Teroristicki napad u Berlinu

Post Reply
hrle1976

#701 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by hrle1976 »

Matzan wrote:
hrle1976 wrote:
JanuaryJones wrote:Opet ostavili dokumente u kamionu?
Ova prica sa dokumentima je od 2001. Kada su oba tornja se surusila i avioni explodirali, sve otislo u pepepo ali od nekih terorista prezivili pasosi. Tad, prije nepunih 16 godina se furo vic, sto je izdrzljiv pasos tih tamo ZNJ drzava.

Otkad ti promijeni dres? :?
Ja nenavijam nizakoga. Ja samo kazem svjet bi bio bolji da svak zivi u svom toru. A mene da izaberu kao vladara svijeta. Nista vise :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#702 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by pici »

maH Hrle vam je ko vjetrokaz... sam neg pušHe...

Image
muzicar_iz_parka

#703 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by muzicar_iz_parka »

Ako se neko namjerio izvesti teroristički napad onda neće sebi dozvoliti da bude spriječen zbog neposjedovanja dokumenata prilikom rutinske kontrole...

Druga stvar su obični kriminalci kojima je cilj da be budu otkriveni pa sigurno neće nositi svoju ličnu kartu kada idu pljačkati kuću od npr. druga Pićija, ako ispane eto belaja.
zenit dozic

#704 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by zenit dozic »

muzicar_iz_parka wrote:Ako se neko namjerio izvesti teroristički napad onda neće sebi dozvoliti da bude spriječen zbog neposjedovanja dokumenata prilikom rutinske kontrole...

Druga stvar su obični kriminalci kojima je cilj da be budu otkriveni pa sigurno neće nositi svoju ličnu kartu kada idu pljačkati kuću od npr. druga Pićija, ako ispane eto belaja.
Ma cuj ti to :mrgreen:
Matzan

#705 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by Matzan »

Ama nije problem što teroristi nose lična dokumenta, nego što im svaki put slučajno ispadnu na mjestu zločina. :-)
BHCluster

#706 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by BHCluster »

muzicar_iz_parka wrote:Ako se neko namjerio izvesti teroristički napad onda neće sebi dozvoliti da bude spriječen zbog neposjedovanja dokumenata prilikom rutinske kontrole...

A pitaju ga za npr vozacku dozvolu, sto bi bilo logicno i ako idemo tom logikom...
Pandakonda

#707 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by Pandakonda »

Ovima se baš ne živi :roll:
ITALY AT BREAKING: Hundreds take to streets after migrant attacks teenage girl

http://www.express.co.uk/news/world/744 ... c.outbrain
Matzan

#708 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by Matzan »

Poslije 9/11 redizajnirali su crne kutije u avionima.
Umjesto nekih tamo čeličnih kućišta sad instrumente samo umotaju u 6 pasoša.
Problem solved!
GeeTnT

#709 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by GeeTnT »

Matzan wrote:Poslije 9/11 redizajnirali su crne kutije u avionima.
Umjesto nekih tamo čeličnih kućišta sad instrumente samo umotaju u 6 pasoša.
Problem solved!
:lol:
Connaisseur Karlin

#710 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by Connaisseur Karlin »

Police were reportedly searching hospitals in Berlin for the suspect, who is believed to have been injured in a fight with the Polish driver of the lorry, which was hijacked hours before the massacre.

Berlin's RBB news reported that police were using DNA retrieved from the vehicle’s cab in efforts to trace the culprit in hospitals.
Bodkin

#711 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by Bodkin »

spreca wrote:
Bodkin wrote:
Nisu krscani pravili zlocine nego srbi u ime srba. Isto kao sto nisu krscani pravili zlocine u WW2 nego ustase, nacisti i ostali.
a cetnici po istocnoj bosni uzimali krv u dobrovoljnih dvalaca krvi..........de ba kako te nije sramota ...........imas li i trunku savjesti dok lazes.......a usta te zabole pricajuci o islamskom terorizmu.Onaj u Zvorniku je vehabija/terorista samo zato sto je ubio ubicu svog oca
Sta bolan pricas? Jesu cetnici prvo srbi ili krscani? Nisam ti ja kriv sto ovi ubijaju u ime islama. Zali se njima.
I nemam pojma o kakvim vehabijama u zvorniku pricas
zenit dozic

#712 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by zenit dozic »

bodkine da mene ljudi ovako argumentima nasamaraju kako su tebe na 26oj strani sramota bi me bilo uc na forum :mrgreen:
GeeTnT

#713 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by GeeTnT »

Bodkin wrote:
spreca wrote:
Bodkin wrote:
Nisu krscani pravili zlocine nego srbi u ime srba. Isto kao sto nisu krscani pravili zlocine u WW2 nego ustase, nacisti i ostali.
a cetnici po istocnoj bosni uzimali krv u dobrovoljnih dvalaca krvi..........de ba kako te nije sramota ...........imas li i trunku savjesti dok lazes.......a usta te zabole pricajuci o islamskom terorizmu.Onaj u Zvorniku je vehabija/terorista samo zato sto je ubio ubicu svog oca
Sta bolan pricas? Jesu cetnici prvo srbi ili krscani? Nisam ti ja kriv sto ovi ubijaju u ime islama. Zali se njima.
...nije ti ovaj odgovor bas akademski, kao i navod za ubijanje u ime religije....nego kome da se zalimo sto ne razmijes status u drustvu naroda i religije u drustvu iz koje si sam i hipoteku koja se ne moze mjeriti, a dijelujes u raspravi....
aratet

#714 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by aratet »

Srbi kad kolju govore Hrist je najveci.
Bodkin

#715 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by Bodkin »

zenit dozic wrote:bodkine da mene ljudi ovako argumentima nasamaraju kako su tebe na 26oj strani sramota bi me bilo uc na forum :mrgreen:
Jaki argumenti nema sta :D ispade u bosni krscani pocinili zlocine, a ne srbi :thumbup:
Connaisseur Karlin

#716 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by Connaisseur Karlin »

zenit dozic wrote:bodkine da mene ljudi ovako argumentima nasamaraju kako su tebe na 26oj strani sramota bi me bilo uc na forum :mrgreen:
Bodkin je dobro pisao na doticnoj stranici,a prbolem je sa vama,jer nemate dovoljno znanja da razumijete njegovo pisanje :)

svestenici,popovi,hodze,popovi su pristuni u svim vojskama i bitkama,to ste,kao muskarci vise trebali znati,tj. svrhu postojanja isith u vojnim fomracijama ;-)

vratite se na temu :)
zenit dozic

#717 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by zenit dozic »

Bodkin wrote:
Jaki argumenti nema sta :D ispade u bosni krscani pocinili zlocine, a ne srbi :thumbup:
Jos ti slikovito docarali :mrgreen: ali znas kako kazu lakse je nekome metar....
samo da nadodam na njihove argumente dobrovoljce iz rusije grcke bjelorusije i ukrajne koji su dosli da se bore
a)za srpstvo
b)za pravoslavlje

ljubav aha idi na svoju omiljenu temu o neobrezanim vs obrezani pa tamo se pravi pametna :thumbup:
Rado cu ti se pridruziti.
Pandakonda

#718 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by Pandakonda »

Image
GeeTnT

#719 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by GeeTnT »

Kakav je ovo rasplet u kojem Boban igra bitnu ulogu....pa nije valjda da ce opet srbin biti okrznut, kao i u slucaju Pariz...
Bodkin

#720 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by Bodkin »

zenit dozic wrote:
Bodkin wrote:
Jos ti slikovito docarali :mrgreen: ali znas kako kazu lakse je nekome metar....
samo da nadodam na njihove argumente dobrovoljce iz rusije grcke bjelorusije i ukrajne koji su dosli da se bore
a)za srpstvo
b)za pravoslavlje

ljubav aha idi na svoju omiljenu temu o neobrezanim vs obrezani pa tamo se pravi pametna :thumbup:
Rado cu ti se pridruziti.
To je to. Nisu to americki zlocini nego krscanski. Nisu ruski nego opet krscanski :thumbup:
uglavnomja

#721 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by uglavnomja »

Bodkin wrote:
spreca wrote:
Bodkin wrote:
nisu srbi napravili masakr u srebrenici zbog toga sto su neki muslimani u egiptu pobili neke kopte ...
Drvosjeca iz Dejcica

#722 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

[quote="Bodkin"

To je to. Nisu to americki zlocini nego krscanski. Nisu ruski nego opet krscanski :thumbup:[/quote]

Sam upadaš u tu zamku. Današnji zločini nisu sirijski, iranski, irački, arapski već islamski. Ne vidim problem da se i zločini zapada podvedu pod kršćanski. Nisu li dovoljna dva genocida proistekla iz kršćanskog kulturološkog kruga.
spreca

#723 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by spreca »

Bodkin wrote:
pravoslavni srbi..i produzi nabrajati
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#724 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by japin_mutapi »

svetosavci
Matzan

#725 Re: Teroristicki napad u Berlinu

Post by Matzan »

NOVO OTKRIĆE: Ubica iz Berlina živio kod Srbina koji je regrutovao za ISIS!

Njemačka policija izvijestila je da je ubica iz Berlina neko vrijeme stanovao kod Bobana S. (36), Srbin iz Njemačke koji je bio zadužen za regrutovanje džihadista za ISIS. Stoga se sumnja da je Boban S. možda umiješan i u teroristički napad na berlinskom sajmu
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/427 ... _isis.html

:?
Post Reply