Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pretpostavljam da je forumski auditorijum mlađih godina, ali mi nikad al baš nikad nismo imali fudbalskog komentatora kako treba.
nekadašnje tv sarajevo, još u onom sistemu, sve krševi... nedeljko kovinjalo,zoran popovski, sejo hadžijahić, duško škorić, muhamed masleša, mišo kovačević pa ne znaš koji je tragičniji... svi ovi pobrojani su isfurali '92 sem seje hadžijahića al bolje i on da je otišo ako se ko sjeća njegovih prenosa nakon rata... iz te predratne generacije jedino bi izdvojio momira jelovca za kojeg se može reći da je bio ok, al on je prenosio uglavnom skijanje i tenis.
elem, truba smo vazda bili po tom pitanju mada ni ovi okolo javni servisi,osim donekle hrt-a, nisu nešto bolji.
Kristica ce do kraja karijere pratiti "ne vjeruj Dancima ni kad poklone nose", a Suku sto se mene tice, period kad je Balea zvao BOL tamo s pocetka karijere, kad je BOL igrao beka u Tottenhamu.
dječak sa šibicama wrote:Kristica ce do kraja karijere pratiti "ne vjeruj Dancima ni kad poklone nose", a Suku sto se mene tice, period kad je Balea zvao BOL tamo s pocetka karijere, kad je BOL igrao beka u Tottenhamu.
Spaho je... Spaho. Gol jeeeeeeeeeeeee
Nije Šuko sada loš, ne zezaj. Ostali su odron.
Btw gdje je onaj Kemal Ahmetović, on je imao osebujan stil?!
dječak sa šibicama wrote:Kristica ce do kraja karijere pratiti "ne vjeruj Dancima ni kad poklone nose", a Suku sto se mene tice, period kad je Balea zvao BOL tamo s pocetka karijere, kad je BOL igrao beka u Tottenhamu.
Spaho je... Spaho. Gol jeeeeeeeeeeeee
Vrh vrhova nisu komentatori nego kokomentatori koji nekada budu kao jedno vrijeme Konjic, ostat ce upamceno "protivnik se samozadovoljava nerjesenim"
Edit
Kad vidim Sabica u studiju prebacujem da mi brat rodjeni igra
Šuko će kod mene biti upamćen po komentaru za Kuyta: "U (nekom) izboru izglasan je za trećeg najružnijeg fudbalera Premijer lige. (pauza) Možete onda zamisliti - dragi gledaoci kakva su tek prva dvojica!"
zomri wrote:Šuko će kod mene biti upamćen po komentaru za Kuyta: "U (nekom) izboru izglasan je za trećeg najružnijeg fudbalera Premijer lige. (pauza) Možete onda zamisliti - dragi gledaoci kakva su tek prva dvojica!"
Hahahahahahahaahha
Ima Suko i dobrih momenata
Hahahahaha oj budale.