Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajde bolan, smiri se.
Ako FootballIsComingHome nije još jedan u nizu tvojih klonova, onda je ili tvoj sin, ili neko ko u zadnjih godinu dana ne čita ništa osim tvojih postova. Razlog ovih "gnusnih laži", odnosno sumnja, nisu naše pokvarene duše , već ti, koji si u zadnjih godinu dana registrovao barem petnaestak svojih inkarnacija pod raznim nadimcima.
I još kažeš "konstantno", evo ja prvi put ovo spominjem.
EdoI wrote:Hajde bolan, smiri se.
Ako FootballIsComingHome nije još jedan u nizu tvojih klonova, onda je ili tvoj sin, ili neko ko u zadnjih godinu dana ne čita ništa osim tvojih postova. Razlog ovih "gnusnih laži", odnosno sumnja, nisu naše pokvarene duše , već ti, koji si u zadnjih godinu dana registrovao barem petnaestak svojih inkarnacija pod raznim nadimcima.
Nisam bio istovremeno aktivan sa dva nicka, niti u jednom trenutku.
Ja sam rekao svoje, ne mogu vise izdrzat konstantne napade na moj lik, ako imam dvije prognoze na poolu, neka @pape javno to napise ovdje i ja se vise nikad necu javiti na ovaj forum.
Isto vazi i ako sam aktivan sa dva nicka trenutno jer se neprekidno ponavljaju te gluposti i to me zamara.
Baltazar_khan wrote:Ja vam garantujem da @FootballIsComingHome nema veze sa cikcangom
Reci im Balta
Kolega @Vjeruj!, nemojte se nervirati. Vidite da se i pape uhinjio ne zelivsi da rijesi misteriju. Ko biva, neka sumnjaju do kraja, i taku mu osporavaju eventualnu titulu. Hehe. Procitani su. Zele da ja kazem ovom Edi da nije bas bistar decko i tako spusim ban
Mirno spavajte, ja necu osvojit. Ali cu zato osvojit na kladzi finu cifru, sto mi je mnogo vaznije.
EdoI wrote:Hajde bolan, smiri se.
Nisam bio istovremeno aktivan sa dva nicka, niti u jednom trenutku.
Ali jesi sad, ....
Od sada se koristi nick-om @Ave Nijaz!
@Vjeruj ce ti biti baniran za stalno, ....
Znas da se to kosi sa pravilima, .... savjet, ... ne buni se, dobro si prosao, ...
Tabela je kompletirana zakljucno sa dvije popodnevne utakmice i bonus bodovima za prolaz iz grupa A,B,C i D.
Dvije vecernje utakmice i bonus bodovi za prolaz iz grupa E i F ce biti obracunati poslije utakmica.