Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Šibicar

#701 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

van Basten wrote:
Enrico wrote:
Fordas wrote:Cuj 25.000 na Grbavici koja je tada imala manje tribina nego danas, da nije malo PREVISE pretjerano 8)

Omjer je neriješen 29:29 s tim da smo odigrali i nekih 20-ak utakmica Kupa i tu Sarajevo ima 2 ili 3 pobjede vise. Nisam bas siguran moze se i to provjeriti. Nego mene zanima kad nas je zeljeznicar zadnji put pobijedio, ima li iko od ovih na forumu da se toga sjeca i kad se to tacno dogodilo na Grbavici, nesto sam zaboravio?
Ima nešto malo više od mjesec dana... :mrgreen:
kad je željo imao onu seriju od 5,5 godina nepobjedivosti u prvenstvu onda nije računao poraze u kupu kojih je itekako bilo u tom periodu (npr finale kupa 2:1), a sada kada nas 4 godin ne mogu dobiti onda je dobar i kup od prije mjesec dana... koji dupli standardi :-)
hahahhahah hajde onda navedi jos samo 1 osim te pobjede od 2-1(koju ste slavili ko ligu sampiona) hahahahahah...tisu poklopi se bolje ti je ;-)
Last edited by Šibicar on 23/04/2008 16:01, edited 1 time in total.
campa_xxx

#702 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by campa_xxx »

Zamolio bi moderatora da sa teme skine ono 19.04.08. tako da tema bude Sarajevo - Zeljeznicar jer se ima sta komentarisati,hvala :sax:
PITARKA_SA

#703 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
toliko o vama i o vasoj ljubavi prema klubu.
zalosni ste.
campa_xxx

#704 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by campa_xxx »

PITARKA_SA wrote:sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
zalosni ste.
Je li to znaci da bi svi trebali ici u Tuzlu a samo 150 karata obezbjedjeno????
Šibicar

#705 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

PITARKA_SA wrote:sjdite tu i pametujete,svi veliki navijaci zeljeznicara a klub vam igra jako bitnu tekmu za par sati
zalosni ste.
U pravu si,ali za one koji su u mogucnosti,ali neki od nas nemaju tu mogucnost ;-)
van Basten

#706 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by van Basten »

Šibicar wrote:
van Basten wrote: kad je željo imao onu seriju od 5,5 godina nepobjedivosti u prvenstvu onda nije računao poraze u kupu kojih je itekako bilo u tom periodu (npr finale kupa 2:1), a sada kada nas 4 godin ne mogu dobiti onda je dobar i kup od prije mjesec dana... koji dupli standardi :-)
hahahhahah hajde onda navedi jos samo 1 osim te pobjede od 2-1(koju ste slavili ko ligu sampiona) hahahahahah...tisu poklopi se bolje ti je ;-)
1. sasvim je logično da se slavi pobjeda u finalu Kupa i osvajanje istog, ne vidim šta je smiješno u tome
2. bitno je da je ta serija prekinuta, ali vi to niste računali jer je kup u pitanju bio, a sada vam je dobra i pobjeda u kupu da kao računate prekid serije. neće moći.
Enrico

#707 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

zalosni ste.
Pa vidi, za razliku od vas, ima nas koji studiramo, imamo poslove, razne obaveze zbog kojih si ne možemo priuštiti odlazak do Tuzle... a čekam iduću vašu domaću tekmu da to isto pitanje postavim. :mrgreen:

@van Basten - niko nije prekinuo seriju, jer se računa prvenstvo kao što smo i mi računali. Naši odogovori su se odnosili da stupidna pitanja tipa "kada ste vi zadnji put pobijedili nas, ne sjećam se nešto".
Šibicar

#708 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

van Basten wrote:
Šibicar wrote:
van Basten wrote: kad je željo imao onu seriju od 5,5 godina nepobjedivosti u prvenstvu onda nije računao poraze u kupu kojih je itekako bilo u tom periodu(npr finale kupa 2:1), a sada kada nas 4 godin ne mogu dobiti onda je dobar i kup od prije mjesec dana... koji dupli standardi :-)
1. sasvim je logično da se slavi pobjeda u finalu Kupa i osvajanje istog, ne vidim šta je smiješno u tome
2. bitno je da je ta serija prekinuta, ali vi to niste računali jer je kup u pitanju bio, a sada vam je dobra i pobjeda u kupu da kao računate prekid serije. neće moći.
Nisam se smijao sto ste slavili,vec sam se smijao tome sto si napisao citiram: "poraze u kupu kojih je itekako bilo u tom periodu" i onda navedes samo 1 jer je to jedini poraz a i on je bio guzovaca hehehehehehh ;-)
PITARKA_SA

#709 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

campa_xxx wrote:
zalosni ste.
a ti si vec prije dvije hefte odlucio da ti neces biti jedan od tih 150? a to da ce uc samo 150 to je suplja prica.bas me zanima kako ce svakog iznad tog broja vratit sto dodje autom,kombijem il cime god.nikako.a pogotovo jer vam je ovo najbitnija tekma ove sezone,vjerujem da ce puno raje otic,i vratice ih sviju? teze malo.a sve i da vrate,makar bi znao da si dao sve od sebe da budes uz klub koji volis.pa makar se vratio za sarajevo.
campa_xxx

#710 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by campa_xxx »

PITARKA_SA wrote:
campa_xxx wrote:
zalosni ste.
a ti si vec prije dvije hefte odlucio da ti neces biti jedan od tih 150? a to da ce uc samo 150 to je suplja prica.bas me zanima kako ce svakog iznad tog broja vratit sto dodje autom,kombijem il cime god.nikako.a pogotovo jer vam je ovo najbitnija tekma ove sezone,vjerujem da ce puno raje otic,i vratice ih sviju? teze malo.a sve i da vrate,makar bi znao da si dao sve od sebe da budes uz klub koji volis.pa makar se vratio za sarajevo.
Ja uopste ne idem na gostovanja ne znam odakle ti uopste da bih isao????
PITARKA_SA

#711 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

Enrico wrote:
zalosni ste.
Pa vidi, za razliku od vas, ima nas koji studiramo, imamo poslove, razne obaveze zbog kojih si ne možemo priuštiti odlazak do Tuzle... a čekam iduću vašu domaću tekmu da to isto pitanje postavim. :mrgreen:

@van Basten - niko nije prekinuo seriju, jer se računa prvenstvo kao što smo i mi računali. Naši odogovori su se odnosili da stupidna pitanja tipa "kada ste vi zadnji put pobijedili nas, ne sjećam se nešto".
jah eto,samo vi imate obaveze i slicno.
slobodno,cekaj i domacu i gostujucu nasu tekmu,pa ako me vidis ovdje ja cu se duboko izvinuti sto sam vama bilo sta rekla.posteno.
Enrico

#712 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

PITARKA_SA wrote:
Enrico wrote:
zalosni ste.

slobodno,cekaj i domacu i gostujucu nasu tekmu,pa ako me vidis ovdje ja cu se duboko izvinuti sto sam vama bilo sta rekla.posteno.
Pošteno. :mrgreen: Ali ne sumnjam nimalo u tebe... :thumbup:
Šibicar

#713 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

PITARKA_SA wrote:
Enrico wrote:
zalosni ste.

A sto to?Jel to opet koncert Seke ima? :lol:
campa_xxx

#714 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by campa_xxx »

PITARKA_SA ima li tebe ovdje ???? :lol: :lol: :lol:

Image
PITARKA_SA

#715 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

campa,da imas bogdu pameti,nakon tvoje izjave da uopste i ne ides na gostovanja,poklopio bi se.

za razliku od tebe bilo deset ili deset hiljada ,ja idem na tekme.
vidim glavni si u laprdanju i postavljanju slika sto nasih,sto manijaka,samo mi nije jasno koji se ti javljas i jezik pustas a ustvari ne ucestvujes u tome?
molim te postedi me svojih slikica i bilo kakve komunikacije sa mnom.
campa_xxx

#716 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by campa_xxx »

PITARKA_SA wrote:campa,da imas bogdu pameti,nakon tvoje izjave da uopste i ne ides na gostovanja,poklopio bi se.

vidim glavni si u laprdanju i postavljanju slika sto nasih,sto manijaka,samo mi nije jasno koji se ti javljas i jezik pustas a ustvari ne ucestvujes u tome?
Zato sam ja svaku domacu tekmu na stadionu za razliku od tebe :wink:
funaki

#718 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by funaki »

:skoljka:
paprica29

#719 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by paprica29 »

PITARKA_SA wrote:campa,da imas bogdu pameti,nakon tvoje izjave da uopste i ne ides na gostovanja,poklopio bi se.

Ja mislim da bi ga trebala početi ignorisati.

Šta ostali misle??
:run:
slucajan

#720 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by slucajan »

Iskoristio bih priliku da cestitam navijacima Zelje osvajanje boda na stadionu Asim Ferhatovic Hase, sto ujedno pretstavlja najveci uspjeh manjeg sarajevskog premijerligasa u posljednjih 5-6 godina.
emchoz

#721 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by emchoz »

Tvoj primjer samo potvrđuje da su pitari pičke... Marš u kužinu sunce ti tvoje :mrgreen:
emchoz

#722 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by emchoz »

slucajan wrote:Iskoristio bih priliku da cestitam navijacima Zelje osvajanje boda na stadionu Asim Ferhatovic Hase, sto ujedno pretstavlja najveci uspjeh manjeg sarajevskog premijerligasa u posljednjih 5-6 godina.
Zahvaljujemo se navijačima našeg abortusa i još jednom se divimo njihovom vječitom entuzijazmu da govno prikažu cvijetom :)
Fordas

#723 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Fordas »

TM1987 wrote:
Fordas wrote: I još nešto, na kraju sezone vam odlaze Musemić, a nekih 5-6 prvotimaca će okončati fudbalsku karijeru... Strah me i posmiliti šta će vam se dešavati kada budete u tri puta slabijem sastavu, kada vam ovaj najjači nije mogao stvoriti nijedne prilike protiv kombinovane postave skretničara... :mrgreen: :oops:
I na kraju, ja ne vidjeh 'veceg kluba i navijaca' koji vise slavise remije protiv gradskih rivala od vas pa ti vidi :D
I na kraju,ja ne znam ko je tri derbija zaredom slavio rezultat 1:1 :wink:
Vidim da sve okrecete na svoj mlin ali nema veze - dakle, vi ste nas pobijedili 89 a zatim tek 98 i to je deset godina tj. osam jer se nije igralo dvije godine. Sad ste nas pobijedili 2004. i od tada vas post ponovo traje, evo pune cetiri godine i vidjet cemo do kad ce.... Sto se tice ovi 'nerijesenih' ja predlazem da vi ponovo pogledate te utakmice kako bi ste stekli bolji uvid u to ko je kako igrao i ko se treba vise radovati. U svim tim utakmicama vecinom smo mi stizali rezultate nakon golova iz penala (2x na Kosevu) ili prekida (2x na Grbavici) ali smo vas igrom razvaljivali, totalno dominirali. Kad nadjem malo vremena stavit cu vam koji link sa youtube pa da to zajedno jos jednom pregledamo ;-)
Fordas

#724 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Fordas »

Recimo evo jedan

http://www.youtube.com/watch?v=igT5Ot3dnbE
O ovome ja govorim :roll:
Chairman

#725 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Chairman »

emchoz wrote:
slucajan wrote:Iskoristio bih priliku da cestitam navijacima Zelje osvajanje boda na stadionu Asim Ferhatovic Hase, sto ujedno pretstavlja najveci uspjeh manjeg sarajevskog premijerligasa u posljednjih 5-6 godina.
Zahvaljujemo se navijačima našeg abortusa i još jednom se divimo njihovom vječitom entuzijazmu da govno prikažu cvijetom :)
Sve receno.
Post Reply