E to sa Spahom je i meni smiješno. Realno bez imalo emocija otegne na kraju rečenice nulaaAAAaaaAAA, u njegovom slučaju je faakat šega, baš zato što ne unosi čovjek emocije u prijenos.samo malo wrote:Kako meni Spaho ide na kitu sa ovim "i ostaje nula nulaAAAaaaAAA"
Isto ko onaj sa Sportkluba sa "Bulock sutira za triiIIIiiiIII poena"
Komentatori i SP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Van Halen
#676 Re: Komentatori i SP
- nellington
#677 Re: Komentatori i SP
Definitivno je Žozue. http://www.forvo.com/word/josu%C3%A9/Officer Crabtree wrote:hvala, ma razumijem, ne znam kako on ne razumije kad sunarodnjaci već igraju zajedno i jednom izgovara sa "ž" a drugom sa "dž"dzemmo wrote:portugalski je Ž, samim tim i brazilski.. nama je cesto referenca engleski komentatorOfficer Crabtree wrote:Možda je već bilo, al zanima me ako neko zna, da li je Spahina greška il' je zaista tako.
Jose - Žoze
Juan - Žuan
Julio - Žulio
normala, a kako to da mu je
Josue - Džozue
al recimo neki dan prenosi frajer i Chulinu iz Australije zove Kolina a Bojana Bodzan![]()
tako da dosta ljudi ove brazilce koji igraju po spaniji i ostatku evrope izgovara sa H a ne Ž
probaj naci utakmicu sa brazilskim komentatorom i to ti je to
Kemo ga zove misli "Džošue", k'o da je Jevrej.
- Braco Alija
#678 Re: Komentatori i SP
saša ajdukovićhz__semir wrote:Jao onog kloca debelog što je čitao statistiku u poluvremenu, ko je onaj svega vam![]()
![]()
A šta kaže Kemo, "Igra za PAOK, skupa s našim ZLATKOM Muslimovićem"
- simonese
#679 Re: Komentatori i SP
dobro pa nije Hajdukovic
radi H-fobije
radi H-fobije
- zlaataan
#680 Re: Komentatori i SP
Kemo i Dragiša - dream team 
-
Kemal Ahmetović
#681 Re: Komentatori i SP
Pozdrav,prije svega ne mogu da vjerujem kako potcjenjujete rad mojih kolega i moje malenkosti,a mi se toliko trudimo da vam svima Svjetsko Prvenstvo ucinimo sto zanimljivijim i boljim.Siguran sam da je sve sto pisete samo ljubomora i zavist,posebno na mene,koji imam sirok spektar duhovitih i zanimljivih posalica,i opcenito bogat i sarolik rijecnik,i kulturu dijaloga,na kojem mi svi vi mozete samo pozavidjeti.Vi ne znate da mi za utakmice Svjetskog Prvenstva imamo visesedmicne pripreme u prikupljanju informacija,pogotovo ja koji prednjacim u tome,vec su me i kolege prozvale "Kemo inofrmacija".Vidim mnogi od vas traze Marijana,da vam onda kazem istinu u vezi Marijana,ako bas zelite da znate skinuli smo ga mi (ja,Zoki,Igi,Muha i Ćorsa),zato sto nam je doticni krao informacije i slavu,posebno meni,u narodu se to kaze "kitio se tudjim perjem",a vi svi mislili da je on do svih svojih informacija sam dolazio,kako da ne.Dakle,poruka za one koji traze Marijana je,mozete dobiti samo m. Marijanovo.Neki se vidim izruguju i na ono moje nadaleko cuveno "hohohoho",a to je moj najjaci adut,jer sam i sam kreator istog.Dokaz da je to dobro prihavceno kod naroda je sto,kad prolazim gradom,raja dobacuje "evo Keme legende hohoho",a to mi je najveca nagrada za dosadasnji rad i podsticaj da i dalje nastavim istim tempom i u istom stilu tj. nezaustavljivo.Toliko od mene sad za sad.Pozdrav,iako ga niste zasluzili.
- simonese
#682 Re: Komentatori i SP
Kemal Ahmetović wrote:Pozdrav,prije svega ne mogu da vjerujem kako potcjenjujete rad mojih kolega i moje malenkosti,a mi se toliko trudimo da vam svima Svjetsko Prvenstvo ucinimo sto zanimljivijim i boljim.Siguran sam da je sve sto pisete samo ljubomora i zavist,posebno na mene,koji imam sirok spektar duhovitih i zanimljivih posalica,i opcenito bogat i sarolik rijecnik,i kulturu dijaloga,na kojem mi svi vi mozete samo pozavidjeti.Vi ne znate da mi za utakmice Svjetskog Prvenstva imamo visesedmicne pripreme u prikupljanju informacija,pogotovo ja koji prednjacim u tome,vec su me i kolege prozvale "Kemo inofrmacija".Vidim mnogi od vas traze Marijana,da vam onda kazem istinu u vezi Marijana,ako bas zelite da znate skinuli smo ga mi (ja,Zoki,Igi,Muha i Ćorsa),zato sto nam je doticni krao informacije i slavu,posebno meni,u narodu se to kaze "kitio se tudjim perjem",a vi svi mislili da je on do svih svojih informacija sam dolazio,kako da ne.Dakle,poruka za one koji traze Marijana je,mozete dobiti samo m. Marijanovo.Neki se vidim izruguju i na ono moje nadaleko cuveno "hohohoho",a to je moj najjaci adut,jer sam i sam kreator istog.Dokaz da je to dobro prihavceno kod naroda je sto,kad prolazim gradom,raja dobacuje "evo Keme legende hohoho",a to mi je najveca nagrada za dosadasnji rad i podsticaj da i dalje nastavim istim tempom i u istom stilu tj. nezaustavljivo.Toliko od mene sad za sad.Pozdrav,iako ga niste zasluzili.
ahahahaha
- Lakat Jebić
#683 Re: Komentatori i SP
šahu, kralju...Kemal Ahmetović wrote:Pozdrav,prije svega ne mogu da vjerujem kako potcjenjujete rad mojih kolega i moje malenkosti,a mi se toliko trudimo da vam svima Svjetsko Prvenstvo ucinimo sto zanimljivijim i boljim.Siguran sam da je sve sto pisete samo ljubomora i zavist,posebno na mene,koji imam sirok spektar duhovitih i zanimljivih posalica,i opcenito bogat i sarolik rijecnik,i kulturu dijaloga,na kojem mi svi vi mozete samo pozavidjeti.Vi ne znate da mi za utakmice Svjetskog Prvenstva imamo visesedmicne pripreme u prikupljanju informacija,pogotovo ja koji prednjacim u tome,vec su me i kolege prozvale "Kemo inofrmacija".Vidim mnogi od vas traze Marijana,da vam onda kazem istinu u vezi Marijana,ako bas zelite da znate skinuli smo ga mi (ja,Zoki,Igi,Muha i Ćorsa),zato sto nam je doticni krao informacije i slavu,posebno meni,u narodu se to kaze "kitio se tudjim perjem",a vi svi mislili da je on do svih svojih informacija sam dolazio,kako da ne.Dakle,poruka za one koji traze Marijana je,mozete dobiti samo m. Marijanovo.Neki se vidim izruguju i na ono moje nadaleko cuveno "hohohoho",a to je moj najjaci adut,jer sam i sam kreator istog.Dokaz da je to dobro prihavceno kod naroda je sto,kad prolazim gradom,raja dobacuje "evo Keme legende hohoho",a to mi je najveca nagrada za dosadasnji rad i podsticaj da i dalje nastavim istim tempom i u istom stilu tj. nezaustavljivo.Toliko od mene sad za sad.Pozdrav,iako ga niste zasluzili.
-
Richard Peti
- Ridjobrki
#685 Re: Komentatori i SP
Kemal Ahmetović wrote:Pozdrav,prije svega ne mogu da vjerujem kako potcjenjujete rad mojih kolega i moje malenkosti,a mi se toliko trudimo da vam svima Svjetsko Prvenstvo ucinimo sto zanimljivijim i boljim.Siguran sam da je sve sto pisete samo ljubomora i zavist,posebno na mene,koji imam sirok spektar duhovitih i zanimljivih posalica,i opcenito bogat i sarolik rijecnik,i kulturu dijaloga,na kojem mi svi vi mozete samo pozavidjeti.Vi ne znate da mi za utakmice Svjetskog Prvenstva imamo visesedmicne pripreme u prikupljanju informacija,pogotovo ja koji prednjacim u tome,vec su me i kolege prozvale "Kemo inofrmacija".Vidim mnogi od vas traze Marijana,da vam onda kazem istinu u vezi Marijana,ako bas zelite da znate skinuli smo ga mi (ja,Zoki,Igi,Muha i Ćorsa),zato sto nam je doticni krao informacije i slavu,posebno meni,u narodu se to kaze "kitio se tudjim perjem",a vi svi mislili da je on do svih svojih informacija sam dolazio,kako da ne.Dakle,poruka za one koji traze Marijana je,mozete dobiti samo m. Marijanovo.Neki se vidim izruguju i na ono moje nadaleko cuveno "hohohoho",a to je moj najjaci adut,jer sam i sam kreator istog.Dokaz da je to dobro prihavceno kod naroda je sto,kad prolazim gradom,raja dobacuje "evo Keme legende hohoho",a to mi je najveca nagrada za dosadasnji rad i podsticaj da i dalje nastavim istim tempom i u istom stilu tj. nezaustavljivo.Toliko od mene sad za sad.Pozdrav,iako ga niste zasluzili.
- hary
#686 Re: Komentatori i SP
Kemal-beze, komentar ti je GLUP.Kemal Ahmetović wrote:Pozdrav,prije svega ne mogu da vjerujem kako potcjenjujete rad mojih kolega i moje malenkosti,a mi se toliko trudimo da vam svima Svjetsko Prvenstvo ucinimo sto zanimljivijim i boljim.Siguran sam da je sve sto pisete samo ljubomora i zavist,posebno na mene,koji imam sirok spektar duhovitih i zanimljivih posalica,i opcenito bogat i sarolik rijecnik,i kulturu dijaloga,na kojem mi svi vi mozete samo pozavidjeti.Vi ne znate da mi za utakmice Svjetskog Prvenstva imamo visesedmicne pripreme u prikupljanju informacija,pogotovo ja koji prednjacim u tome,vec su me i kolege prozvale "Kemo inofrmacija".Vidim mnogi od vas traze Marijana,da vam onda kazem istinu u vezi Marijana,ako bas zelite da znate skinuli smo ga mi (ja,Zoki,Igi,Muha i Ćorsa),zato sto nam je doticni krao informacije i slavu,posebno meni,u narodu se to kaze "kitio se tudjim perjem",a vi svi mislili da je on do svih svojih informacija sam dolazio,kako da ne.Dakle,poruka za one koji traze Marijana je,mozete dobiti samo m. Marijanovo.Neki se vidim izruguju i na ono moje nadaleko cuveno "hohohoho",a to je moj najjaci adut,jer sam i sam kreator istog.Dokaz da je to dobro prihavceno kod naroda je sto,kad prolazim gradom,raja dobacuje "evo Keme legende hohoho",a to mi je najveca nagrada za dosadasnji rad i podsticaj da i dalje nastavim istim tempom i u istom stilu tj. nezaustavljivo.Toliko od mene sad za sad.Pozdrav,iako ga niste zasluzili.
Totalno
- zlaataan
#687 Re: Komentatori i SP

- Ridjobrki
#688 Re: Komentatori i SP
E, pa... Nešta vam ne to baš i ne ide od ruke...Kemal Ahmetović wrote:Pozdrav,prije svega ne mogu da vjerujem kako potcjenjujete rad mojih kolega i moje malenkosti,a mi se toliko trudimo da vam svima Svjetsko Prvenstvo ucinimo sto zanimljivijim i boljim.
Hmmm, da. Biće da je to.Kemal Ahmetović wrote:Siguran sam da je sve sto pisete samo ljubomora i zavist,posebno na mene,koji imam sirok spektar duhovitih i zanimljivih posalica,i opcenito bogat i sarolik rijecnik,i kulturu dijaloga,na kojem mi svi vi mozete samo pozavidjeti.
Domaća zadaća do idućih priprema: naučiti razliku između podatka i informacije.Kemal Ahmetović wrote:Vi ne znate da mi za utakmice Svjetskog Prvenstva imamo visesedmicne pripreme u prikupljanju informacija,pogotovo ja koji prednjacim u tome,vec su me i kolege prozvale "Kemo inofrmacija".
Sram ga bilo, nesposobnjaković koristio onaj manji internet...Kemal Ahmetović wrote:Vidim mnogi od vas traze Marijana,da vam onda kazem istinu u vezi Marijana,ako bas zelite da znate skinuli smo ga mi (ja,Zoki,Igi,Muha i Ćorsa),zato sto nam je doticni krao informacije i slavu,posebno meni,u narodu se to kaze "kitio se tudjim perjem",a vi svi mislili da je on do svih svojih informacija sam dolazio,kako da ne.
Nekom m. Marjanovo nekom k. mjesto pretplate...Kemal Ahmetović wrote:Dakle,poruka za one koji traze Marijana je,mozete dobiti samo m. Marijanovo.
Prokleti Djed Mraz, kićenje tuđim perjem i Zavod za patente!Kemal Ahmetović wrote:Neki se vidim izruguju i na ono moje nadaleko cuveno "hohohoho",a to je moj najjaci adut,jer sam i sam kreator istog.
Urbani rječnik - sekcija "L" - potražiti "levat" i "loženje".Kemal Ahmetović wrote:Dokaz da je to dobro prihavceno kod naroda je sto,kad prolazim gradom,raja dobacuje "evo Keme legende hohoho"
To bi trebalo značiti sve dok gledanost ne padne na nulu?Kemal Ahmetović wrote:a to mi je najveca nagrada za dosadasnji rad i podsticaj da i dalje nastavim istim tempom i u istom stilu tj. nezaustavljivo.
Hvala velika. Napaseš nam se, iako nisi zaslužio.Kemal Ahmetović wrote:Toliko od mene sad za sad.Pozdrav,iako ga niste zasluzili.
- Ridjobrki
#689 Re: Komentatori i SP
Ne mislimo al nam ćeifhz__semir wrote:Cekaj, vi fakat mislite da je ovo Kemo?
Pa nije onda ni cudo sto se po citav dan raspravljate sa cikijem...
-
Vjeruj!
-
Vjeruj!
#691 Re: Komentatori i SP
@Kemo
Mozes li me ubaciti da i ja budem komentator?
Mozes li me ubaciti da i ja budem komentator?
Last edited by Vjeruj! on 26/06/2010 15:16, edited 1 time in total.
- cyprus
#692 Re: Komentatori i SP
-
Bušman
#694 Re: Komentatori i SP
Ovako se nisam zabavio od UBL-a i kutka za fanove izvjesnog RizzeKemal Ahmetović wrote:Pozdrav,prije svega ne mogu da vjerujem kako potcjenjujete rad mojih kolega i moje malenkosti,a mi se toliko trudimo da vam svima Svjetsko Prvenstvo ucinimo sto zanimljivijim i boljim.Siguran sam da je sve sto pisete samo ljubomora i zavist,posebno na mene,koji imam sirok spektar duhovitih i zanimljivih posalica,i opcenito bogat i sarolik rijecnik,i kulturu dijaloga,na kojem mi svi vi mozete samo pozavidjeti.Vi ne znate da mi za utakmice Svjetskog Prvenstva imamo visesedmicne pripreme u prikupljanju informacija,pogotovo ja koji prednjacim u tome,vec su me i kolege prozvale "Kemo inofrmacija".Vidim mnogi od vas traze Marijana,da vam onda kazem istinu u vezi Marijana,ako bas zelite da znate skinuli smo ga mi (ja,Zoki,Igi,Muha i Ćorsa),zato sto nam je doticni krao informacije i slavu,posebno meni,u narodu se to kaze "kitio se tudjim perjem",a vi svi mislili da je on do svih svojih informacija sam dolazio,kako da ne.Dakle,poruka za one koji traze Marijana je,mozete dobiti samo m. Marijanovo.Neki se vidim izruguju i na ono moje nadaleko cuveno "hohohoho",a to je moj najjaci adut,jer sam i sam kreator istog.Dokaz da je to dobro prihavceno kod naroda je sto,kad prolazim gradom,raja dobacuje "evo Keme legende hohoho",a to mi je najveca nagrada za dosadasnji rad i podsticaj da i dalje nastavim istim tempom i u istom stilu tj. nezaustavljivo.Toliko od mene sad za sad.Pozdrav,iako ga niste zasluzili.
Mada mi ovo lici na dobru zajebanciju
- Braco Alija
#695 Re: Komentatori i SP
fina je zajebancija. al bezveze se potpisati čovjekovim imenom. neko će fakat pomisliti da se radi o kemi gigantu 
ps. ja nisam alija braco hadžiosmanović, trener svih trenera

ps. ja nisam alija braco hadžiosmanović, trener svih trenera
- nellington
#696 Re: Komentatori i SP
Ma previše je pismeno napisano da bi neko pomislio da je to naš hohohoho aka informacijaBraco Alija wrote:fina je zajebancija. al bezveze se potpisati čovjekovim imenom. neko će fakat pomisliti da se radi o kemi gigantu
ps. ja nisam alija braco hadžiosmanović, trener svih trenera![]()
- demetra22
#697 Re: Komentatori i SP
Ahahahahahahahahahhahahaha super! 
- UEco
#698 Re: Komentatori i SP
cuj ''Kemo informacija''
meni bolje zvuci ''Kemo kompjuter''
meni bolje zvuci ''Kemo kompjuter''
-
samo malo
#699 Re: Komentatori i SP
Kemo Informacija, ko Sena Internet.
- cyprus
#700 Re: Komentatori i SP
Jel ovo "stručni komentator" prvo reče da se mislilo da će Urugvaj i Paragvaj remizirat u grupi
, a poslije i da je Urugvaj imo 24 sata više odmora od Koreje i da je zato favorit