IRAN

zigzag

#68301 Re: IRAN

Post by zigzag »

Dozer wrote: 28/03/2026 17:39 Zar pravda ne bi trebala biti slijepa? Izgleda ne. Ili je to bar selektivno.

Jevreji pobise skoro 75.000 i ranise preko 130.000 Palestinaca, i sravnise im sa zemljom 90% domova u Gazi za godinu i po. Sad se ispostavlja za nesto sto ni izbliza nije bilo kako su to Jevreji predstavljali, a na kraju ce biti da je to bilo njihovo maslo, false-flag da sebi daju alibi za genocid i rusenje Gaze kako bi izgradili svoja naselja.
I...? Nikom nista. Zasluzili Palestinci to, valjda...

Jevreji lupaju po Siriji, Libanu, na kraju otvoreno napadnu Iran, ubijaju djecu u skolama, ruse civilne objekte, ubijaju civile, ruse i unistavaju infrastrukturu, i za 25 dana, zajedno sa svojim US kucicima, ubiju skoro 2.000 ljudi u Iranu, 1.300 u Libanu, i rane jos oko 5.000.

Pri svemu tome - niko od navedenih nije napao Izrael, nego Izrael njih.
Ali, kad se kaze da je Izrael kriv za to, da Jevreji cine zlocine i klasicni genocid, onda si anti-semita.

Neka vrlo cudna logika... I pravda...
Drugim riječima, koga boli klinac za višedecenijskim aparthejdom i genocidom u protekle dvije godine.
Nemoj šta protiv genocidaša da napišeš.

A ako se oružano pobuniš onda si terorista i zločinac.
adnante

#68302 Re: IRAN

Post by adnante »

nevjerovatno da stavljate ai slike
last mohicans

#68303 Re: IRAN

Post by last mohicans »

no_sekirli wrote: 28/03/2026 17:22
Romanija wrote: 28/03/2026 16:19
Dozer wrote: 28/03/2026 15:51 Mozemo se lagati, ali jedini i najveci problem tog regiona, a ocito i svijeta, jesu Jevreji i Izrael.

Nisu njih 'nako svi tjerali zadnjih 3-4.000 godina. Stalno pravili sranja, htjeli da su bitni i glavni, da tlace sve druge, i onda ih ti drugi potaru i otjeraju.

I sad to treba uraditi na isti nacin, i zavrsiti s projektom njihove nakaradne drzave za sva vremena.

Eto, omogucena im je, i sta su uradili? Stalni napadi na sve oko sebe, teror, zlocini, genocid.
Naprosto narod s pogresnim mentalnim sklopom.
Ovako je prosjecan SDS-ovac razmisljao o Bosnjacima 1992. Ovo je cisti, nepatvoreni anti-semitizam, i onda kazes sto Izrael radi to sto radi. Ja da sam na tvom mjestu zaobilazio bih ovaj forum nekoliko sedmica, nije dobro za zdravje. I
Ovo je cisti fasizam, za sta se nekad islo u zatvor, a nadam se da se svanuti dan kad ce se opet na osnovu ovih bolesnih izjava paziti da ne ispadne sapun na zajednickom tusiranju. Ovo napisati je sramota, a u isto vrijeme glumiti nekog kozmickog pravednika.
Nije fašizam masakrirati sve što se kreće, konkretno sada u 4 različite zemlje pa plus na teritoriji zemlje koje su nezasluzeno dobili/oteli slabijem od sebe jer to pise tamo na nekim papirusima. Za zlo je danas je dovoljno što su raznijeli novinarsku ekipu koja je časno obavljala svoj posao. Ja da sam na mjestu vas dvojice, sad bi se zaputio tamo, eno ima mjesta, bjeze setleri, da zaštite ugrozenu gamad u otimanju svega sto nije njihovo. Ima mjesta, bjeze..
no_sekirli

#68304 Re: IRAN

Post by no_sekirli »

last mohicans wrote: 28/03/2026 17:58
Romanija wrote: 28/03/2026 16:19
Ovako je prosjecan SDS-ovac razmisljao o Bosnjacima 1992. Ovo je cisti, nepatvoreni anti-semitizam, i onda kazes sto Izrael radi to sto radi. Ja da sam na tvom mjestu zaobilazio bih ovaj forum nekoliko sedmica, nije dobro za zdravje. I
Ovo je cisti fasizam, za sta se nekad islo u zatvor, a nadam se da se svanuti dan kad ce se opet na osnovu ovih bolesnih izjava paziti da ne ispadne sapun na zajednickom tusiranju. Ovo napisati je sramota, a u isto vrijeme glumiti nekog kozmickog pravednika.
Nije fašizam masakrirati sve što se kreće, konkretno sada u 4 različite zemlje pa plus na teritoriji zemlje koje su nezasluzeno dobili/oteli slabijem od sebe jer to pise tamo na nekim papirusima. Za zlo je danas je dovoljno što su raznijeli novinarsku ekipu koja je časno obavljala svoj posao. Ja da sam na mjestu vas dvojice, sad bi se zaputio tamo, eno ima mjesta, bjeze setleri, da zaštite ugrozenu gamad u otimanju svega sto nije njihovo. Ima mjesta, bjeze..
Jedan zlocin ne opravdava drugi. Sramota je ovakve bljuvotine citati, svatko tko ovo pise i misli treba biti kaznjen, jer od ovakvih rijeci se radjaju djela, poput konc logora ili ravnanja Gaze.
sumirprimus

#68305 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

Nisam ja :skoljka: :run: :mrgreen:
Hajlac

#68306 Re: IRAN

Post by Hajlac »

no_sekirli wrote: 28/03/2026 18:03 Jedan zlocin ne opravdava drugi.
Tako je.

Drugim rijecima - nije vam narod Palestine (pravi semiti) kriv za ono sto su (vam) radili Nijemci, Madjari, Poljaci, Francuzi, Rusi itd. 1930-ih. Nije ti jasno, jelda?
Uhvatili se mitologije iz Talmuda i Tore (GENOCIDNE MITOLOGIJE da dodam - jer predanja poput onog o "Amaleku" zatim o "odabranom narodu", goy-sima (muslimani, hindusi itd.) kao "neljudima", dzentilima (hriscanima) koji ce da "sluze nebeskom odabranom narodu" bla bla su nista drugo do cisti FASIZAM i poziv na istrjebljenja grupa koje ne pasu cionistima) i poceli jos 1930-ih ciniti teroristicka zlodjela ni krivom ni duznom narodu Palestine.

Cak i nad medjunarodnim upraviteljima Palestine ste vrsili teroristicke napade i atentate, sve dok ljudi nisu na kraju tj. 1948-e zakljucili da se radi o SOTONAMA i pobjegli, ostavivsi jadne Palestince nezasticene i bez oruzja da se odbrane od fanatika i hordi divljaka iz istocne Evrope - od Lehi (Stern Gang), Irgun, Peulot Meyuhadot i slicnih demonskih terorista.
I onda ide narativ fol ne vole nas Palestinci eto jer smo Jevreji lol :-) hocemo svoju ETNICKI CISTU "drzavu" (kolonijalisticki aparthejd).
no_sekirli wrote: 28/03/2026 18:03 jer od ovakvih rijeci se radjaju djela, poput konc logora ili ravnanja Gaze.
Dakle priznajes da je konstantno svodjenje Palestinaca u izrahellskom diskursu na "neljude", "zivotinje", "gamad/insekte" od strane trenutne ultra-fasisticke vlade kojekakvih Ben Gvirova, Smotriča, Satanyahua itd. dovelo do ovog full otvorenog genocida u Gazi, jel tako?
Last edited by Hajlac on 28/03/2026 18:42, edited 15 times in total.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#68307 Re: IRAN

Post by arman1 »

dale cooper wrote: 28/03/2026 17:56 Trump brutalno ponizio princa Mohammeda bin Salmana: "Mislio je da mi neće ljubiti guz*cu"

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/trum ... /260328045

Što ovaj piša po ovim arapskim levatima...pardon.. "saveznicima". :mrgreen:
Onako kako su zaslužili.

Image
JovicSA

#68308 Re: IRAN

Post by JovicSA »

Nije to jedan zločin već spirala zločina i ponavljajući uzorak. Možemo se mi praviti fini i pozivati se na neke standardne, zgražati se ali toga više nema već samo surova sila. I sam je zločinac Netanjahu rekao da se dobro može pobijediti bezkompromisnim zlom i terorom. Njegove riječi. Kao da Batku sa Grbavice objašnjavaš humanost, ljudskost, ljudska prava i vjeru u čovječanstvo dok ti on drži nož ispod grla tvoje majke. Nema logike i nerazumno je to. Zato kao možeš i ako dobiješ priliku treba zatući krvnika gdje god možeš jer se oni koriste gorim metodama.
Last edited by JovicSA on 28/03/2026 18:20, edited 1 time in total.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#68309 Re: IRAN

Post by arman1 »

Image

🚨 Breaking News: American pilot Tyler Gerres has tragically lost his life in an Iranian missile str!ke at the Al-Kharj military base in Riyadh. This attack also claimed the lives of several other soldiers. Gerres was known for carrying out the first airstr!ke on Tehran and faced accusations related to a controversial bombing of a klix' school, which resulted in the tragic deaths of 150 female students. Our thoughts are with the families affected by this devastating event.
Dozer

#68310 Re: IRAN

Post by Dozer »

arman1 wrote: 28/03/2026 18:20 Image

🚨 Breaking News: American pilot Tyler Gerres has tragically lost his life in an Iranian missile str!ke at the Al-Kharj military base in Riyadh. This attack also claimed the lives of several other soldiers. Gerres was known for carrying out the first airstr!ke on Tehran and faced accusations related to a controversial bombing of a klix' school, which resulted in the tragic deaths of 150 female students. Our thoughts are with the families affected by this devastating event.
Stara narodna kaze - kako sijes, tako i zanjes.
husein_kapetan

#68311 Re: IRAN

Post by husein_kapetan »

Svi vi koji citirate ove poklonike nusre i njihovih šefova..GORI STE OD NJIH dajete kredit onima kojima se kredit ne daje..kakva bolan diskusjija cipela mojih..trebalo bi 2 metra iznad glave da im gledate..uvlačite se u blato smutnje i nezaboštva..
PRESTANITE
Hajlac

#68312 Re: IRAN

Post by Hajlac »

husein_kapetan wrote: 28/03/2026 18:24 Svi vi koji citirate ove poklonike nusre i njihovih šefova..GORI STE OD NJIH dajete kredit onima kojima se kredit ne daje..kakva bolan diskusjija cipela mojih..trebalo bi 2 metra iznad glave da im gledate..uvlačite se u blato smutnje i nezaboštva..
PRESTANITE
U pravu si!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#68313 Re: IRAN

Post by Truba »

arman1 wrote: 28/03/2026 18:20 Image

Opa
Jel ovo istina

Kako je zivio [bombardrao]
Tako je u umro
breuer

#68314 Re: IRAN

Post by breuer »

Bombardilo Crocodilo :D
smijesni_ste

#68315 Re: IRAN

Post by smijesni_ste »

Zasada prenose samo opskurni portali...
skupljac_zeljeza

#68316 Re: IRAN

Post by skupljac_zeljeza »

zigzag wrote: 28/03/2026 16:05

Velika je šteta ako su nenaspavani.
Ma ovi se snimaju na plaži do sirena, a onda gasi obavezno mobitel i trkom u podrum. I nisu se naspavali od rođenja. Sami tvrde da im je više dojadilo.

QSuzi

#68317 Re: IRAN

Post by QSuzi »

sumirprimus wrote: 28/03/2026 17:55
QSuzi wrote: 28/03/2026 17:49

Kako se to tebe dotiče, zašto se ostali režimi po BI ne skidaju?
Oh wait, tamo možeš odsijecati glave i vješati ljude ako si USA puppet, čak možeš biti i lider Sirije u posjeti WH tek skinut s liste najtraženijih terorista.
Daj više ohani.
Ne razumijem pitanje?
tema je Iran. Zbilja ste tanki i nikakvi u kontraargumentsciji
Ti si lik tipa Trump MAGAraca i tu
ne pomaže argumentacija, jer verglaš u mjestu...ovo radiš ili da trolaš ili da nerviraš forumaše
u najgorem slučaju pišeš jer vjeruješ da TrumpCioBibi režim radi pravu stvar razarajući Iran, suverenu državu, ubijajući civile, razarajući škole po Iranu, sve u "svrhu dovođenja demokracije" koji nitko od njih nije tražio
e tu si onda sam pred ogledalom i savješću koja je upitna!

a da ne nerviram ostale kojima si na foe, ideš i meni!
I možda bi i moimoi mogla da ti reply da @ bez citiranja tvojih dijareja, hvala
Hajlac

#68318 Re: IRAN

Post by Hajlac »

Išamara ih profesorica svaka cast

mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#68319 Re: IRAN

Post by mk ultra »

dale cooper wrote: 28/03/2026 17:56 Trump brutalno ponizio princa Mohammeda bin Salmana: "Mislio je da mi neće ljubiti guz*cu"

Meni je ovo iskocilo na TT, mislio sam da je AI iskreno
Hajlac

#68320 Re: IRAN

Post by Hajlac »

dale cooper

#68321 Re: IRAN

Post by dale cooper »

mk ultra wrote: 28/03/2026 18:46

Meni je ovo iskocilo na TT, mislio sam da je AI iskreno
Najveći fazon je što više i ne možeš razlikovati. :mrgreen:
Hajlac

#68322 Re: IRAN

Post by Hajlac »

Last edited by Hajlac on 28/03/2026 18:49, edited 1 time in total.
last mohicans

#68323 Re: IRAN

Post by last mohicans »

no_sekirli wrote: 28/03/2026 18:03
last mohicans wrote: 28/03/2026 17:58

Jedan zlocin ne opravdava drugi. Sramota je ovakve bljuvotine citati, svatko tko ovo pise i misli treba biti kaznjen, jer od ovakvih rijeci se radjaju djela, poput konc logora ili ravnanja Gaze.
Veća je sramota gledati zločine in live i to njemo posmatrati od strane 90% cijeloga svijeta. Ako su ti teške riječi, pravac setlerske nastajbe..
no_sekirli

#68324 Re: IRAN

Post by no_sekirli »

Hajlac wrote: 28/03/2026 17:31
no_sekirli wrote: 28/03/2026 17:22 Ovo je cisti fasizam, za sta se nekad islo u zatvor, a nadam se da se svanuti dan kad ce se opet na osnovu ovih bolesnih izjava paziti da ne ispadne sapun na zajednickom tusiranju. Ovo napisati je sramota, a u isto vrijeme glumiti nekog kozmickog pravednika.
Nekad se em u zatvor islo em VJESALO genocidase ratne zlocince i one koji su cinili zlocine protiv covjecnosti i koji su vrsili agresije na druge zemlje.

Danas takve demonske zlocince kakvi su Izrahellski cionisti BRANE i SLAVE:

- Evropa
- Amerika
- Arapi
- Azerbejdzan
- Indija
- Australija.

A brane ih i takvi kao ti ocito.
Spameru, ne izvrci teze. To sto Izrael cini ratne zlocine, ne daje za pravo nekom drugom da to radi isto.

Ne znam samo kako ti admini dopustaju po 5 postova za redom, nekada je to rezultiralo barem opomenom, i koji si ti autoritet da etiketiras bilo koga? Dosadan si, prenosis hiljade postova dnevno sa twittera, isto da ga nitko osim tebe nema i da ti otvaras neke prozore u svijet istine.
Izadji malo, prosetaj, odspavaj par sati, ubi komplet temu svojim narativom.
skupljac_zeljeza

#68325 Re: IRAN

Post by skupljac_zeljeza »

arman1 wrote: 28/03/2026 18:16

Onako kako su zaslužili.

Image

O ovome se pričalo prije 10 dana.
skupljac_zeljeza wrote: 18/03/2026 15:38
Iran je vrlo kreativan u ovom ratu i sada se neki analitičari plaše šta ako udari na podmorske kablove preko kojih ide više informacija nego preko satelita i stane bankarski sistem u širokom krugu. Kažu da bi u tom slučaju Hormuški bio daleko manja šteta.

Image
Post Reply