Latvija - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat ?

Poll ended at 11/06/2013 12:21

Pobjeda Latvije
29
12%
Neriješeno
17
7%
Pobjeda BiH
200
81%

Total votes: 246

golfiista

#701 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by golfiista »

Istina je da u hotelima na Ilidzi se zna nositi viski i u 02. 00 sati ujutro, naravno, baksis po 100 eura ;), samo tisu.
IlijaLadin

#702 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by IlijaLadin »

jeza u ledja wrote:
IlijaLadin wrote:@jez - koji mob nosi pjanic i jesu li mu oci prirodno crvene?
Oci su mu crvene od supersonicnog displeja njegovog mobitela najnovije marke.
sta cemo sad!? treba mu to uzet iz ruku. vec vidim da nece vidjet ni dzeku ni vedu u vrhu.
DonVito

#703 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

golfiista wrote:Istina je da u hotelima na Ilidzi se zna nositi viski i u 02. 00 sati ujutro, naravno, baksis po 100 eura ;), samo tisu.
:shock: :ljulja:
jeza u ledja

#704 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by jeza u ledja »

golfiista wrote:Istina je da u hotelima na Ilidzi se zna nositi viski i u 02. 00 sati ujutro, naravno, baksis po 100 eura ;), samo tisu.
Evo ja necu nikom reci.
horion_bosona

#705 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by horion_bosona »

kazu ovi stariji da je i Pape nekad znao zalomit noc pred utakmicu, sto se nije dalo osjetit tokom meca

ako je to vec redovna pojava kod nasih reprezentativaca (a dobro im ide treci ciklus kvalifikacija po redu), ne bih da tjeram baksuz, ali bolje onda da ni ne prelaze u kamp pred utakmice sa Slovackom... rutina je cudo
shalla

#706 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by shalla »

Kad bolje razmislim u pravu ste, i ja serem bezveze, ne znam zasto ne bi cugali do kasno u noc par dana prije tekme, pogotovo kad uzmemo u obzir da se sezona zavrsila i da vjerovatno pucaju od snage i spremnosti, ma ne znam uopste sto treniraju, odmaraju i spavaju kad smo jaci i kvalitetniji od Latvije...

Sent from my iPhone using Tapatalk
limeni

#707 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by limeni »

jeza u ledja wrote:
Evo ja necu nikom reci.
ih sutra kad tapkarosi navale na ilidzu s flasama :-)
Logovan

#708 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

shalla wrote:Kad bolje razmislim u pravu ste, i ja serem bezveze, ne znam zasto ne bi cugali do kasno u noc par dana prije tekme, pogotovo kad uzmemo u obzir da se sezona zavrsila i da vjerovatno pucaju od snage i spremnosti, ma ne znam uopste sto treniraju, odmaraju i spavaju kad smo jaci i kvalitetniji od Latvije...

Sent from my iPhone using Tapatalk
To je to. :mrgreen: Ko zna zna onda može cugati, ko ne zna nek' ostavi alkohol i nek' nauči. :D
horion_bosona

#709 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by horion_bosona »

jest, ali kad ce se nauciti ovi sto ne znaju, ako nece na pripremama reprezentacije
psy5000

#710 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by psy5000 »

evo olaksase nam latvijici mi samo trebamo da nadjemo gol i gurnemo loptu njega 8-)

Ponajbolji igrač Latvije povrijeđen
Problemi za Latviju: Cauna propušta duel sa Zmajevima?

http://sportsport.ba/ino_fudbal/problem ... ima/106421
Kontra__

#711 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Kontra__ »

It_is_a_Leclerc wrote:Izvinjavam se, al' šta bi vi ozbiljnije od ovog što je sad...

Reprezentativcima je ograničeno kretanje na krug radijusa 1km, nema izjava za medije već dva dana, trenira se, radi se..

I prije svake utakmice, na temama ovdje bude forsirana ta "neozbiljnost" neka, koje uopće nema..
Kakva ba zabrana davanja izjava? Za vikend su bili slobodni, zbog toga i nema izajava, danas su uredno prije treninga davali, kao i ranijih dana. A i u krugu hotela se moze dobiti.
Logovan

#712 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

horion_bosona wrote:jest, ali kad ce se nauciti ovi sto ne znaju, ako nece na pripremama reprezentacije
Nema takvih kod nas. Ne cugaju džabe svi do jednog jer svi znaju igrati. :D
denimb

#713 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by denimb »

A vala ko ne moze popit gajbu pive a za heftu odigrat utakmicu, nemora ni dolaziti na pripreme :zzzz:
horion_bosona

#714 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by horion_bosona »

ovo za viski ne vjerujem... pa ni Goran Milic ne sverca viski u ta doba
Tomahawk11
Globalni moderator

#715 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Tomahawk11 »

horion_bosona wrote:kazu ovi stariji da je i Pape nekad znao zalomit noc pred utakmicu, sto se nije dalo osjetit tokom meca

ako je to vec redovna pojava kod nasih reprezentativaca (a dobro im ide treci ciklus kvalifikacija po redu), ne bih da tjeram baksuz, ali bolje onda da ni ne prelaze u kamp pred utakmice sa Slovackom... rutina je cudo
Vidjelo se sa Izraelom onomad, nisu znali jesu li posli ili dosli. Sumnjam da je to sad slucaj, nece valjda syebati ove kvalifikacije?!
Sherlock_Holmes

#716 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Sherlock_Holmes »

Sve što je rečeno o izlascima i piću je istina. Ima tu još svega, ali nije mjesto, niti treba da se iznose takve stvari.
Režim i karantina skoro pa da ne postoje, a igramo dobro. Kako bi bilo da je režim malo strožiji.
Edin H.

#717 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

horion_bosona wrote:kazu ovi stariji da je i Pape nekad znao zalomit noc pred utakmicu, sto se nije dalo osjetit tokom meca
Je li zato onako dobro odigrao u Spaniji kada je bilo najvaznije :cry:
horion_bosona

#718 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by horion_bosona »

Edin H. wrote:
Je li zato onako dobro odigrao u Spaniji kada je bilo najvaznije :cry:
e ne znam, ovo su lokalne price dok je igro za FKS... a mozda im tamo Miljan nije dao rakije, sto je polučilo rezultatski debakl
cindrlimindrli

#719 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by cindrlimindrli »

Toliko smo bolji od ovih taraba da cemo ih i pjani razvalit, jedino bi bila sramota ako kod 5:0 za nas Dzeko bude povracao.
MOSALJOZE

#720 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

http://sportsport.ba/ino_fudbal/starkov ... jna/101182
Kad nešto postavljate rezultate protiv Turske,evo i ovaj rezultat Latvije protiv Lihtenštajna.Mozda prethodni rezultati nisu neko mjerilo,jer svako svakoga moze pobjediti.
shake69

#721 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by shake69 »

LSD wrote:
shake69 wrote:Sta ovi s novogo sportskog portala pale raju da ce biti 10000 nasih navijaca u Rigi? Sto je previse- previse je!
jel onaj duplo sport u pitanju :?
Nije, nego onaj nemucajuci sport!
cekpi

#722 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by cekpi »

Nema razloga za paranoje i tracanje (kako kazete mahalanje).. "Cojek na Alipasinom prno, a na Marijin Dvoru kazu da se u.sro'. Popiti koje pivo ili par casica nije nista alarmantno, ali na fejsu ili u express (puj puj puj) to izgleda aman zaman. Da jeste alarmantno, mjenjao bi Pape stvari i to odavno. Razlog tih tolikih slika i opste negativne percepcije je besposlenost raje i beskurpuloznost zute stampe.

Vjerujem u Papetove Zmajeve
:thumbup: :bih: :thumbup:

do konacnog cilja - i kupanja na Copacabani ljeta gospodnjeg 2013 8-)
and

#723 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by and »

cekpi wrote:Nema razloga za paranoje i tracanje (kako kazete mahalanje).. "Cojek na Alipasinom prno, a na Marijin Dvoru kazu da se u.sro'. Popiti koje pivo ili par casica nije nista alarmantno, ali na fejsu ili u express (puj puj puj) to izgleda aman zaman. Da jeste alarmantno, mjenjao bi Pape stvari i to odavno. Razlog tih tolikih slika i opste negativne percepcije je besposlenost raje i beskurpuloznost zute stampe.

imao sam više puta priliku vidjeti zmajeve kad izađu,ali nisam primijetio da piju alkohol i da se leše..mislim da su to glupe i bespotrebne priče
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#724 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Slo Burner »

Ja se samo bojim da ne dobijemo kakvu vukojebinu u prašumi, pa moramo do polufinala da vidimo te brazilke
ja1977

#725 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by ja1977 »

and wrote:
cekpi wrote:Nema razloga za paranoje i tracanje (kako kazete mahalanje).. "Cojek na Alipasinom prno, a na Marijin Dvoru kazu da se u.sro'. Popiti koje pivo ili par casica nije nista alarmantno, ali na fejsu ili u express (puj puj puj) to izgleda aman zaman. Da jeste alarmantno, mjenjao bi Pape stvari i to odavno. Razlog tih tolikih slika i opste negativne percepcije je besposlenost raje i beskurpuloznost zute stampe.

imao sam više puta priliku vidjeti zmajeve kad izađu,ali nisam primijetio da piju alkohol i da se leše..mislim da su to glupe i bespotrebne priče
:thumbup: :thumbup:
Locked