U to sam ubijedzen, jer mi smo mala zemlja sa izuzetnom klimom. Ali dzaba sve kada mi kao ljudi nevaljamo, odnosno nemamo 50-100 pravo pametnih ljudi koji bi poveli ovu zemlju naprijed i iskoristili donacije, kredite u razvoj drustva i infrastrukture.nazalost tako je isto sa Arapima, navikli da zive od nafte odnosno od mrvica sto ima daju svjestki mocnici a kada vide nafte ne bude onda ce biti hvatanja za glavu.[/quote]DinoZe wrote:Misliš, ako je istina da je samo pola para ušlo u bosnu, od onih silnih milijardi što kažu, da smo mi kao korejci,sad bi bili na razini koreje, ma šta koreje, švicarske.
"Kakav narod takva i drzava" mi imamo i vise od 100 pametnih ljudi ali generalno narod je ne nacitan , poprimitivan, nismo moderni. A nismo bas za rad.
Ono sto imamo i malo pametnih sjede u politici, mislim hajmo reci vladaju a kako? Pa tako kako mogu, drugacije se i ne moze.
Oni sto su uhajrovali od donacija, eh ja ne bih bila na njihovom mjestu, a ne bih se bas bavila ni stim sta i koliko je ko uzeo, vec se okrenula poslu aaaa!
Puno se bavimo tudjim poslom! i mi smo imali demonstracije ali demonstracije ne pravi 500 ljudi! Znaci dobro nam je!