Latvija - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- golfiista
#701 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Istina je da u hotelima na Ilidzi se zna nositi viski i u 02. 00 sati ujutro, naravno, baksis po 100 eura
, samo tisu.
-
IlijaLadin
#702 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
sta cemo sad!? treba mu to uzet iz ruku. vec vidim da nece vidjet ni dzeku ni vedu u vrhu.jeza u ledja wrote:Oci su mu crvene od supersonicnog displeja njegovog mobitela najnovije marke.IlijaLadin wrote:@jez - koji mob nosi pjanic i jesu li mu oci prirodno crvene?
- DonVito
#703 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
golfiista wrote:Istina je da u hotelima na Ilidzi se zna nositi viski i u 02. 00 sati ujutro, naravno, baksis po 100 eura, samo tisu.

- jeza u ledja
#704 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Evo ja necu nikom reci.golfiista wrote:Istina je da u hotelima na Ilidzi se zna nositi viski i u 02. 00 sati ujutro, naravno, baksis po 100 eura, samo tisu.
- horion_bosona
#705 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
kazu ovi stariji da je i Pape nekad znao zalomit noc pred utakmicu, sto se nije dalo osjetit tokom meca
ako je to vec redovna pojava kod nasih reprezentativaca (a dobro im ide treci ciklus kvalifikacija po redu), ne bih da tjeram baksuz, ali bolje onda da ni ne prelaze u kamp pred utakmice sa Slovackom... rutina je cudo
ako je to vec redovna pojava kod nasih reprezentativaca (a dobro im ide treci ciklus kvalifikacija po redu), ne bih da tjeram baksuz, ali bolje onda da ni ne prelaze u kamp pred utakmice sa Slovackom... rutina je cudo
- shalla
#706 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Kad bolje razmislim u pravu ste, i ja serem bezveze, ne znam zasto ne bi cugali do kasno u noc par dana prije tekme, pogotovo kad uzmemo u obzir da se sezona zavrsila i da vjerovatno pucaju od snage i spremnosti, ma ne znam uopste sto treniraju, odmaraju i spavaju kad smo jaci i kvalitetniji od Latvije...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- limeni
#707 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
ih sutra kad tapkarosi navale na ilidzu s flasamajeza u ledja wrote:Evo ja necu nikom reci.golfiista wrote:Istina je da u hotelima na Ilidzi se zna nositi viski i u 02. 00 sati ujutro, naravno, baksis po 100 eura, samo tisu.
- Logovan
#708 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
To je to.shalla wrote:Kad bolje razmislim u pravu ste, i ja serem bezveze, ne znam zasto ne bi cugali do kasno u noc par dana prije tekme, pogotovo kad uzmemo u obzir da se sezona zavrsila i da vjerovatno pucaju od snage i spremnosti, ma ne znam uopste sto treniraju, odmaraju i spavaju kad smo jaci i kvalitetniji od Latvije...
- horion_bosona
#709 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
jest, ali kad ce se nauciti ovi sto ne znaju, ako nece na pripremama reprezentacije
- psy5000
#710 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
evo olaksase nam latvijici mi samo trebamo da nadjemo gol i gurnemo loptu njega
Ponajbolji igrač Latvije povrijeđen
Problemi za Latviju: Cauna propušta duel sa Zmajevima?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/problem ... ima/106421
Ponajbolji igrač Latvije povrijeđen
Problemi za Latviju: Cauna propušta duel sa Zmajevima?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/problem ... ima/106421
-
Kontra__
#711 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Kakva ba zabrana davanja izjava? Za vikend su bili slobodni, zbog toga i nema izajava, danas su uredno prije treninga davali, kao i ranijih dana. A i u krugu hotela se moze dobiti.It_is_a_Leclerc wrote:Izvinjavam se, al' šta bi vi ozbiljnije od ovog što je sad...
Reprezentativcima je ograničeno kretanje na krug radijusa 1km, nema izjava za medije već dva dana, trenira se, radi se..
I prije svake utakmice, na temama ovdje bude forsirana ta "neozbiljnost" neka, koje uopće nema..
- Logovan
#712 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Nema takvih kod nas. Ne cugaju džabe svi do jednog jer svi znaju igrati.horion_bosona wrote:jest, ali kad ce se nauciti ovi sto ne znaju, ako nece na pripremama reprezentacije
- denimb
#713 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
A vala ko ne moze popit gajbu pive a za heftu odigrat utakmicu, nemora ni dolaziti na pripreme 
- horion_bosona
#714 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
ovo za viski ne vjerujem... pa ni Goran Milic ne sverca viski u ta doba
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#715 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Vidjelo se sa Izraelom onomad, nisu znali jesu li posli ili dosli. Sumnjam da je to sad slucaj, nece valjda syebati ove kvalifikacije?!horion_bosona wrote:kazu ovi stariji da je i Pape nekad znao zalomit noc pred utakmicu, sto se nije dalo osjetit tokom meca
- Sherlock_Holmes
#716 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sve što je rečeno o izlascima i piću je istina. Ima tu još svega, ali nije mjesto, niti treba da se iznose takve stvari.
Režim i karantina skoro pa da ne postoje, a igramo dobro. Kako bi bilo da je režim malo strožiji.
Režim i karantina skoro pa da ne postoje, a igramo dobro. Kako bi bilo da je režim malo strožiji.
- Edin H.
#717 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Je li zato onako dobro odigrao u Spaniji kada je bilo najvaznijehorion_bosona wrote:kazu ovi stariji da je i Pape nekad znao zalomit noc pred utakmicu, sto se nije dalo osjetit tokom meca
- horion_bosona
#718 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
e ne znam, ovo su lokalne price dok je igro za FKS... a mozda im tamo Miljan nije dao rakije, sto je polučilo rezultatski debaklEdin H. wrote:Je li zato onako dobro odigrao u Spaniji kada je bilo najvaznijehorion_bosona wrote:kazu ovi stariji da je i Pape nekad znao zalomit noc pred utakmicu, sto se nije dalo osjetit tokom meca
-
cindrlimindrli
#719 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Toliko smo bolji od ovih taraba da cemo ih i pjani razvalit, jedino bi bila sramota ako kod 5:0 za nas Dzeko bude povracao.
- MOSALJOZE
#720 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
http://sportsport.ba/ino_fudbal/starkov ... jna/101182
Kad nešto postavljate rezultate protiv Turske,evo i ovaj rezultat Latvije protiv Lihtenštajna.Mozda prethodni rezultati nisu neko mjerilo,jer svako svakoga moze pobjediti.
Kad nešto postavljate rezultate protiv Turske,evo i ovaj rezultat Latvije protiv Lihtenštajna.Mozda prethodni rezultati nisu neko mjerilo,jer svako svakoga moze pobjediti.
- shake69
#721 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Nije, nego onaj nemucajuci sport!LSD wrote:jel onaj duplo sport u pitanjushake69 wrote:Sta ovi s novogo sportskog portala pale raju da ce biti 10000 nasih navijaca u Rigi? Sto je previse- previse je!
- cekpi
#722 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Nema razloga za paranoje i tracanje (kako kazete mahalanje).. "Cojek na Alipasinom prno, a na Marijin Dvoru kazu da se u.sro'. Popiti koje pivo ili par casica nije nista alarmantno, ali na fejsu ili u express (puj puj puj) to izgleda aman zaman. Da jeste alarmantno, mjenjao bi Pape stvari i to odavno. Razlog tih tolikih slika i opste negativne percepcije je besposlenost raje i beskurpuloznost zute stampe.
Vjerujem u Papetove Zmajeve
do konacnog cilja - i kupanja na Copacabani ljeta gospodnjeg 2013
Vjerujem u Papetove Zmajeve
- and
#723 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
imao sam više puta priliku vidjeti zmajeve kad izađu,ali nisam primijetio da piju alkohol i da se leše..mislim da su to glupe i bespotrebne pričecekpi wrote:Nema razloga za paranoje i tracanje (kako kazete mahalanje).. "Cojek na Alipasinom prno, a na Marijin Dvoru kazu da se u.sro'. Popiti koje pivo ili par casica nije nista alarmantno, ali na fejsu ili u express (puj puj puj) to izgleda aman zaman. Da jeste alarmantno, mjenjao bi Pape stvari i to odavno. Razlog tih tolikih slika i opste negativne percepcije je besposlenost raje i beskurpuloznost zute stampe.
Vjerujem u Papetove Zmajeve![]()
![]()
![]()
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#724 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ja se samo bojim da ne dobijemo kakvu vukojebinu u prašumi, pa moramo do polufinala da vidimo te brazilke
-
ja1977
#725 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
and wrote:imao sam više puta priliku vidjeti zmajeve kad izađu,ali nisam primijetio da piju alkohol i da se leše..mislim da su to glupe i bespotrebne pričecekpi wrote:Nema razloga za paranoje i tracanje (kako kazete mahalanje).. "Cojek na Alipasinom prno, a na Marijin Dvoru kazu da se u.sro'. Popiti koje pivo ili par casica nije nista alarmantno, ali na fejsu ili u express (puj puj puj) to izgleda aman zaman. Da jeste alarmantno, mjenjao bi Pape stvari i to odavno. Razlog tih tolikih slika i opste negativne percepcije je besposlenost raje i beskurpuloznost zute stampe.
Vjerujem u Papetove Zmajeve![]()
![]()
![]()