LIBIJA

Post Reply
fidoremilienko

#701 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by fidoremilienko »

Klasičan pijačarski odgovor, gdje lik u svom postu čak daj odgovor i na postavljeno pitanje koje mu nije kako kaže "najjasnije". Garant ne vidi dobro. :-)
madner

#702 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by madner »

Pa ti si postavio tezu, dakle Francuska i Spanija su pred ekonomskim kolapsom i samo ih Libija moze izvuc. Valjda je normalno da nam kazes kako ce to izvest i o koliko love je rijec. :D
Alfons Kauders

#703 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Pa ti si postavio tezu, dakle Francuska i Spanija su pred ekonomskim kolapsom i samo ih Libija moze izvuc. Valjda je normalno da nam kazes kako ce to izvest i o koliko love je rijec. :D
stipu ba intelektualnog giganta da ti objasni... i kako se trguje naftom... :D i kako si ovca :D i to pijacarska :D
madner

#704 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by madner »

Alfons Kauders wrote:
madner wrote:Pa ti si postavio tezu, dakle Francuska i Spanija su pred ekonomskim kolapsom i samo ih Libija moze izvuc. Valjda je normalno da nam kazes kako ce to izvest i o koliko love je rijec. :D
stipu ba intelektualnog giganta da ti objasni... i kako se trguje naftom... :D i kako si ovca :D i to pijacarska :D
Ma Sarkozi ce maznut 3 do 4 kanistera nafte dok niko ne gleda i ukrcat na Charles de Gaula. Tako ce pokrenut biznis i spasiti Francusku.

Samo mi nije jasno kako ce Spanija.
Alfons Kauders

#705 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ma Sarkozi ce maznut 3 do 4 kanistera nafte dok niko ne gleda i ukrcat na Charles de Gaula. Tako ce pokrenut biznis i spasiti Francusku.

oni ce zabaciti slauf do sidre... :D
fidoremilienko

#706 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by fidoremilienko »

madner wrote:
Alfons Kauders wrote:

:lol:
Nevjerovatno, odgovor na pitanje i opet isto pitanje. :lol:
ROTOR 9

#707 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by ROTOR 9 »

Alfons Kauders wrote:
ROTOR 9 wrote:Gledam jutros vijesti i onaj Rasmussen NATO daje neku izjavu.. iza njega zastava -grb NATO-a i na prvu primjetim., da je grb zapravo kukasti kriz samo ima malo ostrije ivice.. sta vi mislite ? :?
ovako nesto
http://www.youtube.com/watch?v=WxqFzn_lNFo
i jel se pretvorio u gustera u po pressice? :D
Ocekivao sam da palucne jezikom., ali lice je odavalo smirenost..
ROTOR 9

#708 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by ROTOR 9 »

madner wrote:Cetvrti Rajh 100%. :D
Nadam se necemo gledati El-Alamein 2 :-?
dr.Gonzo

#709 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by dr.Gonzo »

Sto nam vas dvojica (madner i alfons) ne objasnite razloge ove vojne intervencije?
Alfons Kauders

#710 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by Alfons Kauders »

dr.Gonzo wrote:Sto nam vas dvojica (madner i alfons) ne objasnite razloge ove vojne intervencije?
pa eto... vjerovatno zato jer se bas i ne furam da sam dovoljno upucen da bi glumio prvorazrednog geostrateskog analiticara...

doduse, vidim da to mnogim samoproglasenim strucnjacima zavidnog intelekta i pobornicima teorija zavjere ne smeta... :D skromnost im nije jaca snaga, isto kao i argumenti... :D
madner

#711 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by madner »

Alfons Kauders wrote:
dr.Gonzo wrote:Sto nam vas dvojica (madner i alfons) ne objasnite razloge ove vojne intervencije?
pa eto... vjerovatno zato jer se bas i ne furam da sam dovoljno upucen da bi glumio prvorazrednog geostrateskog analiticara...

doduse, vidim da to mnogim samoproglasenim strucnjacima zavidnog intelekta i pobornicima teorija zavjere ne smeta... :D skromnost im nije jaca snaga, isto kao i argumenti... :D
Ja se furam, ali sada trubiti o sivoj slici svijeta kada je sve jasno do nafte (samo eto nismo jos skontali kako) nema smisla. :D
dr.Gonzo

#712 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by dr.Gonzo »

Alfons Kauders wrote: pa eto... vjerovatno zato jer se bas i ne furam da sam dovoljno upucen da bi glumio prvorazrednog geostrateskog analiticara...

Ok, to je posten odgovor :mrgreen:
fidoremilienko

#713 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by fidoremilienko »

Alfons Kauders wrote:

Dobro si priznao, zato :skoljka:
Alfons Kauders

#714 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by Alfons Kauders »

dr.Gonzo wrote:
Alfons Kauders wrote: pa eto... vjerovatno zato jer se bas i ne furam da sam dovoljno upucen da bi glumio prvorazrednog geostrateskog analiticara...

posto vidim da pobornici teorija davida ickea i slicnih furki drze glavnu rijec, valjda su oni pozvani da objasnjavaju svoje stavove, a ne ja... ja sam vec rekao ono sto sam imao na ovoj temi, ne namjeravam ponavljati istu pricu po deseti put, pa bujrum citajte... :D
Alfons Kauders

#715 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by Alfons Kauders »

fidoremilienko wrote:
Alfons Kauders wrote:

Dobro si priznao, zato :skoljka:
to ne znaci da ces moci nastaviti svoj monolog bez mojih prozivki... :D nista se ne sikiraj... :D

nesto ne vidim da sam od tebe procitao bilo sta konkretno na ovoj temi, osim jeftinog omalovazavanja sugovornika i djetinjastih uvreda...

zato bujrum, obraduj me nekim originalnim i argumentiranim stavom... samo jedan za pocetak, mozda ti se cak i svidi, ko zna...
fidoremilienko

#716 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by fidoremilienko »

Alfons Kauders wrote: to ne znaci da ces moci nastaviti svoj monolog bez mojih prozivki... :D nista se ne sikiraj... :D
Ma samo ti. Svaki doprinos temi i boljem razumjevanju je dobrodošao.
nesto ne vidim da sam od tebe procitao bilo sta konkretno na ovoj temi, osim jeftinog omalovazavanja sugovornika i djetinjastih uvreda...
A šta ćeš? Ja sam od tebe čuo zaista puno, i evo idem od početka, papir i olovka i da zapišem te izjave/komentare, jer se takav um rađa jednom u milenijumu.
zato bujrum, obraduj me nekim originalnim i argumentiranim stavom... samo jedan za pocetak, mozda ti se cak i svidi, ko zna...
:-)
Nisam ti ja djeda mraz :D
fidoremilienko

#717 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by fidoremilienko »

Alfons Kauders wrote:
dr.Gonzo wrote:

posto vidim da pobornici teorija davida ickea i slicnih furki drze glavnu rijec, valjda su oni pozvani da objasnjavaju svoje stavove, a ne ja... ja sam vec rekao ono sto sam imao na ovoj temi, ne namjeravam ponavljati istu pricu po deseti put, pa bujrum citajte... :D
Nije to furka, nisam ti ja kriv što vjeruješ u NLO. Malo je jebeno kad skontaš da takva sranja ne postoje :D
madner

#718 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by madner »

Eto ne mora biti ni orginalan, koristi neciji drugi samo da je argumentovan. Znas sta je argument?
fidoremilienko

#719 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by fidoremilienko »

madner wrote:Eto ne mora biti ni orginalan, koristi neciji drugi samo da je argumentovan. Znas sta je argument?
Jesi to sam smislio ili ti je šef naredio? :D
Alfons Kauders

#720 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by Alfons Kauders »

fidoremilienko wrote:
Alfons Kauders wrote: to ne znaci da ces moci nastaviti svoj monolog bez mojih prozivki... :D nista se ne sikiraj... :D
Ma samo ti. Svaki doprinos temi i boljem razumjevanju je dobrodošao.
A šta ćeš? Ja sam od tebe čuo zaista puno, i evo idem od početka, papir i olovka i da zapišem te izjave/komentare, jer se takav um rađa jednom u milenijumu.
:-)
Nisam ti ja djeda mraz :D
znaci i dalje nemas reci ama bas nista vezano za temu, vec samo nastavljas trollati? :D
Alfons Kauders

#721 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by Alfons Kauders »

fidoremilienko wrote:Nije to furka, nisam ti ja kriv što vjeruješ u NLO. Malo je jebeno kad skontaš da takva sranja ne postoje :D
:?

o cemu ti?
madner

#722 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by madner »

fidoremilienko wrote:
madner wrote:Eto ne mora biti ni orginalan, koristi neciji drugi samo da je argumentovan. Znas sta je argument?
Jesi to sam smislio ili ti je šef naredio? :D
Sve mi je sef naredio. Svaki post prvo njega pitam pa onda postavim. Zato mi treba ovako dugo za svaki, ali zato je svaki post ovako kvalitetan i odskace od prosjeka.
fidoremilienko

#723 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by fidoremilienko »

Alfons Kauders wrote:
fidoremilienko wrote: posto vidim da pobornici teorija davida ickea i slicnih furki drze glavnu rijec, valjda su oni pozvani da objasnjavaju svoje stavove, a ne ja... ja sam vec rekao ono sto sam imao na ovoj temi, ne namjeravam ponavljati istu pricu po deseti put, pa bujrum citajte... :D
Nije to furka, nisam ti ja kriv što vjeruješ u NLO. Malo je jebeno kad skontaš da takva sranja ne postoje :D

o cemu ti?[/quote]
Hajd prvo nauči pravilno kvotati. ;-)
fidoremilienko

#724 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by fidoremilienko »

Alfons Kauders wrote: znaci i dalje nemas reci ama bas nista vezano za temu, vec samo nastavljas trollati? :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Alfons Kauders

#725 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.

Post by Alfons Kauders »

fidoremilienko wrote:
Alfons Kauders wrote:
fidoremilienko wrote: posto vidim da pobornici teorija davida ickea i slicnih furki drze glavnu rijec, valjda su oni pozvani da objasnjavaju svoje stavove, a ne ja... ja sam vec rekao ono sto sam imao na ovoj temi, ne namjeravam ponavljati istu pricu po deseti put, pa bujrum citajte... :D

o cemu ti?
Hajd prvo nauči pravilno kvotati. ;-)[/quote]

cim sa-x popravi engine... i dalje samo trollas? nemas nista za reci? i pored tvog raskosnog intelekta?
Post Reply