It_is_a_Leclerc mozda i jeste smor ali komentarisanje ovog Anela je samo za povratiti.Humljanin wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Stiže podrška za Anela Džankovića od herojskog Poskoka.
https://ibb.co/iP8vnJ
Nadam se da su danak, Milojica, Dječak i humljanin uputili svoje riječi podrške hrabrom čovjeku koji se bori protiv "tolerantnog Sarajeva"
Vidim, ustraješ u svojoj svinjariji koju si zakuhao...
Nemam se ja ovdje kome šta ispričavati. Ti si ovdje jedini na pravdi Boga histerično na čovjeka pokreno linč.
P.S. Ne umišljaj, nisi ti i par tvojih klonova slika Sarajeva.
Savjet: ostavi malo energije za navijanje protiv Hrvata u subotu, trebat će ti![]()
![]()
BHT komentatori
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Altsa
#701 Re: BHT komentatori
- spree
#702 Re: BHT komentatori
Mogao je dzankovic malo suptilnije navijati za hrvate. I oni su na HRT-u na proslom svjetskom haj da kazem navijali za nas, ali on ga je bas prečer'o. Svaki put pisne malo kad hrvati naprave dobar potez. Slican je i Spaho sa englezima. Sad cekamo suku i Srbe. Blago nama sa ovim komentatorima 
- Altsa
#703 Re: BHT komentatori
Sreca Srbi ispali pa necemo slusati Suku u ekstazi.spree wrote:Mogao je dzankovic malo suptilnije navijati za hrvate. I oni su na HRT-u na proslom svjetskom haj da kazem navijali za nas, ali on ga je bas prečer'o. Svaki put pisne malo kad hrvati naprave dobar potez. Slican je i Spaho sa englezima. Sad cekamo suku i Srbe. Blago nama sa ovim komentatorima
-
Labirint
#704 Re: BHT komentatori
Čini mi se protiv Švice onaj Milinković-Savić doda loptu petom , malo neobičniji pas kad ovaj će "evo zašto Sergej vrijedi 150 miliona eura"...
Objektivno ..
- spree
#705 Re: BHT komentatori
Realno manje je on navijao za srbe nego dzankovic za hrvate. Ostali su mu rusi, samo je pitanje ko ce raditi tu tekmu. Najbolje Spaho, a onda da njemu ne daju da komentarise englesku. Mozda tako i bude mrvicu profesionalizma.Altsa wrote:Sreca Srbi ispali pa necemo slusati Suku u ekstazi.spree wrote:Mogao je dzankovic malo suptilnije navijati za hrvate. I oni su na HRT-u na proslom svjetskom haj da kazem navijali za nas, ali on ga je bas prečer'o. Svaki put pisne malo kad hrvati naprave dobar potez. Slican je i Spaho sa englezima. Sad cekamo suku i Srbe. Blago nama sa ovim komentatorima
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#706 Re: BHT komentatori
Ako budete o ovom pričali za 7 dana, od mene vam je po 7 dana rudnika mrkog uglja.kakavdanakneiskustvu wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Tema je, kao što je sam naziv govori, BHT komentatori gdje komentiramo očajan posao kojeg rade pojedini komentatori na javnom servisu i sve posljedice istog. Vi, s druge strane, intenzivno komentirate samo mene što ja, je li, sve podnosim i ne kukam, ne jaučem i ne civilim da vas neko odstrani.mali_milojica wrote:Hoće li moderacija uraditi ono što je obećala?![]()
Ovaj smor ne prestaje
Eto. Meni je dovoljna satisfakcija da je svoje mišljenje o BHT komentatoru Anelu dao i jedan takav emininentni medij, kakav je Poskok, da se potvrdi sve ono što sam o kvalitetu prijenosa ovdje napisao. A vi mjaučite i tužakajte do sutra.
lagao si da je ovjek rekao neso sto nije rekao,je li te stid?'
podsjeticu te ,za sedam dana na ovo
Kad već morate, riješite to na pp.
- turbofolk
#707 Re: BHT komentatori
Džanković doslovno shvatio reklamu "navijaj lavovski" samo pobrko zastave
-
kakavdanakneiskustvu
#708 Re: BHT komentatori
Ako budete o ovom pričali za 7 dana, od mene vam je po 7 dana rudnika mrkog uglja.Tomahawk11 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Tema je, kao što je sam naziv govori, BHT komentatori gdje komentiramo očajan posao kojeg rade pojedini komentatori na javnom servisu i sve posljedice istog. Vi, s druge strane, intenzivno komentirate samo mene što ja, je li, sve podnosim i ne kukam, ne jaučem i ne civilim da vas neko odstrani.mali_milojica wrote:Hoće li moderacija uraditi ono što je obećala?![]()
Ovaj smor ne prestaje
Eto. Meni je dovoljna satisfakcija da je svoje mišljenje o BHT komentatoru Anelu dao i jedan takav emininentni medij, kakav je Poskok, da se potvrdi sve ono što sam o kvalitetu prijenosa ovdje napisao. A vi mjaučite i tužakajte do sutra.
lagao si da je ovjek rekao neso sto nije rekao,je li te stid?'
podsjeticu te ,za sedam dana na ovo
Kad već morate, riješite to na pp.[/quote]
- AmiĐa_Idriz
#709 Re: BHT komentatori
Nije BHT, al gledam sad javljanje onog Emira Delića iz Moskve na Al Jazeeri...pa jebote lik pričat ne zna 
- Pryda
#710 Re: BHT komentatori
ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO ANTICIPIRAO
- BHF_Manijak
#711 Re: BHT komentatori
E cuj Poskoka "pruzite mu podrsku", mater jebali ustasku k'o da ga neko kolje po Carsiji!
Jebo im Milovic mamu svima redom!
Jebo im Milovic mamu svima redom!
- AmiĐa_Idriz
#712 Re: BHT komentatori
Jebali vam crveni đavoli mikrofone vaše
- AmiĐa_Idriz
#713 Re: BHT komentatori
Neka te šale budu češće na strani.
-
Bazinga1234
#714 Re: BHT komentatori
Čitam da je Kristic izvalio da je Isus defanzivno bolji od Firmina 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#715 Re: BHT komentatori
Jeste, kad se ovaj vratio i isceprkao neku loptu 
- dječak sa šibicama
#717 Re: BHT komentatori
Sta kaze Krista nije nikad niko okrenuo 0:2 a Belgija okrenula kontra Japana nema ni sedam dana.
Ili je mislio samo na cetvrtfinala.
Meni fali Vugda, on bi izdominirao SP.
- AmiĐa_Idriz
#718 Re: BHT komentatori
Ma Spaho je postavio standarde neku noć sa Derrickom Roseom, vodi na tabeli. Ona tekma komplet je bila za oplakat s njegove strane.
- phillie
#719 Re: BHT komentatori
Mislim da je bilo rijeci o tome ako jedan tim na poluvremenu vodi dva ili vise golova razlike.dječak sa šibicama wrote:Sta kaze Krista nije nikad niko okrenuo 0:2 a Belgija okrenula kontra Japana nema ni sedam dana.
Meni smeta sto potenciraju izraze kao "stikla" "renglanje" (ili kako vec, kad se sudare ramenima) i u posljednje vrijeme sto Spaho fura "nije imao promil sanse"
A Vensan je na francuskom, kojeg Spaho govori perfektno
- Muhamed Đakmić
#720 Re: BHT komentatori
Remplanje, famozno remplanje 
Grogirani također
Kristić je na ceremoniji otvorenja rekao da je Svjetsko prvenstvo najveći hepening na planeti u 2018. godini. Tužno
Grogirani također
Kristić je na ceremoniji otvorenja rekao da je Svjetsko prvenstvo najveći hepening na planeti u 2018. godini. Tužno
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#721 Re: BHT komentatori
Jučer bili Šuko i Kristic.
Hoće li ponovo Anel prenositi Hrvatsku, šanse su 50:50 on ili Velid
Hoće li ponovo Anel prenositi Hrvatsku, šanse su 50:50 on ili Velid
-
Mustang1
#722 Re: BHT komentatori
Velid radi Gordog albiona 100000% 
- abondanzieri
#723 Re: BHT komentatori
FakatAmiĐa_Idriz wrote:Ma Spaho je postavio standarde neku noć sa Derrickom Roseom, vodi na tabeli. Ona tekma komplet je bila za oplakat s njegove strane.
- AmiĐa_Idriz
#724 Re: BHT komentatori
Šampionat miraMuhamed Đakmić wrote:Remplanje, famozno remplanje
Grogirani također