La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SSemir

#6751 Re: La Liga Santander

Post by SSemir »

Dakle, imas kompleks od reala :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#6752 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote:
Tomahawk11 wrote:Smetljarski, jer ih ti ne voliš :-)
Pa da.nisu mozda bi ih gotivio....ko Milan,Liverpul,Barca :D gospoda :thumbup:
Šta da nisu? Smetljarski?
Jesu ako se svijet oko tebe okreće.
Pa i taj Milan je nekom smetljarski, šta sad. Znači li to da su stvarno smetljarski klub?
leškarenje

#6753 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

SSemir wrote:Dakle, imas kompleks od reala :D
Ma jok jarane....odvratni su ko i Juve,ko i City,Celzi i tako....
Mustang1

#6754 Re: La Liga Santander

Post by Mustang1 »

Zar se smije zastati onako kod penala kako je Ramos oba puta?
leškarenje

#6755 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:
leškarenje wrote:
Tomahawk11 wrote:Smetljarski, jer ih ti ne voliš :-)
Pa da.nisu mozda bi ih gotivio....ko Milan,Liverpul,Barca :D gospoda :thumbup:
Šta da nisu? Smetljarski?
Jesu ako se svijet oko tebe okreće.
Pa i taj Milan je nekom smetljarski, šta sad. Znači li to da su stvarno smetljarski klub?
Pa ja i pricam u svoje ime....A ti opet misli sta hoces o Milanu i apsolutno imas pravo da ti radis,ja neću ko vi skakati na svaki post u kojem to napises :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#6756 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote: Pa ja i pricam u svoje ime....A ti opet misli sta hoces o Milanu i apsolutno imas pravo da ti radis,ja neću ko vi skakati na svaki post u kojem to napises :D
Ma bezveze ti konstatacija, mislim razumijem, antipatični ti, ne voliš i ok, al ta priča smetljarski, nigdje veze.
Ne mislim ja ništa o Milanu, to sam ti naveo kao primjer.
Ja, eto treba bez komentara biti na nebuloze koje se pišu :mrgreen:
Mada, u pravu si.
Hejtersku i trolersku priču treba ignorisati :thumbup:
leškarenje

#6757 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Ma kako nece biti antipaticni kad svake jebene godine oni i Juve upleteni u nekakve kontroverze oko sudjenja....one izbacili jbt...i kako može takav klub biti simpa,pa isto ko da pričam o željezničaru :skoljka:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6758 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

A kad su Real izbacili?
Hoćeš reći da i Real štima?
Kupuju sudije? UEFA-u?

Normalno da će svake godine biti upleteni u kontroverze, kad zadnjh 8 sezona igraju bar polufinale LP :roll:
Isto se dešava i drugim ekipama, samo što nisu tako često tu.
Isto se dešava i u Ligi Evrope.
Mislim na sudijske greške.
Neko je dobro rekao, nekad su sudije i više griješile, ali nismo imali ovoliko kamera, pa se sad ko nešto ibretimo.
leškarenje

#6759 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:A kad su Real izbacili?
Hoćeš reći da i Real štima?
Kupuju sudije? UEFA-u?

Normalno da će svake godine biti upleteni u kontroverze, kad zadnjh 8 sezona igraju bar polufinale LP :roll:
Isto se dešava i drugim ekipama, samo što nisu tako često tu.
Isto se dešava i u Ligi Evrope.
Mislim na sudijske greške.
Neko je dobro rekao, nekad su sudije i više griješile, ali nismo imali ovoliko kamera, pa se sad ko nešto ibretimo.
Štima sudjenje,da ne štima može samo reci onaj ko slijepo navija za Real...eto sav svijet lud i corav samo Perezovci pametni,ma hajte molim vas .
Tomahawk11
Globalni moderator

#6760 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote: Štima sudjenje,da ne štima može samo reci onaj ko slijepo navija za Real...eto sav svijet lud i corav samo Perezovci pametni,ma hajte molim vas .
A ko štima? Perez?
Evo, pošto te znam, reći ću ti moje mišljenje o toj priči štimanja, često slušanoj od strane simpatzera i navijača najvećeg Realovog rivala...masoni, CIA, FBI, NBA, hu ha....znači, nema ni jednog clasica otkad pratim Real, a da je u istom poguran kontra Barse, niti jednog.
Ako će ti biti lakše, vjeruj da je tako. A vjeruješ, jer mrziš i vidiš samo ono što je u korist Reala.
Nadzorna_ploca

#6761 Re: La Liga Santander

Post by Nadzorna_ploca »

Kako vam se da jebote. :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6762 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

Neću više, eto :D
leškarenje

#6763 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:
leškarenje wrote: Štima sudjenje,da ne štima može samo reci onaj ko slijepo navija za Real...eto sav svijet lud i corav samo Perezovci pametni,ma hajte molim vas .
A ko štima? Perez?
Evo, pošto te znam, reći ću ti moje mišljenje o toj priči štimanja, često slušanoj od strane simpatzera i navijača najvećeg Realovog rivala...masoni, CIA, FBI, NBA, hu ha....znači, nema ni jednog clasica otkad pratim Real, a da je u istom poguran kontra Barse, niti jednog.
Ako će ti biti lakše, vjeruj da je tako. A vjeruješ, jer mrziš i vidiš samo ono što je u korist Reala.
Pa ne pričam samo o Klasiku .....ali ko sto ti rece nebitno :thumbup:
SSemir

#6764 Re: La Liga Santander

Post by SSemir »

Kad krenete sa pricom o stimanju utakmica i izvlacenja dobijem ponovo utisak da imate tlines godina
Fajcion

#6765 Re: La Liga Santander

Post by Fajcion »

Znate najveću komediju? Izvučeš najteže protivnike da bi onda štimao utakmice. :shock: :-)
Logovan

#6766 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

SSemir wrote:Kad krenete sa pricom o stimanju utakmica i izvlacenja dobijem ponovo utisak da imate tlines godina
Sve odrasli ljudi, ali sa dječjim načinom razmišljanja. :mrgreen: :mrgreen:
leškarenje

#6767 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Logovan wrote:
SSemir wrote:Kad krenete sa pricom o stimanju utakmica i izvlacenja dobijem ponovo utisak da imate tlines godina
Sve odrasli ljudi, ali sa dječjim načinom razmišljanja. :mrgreen: :mrgreen:
Ma ja :-) dje ste ozbiljni ?

Eto svako ziv na svijetu ko napiše da se Real gura je neozbiljan i ima tLinaes godina samo eto vi stari mudraci ....ima vas sto sedmicno morate napisati makar jedan post" joj vam priče",pa jarane batali forum idi uclani se kao intelektualac u Krug99 pa mudruj.Ha ja....kako rekoh,a znate za istu :D for lista i rahat :thumbup:
Logovan

#6768 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

leškarenje wrote: Ma ja :-) dje ste ozbiljni ?

Eto svako ziv na svijetu ko napiše da se Real gura je neozbiljan i ima tLinaes godina samo eto vi stari mudraci ....ima vas sto sedmicno morate napisati makar jedan post" joj vam priče",pa jarane batali forum idi uclani se kao intelektualac u Krug99 pa mudruj.Ha ja....kako rekoh,a znate za istu :D for lista i rahat :thumbup:
Što se ti često pališ po ovoj temi. :mrgreen: Više sam u zajebanciji napisao, kontam gledaj sad odgovora.

Po meni nije problem priča da se Real gura, problem je priča da se jedini guraju. :-) Raja se jedino kači na greške koje su dosuđene za Real. Jadna majko svoja, ostali veći klubovi nikad da dobiju sudijsku pomoć. :( Kuka se jedino u vezi Reala. Real ovo, Real ono.

Najjača priča mi je kako se Real gura u prvenstvu, dok se Barceloni ne pomaže, a ovi postadoše šampioni. :lol:
B6Redhell

#6769 Re: La Liga Santander

Post by B6Redhell »

Jeli ovo leško aktivan i sad. :mrgreen:
leškarenje

#6770 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Logovan wrote:
leškarenje wrote: Ma ja :-) dje ste ozbiljni ?

Što se ti često pališ po ovoj temi. :mrgreen: Više sam u zajebanciji napisao, kontam gledaj sad odgovora.

Po meni nije problem priča da se Real gura, problem je priča da se jedini guraju. :-) Raja se jedino kači na greške koje su dosuđene za Real. Jadna majko svoja, ostali veći klubovi nikad da dobiju sudijsku pomoć. :( Kuka se jedino u vezi Reala. Real ovo, Real ono.

Najjača priča mi je kako se Real gura u prvenstvu, dok se Barceloni ne pomaže, a ovi postadoše šampioni. :lol:
Ma jebi se ti da znaš :D

Dobro,nije jedini ali najviše od svih....pa njima jedan Juve u guranju ne može da parira :-) postali sampioni kad su jaki,a kad si jak onda te ni sudija ne može sjebati.

Kad se sjetim kakvih je pokusaja bilo ove sezone,od ponižavanja golova gdje lopta metar ušla pa nadalje :thumbup:
LSD

#6771 Re: La Liga Santander

Post by LSD »

Kastiljske cigane su sudije gurale i na svjetskom klupskom prvenstvu...protiv velikana poput Kashime i Al Jazire :lol: sjetimo se samo te komedije kako su pobjeđivali i onda kasnije tražili od Barce da im za to prirede pasillo :lol:
SSemir

#6772 Re: La Liga Santander

Post by SSemir »

Et i haj reci da nije djetinjasto :-D
Ovako sam zajebavao drugare iz razreda u 6tom osnovne. Vec u srednjoj su zreliji argumenti bili
leškarenje

#6773 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Pa naravno da je smiješno :lol: pa sinoc ih gura u nebitnoj utakmici jbt....da je bilo još vremena sviro bi još jedan :-)

Bježi LSD :lol: cuj guro ih protiv Al jazere :lol: kakvi su sa N1 :-)
pizarro

#6774 Re: La Liga Santander

Post by pizarro »

kakav real kakva barca, u ovoj sezoni betis sa svojim fudbalom jede malu djecu! 8-)
LSD

#6775 Re: La Liga Santander

Post by LSD »

leškarenje wrote:Pa naravno da je smiješno :lol: pa sinoc ih gura u nebitnoj utakmici jbt....da je bilo još vremena sviro bi još jedan :-)

Bježi LSD :lol: cuj guro ih protiv Al jazere :lol: kakvi su sa N1 :-)

divi ovaj cirkus samo iz ove sezone, lopta pogodi igraca Alavesa u glavu, sudija svira penal za kastiljce :lol: :lol:
Post Reply