja predivna muzo, ne budi ljuta na mene:)...Kraljica i svita su naocigled svih kao izgubili dah, ali i oni nisu mogi skinuti pogled sa nas, na vrhuncu oboje, neka gledaju svi!! I kraljica bi, samo ne smije:)!!!
Ljubim vas sve:)
vas barjak..bez vaseg vjetra..savijen kao stare novine:(
Ja sam jedna sanjalacka dusa, duboko i cijelim svojim bicem posvecen ustolicenju njene svetosti Zene na mjesto gdje je pripada : prijestolu svih uzitaka, pohote, zenstvenosti i postovanja.
Naspram toga, snagu iz totema lava i medvjeda usmjeravam iskljucivo ka sveopstem zadovoljenju moje muze, iz koje crpim inspiraciju i energiju, i zauzvrat dajem sve.
Tako me duboko pogodi svaka losa rijec, svaka pogresno interpretirana misao ili ideja, da pokleknem u tugu i jad nesrazmjeno golemih proporcija onom sto jeste moj grijeh...
Moje lijepe dame,
za mene je ovakav frum izuzetno mjesto da se ismijem, zabavim i jednostavno druzim sa intelegentnim i zrelim osobama. Analiza psiholoskih profla i definicija odstupanja i varijabli smjernica ponasanja i instinktivnih reakcija mi je pomalo hobi, a pomalo posao (na neki uvrnut nacin) pa mi je interesantno citati postove i otprilike imam ideju ko je sa druge strane:).
Forum je za mene mjesto gdje se prvenstveno odmaram od svakodnevnice, forum ne posjecuj cesto, Bogom je dato sto sad imam vremena i ne znam sto bih od sebe, a moje muze su tako daleko od mene. Kad sam u prostranstvima uzitka (medju kojima spada i nas voljeni grad, mada vrlo rijetko u posljednih 10 godina) na forumimam ne da me nema, nego izgubim percepciju postojanja i smisla takvog vida komunikacije.
ne uzimajte za ozbiljno (do te mjere) ono sto pisem, mada veliki procent onog sto prenesem na HD servera je plod vlasitiog iskustva, a ne mastanja i fantazija. Samo slikovit prevod onog sto sam dozivio ne tako davno, uoblicen u sliku kakvu je lako absorbirati i utonuti u vlastitu ulogu u takvom scenariju.
Ne budite ljuti na mene:), na kraju zar se nismo dobro zabavili sinoc:)?
Moja Julia, daleko od toga da sam bezosjecajan trnoviti grm u posnoj pustinji. Ja sam u limbu zadovoljstva tek onda kad je zena ispunjena i svoja, a takva ne moze biti ako joj oduzmes i mali dio temelja persone i osjecaja: ne smijes lagati, ne smijes je dovesti u san koji se rasprsi kao balon od sapunice. Ja zivim realnost i cak sanjam realne snove, moje oaze uzitka zaista postoje, i ja zaista pricam ozbiljno sa mojim muzama i lisim ih svakog sna koji nije ostvariv, prije nego ih i dodirnem..a dodirivati znam:)..
Zato, moja predivna muzo, ne budi ljuta na mene:)...Kraljica i svita su naocigled svih kao izgubili dah, ali i oni nisu mogi skinuti pogled sa nas, na vrhuncu oboje, neka gledaju svi!! I kraljica bi, samo ne smije:)!!!
Ljubim vas sve:)
vas barjak..bez vaseg vjetra..savijen kao stare novine:(
-
detroit-mercy
#722 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Tik tak, tik tak, tik tak, lagano odkucava sat u mojoj sobi
Izgubljeno vrijeme se ne moze nadoknaditi, sve drugo da
-
PalaSa Marsa
#723 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Gdje's Mersy .. i ti redovan ovdje, kako to s' obzirom na tvoju situaciju.detroit-mercy wrote:Tik tak, tik tak, tik tak, lagano odkucava sat u mojoj sobi![]()
-
detroit-mercy
#724 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ubijam vrijeme na posluPalaSa Marsa wrote:Gdje's Mersy .. i ti redovan ovdje, kako to s' obzirom na tvoju situaciju.detroit-mercy wrote:Tik tak, tik tak, tik tak, lagano odkucava sat u mojoj sobi![]()
Izgubljeno vrijeme se ne moze nadoknaditi, sve drugo da![]()
Unlike you, ne javljam se izvan radnog vremena
-
PalaSa Marsa
#725 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
To ti jedan dan prva, jedan druga? PA sinoc si bio ovdje do gluhih doba. Sta ljepsa polovina radi u tom vremenu?detroit-mercy wrote:Ubijam vrijeme na posluPalaSa Marsa wrote:Gdje's Mersy .. i ti redovan ovdje, kako to s' obzirom na tvoju situaciju.detroit-mercy wrote:Tik tak, tik tak, tik tak, lagano odkucava sat u mojoj sobi![]()
Izgubljeno vrijeme se ne moze nadoknaditi, sve drugo da![]()
.
Unlike you, ne javljam se izvan radnog vremena.