30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
lady marmalade

#702 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by lady marmalade »

crven_barjak wrote:Ma muska komponenta zabushava, nimfe su vise nego spremne...uffff...sve je to zbog hrane sa koncentratom :) (all rights reserved by Zmaj od Sipova:))
Ma samo vi tražite razloge do čega je to...pa onda kukajte kako ste ostali suhi..(izvinjavam se na izrazu, al tako negdje pročitah) :)
Kako je tek uživo..kad po forumima "bare" po mjesec.. :lol:[/quote]

Moja prefinjena lady,

Da se barjak viori negdje iznad Bascarsije, vjeruj mi da bi sinoc poslije 5-og posta bilo konkretnih prijedloga ali...
Barjak se viori tamo gdje odakle mi treba dvocifren broj sati leta do divnog nam sehera, okupanog sevdahom u Bascarsijkim nocima...
Da je drugacije, vise bi postova bilo na pm i na telefonu, dok se vozim prema pohotnim djevama:)[/quote]

pa de ih malo ti divni Barjače osokoli, ne bi li i oni viorili poput tebe.. :lol:
crven_barjak

#703 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

lady marmalade wrote:
crven_barjak wrote:Ma muska komponenta zabushava, nimfe su vise nego spremne...uffff...sve je to zbog hrane sa koncentratom :) (all rights reserved by Zmaj od Sipova:))
Ma samo vi tražite razloge do čega je to...pa onda kukajte kako ste ostali suhi..(izvinjavam se na izrazu, al tako negdje pročitah) :)
Kako je tek uživo..kad po forumima "bare" po mjesec.. :lol:
Moja prefinjena lady,

Da se barjak viori negdje iznad Bascarsije, vjeruj mi da bi sinoc poslije 5-og posta bilo konkretnih prijedloga ali...
Barjak se viori tamo gdje odakle mi treba dvocifren broj sati leta do divnog nam sehera, okupanog sevdahom u Bascarsijkim nocima...
Da je drugacije, vise bi postova bilo na pm i na telefonu, dok se vozim prema pohotnim djevama:)[/quote]

pa de ih malo ti divni Barjače osokoli, ne bi li i oni viorili poput tebe.. :lol:[/quote]

Pa izgiboh mlad na bojnom polju ceznje drugih, predvodio borbu jucer i mogli su iskoristit situaciju...ali sad je tu i Ridjobrki, instinkt mi kaze da on odvaja kosti od mesa dok opsluzuje podatne muze...ali steta sto je "malo stidljiv":):):) Brko, ja opet ne mogu da sebi dodjem od Harkany-a buraz:)
lady marmalade

#704 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by lady marmalade »

crven_barjak wrote:
lady marmalade wrote:
Kako je tek uživo..kad po forumima "bare" po mjesec.. :lol:
Moja prefinjena lady,

Da je drugacije, vise bi postova bilo na pm i na telefonu, dok se vozim prema pohotnim djevama:)
pa de ih malo ti divni Barjače osokoli, ne bi li i oni viorili poput tebe.. :lol:[/quote]

Pa izgiboh mlad na bojnom polju ceznje drugih, predvodio borbu jucer i mogli su iskoristit situaciju...ali sad je tu i Ridjobrki, instinkt mi kaze da on odvaja kosti od mesa dok opsluzuje podatne muze...ali steta sto je "malo stidljiv":):):) Brko, ja opet ne mogu da sebi dodjem od Harkany-a buraz:)[/quote]

Probaj im danas nacrtati, možda se bolje snađu... :D
♥ Julianna ♥

#705 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

Odoljevam iskušenju da se javim na prozivku.
Malo je degutantno bilo ono što si napisao u jednom od postova, zacrvenilo je i Kraljicu i kraljicinu svitu.
Ghost_Rider_XXX

#706 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Ghost_Rider_XXX »

♥ Julianna ♥ wrote:Odoljevam iskušenju da se javim na prozivku.
Malo je degutantno bilo ono što si napisao u jednom od postova, zacrvenilo je i Kraljicu i kraljicinu svitu.
Šta je to tako strašno čovjek napisao?
crven_barjak

#707 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

:):) ooooo Julia, vidim te kako izvirujes iz kulisa "tabua" koji te tako jako pogodio...

zasto si pobjegla ispod punog mjeseca:)?
PalaSa Marsa

#708 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by PalaSa Marsa »

Vidi ti ovo. Ja sve mislim ja sam ta koja zacatava. :-) :D
PalaSa Marsa

#709 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by PalaSa Marsa »

:-D :kiss:
HomeSweetHome

#710 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by HomeSweetHome »

PalaSa Marsa wrote:
Bogami, Barjace, Julija je upravu, krenuo si u pogrešnom pravcu, morale smo pobjeći.

Ako znate računat', računajte da se nisam javila :D
PalaSa Marsa

#711 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by PalaSa Marsa »

Gdje BA zapelo, trebal' sta Home? :-D
crven_barjak

#712 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

:):) pa HomeSweetHome, zar je zene u 30-tim tako lako sokirati:), pogotovo na temama tipa "Ljubav i Sex":)?

Waauuu:)...
♥ Julianna ♥

#713 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

No dobro.
Lijepo pričaš, lijepo pišeš Romeo.

Ne sumnjam da još ljepše vladaš krhkim ženskim bićem dok ti se tako naivno prepušta i koje sanja o izmaglicama Kilimandžra, ne sluteći da će joj samo tren poslije iskrvarit srce i će joj paklena prerija biti dom.

Ahh Romeo, kad bi samo ćutio, ono što ja sad ćutim...
♥ Julianna ♥

#714 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

PalaSa Marsa wrote:
:kiss: :-D Marsyyy
HomeSweetHome

#715 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by HomeSweetHome »

Jašta je, moj Barjace, neko sta je :-) Još ih je lakse zaintrigirati :D A, da tek znas kako ih je lako otjerati 8-)

Ma, nista PalaSaMarsa, samo mi je u jednom trenutku postalo previse pa sam utekla :D
♥ Julianna ♥

#716 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

HomeSweetHome wrote:
PalaSa Marsa wrote:
Bogami, Barjace, Julija je upravu, krenuo si u pogrešnom pravcu, morale smo pobjeći.

Ako znate računat', računajte da se nisam javila :D

Evo Romeo, skoro pa si navukao na sebe gnijev nimfi...
PalaSa Marsa

#717 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by PalaSa Marsa »

♥ Julianna ♥ wrote:No dobro.
Lijepo pričaš, lijepo pišeš Romeo.

Ne sumnjam da još ljepše vladaš krhkim ženskim bićem dok ti se tako naivno prepušta i koje sanja o izmaglicama Kilimandžra, ne sluteći da će joj samo tren poslije iskrvarit srce i će joj paklena prerija biti dom.

Ahh Romeo, kad bi samo ćutio, ono što ja sad ćutim...
Ko dira moju Julijet :kiss: :-D

PS: Trebal' barabe iz dvora da se ukljuce u akciju mozda? :zoka: :D
♥ Julianna ♥

#718 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

Ahh Marsy, barabe iz Dvora su tek puste pikule za viteza Gabriela i njegov mač...

On se hrabro borio protiv vitezova Tame, protiv pustinjskih hijena i lavova, on je hrabro na svom Zmaju osvajao neosvojive tvrđave, rušile su se kao kule od kokosa pred njegovim odvažnim koracima...

'Ta će dvorske barabe, pred tim naletom centripetalne sile?
PalaSa Marsa

#719 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by PalaSa Marsa »

♥ Julianna ♥ wrote:Ahh Marsy, barabe iz Dvora su tek puste pikule za viteza Gabriela i njegov mač...

On se hrabro borio protiv vitezova Tame, protiv pustinjskih hijena i lavova, on je hrabro na svom Zmaju osvajao neosvojive tvrđave, rušile su se kao kule od kokosa pred njegovim odvažnim koracima...

'Ta će dvorske barabe, pred tim naletom centripetalne sile?
A nista sta ce, k'o barabe, u cosak i po potrebi da glume dvorske lude. :roll: :D I to onda kad Vitez to naredi! :-D
slobodni armirach

#720 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by slobodni armirach »

malo muzike :D
crven_barjak

#721 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

Moje drage Nimfe, slijedi ispovjed barjaka koji je skoro pa posrnuo pod bijesnim pogledima (:) ispod obrva:)) svojim putenih muza:

Ja sam jedna sanjalacka dusa, duboko i cijelim svojim bicem posvecen ustolicenju njene svetosti Zene na mjesto gdje je pripada : prijestolu svih uzitaka, pohote, zenstvenosti i postovanja.
Naspram toga, snagu iz totema lava i medvjeda usmjeravam iskljucivo ka sveopstem zadovoljenju moje muze, iz koje crpim inspiraciju i energiju, i zauzvrat dajem sve.
Tako me duboko pogodi svaka losa rijec, svaka pogresno interpretirana misao ili ideja, da pokleknem u tugu i jad nesrazmjeno golemih proporcija onom sto jeste moj grijeh...

:):) i sad sam se morao odvaliti od sege.

Moje lijepe dame,

za mene je ovakav frum izuzetno mjesto da se ismijem, zabavim i jednostavno druzim sa intelegentnim i zrelim osobama. Analiza psiholoskih profla i definicija odstupanja i varijabli smjernica ponasanja i instinktivnih reakcija mi je pomalo hobi, a pomalo posao (na neki uvrnut nacin) pa mi je interesantno citati postove i otprilike imam ideju ko je sa druge strane:).
Forum je za mene mjesto gdje se prvenstveno odmaram od svakodnevnice, forum ne posjecuj cesto, Bogom je dato sto sad imam vremena i ne znam sto bih od sebe, a moje muze su tako daleko od mene. Kad sam u prostranstvima uzitka (medju kojima spada i nas voljeni grad, mada vrlo rijetko u posljednih 10 godina) na forumimam ne da me nema, nego izgubim percepciju postojanja i smisla takvog vida komunikacije.

ne uzimajte za ozbiljno (do te mjere) ono sto pisem, mada veliki procent onog sto prenesem na HD servera je plod vlasitiog iskustva, a ne mastanja i fantazija. Samo slikovit prevod onog sto sam dozivio ne tako davno, uoblicen u sliku kakvu je lako absorbirati i utonuti u vlastitu ulogu u takvom scenariju.

Ne budite ljuti na mene:), na kraju zar se nismo dobro zabavili sinoc:)?

Moja Julia, daleko od toga da sam bezosjecajan trnoviti grm u posnoj pustinji. Ja sam u limbu zadovoljstva tek onda kad je zena ispunjena i svoja, a takva ne moze biti ako joj oduzmes i mali dio temelja persone i osjecaja: ne smijes lagati, ne smijes je dovesti u san koji se rasprsi kao balon od sapunice. Ja zivim realnost i cak sanjam realne snove, moje oaze uzitka zaista postoje, i ja zaista pricam ozbiljno sa mojim muzama i lisim ih svakog sna koji nije ostvariv, prije nego ih i dodirnem..a dodirivati znam:)..
Zato, moja predivna muzo, ne budi ljuta na mene:)...Kraljica i svita su naocigled svih kao izgubili dah, ali i oni nisu mogi skinuti pogled sa nas, na vrhuncu oboje, neka gledaju svi!! I kraljica bi, samo ne smije:)!!!

Ljubim vas sve:)

vas barjak..bez vaseg vjetra..savijen kao stare novine:(
detroit-mercy

#722 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by detroit-mercy »

Tik tak, tik tak, tik tak, lagano odkucava sat u mojoj sobi :(
Izgubljeno vrijeme se ne moze nadoknaditi, sve drugo da :)
PalaSa Marsa

#723 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by PalaSa Marsa »

detroit-mercy wrote:Tik tak, tik tak, tik tak, lagano odkucava sat u mojoj sobi :(
Gdje's Mersy .. i ti redovan ovdje, kako to s' obzirom na tvoju situaciju. :roll: :D
detroit-mercy

#724 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by detroit-mercy »

PalaSa Marsa wrote:
detroit-mercy wrote:Tik tak, tik tak, tik tak, lagano odkucava sat u mojoj sobi :(
Gdje's Mersy .. i ti redovan ovdje, kako to s' obzirom na tvoju situaciju. :roll: :D
Ubijam vrijeme na poslu :mrgreen: .
Unlike you, ne javljam se izvan radnog vremena :mrgreen: .
PalaSa Marsa

#725 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by PalaSa Marsa »

detroit-mercy wrote:
PalaSa Marsa wrote:
Ubijam vrijeme na poslu :mrgreen: .
Unlike you, ne javljam se izvan radnog vremena :mrgreen: .
To ti jedan dan prva, jedan druga? PA sinoc si bio ovdje do gluhih doba. Sta ljepsa polovina radi u tom vremenu? :zoka: :D
Locked