LIBIJA
- fidoremilienko
#701 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Klasičan pijačarski odgovor, gdje lik u svom postu čak daj odgovor i na postavljeno pitanje koje mu nije kako kaže "najjasnije". Garant ne vidi dobro. 
- madner
#702 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Pa ti si postavio tezu, dakle Francuska i Spanija su pred ekonomskim kolapsom i samo ih Libija moze izvuc. Valjda je normalno da nam kazes kako ce to izvest i o koliko love je rijec. 
- Alfons Kauders
#703 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
stipu ba intelektualnog giganta da ti objasni... i kako se trguje naftom...madner wrote:Pa ti si postavio tezu, dakle Francuska i Spanija su pred ekonomskim kolapsom i samo ih Libija moze izvuc. Valjda je normalno da nam kazes kako ce to izvest i o koliko love je rijec.
- madner
#704 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Ma Sarkozi ce maznut 3 do 4 kanistera nafte dok niko ne gleda i ukrcat na Charles de Gaula. Tako ce pokrenut biznis i spasiti Francusku.Alfons Kauders wrote:stipu ba intelektualnog giganta da ti objasni... i kako se trguje naftom...madner wrote:Pa ti si postavio tezu, dakle Francuska i Spanija su pred ekonomskim kolapsom i samo ih Libija moze izvuc. Valjda je normalno da nam kazes kako ce to izvest i o koliko love je rijec.i kako si ovca
i to pijacarska
Samo mi nije jasno kako ce Spanija.
- Alfons Kauders
#705 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
oni ce zabaciti slauf do sidre...madner wrote:Ma Sarkozi ce maznut 3 do 4 kanistera nafte dok niko ne gleda i ukrcat na Charles de Gaula. Tako ce pokrenut biznis i spasiti Francusku.Alfons Kauders wrote:stipu ba intelektualnog giganta da ti objasni... i kako se trguje naftom...madner wrote:Pa ti si postavio tezu, dakle Francuska i Spanija su pred ekonomskim kolapsom i samo ih Libija moze izvuc. Valjda je normalno da nam kazes kako ce to izvest i o koliko love je rijec.i kako si ovca
i to pijacarska
- fidoremilienko
#706 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
madner wrote:Ma Sarkozi ce maznut 3 do 4 kanistera nafte dok niko ne gleda i ukrcat na Charles de Gaula. Tako ce pokrenut biznis i spasiti Francusku.Alfons Kauders wrote:stipu ba intelektualnog giganta da ti objasni... i kako se trguje naftom...madner wrote:Pa ti si postavio tezu, dakle Francuska i Spanija su pred ekonomskim kolapsom i samo ih Libija moze izvuc. Valjda je normalno da nam kazes kako ce to izvest i o koliko love je rijec.i kako si ovca
i to pijacarska
Nevjerovatno, odgovor na pitanje i opet isto pitanje.
-
ROTOR 9
#707 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Ocekivao sam da palucne jezikom., ali lice je odavalo smirenost..Alfons Kauders wrote:i jel se pretvorio u gustera u po pressice?ROTOR 9 wrote:Gledam jutros vijesti i onaj Rasmussen NATO daje neku izjavu.. iza njega zastava -grb NATO-a i na prvu primjetim., da je grb zapravo kukasti kriz samo ima malo ostrije ivice.. sta vi mislite ?
ovako nesto
http://www.youtube.com/watch?v=WxqFzn_lNFo
-
ROTOR 9
#708 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Nadam se necemo gledati El-Alamein 2madner wrote:Cetvrti Rajh 100%.
- dr.Gonzo
#709 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Sto nam vas dvojica (madner i alfons) ne objasnite razloge ove vojne intervencije?
- Alfons Kauders
#710 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
pa eto... vjerovatno zato jer se bas i ne furam da sam dovoljno upucen da bi glumio prvorazrednog geostrateskog analiticara...dr.Gonzo wrote:Sto nam vas dvojica (madner i alfons) ne objasnite razloge ove vojne intervencije?
doduse, vidim da to mnogim samoproglasenim strucnjacima zavidnog intelekta i pobornicima teorija zavjere ne smeta...
- madner
#711 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Ja se furam, ali sada trubiti o sivoj slici svijeta kada je sve jasno do nafte (samo eto nismo jos skontali kako) nema smisla.Alfons Kauders wrote:pa eto... vjerovatno zato jer se bas i ne furam da sam dovoljno upucen da bi glumio prvorazrednog geostrateskog analiticara...dr.Gonzo wrote:Sto nam vas dvojica (madner i alfons) ne objasnite razloge ove vojne intervencije?
doduse, vidim da to mnogim samoproglasenim strucnjacima zavidnog intelekta i pobornicima teorija zavjere ne smeta...skromnost im nije jaca snaga, isto kao i argumenti...
- dr.Gonzo
#712 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Ok, to je posten odgovorAlfons Kauders wrote: pa eto... vjerovatno zato jer se bas i ne furam da sam dovoljno upucen da bi glumio prvorazrednog geostrateskog analiticara...
doduse, vidim da to mnogim samoproglasenim strucnjacima zavidnog intelekta i pobornicima teorija zavjere ne smeta...skromnost im nije jaca snaga, isto kao i argumenti...
- fidoremilienko
#713 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Dobro si priznao, zatoAlfons Kauders wrote:pa eto... vjerovatno zato jer se bas i ne furam da sam dovoljno upucen da bi glumio prvorazrednog geostrateskog analiticara...dr.Gonzo wrote:Sto nam vas dvojica (madner i alfons) ne objasnite razloge ove vojne intervencije?
- Alfons Kauders
#714 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
posto vidim da pobornici teorija davida ickea i slicnih furki drze glavnu rijec, valjda su oni pozvani da objasnjavaju svoje stavove, a ne ja... ja sam vec rekao ono sto sam imao na ovoj temi, ne namjeravam ponavljati istu pricu po deseti put, pa bujrum citajte...dr.Gonzo wrote:Ok, to je posten odgovorAlfons Kauders wrote: pa eto... vjerovatno zato jer se bas i ne furam da sam dovoljno upucen da bi glumio prvorazrednog geostrateskog analiticara...
- Alfons Kauders
#715 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
to ne znaci da ces moci nastaviti svoj monolog bez mojih prozivki...fidoremilienko wrote:Dobro si priznao, zatoAlfons Kauders wrote:pa eto... vjerovatno zato jer se bas i ne furam da sam dovoljno upucen da bi glumio prvorazrednog geostrateskog analiticara...dr.Gonzo wrote:Sto nam vas dvojica (madner i alfons) ne objasnite razloge ove vojne intervencije?
nesto ne vidim da sam od tebe procitao bilo sta konkretno na ovoj temi, osim jeftinog omalovazavanja sugovornika i djetinjastih uvreda...
zato bujrum, obraduj me nekim originalnim i argumentiranim stavom... samo jedan za pocetak, mozda ti se cak i svidi, ko zna...
- fidoremilienko
#716 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Ma samo ti. Svaki doprinos temi i boljem razumjevanju je dobrodošao.Alfons Kauders wrote: to ne znaci da ces moci nastaviti svoj monolog bez mojih prozivki...nista se ne sikiraj...
![]()
A šta ćeš? Ja sam od tebe čuo zaista puno, i evo idem od početka, papir i olovka i da zapišem te izjave/komentare, jer se takav um rađa jednom u milenijumu.nesto ne vidim da sam od tebe procitao bilo sta konkretno na ovoj temi, osim jeftinog omalovazavanja sugovornika i djetinjastih uvreda...
zato bujrum, obraduj me nekim originalnim i argumentiranim stavom... samo jedan za pocetak, mozda ti se cak i svidi, ko zna...
Nisam ti ja djeda mraz
- fidoremilienko
#717 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Nije to furka, nisam ti ja kriv što vjeruješ u NLO. Malo je jebeno kad skontaš da takva sranja ne postojeAlfons Kauders wrote:posto vidim da pobornici teorija davida ickea i slicnih furki drze glavnu rijec, valjda su oni pozvani da objasnjavaju svoje stavove, a ne ja... ja sam vec rekao ono sto sam imao na ovoj temi, ne namjeravam ponavljati istu pricu po deseti put, pa bujrum citajte...dr.Gonzo wrote:Ok, to je posten odgovorAlfons Kauders wrote: pa eto... vjerovatno zato jer se bas i ne furam da sam dovoljno upucen da bi glumio prvorazrednog geostrateskog analiticara...
- madner
#718 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Eto ne mora biti ni orginalan, koristi neciji drugi samo da je argumentovan. Znas sta je argument?
- fidoremilienko
#719 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Jesi to sam smislio ili ti je šef naredio?madner wrote:Eto ne mora biti ni orginalan, koristi neciji drugi samo da je argumentovan. Znas sta je argument?
- Alfons Kauders
#720 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
znaci i dalje nemas reci ama bas nista vezano za temu, vec samo nastavljas trollati?fidoremilienko wrote:Ma samo ti. Svaki doprinos temi i boljem razumjevanju je dobrodošao.Alfons Kauders wrote: to ne znaci da ces moci nastaviti svoj monolog bez mojih prozivki...nista se ne sikiraj...
A šta ćeš? Ja sam od tebe čuo zaista puno, i evo idem od početka, papir i olovka i da zapišem te izjave/komentare, jer se takav um rađa jednom u milenijumu.nesto ne vidim da sam od tebe procitao bilo sta konkretno na ovoj temi, osim jeftinog omalovazavanja sugovornika i djetinjastih uvreda...zato bujrum, obraduj me nekim originalnim i argumentiranim stavom... samo jedan za pocetak, mozda ti se cak i svidi, ko zna...![]()
Nisam ti ja djeda mraz
- Alfons Kauders
#721 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
fidoremilienko wrote:Nije to furka, nisam ti ja kriv što vjeruješ u NLO. Malo je jebeno kad skontaš da takva sranja ne postoje
o cemu ti?
- madner
#722 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Sve mi je sef naredio. Svaki post prvo njega pitam pa onda postavim. Zato mi treba ovako dugo za svaki, ali zato je svaki post ovako kvalitetan i odskace od prosjeka.fidoremilienko wrote:Jesi to sam smislio ili ti je šef naredio?madner wrote:Eto ne mora biti ni orginalan, koristi neciji drugi samo da je argumentovan. Znas sta je argument?
- fidoremilienko
#723 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Alfons Kauders wrote:Nije to furka, nisam ti ja kriv što vjeruješ u NLO. Malo je jebeno kad skontaš da takva sranja ne postojefidoremilienko wrote: posto vidim da pobornici teorija davida ickea i slicnih furki drze glavnu rijec, valjda su oni pozvani da objasnjavaju svoje stavove, a ne ja... ja sam vec rekao ono sto sam imao na ovoj temi, ne namjeravam ponavljati istu pricu po deseti put, pa bujrum citajte...
o cemu ti?[/quote]
Hajd prvo nauči pravilno kvotati.
- fidoremilienko
#724 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Alfons Kauders wrote: znaci i dalje nemas reci ama bas nista vezano za temu, vec samo nastavljas trollati?
- Alfons Kauders
#725 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Hajd prvo nauči pravilno kvotati.fidoremilienko wrote:Alfons Kauders wrote:Nije to furka, nisam ti ja kriv što vjeruješ u NLO. Malo je jebeno kad skontaš da takva sranja ne postojefidoremilienko wrote: posto vidim da pobornici teorija davida ickea i slicnih furki drze glavnu rijec, valjda su oni pozvani da objasnjavaju svoje stavove, a ne ja... ja sam vec rekao ono sto sam imao na ovoj temi, ne namjeravam ponavljati istu pricu po deseti put, pa bujrum citajte...![]()
o cemu ti?
cim sa-x popravi engine... i dalje samo trollas? nemas nista za reci? i pored tvog raskosnog intelekta?