Ovo sigurno, a ovo drugo nisam sigurancyprus wrote:Jel ovo "stručni komentator" prvo reče da se mislilo da će Urugvaj i Paragvaj remizirat u grupi, a poslije i da je Urugvaj imo 24 sata više odmora od Koreje i da je zato favorit
Komentatori i SP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zlaataan
#701 Re: Komentatori i SP
- Braco Alija
#702 Re: Komentatori i SP
ma i slaviša vukičević pomahnito. niko nije normalan majke mi.cyprus wrote:Jel ovo "stručni komentator" prvo reče da se mislilo da će Urugvaj i Paragvaj remizirat u grupi, a poslije i da je Urugvaj imo 24 sata više odmora od Koreje i da je zato favorit
- Globus
#703 Re: Komentatori i SP
Nisu dvojica u studiju ? 
- Braco Alija
#704 Re: Komentatori i SP
slaviša vukičević je kao gost, bivši fudbaler sarajevaGlobus wrote:Nisu dvojica u studiju ?
u studiju je mujo radončić i ona plava ena trnokop branković
-
Robben
#705 Re: Komentatori i SP
Daj nam Bože što više kornera, što zbog kladionice, što zbog omiljenog komentatora sa ptpc-a i njegovih korneeeeeeera... 
- cyprus
#706 Re: Komentatori i SP
Opet on govori da bi Urugvaj u drugom poluvremenu mogo iskoristit svoju veću odmorenostzlaataan wrote:Ovo sigurno, a ovo drugo nisam sigurancyprus wrote:Jel ovo "stručni komentator" prvo reče da se mislilo da će Urugvaj i Paragvaj remizirat u grupi, a poslije i da je Urugvaj imo 24 sata više odmora od Koreje i da je zato favorit
- Globus
#707 Re: Komentatori i SP
gost sam sebi ?Braco Alija wrote:slaviša vukičević je kao gost, bivši fudbaler sarajevaGlobus wrote:Nisu dvojica u studiju ?![]()
u studiju je mujo radončić i ona plava ena trnokop branković
- Djokej
#708 Re: Komentatori i SP
Siniša ko da se našmrko prije emisije, proizvodi nekakve tikove..
- Globus
#709 Re: Komentatori i SP
Jel ovo on kaze "Prosli grupu sa srbijom njemackom i australijom a sada pobjedili njemacku ... "

- suncan_dan
#710 Re: Komentatori i SP
Pravo vam zavidim na tim komentatorima.. 
-
samo malo
#711 Re: Komentatori i SP
Ja sam cuo nesto ovako "Ghana je pobijedila Njemacku koju na ovom prvenstvu nije mogla pobijediti ni velika Engleska", jesam Tita miGlobus wrote:Jel ovo on kaze "Prosli grupu sa srbijom njemackom i australijom a sada pobjedili njemacku ... "![]()
-
samo malo
#712 Re: Komentatori i SP
Ali najjaci mu je ovaj sad sazetak, on je tek sad naknadno skuzio da je Dzeger sjedio u drustvu sa Klintonom
Prvo kamera zumira Klintona i Dzegera, Velid kaze "evo opet vidimo bivseg predsjednika Klintona", da bi nakon pola sata opet kamera zumirala Dzegera (nakon gola Amerikanaca) i Spaho iznenadjeno kaze "aaa tu je i Mik Dzeger" a covjek cijelo vrijeme sjedi pored Klintona
Prvo kamera zumira Klintona i Dzegera, Velid kaze "evo opet vidimo bivseg predsjednika Klintona", da bi nakon pola sata opet kamera zumirala Dzegera (nakon gola Amerikanaca) i Spaho iznenadjeno kaze "aaa tu je i Mik Dzeger" a covjek cijelo vrijeme sjedi pored Klintona
-
Vjeruj!
#713 Re: Komentatori i SP
"Bio je to leprsavi Velid Spaho"..........
OhohohohoohHHHooo
OhohohohoohHHHooo
- therrarrius
#714 Re: Komentatori i SP
''To je bio lepršavi Velid Spaho...''

-
samo malo
#715 Re: Komentatori i SP
De jel je slabo cujem ili je Radoncic upravo rekao "bio je to leprsavi Velid Spaho sa izvjestajem"? 
- cyprus
#716 Re: Komentatori i SP
Uh, obožavam naše komentatore
Lepršavi Spaho i Kemo Informacija dominiraju!
- Ajatolah_
#717 Re: Komentatori i SP
Lepršavi Spaho...
Ohohohohoho !
Ohohohohoho !
- General_Jackson
#718 Re: Komentatori i SP
Ja čisto sumnjam da "Lepršavi Spaho" uopšte zna ko je Mik Džeger, bit će prije da mu je to naknadno došapnuo neko iz redakcijesamo malo wrote:Ali najjaci mu je ovaj sad sazetak, on je tek sad naknadno skuzio da je Dzeger sjedio u drustvu sa Klintonom![]()
-
Kemal Ahmetović
#719 Re: Komentatori i SP
@Ridjobrki,ti si sigurno neki dosadnjakovic i pametnjakovic na forumu,koji "svakom loncu mora biti poklopac",ali moracu ti reci,da ti nisi dovoljno elokventan,kompetentan,niti imas dovoljno visoke naobrazbe,da bi mogao tek tako i u takvom stilu,razgovarati sa profesionalcem,poput mene.Pošto uveliko traju pripreme za komentarisanje slijedecih utakmica,necu vam uzimati puno vremena i samo cu reci,da za svoje odane fanove pripremam nekoliko iznenadjenja,u svom stilu cu ih obradovati svojim najnovijim humoristickim salama i posalicama,vjerujem da zeljno iscekuju taj trenutak.@Vjeruj!,za razliku od @Ridjobrkog,ti mi se cinis kao neki fin i kulturan decko,pa cu ti reci da je tezak i trnovit put od amatera i totalnog anonimusa,do nivoa besprijekornog profesionalca,poput mene.Morao bih te prvo uzeti da budes moja desna ruka,moj pomocnik,da se dokazes da zaista vrijedis,pa teko onda da dobijes priliku da pokazes sav svoj talenat,ako ga posjedujes.Toliko od mene,sad idem da nastavim prikupljanje informacija za svoje naredne komentatorske podvige,jer znam da ljudi s nestrpljenjem ocekuju da cuju moj umiljati glas i moje najnovije informacije iz prve ruke.
- 2407
#720 Re: Komentatori i SP
Ciki 'ajd ne seriKemal Ahmetović wrote:@Ridjobrki,ti si sigurno neki dosadnjakovic i pametnjakovic na forumu,koji "svakom loncu mora biti poklopac",ali moracu ti reci,da ti nisi dovoljno elokventan,kompetentan,niti imas dovoljno visoke naobrazbe,da bi mogao tek tako i u takvom stilu,razgovarati sa profesionalcem,poput mene.Pošto uveliko traju pripreme za komentarisanje slijedecih utakmica,necu vam uzimati puno vremena i samo cu reci,da za svoje odane fanove pripremam nekoliko iznenadjenja,u svom stilu cu ih obradovati svojim najnovijim humoristickim salama i posalicama,vjerujem da zeljno iscekuju taj trenutak.@Vjeruj!,za razliku od @Ridjobrkog,ti mi se cinis kao neki fin i kulturan decko,pa cu ti reci da je tezak i trnovit put od amatera i totalnog anonimusa,do nivoa besprijekornog profesionalca,poput mene.Morao bih te prvo uzeti da budes moja desna ruka,moj pomocnik,da se dokazes da zaista vrijedis,pa teko onda da dobijes priliku da pokazes sav svoj talenat,ako ga posjedujes.Toliko od mene,sad idem da nastavim prikupljanje informacija za svoje naredne komentatorske podvige,jer znam da ljudi s nestrpljenjem ocekuju da cuju moj umiljati glas i moje najnovije informacije iz prve ruke.
-
samo malo
#721 Re: Komentatori i SP
Žerar, Lampar, Bari, Oooozil
jak im je ovaj strucni ragovornik
jak im je ovaj strucni ragovornik
-
Richard Peti
- amar007
#723 Re: Komentatori i SP
Koji mu je ovo profil po redu?Kemal Ahmetović wrote:@Vjeruj!,za razliku od @Ridjobrkog,ti mi se cinis kao neki fin i kulturan decko
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#724 Re: Komentatori i SP
Ojjjj, evo Kristića sa njegovim doskočicama 
- Phosphorus
#725 Re: Komentatori i SP
Po principu copy/paste xD