Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote: ↑16/05/2023 16:24
Kako bi to onda moglo izgledati s navedenim transferima:
Jones, Bajcetic, Fabinho, Ugarte, Mac Allister, Henderson, Thiago, Elliott, (Trent).
S obzirom na sklonost povredama Thiaga i Hendersona, te promjenjljivost forme Fabinha, jebo majku kako god okrenem trebao bi jos jedan veznjak.
Postao si previse mlak i ti
Cim sam vidio da je cijena Mac Allisteru oko 70 miliona, prestao sam nadati
Ne bih bio u kozi BHF ako se i ovo izjalovi a on zavrsi u Cityu recimo
Kad bi se sutra Brighton zaigrao, bilo bi ludilo u subotu... Kontam mogu bar bod majku mu jebem, osim ako im se ne desi "Everton". Arsenala su rastavili.
NU ima kod kuce Brajtona koji bi u Europu vjerovatno htio.
Pa ima Lestera kojem ne igra nista osim pobjede, a sumnjam da ce odustati dok god imaju sanse.
Pa Ima zadnje kolo u Londonu Chelsija koji bi se mozda potrudio da pred svojom publikom ostvari dobar rezultat.
Liverpool have wrote a letter to The FA explaining its belief that Salah had not been treated fairly by a number of refereeing decisions during the season. Whilst making clear that it made no accusations against Mr Tierney, Liverpool pointed to the fact that he had been involved in what it considered to have been a number of questionable decisions involving the club.
Vec su mi poceli na kurac ici, a nije ni poceo prelazni, jebem im vise umrle u usta.
Skup Bellingham, skup Ugarte, pa dovedite Hodzica iz Zelje majku vam jebem u picku gladnu odvratnu.
BHF_Manijak wrote: ↑18/05/2023 20:00
Vec su mi poceli na kurac ici, a nije ni poceo prelazni, jebem im vise umrle u usta.
Skup Bellingham, skup Ugarte, pa dovedite Hodzica iz Zelje majku vam jebem u picku gladnu odvratnu.
Keita im je dzabe, neka uljebu produze ugovor, to je najjeftinije