Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
luckylaka

#6851 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

7:00 vrijeme za posao.Hasta la vista uzivajte i smisljajte jos sta imate vremena na pretek.Tema Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
luckylaka

#6852 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Tomahawk11 wrote:Malo se zezamo.
No hard feelings :D
Vjerujem da imas nekog tu blize sebi pa pokusaj sa njima :(
luckylaka

#6853 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Logovan wrote:
luckylaka wrote: Samo uzivajte prosao Lucky i gore 92-95 ni veci neprijatelji nisu mogli nista
Neprijatelji? Pa nećemo ratovati. :lol:
Ma vidim sve iskreni prijatelji.Hvala na druzenju. :(
Logovan

#6854 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

luckylaka wrote:
Logovan wrote:
luckylaka wrote: Samo uzivajte prosao Lucky i gore 92-95 ni veci neprijatelji nisu mogli nista
Nema na čemu. :mrgreen:

Ne zamjeri nešto. :thumbup: :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6855 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

luckylaka wrote:
Tomahawk11 wrote:Malo se zezamo.
No hard feelings :D
Vjerujem da imas nekog tu blize sebi pa pokusaj sa njima :(
Nisi cuo za situaciju sa komentatorom i Cambio?

Zezam se i sa ljudima iz okoline. Dobronamjerno, naravno.
Halali ako sam te sta uvrijedio, nije bilo namjere.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6856 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Velkoski »

luckylaka wrote:7:00 vrijeme za posao.Hasta la vista uzivajte i smisljajte jos sta imate vremena na pretek.Tema Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
pa nije da moramo smišljati bilo šta, materijal serviran :mrgreen:

izvini, ali ne možemo (mislim da mogu govoriti u ime svih :D) da te doživljavamo kao relevantnog sugovornika na fudbalskim temama kada pišeš ovakve stvari... nemoj zamjeriti, znam da si stariji, ali ja ne volim pakovati stvari, nego volim reći onako kako i jeste. :D
Maharadza

#6857 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Maharadza »

Ja se samo ibretim kako nekima lucky još uvijek nije na ignore listi?! :run:
Edin H.

#6858 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: Ma vidim sve iskreni prijatelji.Hvala na druzenju. :(
Ne daj se lucky Image
luckylaka

#6859 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Velkoski wrote:
luckylaka wrote:7:00 vrijeme za posao.Hasta la vista uzivajte i smisljajte jos sta imate vremena na pretek.Tema Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
pa nije da moramo smišljati bilo šta, materijal serviran :mrgreen:

izvini, ali ne možemo (mislim da mogu govoriti u ime svih :D) da te doživljavamo kao relevantnog sugovornika na fudbalskim temama kada pišeš ovakve stvari... nemoj zamjeriti, znam da si stariji, ali ja ne volim pakovati stvari, nego volim reći onako kako i jeste. :D
Ma posteno od tebe ,covjek nekada preleti i treba da ispasta zbog toga.Jbga ne funkcionise mozak 24/7 .
luckylaka

#6860 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Maharadza wrote:Ja se samo ibretim kako nekima lucky još uvijek nije na ignore listi?! :run:
Evo placem sve suza suzu stize :lol: Jak faktor na forumu,ustvari meni totalno nebitan,da ovo nisi napisao ne bi znao ni da postojis na forumu.Ja ludjaka jos nekoga ima na ignore.Pa fazon je citati provale i podjebavati nekoga .Eto juce i danas sam ja sutra ce naletii neko drugi.
Last edited by luckylaka on 09/11/2016 23:04, edited 1 time in total.
luckylaka

#6861 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
luckylaka wrote: Ma vidim sve iskreni prijatelji.Hvala na druzenju. :(
Ne daj se lucky Image
Dze me nadje ...a zastava :D
Stroj-2

#6862 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Stroj-2 »

luckylaka wrote:
Logovan wrote:
Hajde ba, šta te briga. Ne zahmeti se.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#6863 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Matijevic_Vlado »

luckylaka wrote:
Maharadza wrote:Ja se samo ibretim kako nekima lucky još uvijek nije na ignore listi?! :run:
Evo placem sve suza suzu stize :lol: Jak faktor na forumu,ustvari meni totalno nebitan,da ovo nisi napisao ne bi znao ni da postojis na forumu.Ja ludjaka jos nekoga ima na ignore.Pa fazon je citati provale i podjebavati nekoga .Eto juce i danas sam ja sutra ce naletii neko drugi.
Nema drugog. :mrgreen:
Samo ti i niko vise Amela..
luckylaka

#6864 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Matijevic_Vlado wrote:
luckylaka wrote:
Nema drugog. :mrgreen:
Samo ti i niko vise Amela..
Bas se crtati mora
Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
RtrnOfSalisbury

#6865 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by RtrnOfSalisbury »

od mesketa ocekujem da sutra igraci istrce obojeni i namazani ratnickijem bojicama, ko oni iz americkog fudbala jer poslije potopa u barazu meske je obeco da ce samo ratnici i borci i rovokopaci igrat. dosad nevidjosmo neko aman ratovanje a ni neki aman zaman plan u selekciji, ugavnom vec vidjeno. protiv kipra ubaca plavookog bombasa valjda da popravi go razliku iako bi i promjena golmana djelovala vise rezonski. ali vec je dovoljno receno o tom problemu i valjda do katara naturalno dodje do nekije promjena. protiv kipra je bilo nabijanja ali neka su cak bila i uspjesna, onda poslije tri godine imali smo i slobodni udarac, jes sa nekije 30 metara al bolje ista neg nista, sto se slaze sa teorijom da kad loptu doceras do ispred kaznenog prostora morebit i bude neki faul, doduse s druge strane je stajao kipar ... bilo kako bilo meske ce docekat i prezimit zimu, imo je dobar raspored jer: ako izgubimo jos je dosta bodova u igri i ako odigramo kako znamo i sa jednim ozbiljnim pristupom i borbenoscu i ako nam grah dobro pane ... bice svasta na proljece :) ako uzmemo bod, docekace kraj kvalifikacija ali je pitanje hocel vidjet baraza, a ako pobjedimo vidjece baraza al nece rusiju :shock: e onda ce krenut ratnicki i borbeno rasplozan u borbu za evropsko itd.
elem, dvaput sa grcima i jednom sa belgijcima, pa ko koga zaebe. ovo ostalo ce pregazimo. ipak ne valja ako sutra izgubimo, nista nije gotovo al je za naske zavrseno. grci nisu vala nesto ali kanda imaju manje taraba u ekipi a to je odlucujuce, meske jednostavno mora startovat sa 2-3 izrazite tarabe pa ti igraj i vici: sudije, nesreca, kora od banane. u situaciji dje nam je zadnja linija ko trosna ograda forsirat igru sa nekim napadacima i krilima je zbilja, ono ... iznenadjujuce. al jebga, meske valjda zna bolje, zavrsio je skole za trenera. ucestvovo u barazu ...
Bosanski_kralj

#6866 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Bosanski_kralj »

Sutra ako izgubimo, a izgubićemo, izgubićemo zbog Meše. :mrgreen:
luckylaka

#6867 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

RtrnOfSalisbury wrote:od mesketa ocekujem da sutra igraci istrce obojeni i namazani ratnickijem bojicama, ko oni iz americkog fudbala jer poslije potopa u barazu meske je obeco da ce samo ratnici i borci i rovokopaci igrat. dosad nevidjosmo neko aman ratovanje a ni neki aman zaman plan u selekciji, ugavnom vec vidjeno. protiv kipra ubaca plavookog bombasa valjda da popravi go razliku iako bi i promjena golmana djelovala vise rezonski. ali vec je dovoljno receno o tom problemu i valjda do katara naturalno dodje do nekije promjena. protiv kipra je bilo nabijanja ali neka su cak bila i uspjesna, onda poslije tri godine imali smo i slobodni udarac, jes sa nekije 30 metara al bolje ista neg nista, sto se slaze sa teorijom da kad loptu doceras do ispred kaznenog prostora morebit i bude neki faul, doduse s druge strane je stajao kipar ... bilo kako bilo meske ce docekat i prezimit zimu, imo je dobar raspored jer: ako izgubimo jos je dosta bodova u igri i ako odigramo kako znamo i sa jednim ozbiljnim pristupom i borbenoscu i ako nam grah dobro pane ... bice svasta na proljece :) ako uzmemo bod, docekace kraj kvalifikacija ali je pitanje hocel vidjet baraza, a ako pobjedimo vidjece baraza al nece rusiju :shock: e onda ce krenut ratnicki i borbeno rasplozan u borbu za evropsko itd.
elem, dvaput sa grcima i jednom sa belgijcima, pa ko koga zaebe. ovo ostalo ce pregazimo. ipak ne valja ako sutra izgubimo, nista nije gotovo al je za naske zavrseno. grci nisu vala nesto ali kanda imaju manje taraba u ekipi a to je odlucujuce, meske jednostavno mora startovat sa 2-3 izrazite tarabe pa ti igraj i vici: sudije, nesreca, kora od banane. u situaciji dje nam je zadnja linija ko trosna ograda forsirat igru sa nekim napadacima i krilima je zbilja, ono ... iznenadjujuce. al jebga, meske valjda zna bolje, zavrsio je skole za trenera. ucestvovo u barazu ...
Fin bi ovo bio post kada bi ti to nama onako istihana napisao.Ovako brate ko da ceras ovce pa pomalo piskaras.Inace sve sam razumio(malo teze)al ipak fino i ruzno sroceno
RtrnOfSalisbury

#6868 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

... pa objasni ovijema sto ne razumiju, jbmga
Edin H.

#6869 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Edin H. »

Bosanski_kralj wrote:Sutra ako izgubimo, a izgubićemo, izgubićemo zbog Meše. :mrgreen:
Ima rezona. :izet:

Vidio ga moj jaran neki dan na Malti kupuje kifle umjesto da priprema strategiju. :-x
missko

#6870 Re: RE: Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by missko »

luckylaka wrote:Ne razumijem se bas nesto posebno u ove mega zvijezde ali moze li neko objasniti ko je ovaj pomocni trener
IGOR JANKOVIĆ: Najspremniji će izaći na teren protiv Grčke
08.11.2016. | Rubrika: NovostiKomentara: 4
Igor Janković pred utakmicu sa Grčkom

Naša fudbalska reprezentacija u Zenici se priprema za kvalifikacioni meč protiv Grčke (nedjelja, 13. novembar).

Pomoćnik selektora Igor Janković kazao je da su svi igrači stigli, osim Seada Kolašinca.
Tip iz Gradiske stari mu nekka funkcija bio i uvalio ga u Kozaru kad su ovi bili prvoligasi. Tako mi prica tip sto je igro za Kozaru. Mali veze nema s fudbalom al ga ovi iz saveza RS poslali

EMS-om
luckylaka

#6871 Re: RE: Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

missko wrote:
luckylaka wrote:Ne razumijem se bas nesto posebno u ove mega zvijezde ali moze li neko objasniti ko je ovaj pomocni trener
IGOR JANKOVIĆ: Najspremniji će izaći na teren protiv Grčke
08.11.2016. | Rubrika: NovostiKomentara: 4
Igor Janković pred utakmicu sa Grčkom

Naša fudbalska reprezentacija u Zenici se priprema za kvalifikacioni meč protiv Grčke (nedjelja, 13. novembar).

Pomoćnik selektora Igor Janković kazao je da su svi igrači stigli, osim Seada Kolašinca.
Tip iz Gradiske stari mu nekka funkcija bio i uvalio ga u Kozaru kad su ovi bili prvoligasi. Tako mi prica tip sto je igro za Kozaru. Mali veze nema s fudbalom al ga ovi iz saveza RS poslali

EMS-om
:-D Ma mi smo onda svjetski prvaci ko nam je sve upetljan u fudbal.Ko je sledeci...Radeljas,Pusina.
leškarenje

#6872 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by leškarenje »

Ne moze Radeljas :D

Image
RtrnOfSalisbury

#6873 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

... a kak je drug tito i iz zatvora upravljo komunistickom partijom :shock:
insomnia78

#6874 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by insomnia78 »