Komentatori i SP

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zlaataan

#701 Re: Komentatori i SP

Post by zlaataan »

cyprus wrote:Jel ovo "stručni komentator" prvo reče da se mislilo da će Urugvaj i Paragvaj remizirat u grupi :D , a poslije i da je Urugvaj imo 24 sata više odmora od Koreje i da je zato favorit :D
Ovo sigurno, a ovo drugo nisam siguran :D
Braco Alija

#702 Re: Komentatori i SP

Post by Braco Alija »

cyprus wrote:Jel ovo "stručni komentator" prvo reče da se mislilo da će Urugvaj i Paragvaj remizirat u grupi :D , a poslije i da je Urugvaj imo 24 sata više odmora od Koreje i da je zato favorit :D
ma i slaviša vukičević pomahnito. niko nije normalan majke mi.
Globus

#703 Re: Komentatori i SP

Post by Globus »

Nisu dvojica u studiju ? :(
Braco Alija

#704 Re: Komentatori i SP

Post by Braco Alija »

Globus wrote:Nisu dvojica u studiju ? :(
slaviša vukičević je kao gost, bivši fudbaler sarajeva :)
u studiju je mujo radončić i ona plava ena trnokop branković
Robben

#705 Re: Komentatori i SP

Post by Robben »

Daj nam Bože što više kornera, što zbog kladionice, što zbog omiljenog komentatora sa ptpc-a i njegovih korneeeeeeera... :D
cyprus

#706 Re: Komentatori i SP

Post by cyprus »

zlaataan wrote:
Ovo sigurno, a ovo drugo nisam siguran :D
Opet on govori da bi Urugvaj u drugom poluvremenu mogo iskoristit svoju veću odmorenost :oops: :mrgreen:
Globus

#707 Re: Komentatori i SP

Post by Globus »

Braco Alija wrote:
Globus wrote:Nisu dvojica u studiju ? :(
slaviša vukičević je kao gost, bivši fudbaler sarajeva :)
u studiju je mujo radončić i ona plava ena trnokop branković
gost sam sebi ? :oops:
Djokej

#708 Re: Komentatori i SP

Post by Djokej »

Siniša ko da se našmrko prije emisije, proizvodi nekakve tikove..
Globus

#709 Re: Komentatori i SP

Post by Globus »

Jel ovo on kaze "Prosli grupu sa srbijom njemackom i australijom a sada pobjedili njemacku ... " :D :lol:
suncan_dan

#710 Re: Komentatori i SP

Post by suncan_dan »

Pravo vam zavidim na tim komentatorima.. :D
samo malo

#711 Re: Komentatori i SP

Post by samo malo »

Globus wrote:Jel ovo on kaze "Prosli grupu sa srbijom njemackom i australijom a sada pobjedili njemacku ... " :D :lol:
Ja sam cuo nesto ovako "Ghana je pobijedila Njemacku koju na ovom prvenstvu nije mogla pobijediti ni velika Engleska", jesam Tita mi :D
samo malo

#712 Re: Komentatori i SP

Post by samo malo »

Ali najjaci mu je ovaj sad sazetak, on je tek sad naknadno skuzio da je Dzeger sjedio u drustvu sa Klintonom :D

Prvo kamera zumira Klintona i Dzegera, Velid kaze "evo opet vidimo bivseg predsjednika Klintona", da bi nakon pola sata opet kamera zumirala Dzegera (nakon gola Amerikanaca) i Spaho iznenadjeno kaze "aaa tu je i Mik Dzeger" a covjek cijelo vrijeme sjedi pored Klintona :D
Vjeruj!

#713 Re: Komentatori i SP

Post by Vjeruj! »

"Bio je to leprsavi Velid Spaho"..........

OhohohohoohHHHooo
therrarrius

#714 Re: Komentatori i SP

Post by therrarrius »

''To je bio lepršavi Velid Spaho...'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
samo malo

#715 Re: Komentatori i SP

Post by samo malo »

De jel je slabo cujem ili je Radoncic upravo rekao "bio je to leprsavi Velid Spaho sa izvjestajem"? :D
cyprus

#716 Re: Komentatori i SP

Post by cyprus »

Uh, obožavam naše komentatore :lol: :lol: Lepršavi Spaho i Kemo Informacija dominiraju!
Ajatolah_

#717 Re: Komentatori i SP

Post by Ajatolah_ »

Lepršavi Spaho... :lol: :lol: :-)

Ohohohohoho !
General_Jackson

#718 Re: Komentatori i SP

Post by General_Jackson »

samo malo wrote:Ali najjaci mu je ovaj sad sazetak, on je tek sad naknadno skuzio da je Dzeger sjedio u drustvu sa Klintonom :D

Prvo kamera zumira Klintona i Dzegera, Velid kaze "evo opet vidimo bivseg predsjednika Klintona", da bi nakon pola sata opet kamera zumirala Dzegera (nakon gola Amerikanaca) i Spaho iznenadjeno kaze "aaa tu je i Mik Dzeger" a covjek cijelo vrijeme sjedi pored Klintona :D
Ja čisto sumnjam da "Lepršavi Spaho" uopšte zna ko je Mik Džeger, bit će prije da mu je to naknadno došapnuo neko iz redakcije :sad:
Kemal Ahmetović

#719 Re: Komentatori i SP

Post by Kemal Ahmetović »

@Ridjobrki,ti si sigurno neki dosadnjakovic i pametnjakovic na forumu,koji "svakom loncu mora biti poklopac",ali moracu ti reci,da ti nisi dovoljno elokventan,kompetentan,niti imas dovoljno visoke naobrazbe,da bi mogao tek tako i u takvom stilu,razgovarati sa profesionalcem,poput mene.Pošto uveliko traju pripreme za komentarisanje slijedecih utakmica,necu vam uzimati puno vremena i samo cu reci,da za svoje odane fanove pripremam nekoliko iznenadjenja,u svom stilu cu ih obradovati svojim najnovijim humoristickim salama i posalicama,vjerujem da zeljno iscekuju taj trenutak.@Vjeruj!,za razliku od @Ridjobrkog,ti mi se cinis kao neki fin i kulturan decko,pa cu ti reci da je tezak i trnovit put od amatera i totalnog anonimusa,do nivoa besprijekornog profesionalca,poput mene.Morao bih te prvo uzeti da budes moja desna ruka,moj pomocnik,da se dokazes da zaista vrijedis,pa teko onda da dobijes priliku da pokazes sav svoj talenat,ako ga posjedujes.Toliko od mene,sad idem da nastavim prikupljanje informacija za svoje naredne komentatorske podvige,jer znam da ljudi s nestrpljenjem ocekuju da cuju moj umiljati glas i moje najnovije informacije iz prve ruke.
2407

#720 Re: Komentatori i SP

Post by 2407 »

Kemal Ahmetović wrote:@Ridjobrki,ti si sigurno neki dosadnjakovic i pametnjakovic na forumu,koji "svakom loncu mora biti poklopac",ali moracu ti reci,da ti nisi dovoljno elokventan,kompetentan,niti imas dovoljno visoke naobrazbe,da bi mogao tek tako i u takvom stilu,razgovarati sa profesionalcem,poput mene.Pošto uveliko traju pripreme za komentarisanje slijedecih utakmica,necu vam uzimati puno vremena i samo cu reci,da za svoje odane fanove pripremam nekoliko iznenadjenja,u svom stilu cu ih obradovati svojim najnovijim humoristickim salama i posalicama,vjerujem da zeljno iscekuju taj trenutak.@Vjeruj!,za razliku od @Ridjobrkog,ti mi se cinis kao neki fin i kulturan decko,pa cu ti reci da je tezak i trnovit put od amatera i totalnog anonimusa,do nivoa besprijekornog profesionalca,poput mene.Morao bih te prvo uzeti da budes moja desna ruka,moj pomocnik,da se dokazes da zaista vrijedis,pa teko onda da dobijes priliku da pokazes sav svoj talenat,ako ga posjedujes.Toliko od mene,sad idem da nastavim prikupljanje informacija za svoje naredne komentatorske podvige,jer znam da ljudi s nestrpljenjem ocekuju da cuju moj umiljati glas i moje najnovije informacije iz prve ruke.
Ciki 'ajd ne seri :mrgreen:
samo malo

#721 Re: Komentatori i SP

Post by samo malo »

Žerar, Lampar, Bari, Oooozil

jak im je ovaj strucni ragovornik :D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 09:29, edited 1 time in total.
amar007

#723 Re: Komentatori i SP

Post by amar007 »

Kemal Ahmetović wrote:@Vjeruj!,za razliku od @Ridjobrkog,ti mi se cinis kao neki fin i kulturan decko
Koji mu je ovo profil po redu? :oops:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#724 Re: Komentatori i SP

Post by Pera Trta »

Ojjjj, evo Kristića sa njegovim doskočicama :zzzz:
Phosphorus

#725 Re: Komentatori i SP

Post by Phosphorus »

Po principu copy/paste xD :-)
Post Reply