Ja nenavijam nizakoga. Ja samo kazem svjet bi bio bolji da svak zivi u svom toru. A mene da izaberu kao vladara svijeta. Nista viseMatzan wrote:hrle1976 wrote:Ova prica sa dokumentima je od 2001. Kada su oba tornja se surusila i avioni explodirali, sve otislo u pepepo ali od nekih terorista prezivili pasosi. Tad, prije nepunih 16 godina se furo vic, sto je izdrzljiv pasos tih tamo ZNJ drzava.JanuaryJones wrote:Opet ostavili dokumente u kamionu?
Otkad ti promijeni dres?
Teroristicki napad u Berlinu
- hrle1976
#701 Re: Teroristicki napad u Berlinu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#702 Re: Teroristicki napad u Berlinu
maH Hrle vam je ko vjetrokaz... sam neg pušHe...

-
muzicar_iz_parka
#703 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ako se neko namjerio izvesti teroristički napad onda neće sebi dozvoliti da bude spriječen zbog neposjedovanja dokumenata prilikom rutinske kontrole...
Druga stvar su obični kriminalci kojima je cilj da be budu otkriveni pa sigurno neće nositi svoju ličnu kartu kada idu pljačkati kuću od npr. druga Pićija, ako ispane eto belaja.
Druga stvar su obični kriminalci kojima je cilj da be budu otkriveni pa sigurno neće nositi svoju ličnu kartu kada idu pljačkati kuću od npr. druga Pićija, ako ispane eto belaja.
-
zenit dozic
#704 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ma cuj ti tomuzicar_iz_parka wrote:Ako se neko namjerio izvesti teroristički napad onda neće sebi dozvoliti da bude spriječen zbog neposjedovanja dokumenata prilikom rutinske kontrole...
- Matzan
#705 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ama nije problem što teroristi nose lična dokumenta, nego što im svaki put slučajno ispadnu na mjestu zločina. 
- BHCluster
#706 Re: Teroristicki napad u Berlinu
A pitaju ga za npr vozacku dozvolu, sto bi bilo logicno i ako idemo tom logikom...muzicar_iz_parka wrote:Ako se neko namjerio izvesti teroristički napad onda neće sebi dozvoliti da bude spriječen zbog neposjedovanja dokumenata prilikom rutinske kontrole...
- Pandakonda
#707 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ovima se baš ne živi
ITALY AT BREAKING: Hundreds take to streets after migrant attacks teenage girl
http://www.express.co.uk/news/world/744 ... c.outbrain
- Matzan
#708 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Poslije 9/11 redizajnirali su crne kutije u avionima.
Umjesto nekih tamo čeličnih kućišta sad instrumente samo umotaju u 6 pasoša.
Problem solved!
Problem solved!
- GeeTnT
#709 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Matzan wrote:Poslije 9/11 redizajnirali su crne kutije u avionima.
Problem solved!
- Connaisseur Karlin
#710 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Police were reportedly searching hospitals in Berlin for the suspect, who is believed to have been injured in a fight with the Polish driver of the lorry, which was hijacked hours before the massacre.
Berlin's RBB news reported that police were using DNA retrieved from the vehicle’s cab in efforts to trace the culprit in hospitals.
-
Bodkin
#711 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Sta bolan pricas? Jesu cetnici prvo srbi ili krscani? Nisam ti ja kriv sto ovi ubijaju u ime islama. Zali se njima.spreca wrote:a cetnici po istocnoj bosni uzimali krv u dobrovoljnih dvalaca krvi..........de ba kako te nije sramota ...........imas li i trunku savjesti dok lazes.......a usta te zabole pricajuci o islamskom terorizmu.Onaj u Zvorniku je vehabija/terorista samo zato sto je ubio ubicu svog ocaBodkin wrote:
Nisu krscani pravili zlocine nego srbi u ime srba. Isto kao sto nisu krscani pravili zlocine u WW2 nego ustase, nacisti i ostali.
I nemam pojma o kakvim vehabijama u zvorniku pricas
-
zenit dozic
#712 Re: Teroristicki napad u Berlinu
bodkine da mene ljudi ovako argumentima nasamaraju kako su tebe na 26oj strani sramota bi me bilo uc na forum 
- GeeTnT
#713 Re: Teroristicki napad u Berlinu
...nije ti ovaj odgovor bas akademski, kao i navod za ubijanje u ime religije....nego kome da se zalimo sto ne razmijes status u drustvu naroda i religije u drustvu iz koje si sam i hipoteku koja se ne moze mjeriti, a dijelujes u raspravi....Bodkin wrote:Sta bolan pricas? Jesu cetnici prvo srbi ili krscani? Nisam ti ja kriv sto ovi ubijaju u ime islama. Zali se njima.spreca wrote:a cetnici po istocnoj bosni uzimali krv u dobrovoljnih dvalaca krvi..........de ba kako te nije sramota ...........imas li i trunku savjesti dok lazes.......a usta te zabole pricajuci o islamskom terorizmu.Onaj u Zvorniku je vehabija/terorista samo zato sto je ubio ubicu svog ocaBodkin wrote:
Nisu krscani pravili zlocine nego srbi u ime srba. Isto kao sto nisu krscani pravili zlocine u WW2 nego ustase, nacisti i ostali.
-
aratet
#714 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Srbi kad kolju govore Hrist je najveci.
-
Bodkin
#715 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Jaki argumenti nema stazenit dozic wrote:bodkine da mene ljudi ovako argumentima nasamaraju kako su tebe na 26oj strani sramota bi me bilo uc na forum
- Connaisseur Karlin
#716 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Bodkin je dobro pisao na doticnoj stranici,a prbolem je sa vama,jer nemate dovoljno znanja da razumijete njegovo pisanjezenit dozic wrote:bodkine da mene ljudi ovako argumentima nasamaraju kako su tebe na 26oj strani sramota bi me bilo uc na forum
svestenici,popovi,hodze,popovi su pristuni u svim vojskama i bitkama,to ste,kao muskarci vise trebali znati,tj. svrhu postojanja isith u vojnim fomracijama
vratite se na temu
-
zenit dozic
#717 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Jos ti slikovito docaraliBodkin wrote:Jaki argumenti nema stazenit dozic wrote:bodkine da mene ljudi ovako argumentima nasamaraju kako su tebe na 26oj strani sramota bi me bilo uc na forumispade u bosni krscani pocinili zlocine, a ne srbi
samo da nadodam na njihove argumente dobrovoljce iz rusije grcke bjelorusije i ukrajne koji su dosli da se bore
a)za srpstvo
b)za pravoslavlje
ljubav aha idi na svoju omiljenu temu o neobrezanim vs obrezani pa tamo se pravi pametna
Rado cu ti se pridruziti.
- Pandakonda
- GeeTnT
#719 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Kakav je ovo rasplet u kojem Boban igra bitnu ulogu....pa nije valjda da ce opet srbin biti okrznut, kao i u slucaju Pariz...
-
Bodkin
#720 Re: Teroristicki napad u Berlinu
To je to. Nisu to americki zlocini nego krscanski. Nisu ruski nego opet krscanskizenit dozic wrote:Jos ti slikovito docaraliBodkin wrote:Jaki argumenti nema stazenit dozic wrote:bodkine da mene ljudi ovako argumentima nasamaraju kako su tebe na 26oj strani sramota bi me bilo uc na forumispade u bosni krscani pocinili zlocine, a ne srbi
ali znas kako kazu lakse je nekome metar....
samo da nadodam na njihove argumente dobrovoljce iz rusije grcke bjelorusije i ukrajne koji su dosli da se bore
a)za srpstvo
b)za pravoslavlje
ljubav aha idi na svoju omiljenu temu o neobrezanim vs obrezani pa tamo se pravi pametna![]()
Rado cu ti se pridruziti.
- uglavnomja
#721 Re: Teroristicki napad u Berlinu
nisu srbi napravili masakr u srebrenici zbog toga sto su neki muslimani u egiptu pobili neke kopte ...Bodkin wrote:Sta bolan pricas? Jesu cetnici prvo srbi ili krscani? Nisam ti ja kriv sto ovi ubijaju u ime islama. Zali se njima.spreca wrote:a cetnici po istocnoj bosni uzimali krv u dobrovoljnih dvalaca krvi..........de ba kako te nije sramota ...........imas li i trunku savjesti dok lazes.......a usta te zabole pricajuci o islamskom terorizmu.Onaj u Zvorniku je vehabija/terorista samo zato sto je ubio ubicu svog ocaBodkin wrote:
- Drvosjeca iz Dejcica
#722 Re: Teroristicki napad u Berlinu
[quote="Bodkin"
To je to. Nisu to americki zlocini nego krscanski. Nisu ruski nego opet krscanski
[/quote]
Sam upadaš u tu zamku. Današnji zločini nisu sirijski, iranski, irački, arapski već islamski. Ne vidim problem da se i zločini zapada podvedu pod kršćanski. Nisu li dovoljna dva genocida proistekla iz kršćanskog kulturološkog kruga.
To je to. Nisu to americki zlocini nego krscanski. Nisu ruski nego opet krscanski
Sam upadaš u tu zamku. Današnji zločini nisu sirijski, iranski, irački, arapski već islamski. Ne vidim problem da se i zločini zapada podvedu pod kršćanski. Nisu li dovoljna dva genocida proistekla iz kršćanskog kulturološkog kruga.
- spreca
#723 Re: Teroristicki napad u Berlinu
pravoslavni srbi..i produzi nabrajatiBodkin wrote:Jaki argumenti nema stazenit dozic wrote:bodkine da mene ljudi ovako argumentima nasamaraju kako su tebe na 26oj strani sramota bi me bilo uc na forumispade u bosni krscani pocinili zlocine, a ne srbi
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#724 Re: Teroristicki napad u Berlinu
svetosavci
- Matzan
#725 Re: Teroristicki napad u Berlinu
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/427 ... _isis.htmlNOVO OTKRIĆE: Ubica iz Berlina živio kod Srbina koji je regrutovao za ISIS!
Njemačka policija izvijestila je da je ubica iz Berlina neko vrijeme stanovao kod Bobana S. (36), Srbin iz Njemačke koji je bio zadužen za regrutovanje džihadista za ISIS. Stoga se sumnja da je Boban S. možda umiješan i u teroristički napad na berlinskom sajmu