La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
SSemir
#6751 Re: La Liga Santander
Dakle, imas kompleks od reala 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6752 Re: La Liga Santander
Šta da nisu? Smetljarski?leškarenje wrote:Pa da.nisu mozda bi ih gotivio....ko Milan,Liverpul,BarcaTomahawk11 wrote:Smetljarski, jer ih ti ne volišgospoda
Jesu ako se svijet oko tebe okreće.
Pa i taj Milan je nekom smetljarski, šta sad. Znači li to da su stvarno smetljarski klub?
- leškarenje
#6753 Re: La Liga Santander
Ma jok jarane....odvratni su ko i Juve,ko i City,Celzi i tako....SSemir wrote:Dakle, imas kompleks od reala
-
Mustang1
#6754 Re: La Liga Santander
Zar se smije zastati onako kod penala kako je Ramos oba puta?
- leškarenje
#6755 Re: La Liga Santander
Pa ja i pricam u svoje ime....A ti opet misli sta hoces o Milanu i apsolutno imas pravo da ti radis,ja neću ko vi skakati na svaki post u kojem to napisesTomahawk11 wrote:Šta da nisu? Smetljarski?leškarenje wrote:Pa da.nisu mozda bi ih gotivio....ko Milan,Liverpul,BarcaTomahawk11 wrote:Smetljarski, jer ih ti ne volišgospoda
Jesu ako se svijet oko tebe okreće.
Pa i taj Milan je nekom smetljarski, šta sad. Znači li to da su stvarno smetljarski klub?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6756 Re: La Liga Santander
Ma bezveze ti konstatacija, mislim razumijem, antipatični ti, ne voliš i ok, al ta priča smetljarski, nigdje veze.leškarenje wrote: Pa ja i pricam u svoje ime....A ti opet misli sta hoces o Milanu i apsolutno imas pravo da ti radis,ja neću ko vi skakati na svaki post u kojem to napises
Ne mislim ja ništa o Milanu, to sam ti naveo kao primjer.
Ja, eto treba bez komentara biti na nebuloze koje se pišu
Mada, u pravu si.
Hejtersku i trolersku priču treba ignorisati
- leškarenje
#6757 Re: La Liga Santander
Ma kako nece biti antipaticni kad svake jebene godine oni i Juve upleteni u nekakve kontroverze oko sudjenja....one izbacili jbt...i kako može takav klub biti simpa,pa isto ko da pričam o željezničaru 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6758 Re: La Liga Santander
A kad su Real izbacili?
Hoćeš reći da i Real štima?
Kupuju sudije? UEFA-u?
Normalno da će svake godine biti upleteni u kontroverze, kad zadnjh 8 sezona igraju bar polufinale LP
Isto se dešava i drugim ekipama, samo što nisu tako često tu.
Isto se dešava i u Ligi Evrope.
Mislim na sudijske greške.
Neko je dobro rekao, nekad su sudije i više griješile, ali nismo imali ovoliko kamera, pa se sad ko nešto ibretimo.
Kupuju sudije? UEFA-u?
Normalno da će svake godine biti upleteni u kontroverze, kad zadnjh 8 sezona igraju bar polufinale LP
Neko je dobro rekao, nekad su sudije i više griješile, ali nismo imali ovoliko kamera, pa se sad ko nešto ibretimo.
- leškarenje
#6759 Re: La Liga Santander
Štima sudjenje,da ne štima može samo reci onaj ko slijepo navija za Real...eto sav svijet lud i corav samo Perezovci pametni,ma hajte molim vas .Tomahawk11 wrote:A kad su Real izbacili?
Kupuju sudije? UEFA-u?
Normalno da će svake godine biti upleteni u kontroverze, kad zadnjh 8 sezona igraju bar polufinale LP![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6760 Re: La Liga Santander
A ko štima? Perez?leškarenje wrote: Štima sudjenje,da ne štima može samo reci onaj ko slijepo navija za Real...eto sav svijet lud i corav samo Perezovci pametni,ma hajte molim vas .
Evo, pošto te znam, reći ću ti moje mišljenje o toj priči štimanja, često slušanoj od strane simpatzera i navijača najvećeg Realovog rivala...masoni, CIA, FBI, NBA, hu ha....znači, nema ni jednog clasica otkad pratim Real, a da je u istom poguran kontra Barse, niti jednog.
Ako će ti biti lakše, vjeruj da je tako. A vjeruješ, jer mrziš i vidiš samo ono što je u korist Reala.
-
Nadzorna_ploca
#6761 Re: La Liga Santander
Kako vam se da jebote. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6762 Re: La Liga Santander
Neću više, eto 
- leškarenje
#6763 Re: La Liga Santander
Pa ne pričam samo o Klasiku .....ali ko sto ti rece nebitnoTomahawk11 wrote:A ko štima? Perez?leškarenje wrote: Štima sudjenje,da ne štima može samo reci onaj ko slijepo navija za Real...eto sav svijet lud i corav samo Perezovci pametni,ma hajte molim vas .
Evo, pošto te znam, reći ću ti moje mišljenje o toj priči štimanja, često slušanoj od strane simpatzera i navijača najvećeg Realovog rivala...masoni, CIA, FBI, NBA, hu ha....znači, nema ni jednog clasica otkad pratim Real, a da je u istom poguran kontra Barse, niti jednog.
Ako će ti biti lakše, vjeruj da je tako. A vjeruješ, jer mrziš i vidiš samo ono što je u korist Reala.
-
SSemir
#6764 Re: La Liga Santander
Kad krenete sa pricom o stimanju utakmica i izvlacenja dobijem ponovo utisak da imate tlines godina
- Fajcion
#6765 Re: La Liga Santander
Znate najveću komediju? Izvučeš najteže protivnike da bi onda štimao utakmice.

- Logovan
#6766 Re: La Liga Santander
Sve odrasli ljudi, ali sa dječjim načinom razmišljanja.SSemir wrote:Kad krenete sa pricom o stimanju utakmica i izvlacenja dobijem ponovo utisak da imate tlines godina
- leškarenje
#6767 Re: La Liga Santander
Ma jaLogovan wrote:Sve odrasli ljudi, ali sa dječjim načinom razmišljanja.SSemir wrote:Kad krenete sa pricom o stimanju utakmica i izvlacenja dobijem ponovo utisak da imate tlines godina![]()
Eto svako ziv na svijetu ko napiše da se Real gura je neozbiljan i ima tLinaes godina samo eto vi stari mudraci ....ima vas sto sedmicno morate napisati makar jedan post" joj vam priče",pa jarane batali forum idi uclani se kao intelektualac u Krug99 pa mudruj.Ha ja....kako rekoh,a znate za istu
- Logovan
#6768 Re: La Liga Santander
Što se ti često pališ po ovoj temi.leškarenje wrote: Ma jadje ste ozbiljni ?
Eto svako ziv na svijetu ko napiše da se Real gura je neozbiljan i ima tLinaes godina samo eto vi stari mudraci ....ima vas sto sedmicno morate napisati makar jedan post" joj vam priče",pa jarane batali forum idi uclani se kao intelektualac u Krug99 pa mudruj.Ha ja....kako rekoh,a znate za istufor lista i rahat
Po meni nije problem priča da se Real gura, problem je priča da se jedini guraju.
Najjača priča mi je kako se Real gura u prvenstvu, dok se Barceloni ne pomaže, a ovi postadoše šampioni.
- B6Redhell
#6769 Re: La Liga Santander
Jeli ovo leško aktivan i sad. 
- leškarenje
#6770 Re: La Liga Santander
Ma jebi se ti da znašLogovan wrote:Što se ti često pališ po ovoj temi.leškarenje wrote: Ma jadje ste ozbiljni ?
Eto svako ziv na svijetu ko napiše da se Real gura je neozbiljan i ima tLinaes godina samo eto vi stari mudraci ....ima vas sto sedmicno morate napisati makar jedan post" joj vam priče",pa jarane batali forum idi uclani se kao intelektualac u Krug99 pa mudruj.Ha ja....kako rekoh,a znate za istufor lista i rahat
Više sam u zajebanciji napisao, kontam gledaj sad odgovora.
Po meni nije problem priča da se Real gura, problem je priča da se jedini guraju.Raja se jedino kači na greške koje su dosuđene za Real. Jadna majko svoja, ostali veći klubovi nikad da dobiju sudijsku pomoć.
Kuka se jedino u vezi Reala. Real ovo, Real ono.
Najjača priča mi je kako se Real gura u prvenstvu, dok se Barceloni ne pomaže, a ovi postadoše šampioni.
Dobro,nije jedini ali najviše od svih....pa njima jedan Juve u guranju ne može da parira
Kad se sjetim kakvih je pokusaja bilo ove sezone,od ponižavanja golova gdje lopta metar ušla pa nadalje
-
LSD
#6771 Re: La Liga Santander
Kastiljske cigane su sudije gurale i na svjetskom klupskom prvenstvu...protiv velikana poput Kashime i Al Jazire
sjetimo se samo te komedije kako su pobjeđivali i onda kasnije tražili od Barce da im za to prirede pasillo 
-
SSemir
#6772 Re: La Liga Santander
Et i haj reci da nije djetinjasto
Ovako sam zajebavao drugare iz razreda u 6tom osnovne. Vec u srednjoj su zreliji argumenti bili
Ovako sam zajebavao drugare iz razreda u 6tom osnovne. Vec u srednjoj su zreliji argumenti bili
- leškarenje
#6773 Re: La Liga Santander
Pa naravno da je smiješno
pa sinoc ih gura u nebitnoj utakmici jbt....da je bilo još vremena sviro bi još jedan
Bježi LSD
cuj guro ih protiv Al jazere
kakvi su sa N1 
Bježi LSD
- pizarro
#6774 Re: La Liga Santander
kakav real kakva barca, u ovoj sezoni betis sa svojim fudbalom jede malu djecu! 
-
LSD
#6775 Re: La Liga Santander
leškarenje wrote:Pa naravno da je smiješnopa sinoc ih gura u nebitnoj utakmici jbt....da je bilo još vremena sviro bi još jedan
![]()
Bježi LSDcuj guro ih protiv Al jazere
kakvi su sa N1
divi ovaj cirkus samo iz ove sezone, lopta pogodi igraca Alavesa u glavu, sudija svira penal za kastiljce