hahahhahah hajde onda navedi jos samo 1 osim te pobjede od 2-1(koju ste slavili ko ligu sampiona) hahahahahah...tisu poklopi se bolje ti jevan Basten wrote:kad je željo imao onu seriju od 5,5 godina nepobjedivosti u prvenstvu onda nije računao poraze u kupu kojih je itekako bilo u tom periodu (npr finale kupa 2:1), a sada kada nas 4 godin ne mogu dobiti onda je dobar i kup od prije mjesec dana... koji dupli standardiEnrico wrote:Ima nešto malo više od mjesec dana...Fordas wrote:Cuj 25.000 na Grbavici koja je tada imala manje tribina nego danas, da nije malo PREVISE pretjerano![]()
Omjer je neriješen 29:29 s tim da smo odigrali i nekih 20-ak utakmica Kupa i tu Sarajevo ima 2 ili 3 pobjede vise. Nisam bas siguran moze se i to provjeriti. Nego mene zanima kad nas je zeljeznicar zadnji put pobijedio, ima li iko od ovih na forumu da se toga sjeca i kad se to tacno dogodilo na Grbavici, nesto sam zaboravio?
Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šibicar
#701 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Last edited by Šibicar on 23/04/2008 16:01, edited 1 time in total.
- campa_xxx
#702 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Zamolio bi moderatora da sa teme skine ono 19.04.08. tako da tema bude Sarajevo - Zeljeznicar jer se ima sta komentarisati,hvala 
-
PITARKA_SA
#703 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
toliko o vama i o vasoj ljubavi prema klubu.
zalosni ste.
zalosni ste.
- campa_xxx
#704 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Je li to znaci da bi svi trebali ici u Tuzlu a samo 150 karata obezbjedjeno????PITARKA_SA wrote:sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
zalosni ste.
- Šibicar
#705 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
U pravu si,ali za one koji su u mogucnosti,ali neki od nas nemaju tu mogucnostPITARKA_SA wrote:sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
zalosni ste.
- van Basten
#706 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
1. sasvim je logično da se slavi pobjeda u finalu Kupa i osvajanje istog, ne vidim šta je smiješno u tomeŠibicar wrote:hahahhahah hajde onda navedi jos samo 1 osim te pobjede od 2-1(koju ste slavili ko ligu sampiona) hahahahahah...tisu poklopi se bolje ti jevan Basten wrote: kad je željo imao onu seriju od 5,5 godina nepobjedivosti u prvenstvu onda nije računao poraze u kupu kojih je itekako bilo u tom periodu (npr finale kupa 2:1), a sada kada nas 4 godin ne mogu dobiti onda je dobar i kup od prije mjesec dana... koji dupli standardi
2. bitno je da je ta serija prekinuta, ali vi to niste računali jer je kup u pitanju bio, a sada vam je dobra i pobjeda u kupu da kao računate prekid serije. neće moći.
- Enrico
#707 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Pa vidi, za razliku od vas, ima nas koji studiramo, imamo poslove, razne obaveze zbog kojih si ne možemo priuštiti odlazak do Tuzle... a čekam iduću vašu domaću tekmu da to isto pitanje postavim.PITARKA_SA wrote:sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
zalosni ste.
@van Basten - niko nije prekinuo seriju, jer se računa prvenstvo kao što smo i mi računali. Naši odogovori su se odnosili da stupidna pitanja tipa "kada ste vi zadnji put pobijedili nas, ne sjećam se nešto".
- Šibicar
#708 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Nisam se smijao sto ste slavili,vec sam se smijao tome sto si napisao citiram: "poraze u kupu kojih je itekako bilo u tom periodu" i onda navedes samo 1 jer je to jedini poraz a i on je bio guzovaca hehehehehehhvan Basten wrote:1. sasvim je logično da se slavi pobjeda u finalu Kupa i osvajanje istog, ne vidim šta je smiješno u tomeŠibicar wrote:hahahhahah hajde onda navedi jos samo 1 osim te pobjede od 2-1(koju ste slavili ko ligu sampiona) hahahahahah...tisu poklopi se bolje ti jevan Basten wrote: kad je željo imao onu seriju od 5,5 godina nepobjedivosti u prvenstvu onda nije računao poraze u kupu kojih je itekako bilo u tom periodu(npr finale kupa 2:1), a sada kada nas 4 godin ne mogu dobiti onda je dobar i kup od prije mjesec dana... koji dupli standardi
2. bitno je da je ta serija prekinuta, ali vi to niste računali jer je kup u pitanju bio, a sada vam je dobra i pobjeda u kupu da kao računate prekid serije. neće moći.
-
PITARKA_SA
#709 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
a ti si vec prije dvije hefte odlucio da ti neces biti jedan od tih 150? a to da ce uc samo 150 to je suplja prica.bas me zanima kako ce svakog iznad tog broja vratit sto dodje autom,kombijem il cime god.nikako.a pogotovo jer vam je ovo najbitnija tekma ove sezone,vjerujem da ce puno raje otic,i vratice ih sviju? teze malo.a sve i da vrate,makar bi znao da si dao sve od sebe da budes uz klub koji volis.pa makar se vratio za sarajevo.campa_xxx wrote:Je li to znaci da bi svi trebali ici u Tuzlu a samo 150 karata obezbjedjeno????PITARKA_SA wrote:sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
zalosni ste.
- campa_xxx
#710 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Ja uopste ne idem na gostovanja ne znam odakle ti uopste da bih isao????PITARKA_SA wrote:a ti si vec prije dvije hefte odlucio da ti neces biti jedan od tih 150? a to da ce uc samo 150 to je suplja prica.bas me zanima kako ce svakog iznad tog broja vratit sto dodje autom,kombijem il cime god.nikako.a pogotovo jer vam je ovo najbitnija tekma ove sezone,vjerujem da ce puno raje otic,i vratice ih sviju? teze malo.a sve i da vrate,makar bi znao da si dao sve od sebe da budes uz klub koji volis.pa makar se vratio za sarajevo.campa_xxx wrote:Je li to znaci da bi svi trebali ici u Tuzlu a samo 150 karata obezbjedjeno????PITARKA_SA wrote:sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
zalosni ste.
-
PITARKA_SA
#711 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
jah eto,samo vi imate obaveze i slicno.Enrico wrote:Pa vidi, za razliku od vas, ima nas koji studiramo, imamo poslove, razne obaveze zbog kojih si ne možemo priuštiti odlazak do Tuzle... a čekam iduću vašu domaću tekmu da to isto pitanje postavim.PITARKA_SA wrote:sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
zalosni ste.
@van Basten - niko nije prekinuo seriju, jer se računa prvenstvo kao što smo i mi računali. Naši odogovori su se odnosili da stupidna pitanja tipa "kada ste vi zadnji put pobijedili nas, ne sjećam se nešto".
slobodno,cekaj i domacu i gostujucu nasu tekmu,pa ako me vidis ovdje ja cu se duboko izvinuti sto sam vama bilo sta rekla.posteno.
- Enrico
#712 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Pošteno.PITARKA_SA wrote:jah eto,samo vi imate obaveze i slicno.Enrico wrote:Pa vidi, za razliku od vas, ima nas koji studiramo, imamo poslove, razne obaveze zbog kojih si ne možemo priuštiti odlazak do Tuzle... a čekam iduću vašu domaću tekmu da to isto pitanje postavim.PITARKA_SA wrote:sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
zalosni ste.
slobodno,cekaj i domacu i gostujucu nasu tekmu,pa ako me vidis ovdje ja cu se duboko izvinuti sto sam vama bilo sta rekla.posteno.
- Šibicar
#713 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
A sto to?Jel to opet koncert Seke ima?PITARKA_SA wrote:jah eto,samo vi imate obaveze i slicno.Enrico wrote:Pa vidi, za razliku od vas, ima nas koji studiramo, imamo poslove, razne obaveze zbog kojih si ne možemo priuštiti odlazak do Tuzle... a čekam iduću vašu domaću tekmu da to isto pitanje postavim.PITARKA_SA wrote:sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
zalosni ste.
- campa_xxx
#714 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
PITARKA_SA ima li tebe ovdje ????

-
PITARKA_SA
#715 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
campa,da imas bogdu pameti,nakon tvoje izjave da uopste i ne ides na gostovanja,poklopio bi se.
za razliku od tebe bilo deset ili deset hiljada ,ja idem na tekme.
vidim glavni si u laprdanju i postavljanju slika sto nasih,sto manijaka,samo mi nije jasno koji se ti javljas i jezik pustas a ustvari ne ucestvujes u tome?
molim te postedi me svojih slikica i bilo kakve komunikacije sa mnom.
vidim glavni si u laprdanju i postavljanju slika sto nasih,sto manijaka,samo mi nije jasno koji se ti javljas i jezik pustas a ustvari ne ucestvujes u tome?
- campa_xxx
#716 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Zato sam ja svaku domacu tekmu na stadionu za razliku od tebePITARKA_SA wrote:campa,da imas bogdu pameti,nakon tvoje izjave da uopste i ne ides na gostovanja,poklopio bi se.
-
paprica29
#719 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Ja mislim da bi ga trebala početi ignorisati.PITARKA_SA wrote:campa,da imas bogdu pameti,nakon tvoje izjave da uopste i ne ides na gostovanja,poklopio bi se.
Šta ostali misle??
- slucajan
#720 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Iskoristio bih priliku da cestitam navijacima Zelje osvajanje boda na stadionu Asim Ferhatovic Hase, sto ujedno pretstavlja najveci uspjeh manjeg sarajevskog premijerligasa u posljednjih 5-6 godina.
-
emchoz
#721 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Tvoj primjer samo potvrđuje da su pitari pičke... Marš u kužinu sunce ti tvojePITARKA_SA wrote:campa,da imas bogdu pameti,nakon tvoje izjave da uopste i ne ides na gostovanja,poklopio bi se.
-
emchoz
#722 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Zahvaljujemo se navijačima našeg abortusa i još jednom se divimo njihovom vječitom entuzijazmu da govno prikažu cvijetomslucajan wrote:Iskoristio bih priliku da cestitam navijacima Zelje osvajanje boda na stadionu Asim Ferhatovic Hase, sto ujedno pretstavlja najveci uspjeh manjeg sarajevskog premijerligasa u posljednjih 5-6 godina.
-
Fordas
#723 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Vidim da sve okrecete na svoj mlin ali nema veze - dakle, vi ste nas pobijedili 89 a zatim tek 98 i to je deset godina tj. osam jer se nije igralo dvije godine. Sad ste nas pobijedili 2004. i od tada vas post ponovo traje, evo pune cetiri godine i vidjet cemo do kad ce.... Sto se tice ovi 'nerijesenih' ja predlazem da vi ponovo pogledate te utakmice kako bi ste stekli bolji uvid u to ko je kako igrao i ko se treba vise radovati. U svim tim utakmicama vecinom smo mi stizali rezultate nakon golova iz penala (2x na Kosevu) ili prekida (2x na Grbavici) ali smo vas igrom razvaljivali, totalno dominirali. Kad nadjem malo vremena stavit cu vam koji link sa youtube pa da to zajedno jos jednom pregledamoTM1987 wrote:I na kraju,ja ne znam ko je tri derbija zaredom slavio rezultat 1:1Fordas wrote: I još nešto, na kraju sezone vam odlaze Musemić, a nekih 5-6 prvotimaca će okončati fudbalsku karijeru... Strah me i posmiliti šta će vam se dešavati kada budete u tri puta slabijem sastavu, kada vam ovaj najjači nije mogao stvoriti nijedne prilike protiv kombinovane postave skretničara...![]()
I na kraju, ja ne vidjeh 'veceg kluba i navijaca' koji vise slavise remije protiv gradskih rivala od vas pa ti vidi
-
Fordas
-
Chairman
#725 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Sve receno.emchoz wrote:Zahvaljujemo se navijačima našeg abortusa i još jednom se divimo njihovom vječitom entuzijazmu da govno prikažu cvijetomslucajan wrote:Iskoristio bih priliku da cestitam navijacima Zelje osvajanje boda na stadionu Asim Ferhatovic Hase, sto ujedno pretstavlja najveci uspjeh manjeg sarajevskog premijerligasa u posljednjih 5-6 godina.