Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#6851 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
7:00 vrijeme za posao.Hasta la vista uzivajte i smisljajte jos sta imate vremena na pretek.Tema Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
- luckylaka
#6852 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Vjerujem da imas nekog tu blize sebi pa pokusaj sa njimaTomahawk11 wrote:Malo se zezamo.
No hard feelings
- luckylaka
#6853 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma vidim sve iskreni prijatelji.Hvala na druzenju.Logovan wrote:Neprijatelji? Pa nećemo ratovati.luckylaka wrote: Samo uzivajte prosao Lucky i gore 92-95 ni veci neprijatelji nisu mogli nista
- Logovan
#6854 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nema na čemu.luckylaka wrote:Ma vidim sve iskreni prijatelji.Hvala na druzenju.Logovan wrote:Neprijatelji? Pa nećemo ratovati.luckylaka wrote: Samo uzivajte prosao Lucky i gore 92-95 ni veci neprijatelji nisu mogli nista
Ne zamjeri nešto.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6855 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nisi cuo za situaciju sa komentatorom i Cambio?luckylaka wrote:Vjerujem da imas nekog tu blize sebi pa pokusaj sa njimaTomahawk11 wrote:Malo se zezamo.
No hard feelings
Zezam se i sa ljudima iz okoline. Dobronamjerno, naravno.
Halali ako sam te sta uvrijedio, nije bilo namjere.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6856 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
pa nije da moramo smišljati bilo šta, materijal serviranluckylaka wrote:7:00 vrijeme za posao.Hasta la vista uzivajte i smisljajte jos sta imate vremena na pretek.Tema Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
izvini, ali ne možemo (mislim da mogu govoriti u ime svih
- Maharadza
#6857 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ja se samo ibretim kako nekima lucky još uvijek nije na ignore listi?! 
- Edin H.
#6858 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ne daj se luckyluckylaka wrote: Ma vidim sve iskreni prijatelji.Hvala na druzenju.
- luckylaka
#6859 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma posteno od tebe ,covjek nekada preleti i treba da ispasta zbog toga.Jbga ne funkcionise mozak 24/7 .Velkoski wrote:pa nije da moramo smišljati bilo šta, materijal serviranluckylaka wrote:7:00 vrijeme za posao.Hasta la vista uzivajte i smisljajte jos sta imate vremena na pretek.Tema Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije![]()
izvini, ali ne možemo (mislim da mogu govoriti u ime svih) da te doživljavamo kao relevantnog sugovornika na fudbalskim temama kada pišeš ovakve stvari... nemoj zamjeriti, znam da si stariji, ali ja ne volim pakovati stvari, nego volim reći onako kako i jeste.
- luckylaka
#6860 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Evo placem sve suza suzu stizeMaharadza wrote:Ja se samo ibretim kako nekima lucky još uvijek nije na ignore listi?!
Last edited by luckylaka on 09/11/2016 23:04, edited 1 time in total.
- luckylaka
#6861 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Dze me nadje ...a zastavaEdin H. wrote:Ne daj se luckyluckylaka wrote: Ma vidim sve iskreni prijatelji.Hvala na druzenju.
- Stroj-2
#6862 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Hajde ba, šta te briga. Ne zahmeti se.luckylaka wrote:Ma vidim sve iskreni prijatelji.Hvala na druzenju.Logovan wrote:Neprijatelji? Pa nećemo ratovati.luckylaka wrote: Samo uzivajte prosao Lucky i gore 92-95 ni veci neprijatelji nisu mogli nista
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#6863 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nema drugog.luckylaka wrote:Evo placem sve suza suzu stizeMaharadza wrote:Ja se samo ibretim kako nekima lucky još uvijek nije na ignore listi?!Jak faktor na forumu,ustvari meni totalno nebitan,da ovo nisi napisao ne bi znao ni da postojis na forumu.Ja ludjaka jos nekoga ima na ignore.Pa fazon je citati provale i podjebavati nekoga .Eto juce i danas sam ja sutra ce naletii neko drugi.
Samo ti i niko vise Amela..
- luckylaka
#6864 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Bas se crtati moraMatijevic_Vlado wrote:Nema drugog.luckylaka wrote:Evo placem sve suza suzu stizeMaharadza wrote:Ja se samo ibretim kako nekima lucky još uvijek nije na ignore listi?!Jak faktor na forumu,ustvari meni totalno nebitan,da ovo nisi napisao ne bi znao ni da postojis na forumu.Ja ludjaka jos nekoga ima na ignore.Pa fazon je citati provale i podjebavati nekoga .Eto juce i danas sam ja sutra ce naletii neko drugi.
![]()
Samo ti i niko vise Amela..
Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
-
RtrnOfSalisbury
#6865 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
od mesketa ocekujem da sutra igraci istrce obojeni i namazani ratnickijem bojicama, ko oni iz americkog fudbala jer poslije potopa u barazu meske je obeco da ce samo ratnici i borci i rovokopaci igrat. dosad nevidjosmo neko aman ratovanje a ni neki aman zaman plan u selekciji, ugavnom vec vidjeno. protiv kipra ubaca plavookog bombasa valjda da popravi go razliku iako bi i promjena golmana djelovala vise rezonski. ali vec je dovoljno receno o tom problemu i valjda do katara naturalno dodje do nekije promjena. protiv kipra je bilo nabijanja ali neka su cak bila i uspjesna, onda poslije tri godine imali smo i slobodni udarac, jes sa nekije 30 metara al bolje ista neg nista, sto se slaze sa teorijom da kad loptu doceras do ispred kaznenog prostora morebit i bude neki faul, doduse s druge strane je stajao kipar ... bilo kako bilo meske ce docekat i prezimit zimu, imo je dobar raspored jer: ako izgubimo jos je dosta bodova u igri i ako odigramo kako znamo i sa jednim ozbiljnim pristupom i borbenoscu i ako nam grah dobro pane ... bice svasta na proljece
ako uzmemo bod, docekace kraj kvalifikacija ali je pitanje hocel vidjet baraza, a ako pobjedimo vidjece baraza al nece rusiju
e onda ce krenut ratnicki i borbeno rasplozan u borbu za evropsko itd.
elem, dvaput sa grcima i jednom sa belgijcima, pa ko koga zaebe. ovo ostalo ce pregazimo. ipak ne valja ako sutra izgubimo, nista nije gotovo al je za naske zavrseno. grci nisu vala nesto ali kanda imaju manje taraba u ekipi a to je odlucujuce, meske jednostavno mora startovat sa 2-3 izrazite tarabe pa ti igraj i vici: sudije, nesreca, kora od banane. u situaciji dje nam je zadnja linija ko trosna ograda forsirat igru sa nekim napadacima i krilima je zbilja, ono ... iznenadjujuce. al jebga, meske valjda zna bolje, zavrsio je skole za trenera. ucestvovo u barazu ...
elem, dvaput sa grcima i jednom sa belgijcima, pa ko koga zaebe. ovo ostalo ce pregazimo. ipak ne valja ako sutra izgubimo, nista nije gotovo al je za naske zavrseno. grci nisu vala nesto ali kanda imaju manje taraba u ekipi a to je odlucujuce, meske jednostavno mora startovat sa 2-3 izrazite tarabe pa ti igraj i vici: sudije, nesreca, kora od banane. u situaciji dje nam je zadnja linija ko trosna ograda forsirat igru sa nekim napadacima i krilima je zbilja, ono ... iznenadjujuce. al jebga, meske valjda zna bolje, zavrsio je skole za trenera. ucestvovo u barazu ...
- Bosanski_kralj
#6866 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sutra ako izgubimo, a izgubićemo, izgubićemo zbog Meše. 
- luckylaka
#6867 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Fin bi ovo bio post kada bi ti to nama onako istihana napisao.Ovako brate ko da ceras ovce pa pomalo piskaras.Inace sve sam razumio(malo teze)al ipak fino i ruzno srocenoRtrnOfSalisbury wrote:od mesketa ocekujem da sutra igraci istrce obojeni i namazani ratnickijem bojicama, ko oni iz americkog fudbala jer poslije potopa u barazu meske je obeco da ce samo ratnici i borci i rovokopaci igrat. dosad nevidjosmo neko aman ratovanje a ni neki aman zaman plan u selekciji, ugavnom vec vidjeno. protiv kipra ubaca plavookog bombasa valjda da popravi go razliku iako bi i promjena golmana djelovala vise rezonski. ali vec je dovoljno receno o tom problemu i valjda do katara naturalno dodje do nekije promjena. protiv kipra je bilo nabijanja ali neka su cak bila i uspjesna, onda poslije tri godine imali smo i slobodni udarac, jes sa nekije 30 metara al bolje ista neg nista, sto se slaze sa teorijom da kad loptu doceras do ispred kaznenog prostora morebit i bude neki faul, doduse s druge strane je stajao kipar ... bilo kako bilo meske ce docekat i prezimit zimu, imo je dobar raspored jer: ako izgubimo jos je dosta bodova u igri i ako odigramo kako znamo i sa jednim ozbiljnim pristupom i borbenoscu i ako nam grah dobro pane ... bice svasta na proljeceako uzmemo bod, docekace kraj kvalifikacija ali je pitanje hocel vidjet baraza, a ako pobjedimo vidjece baraza al nece rusiju
e onda ce krenut ratnicki i borbeno rasplozan u borbu za evropsko itd.
-
RtrnOfSalisbury
#6868 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
... pa objasni ovijema sto ne razumiju, jbmga
- Edin H.
#6869 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ima rezona.Bosanski_kralj wrote:Sutra ako izgubimo, a izgubićemo, izgubićemo zbog Meše.
Vidio ga moj jaran neki dan na Malti kupuje kifle umjesto da priprema strategiju.
-
missko
#6870 Re: RE: Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Tip iz Gradiske stari mu nekka funkcija bio i uvalio ga u Kozaru kad su ovi bili prvoligasi. Tako mi prica tip sto je igro za Kozaru. Mali veze nema s fudbalom al ga ovi iz saveza RS poslaliluckylaka wrote:Ne razumijem se bas nesto posebno u ove mega zvijezde ali moze li neko objasniti ko je ovaj pomocni trener
IGOR JANKOVIĆ: Najspremniji će izaći na teren protiv Grčke
08.11.2016. | Rubrika: NovostiKomentara: 4
Igor Janković pred utakmicu sa Grčkom
Naša fudbalska reprezentacija u Zenici se priprema za kvalifikacioni meč protiv Grčke (nedjelja, 13. novembar).
Pomoćnik selektora Igor Janković kazao je da su svi igrači stigli, osim Seada Kolašinca.
EMS-om
- luckylaka
#6871 Re: RE: Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
missko wrote:Tip iz Gradiske stari mu nekka funkcija bio i uvalio ga u Kozaru kad su ovi bili prvoligasi. Tako mi prica tip sto je igro za Kozaru. Mali veze nema s fudbalom al ga ovi iz saveza RS poslaliluckylaka wrote:Ne razumijem se bas nesto posebno u ove mega zvijezde ali moze li neko objasniti ko je ovaj pomocni trener
IGOR JANKOVIĆ: Najspremniji će izaći na teren protiv Grčke
08.11.2016. | Rubrika: NovostiKomentara: 4
Igor Janković pred utakmicu sa Grčkom
Naša fudbalska reprezentacija u Zenici se priprema za kvalifikacioni meč protiv Grčke (nedjelja, 13. novembar).
Pomoćnik selektora Igor Janković kazao je da su svi igrači stigli, osim Seada Kolašinca.
EMS-om
- leškarenje
#6872 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ne moze Radeljas

-
RtrnOfSalisbury
#6873 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
... a kak je drug tito i iz zatvora upravljo komunistickom partijom 
- insomnia78
-
groove
#6875 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije