SAVEZ NAPOLJE!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Da li ste za suspenziju nogometnog/fudbalskog saveza BiH?!

Da, ali samo ukoliko se ne promijeni statut
38
18%
Da, koji će nam k. fudbal uopšte
24
11%
Ne, jer suspenzija neće voditi ozdravljenju bh. fudbala
13
6%
Ne, ko su oni (FIFA i UEFA) da nama određuju da imamo jednog predsjednika
5
2%
Da, ali samo da se suspenduje savez a da klubovi i reprezentacija ne trpe posljedice suspenzije
131
62%

Total votes: 211

Edin H.

#676 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Edin H. »

campa_xxx wrote:Naletih na jedan forum iz BL...ima pozitivnih komentara ali ima i onih "zatrovanih" :roll:
Evo par pozitivnih...
@sam_protiv_svih
Sve mi se čini da ćemo zbog politike biti izbačeni iz Evrope,i ove godine a i za nekoliko sledećih,tako da ni sama BH Liga nema više smisla,ni pojačanja ni stadion ni ništa....Ne znam koga će uopšte zanimati ta liga iz koje se ne ide u Evropu,opet će nas ostati po par stotina na utakmicama i sve ode u lijepu materinu zbog foteljaša i nacionalne "ugroženosti"...

Volio bih da se varam,ali trenutno sam u totalnom razočarenju,taman kad su nem se snovi počeli ostvarivati,zbog par foteljaša i nacionalnih sranja će sve propasti!

Ako dođe do toga znate šta će mi biti najgore? najgore će mi biti čitati komentare "nacionalno osvještenih" mojih Srba koji će podržavati tu odluku,a znate zašto? Zato što će nakon par godina pristati na sve to isto,kao i uvijek dosad,kad su pričali da nikad neće biti zajednički pasoš,jedinstvena vojska,tablice,zajednička liga u fudbalu,košarci,pitchke materine,ali će nam ubiti ovaj naš san kojeg trenutno živimo....Uopšte nisam pratio u čemu je tu problem,ali šta koji kuratz smeta jedan Predsjednik koji se rotira,pa zar je ta pizdarija vrijedna suspenzije!?

Ako nešto nisam dobro shvatio,molio bih nekoga da mi objasni,da se ne blamiram u društvu,popizdio sam...
@Niko kao Borac
Na kraju mali komentar o trenutnoj situaciji u savezu. To je ono sto mi se najvise gadi, politika umjesana na svakom koraku, ali sto mi se jos vise gadi, kada ljudi dodju na ovu temu i krenu o politicarima pisati, jebe mi se na ovoj temi i za Milu i Harisa i Tihica i sve ostale...znam da u ovome gradu trenutno ide pozitivna prica koju treba iskoristiti, ali kao i uvijek, treba politikom sve razjebati...Svi ljudi kojima je pun stvar politike treba da im sve po spisku,bio Borcevac, Mostarac ili Zeljin navijac...
@Schlager

Malo sam googlao i evo sta sam pronasao...

Predsjednik Kosarkaskog Saveza BiH Nihad Imamović
Stanislav Mucić predsjednik Rukometnog saveza BiH
Predsjednik Odbojkaskog Saveza BiH Munib Efendic
Predsjednik Biciklistickog Saveza BiH Tomo Vidovic
Predsjednik Rafting Saveza BiH ALeksandar Pastir
Predsjednik Kuglaskog Saveza BiH Alija Tihic

itd,itd,itd....

Pa kako ovdje nigdje nije problem sto je jedan covjek Predsjednik Saveza,vec samo u fudbalu moraju biti trojica majmuna,mamu im yebem onu nenormalnu!!! A politicarima yebem na kvadrat,pa dokad ce vise parazitirati i sportistima unistavati i mladost i karijere da bi oni dobili neki sugavi bod kog isto tako nenormalnih kao sto su i sami!

PS Izvinjavam se administraciji na psovki,suzdrzacu se jedno vrijeme dok ne vidim o kojoj temi treba pisati,da li o stadionu,Evropi,timu i revansu protiv Lozane,ili o nastupima naseg kluba u Prvoj Ligi RS,a kad se to rasplete za dan-dva eto me ponovo.... Ako je ovo tacno prenesena izjava,onda je bolje da ne komentarisem nista jer cu dobiti ban zbog rijecnika i politicke nekorektnosti....citajte...
i onda citira Dodikovu izjavu....

A ima i ovakvih komentara... :roll:
@Krajisnik iz Luke
Pozdrav drustvu. Nažalost čini mi se da iz Tehareana, pardon Sarajeva stižu loše vijesti. Javio mi se priajtelj koji je prisustvovovao skupštini i pop njegovim riječima bila je oštre borba. Na jednoj strani Srbi i Hrvati, koje je predvodio Jospi Bevanda, predsjednik Širokog, koji je na tu Skupštinu doputovao direktni iz Beča s meča sa Austrijom. Pa zar bi on glasao protiv svog kluba koje realno ima najbolje šanse da prođe dalje. Stvar je malo komleksna i afija iz UEFA I FIFA bila ej sve dogvorila sa domaćim mafijom da prođe jedan predsjednik, a to bio bio niko drugi već Jusuf Pušina. Muslimani zajedno sa Iljom Dominikovićem koji je kakve li slučajnosti prije dva dana imenovan za predsjednika Federacije BiH saveza, trebao biti prevaga na stranu jednog predsjednika. Međutim, Srbi i Hrvati iz Hercegovine okrenuli se leđa Dominkoviću i Hrvatima iz Posavine, te Turcima, i sada nam slijede sankcije, to je već izvjesno, možda faks na adresu saveza stigne i u toku noći.
Međutim, pobjeda je ostvarena, jer plan je bio da pošto je mafija znala da će Srbi opstruisati jednog predsjendika da se oni direktno optuže, i tada nas ne bi bilo nigdje. Ovako zajedno sa Hrvatima i pored toga što nažalost nećemo gledati zvaničnu evropsku utakmicu zabilježili smo pobjedu, po meni prvu na političkom polju, koja bi nas uskoro mogla dovesti tamO gdje i želimo i maštamo, bez drine granice !

Koji moron ovaj Krajsnik iz Luke, zabranom igranja klubovima u medjunarodnim takmicenjima ostvarice o cemu masta - rusenju drzave :shock: .
Ovo su samo idioti mogli izglasati, koga ne interesuju njihovi klubovi i sportisti, kao da mnogima karijere, pa i zivoti nisu ratom unisteni.

Ostali, zaista realni komentari.
Tarik19

#677 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Tarik19 »

Za ovakve situacije zaista ne postoji normalno objasnjenje. Srce i dusa me boli za reprezentaciju koja je toliko dobro napredovala u predhodnim kvalifikacijama. :-?
Edin H.

#678 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Edin H. »

Bosanski_kralj wrote:
Legenda bh. fudbala i reprezentacije, čovjek na čiji spomen svaki navijač Bosne i Hercegovine treba ustati, Sergej Barbarez, ostao je bez riječi na nedavna dešavanja u Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, čovjek koji je svojom igrom na terenu, ali i ponašanjem van njega, doživotno zadužio bh. fudbal, već godinama nailazi na zatvorena vrata N/FSBiH. Ne bez razloga. Barbarez je uvijek upozoravao na ponašanje čelnika Saveza i zbog toga im je bio trn u oku, ali i sve veći u očima navijača fudbalske reprezentacije BiH.

Međutim, nakon sjednice Skupštine Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj je odbijen prijedlog statuta iz UEFA i FIFA i Barbarez je ostao bez riječi.

"Stvarno ne znam šta bih rekao... Ostao sam bez riječi na sva ova dešavanja. Dosegli smo dno i ukoliko nas suspenduju, ja izlaza više ne vidim. Nevjerovatno je kako ljudi svoj savez, svoje klubove, svoju reprezentaciju i svoju državu srozavaju radi ličnih interesa", kaže Barbarez za SportSport.ba.

"Nadam se da će se sada državni vrh umiješati i, ukoliko to bude potrebno, ukinuti Savez. Mislim, odavno stojimo pred bankrotom, šta li nas još sve očekuje? Nevjerovatno...", dodao je dobitnik nagrade za nemjerljiv doprinos bh. fudbalu na prošlogodišnjoj manifestiaciji Idol nacije u organizaciji SportSport.ba.
Evo oglasio se i Barbarez, jeste li sad zadovljni?
Ja jesam, za semira ne znam :mrgreen: ;-)
Omerovim_Koracima

#679 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Omerovim_Koracima »

Oglasili smo se i mi na forumu.Pa? :-)
Tarik19

#680 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Tarik19 »

Za ovakve situacije zaista ne postoji normalno objasnjenje. Srce i dusa me bole za reprezentativce koji su ni krivi ni duzni trenutno a moraju podnositi sve ovo ****.
Obuca9

#681 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Obuca9 »

Edin H. wrote:
Bosanski_kralj wrote:
Legenda bh. fudbala i reprezentacije, čovjek na čiji spomen svaki navijač Bosne i Hercegovine treba ustati, Sergej Barbarez, ostao je bez riječi na nedavna dešavanja u Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, čovjek koji je svojom igrom na terenu, ali i ponašanjem van njega, doživotno zadužio bh. fudbal, već godinama nailazi na zatvorena vrata N/FSBiH. Ne bez razloga. Barbarez je uvijek upozoravao na ponašanje čelnika Saveza i zbog toga im je bio trn u oku, ali i sve veći u očima navijača fudbalske reprezentacije BiH.

Međutim, nakon sjednice Skupštine Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj je odbijen prijedlog statuta iz UEFA i FIFA i Barbarez je ostao bez riječi.

"Stvarno ne znam šta bih rekao... Ostao sam bez riječi na sva ova dešavanja. Dosegli smo dno i ukoliko nas suspenduju, ja izlaza više ne vidim. Nevjerovatno je kako ljudi svoj savez, svoje klubove, svoju reprezentaciju i svoju državu srozavaju radi ličnih interesa", kaže Barbarez za SportSport.ba.

"Nadam se da će se sada državni vrh umiješati i, ukoliko to bude potrebno, ukinuti Savez. Mislim, odavno stojimo pred bankrotom, šta li nas još sve očekuje? Nevjerovatno...", dodao je dobitnik nagrade za nemjerljiv doprinos bh. fudbalu na prošlogodišnjoj manifestiaciji Idol nacije u organizaciji SportSport.ba.
Evo oglasio se i Barbarez, jeste li sad zadovljni?
Ja jesam, za semira ne znam :mrgreen: ;-)
Semir zadovoljan :D

Ali ja i dalje očekujem konkretnu akciju, ne samo od Barbareza, nego i od ostalih fudbalera, počevši od selektora Sušića, pa preko Džeke, Spahe, Misketa, Pjanića, do Barbareza, Bole, Kodre, ali i onih starijih Hadžibegića, Paje, Švabe, Meše, Vahe, Duška...
vrhbosna

#682 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by vrhbosna »

strong69 wrote:Da li su se oglasili klubovi koji igraju u Evropi? Sta Borac, Siroki i Zrinjski misle o vrlo mogucoj suspenziji? Pa ova liga se i igra samo zbog toga sto se preko jedinstvenog nacionalnog takmicenja moze izaci u Evropu i zaraditi nesto novaca...
Biće "suspendovani" neki ovo a neki sledeće kolo predkvalifikacija
glade

#683 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by glade »

Tarik19 wrote:Za ovakve situacije zaista ne postoji normalno objasnjenje. Srce i dusa me bole za reprezentativce koji su ni krivi ni duzni trenutno a moraju podnositi sve ovo ****.
krivi su i oni... krivi su od trenutka kada su "pocijepali" ono pismo

p.s. gdje li su oni sto su govorili da je papac supak
Tarik19

#684 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Tarik19 »

glade wrote:
Tarik19 wrote:Za ovakve situacije zaista ne postoji normalno objasnjenje. Srce i dusa me bole za reprezentativce koji su ni krivi ni duzni trenutno a moraju podnositi sve ovo ****.

A recimi dali si ti ikad spominjao to pismo dok je nasa reprezentacija igrala dobro i biljezila dobre rezultate? Naravno da nisi! 99% navijaca funkcionisaju po principu : Yebes ti Savez, reprezentacija igra dobro ili reprezentacija neprestano gubi, savez napolje, hajmo ih rusit.

Kad sve ide kako trebam, boli nas uvijek briga za probleme u Savezu! :roll:

Jasno je bilo da to famozno pismo nece nista promjeniti od trenutka kada je bilo napisano.
Tarik19

#685 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Tarik19 »

Dali je vama vaznije da reprezentacija igra sa najboljim igracima te da pobjeduje jake ekipe i da se bori za plasman na velika takmicenja ili vam je vaznije da reprezentativci ne pogaze svoje rijece, da bojkotuju Savez i reprezentaciju pa da onda igramo bez pola igraca u kvalifikacijama pa da gubimo od Moldavije, Madjarske i slicnih? :roll:
glade

#686 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by glade »

Tarik19 wrote:
glade wrote:

A recimi dali si ti ikad spominjao to pismo dok je nasa reprezentacija igrala dobro i biljezila dobre rezultate? Naravno da nisi! 99% navijaca funkcionisaju po principu : Yebes ti Savez, reprezentacija igra dobro ili reprezentacija neprestano gubi, savez napolje, hajmo ih rusit.

Kad sve ide kako trebam, boli nas uvijek briga za probleme u Savezu! :roll:

Jasno je bilo da to famozno pismo nece nista promjeniti od trenutka kada je bilo napisano.
jesam... svaki jebeni dan... zbog tog pisma, izmedju ostalog, me apsolutno nije bilo briga kako ce reprezentacija odigrati... ono uopste nisam smatrao svojom reprezentacijom nego privatnom reprezentacijom fudbalskog saveza... i dalje je tako
glade

#687 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by glade »

Tarik19 wrote:Dali je vama vaznije da reprezentacija igra sa najboljim igracima te da pobjeduje jake ekipe i da se bori za plasman na velika takmicenja ili vam je vaznije da reprezentativci ne pogaze svoje rijece, da bojkotuju Savez i reprezentaciju pa da onda igramo bez pola igraca u kvalifikacijama pa da gubimo od Moldavije, Madjarske i slicnih? :roll:
vaznije mi je to drugo... jer to drugo bi s vremenom dovelo do odlaska ovih ljudi iz saveza jer nemaju vise odakle izvlaciti pare i onda ne bi dosli u ovu situaciju
Tarik19

#688 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Tarik19 »

glade wrote:
Tarik19 wrote:Dali je vama vaznije da reprezentacija igra sa najboljim igracima te da pobjeduje jake ekipe i da se bori za plasman na velika takmicenja ili vam je vaznije da reprezentativci ne pogaze svoje rijece, da bojkotuju Savez i reprezentaciju pa da onda igramo bez pola igraca u kvalifikacijama pa da gubimo od Moldavije, Madjarske i slicnih? :roll:
vaznije mi je to drugo... jer to drugo bi s vremenom dovelo do odlaska ovih ljudi iz saveza jer nemaju vise odakle izvlaciti pare i onda ne bi dosli u ovu situaciju
Svi smo se vec mogli uvjereti da to nevodi necemu te da oni nebi odustali tako lahko! :roll:
glade

#689 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by glade »

Tarik19 wrote:
Svi smo se vec mogli uvjereti da to nevodi necemu te da oni nebi odustali tako lahko! :roll:
na osnovu cega? jedne utakmice? i to sa azerbejdzanom? :roll:
Tarik19

#690 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Tarik19 »

Tesko mogu da ti vjerujem da se nisi poslje digao nakon pobjeda protiv Belgije i nakon plasmana u baraz te da bas tada, u tom trenutku, ti je bilo apsolutno svedno kako ce reprezentacija da igra. Pa tvojoj logici, reprezentacija je maltene oduvijek bila pritvana reprezentacija fudbalskog saveza jel problemi u savezu su isti vec godinama.
Tarik19

#691 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Tarik19 »

glade wrote:
Tarik19 wrote:
na osnovu cega? jedne utakmice? i to sa azerbejdzanom? :roll:
Ne, vec nakon sto je prosao cijeli ciklus kvalifikacija za EP. 2008 u kojem smo 95% utakmica igrala bez najboljih igraca. Bojkot reprezentacije je zvanicno trajao od oktobra 2006. godine do novembra 2007. godine i u tom periodu se nije gotovo nista promjenilo u savezu a, s druge strane, mi smo blagorecno izgubili jedan cijeli ciklus kvalifikacija. Bojkot saveza je uvijek bilo pucanje u prazno.
Last edited by Tarik19 on 18/07/2010 18:50, edited 1 time in total.
glade

#692 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by glade »

Tarik19 wrote:Tesko mogu da ti vjerujem da se nisi poslje digao nakon pobjeda protiv Belgije i nakon plasmana u baraz te da bas tada, u tom trenutku, ti je bilo apsolutno svedno kako ce reprezentacija da igra. Pa tvojoj logici, reprezentacija je maltene oduvijek bila pritvana reprezentacija fudbalskog saveza jel problemi u savezu su isti vec godinama.
vjerovao ili ne tako je... nisam zelio pljunuti u lice svim momcima koji su dobili batine i kazne zbog lopova u savezu... kada su im vec "idoli nacije" to uradili ja nisam zelio...

u neku ruku jeste... ali spletom okolnosti (pismo i protesti) uvidio sam da ti ljudi mogu manipulirati narodom, igracima i reprezentacijom kako hoce... tada je zvanicno postala njihova... ja sa druge strane (a nisam jedini) ne zelim biti jos jedna ovca u masi
Tarik19

#693 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Tarik19 »

glade wrote:
Tarik19 wrote:Tesko mogu da ti vjerujem da se nisi poslje digao nakon pobjeda protiv Belgije i nakon plasmana u baraz te da bas tada, u tom trenutku, ti je bilo apsolutno svedno kako ce reprezentacija da igra. Pa tvojoj logici, reprezentacija je maltene oduvijek bila pritvana reprezentacija fudbalskog saveza jel problemi u savezu su isti vec godinama.
vjerovao ili ne tako je... nisam zelio pljunuti u lice svim momcima koji su dobili batine i kazne zbog lopova u savezu... kada su im vec "idoli nacije" to uradili ja nisam zelio...

u neku ruku jeste... ali spletom okolnosti (pismo i protesti) uvidio sam da ti ljudi mogu manipulirati narodom, igracima i reprezentacijom kako hoce... tada je zvanicno postala njihova... ja sa druge strane (a nisam jedini) ne zelim biti jos jedna ovca u masi
Ne zelim ni ja biti ovca u masi ali, po mom misljenju, glupi je bojkotirati reprezentaciju i uopste se nezanimati za nju samo radi Saveza i tako vec godinama.
glade

#694 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by glade »

Tarik19 wrote:
Ne, vec nakon sto je prosao cijeli ciklus kvalifikacija za EP. 2008 u kojem smo 95% utakmica igrala bez najboljih igraca. Bojkot reprezentacije je zvanicno trajao od oktobra 2006. godine do novembra 2007. godine i u tom periodu se nije gotovo nista promjenilo u savezu a, s druge strane, mi smo blagorecno izgubili jedan cijeli ciklus kvalifikacija. Bojkot saveza je uvijek bilo pucanje u prazno.
Moldavija - BiH 7.10.2006.
Kenan HASAGIC, Velimir VIDIC, Vule TRIVUNOVIC, Saša PAPAC, Dalibor ŠILIC, Dario DAMJANOVIC (46' Ivica GRLIC), Zlatan BAJRAMOVIC (77' Vladan GRUJIC), Zvjezdan MISIMOVIC, Mladen BARTOLOVIC, Sergej BARBAREZ, Mirko HRGOVIC (87' Sulejman SMAJIC)

BiH - Grcka 11.10.2006.
Kenan HASAGIC (46' Almir TOLJA), Branimir BAJIC, Emir SPAHIC, Saša PAPAC, Dalibor ŠILIC (69' Senijad IBRICIC), Ivica GRLIC (61' Vladan GRUJIC), Zlatan BAJRAMOVIC, Zvjezdan MISIMOVIC, Mladen BARTOLOVIC, Alen ŠKORO, Mirko HRGOVIC

Norveska - BiH 24.3.2007.
Adnan GUŠO, Džemal BERBEROVIC (58' Vedin MUSIC), Safet NADAREVIC (45' Ivan RADELJIC), Branimir BAJIC, Mirko HRGOVIC, Dario DAMJANOVIC, Branislav KRUNIC, Adnan CUSTOVIC (82' Darko MALETIC), Zlatan MUSLIMOVIC, Zvjezdan MISIMOVIC, Vedad IBIŠEVIC

BiH - Turska 2.6.2007.
Adnan GUŠO, Vedin MUSIC, Ivan RADELJIC, Branimir BAJIC, Mirko HRGOVIC, Elvir RAHIMIC, Dario DAMJANOVIC, Darko MALETIC (82' Adnan CUSTOVIC), Edin DŽEKO (61' Zajko ZEBA), Zvjezdan MISIMOVIC, Zlatan MUSLIMOVIC (90' Boris PANDŽA)

BiH - Malta 6.6.2007.
Adnan GUŠO, Vedin MUSIC (90' Veldin MUHAREMOVIC), Ivan RADELJIC, Boris PANDŽA, Mirko HRGOVIC, Elvir RAHIMIC, Dario DAMJANOVIC, Darko MALETIC (80' Mladen BARTOLOVIC), Edin DŽEKO (57' Zajko ZEBA), Zvjezdan MISIMOVIC, Zlatan MUSLIMOVIC

Madjarska - BiH 8.9.2007.
Adnan GUSO, Branimir BAJIC, Dzemal BERBEROVIC, Ivan RADELJIC, Mirko HRGOVIC (84' Adnan CUSTOVIC), Darko MALETIC (79' Marko BOZIC), Zvijezdan MISIMOVIC, Elvir RAHIMIC, Dragan BLATNJAK, Vedad IBISEVIC (67' Edin DZEKO), Zlatan MUSLIMOVIC

BiH - Moldavija 12.9.2007.
Adnan GUSO, Dzemal BERBEROVIC, Branimir BAJIC, Safet NADAREVIC, Ivan RADELJIC (46' Vedad IBISEVIC), Elvir RAHIMIC, Darko MALETIC (77' Adnan CUSTOVIC), Zajko ZEBA (47' Dario DAMJANOVIC), Dragan BLATNJAK, Zlatan MUSLIMOVIC, Edin DZEKO

to su utakmice reprezentacije u tom periodu (izuzimajuci prijateljsku sa hrvatskom)... bojkot? zasto lupas gluposti?

p.s. ucini mi se da si napisao do oktobra 2007... fali par utakmica... ali svejedno... isti su igraci otprilike
Tarik19

#695 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Tarik19 »

Bojkotovane su bile u smislu da ih tada nije gotovo niko pratio (sjeti se praznih tribinama Koseva protiv Moldavije i Norveske) te da su tada za reprezentaciju uglavnom igrali debitanti i igraci iz mlade reprezentacije.
glade

#696 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by glade »

Tarik19 wrote:Bojkotovane su bile u smislu da ih tada nije gotovo niko pratio (sjeti se praznih tribinama Koseva protiv Moldavije i Norveske) te da su tada za reprezentaciju uglavnom igrali debitanti i igraci iz mlade reprezentacije.
imena dobro poznata... najjaci igraci u tom trenutku... na kosevu su skoro uvijek bile haman prazne tribine... jer su navijaci u sarajevu jedini bojkotovali... ali zato je bilino uvijek bilo puno, zato su na kosevo dolazili iz drugih gradova... tako da je pravi bojkot bio samo jednu jedinu utakmicu... i to prijateljska protiv azerbejdzana... smijesno
Tarik19

#697 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Tarik19 »

glade wrote:
Tarik19 wrote:Bojkotovane su bile u smislu da ih tada nije gotovo niko pratio (sjeti se praznih tribinama Koseva protiv Moldavije i Norveske) te da su tada za reprezentaciju uglavnom igrali debitanti i igraci iz mlade reprezentacije.
imena dobro poznata... najjaci igraci u tom trenutku... na kosevu su skoro uvijek bile haman prazne tribine... jer su navijaci u sarajevu jedini bojkotovali... ali zato je bilino uvijek bilo puno, zato su na kosevo dolazili iz drugih gradova... tako da je pravi bojkot bio samo jednu jedinu utakmicu... i to prijateljska protiv azerbejdzana... smijesno
Bojkot od strane BHFanaticosa je zapoceo poslje poraza od 0-4 protiv Grcke. Od tog trenutna pa do marta 2008. godine, igrali su uglavnom novi igraci (Custovic, Radeljic, Nadarevic, Maletic, Zeba itd.) a utakmice su bile odigrane na Kosevu.
glade

#698 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by glade »

Tarik19 wrote:Bojkot od strane BHFanaticosa je zapoceo poslje poraza od 0-4 protiv Grcke. Od tog trenutna pa do marta 2008. godine, igrali su uglavnom novi igraci (Custovic, Radeljic, Nadarevic, Maletic, Zeba itd.) a utakmice su bile odigrane na Kosevu.
www.bhfanaticos.com - odes na galerije i vidis da su prisustvovali utakmicama... istina palili su baklje i nabijali kazne savezu... ali to je vec druga prica... bojkotovali NISU

uglavnom novi igraci? jesi li ti uopste procitao sastave koje sam ti ostavio u onom postu?
Edin H.

#699 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Edin H. »

Mozda da ga suknemo FIFI pa da ponovo proglasimo bojkot :oops:

:mrgreen:
Tarik19

#700 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Tarik19 »

glade wrote:
Tarik19 wrote:Bojkot od strane BHFanaticosa je zapoceo poslje poraza od 0-4 protiv Grcke. Od tog trenutna pa do marta 2008. godine, igrali su uglavnom novi igraci (Custovic, Radeljic, Nadarevic, Maletic, Zeba itd.) a utakmice su bile odigrane na Kosevu.
http://www.bhfanaticos.com - odes na galerije i vidis da su prisustvovali utakmicama... istina palili su baklje i nabijali kazne savezu... ali to je vec druga prica... bojkotovali NISU

uglavnom novi igraci? jesi li ti uopste procitao sastave koje sam ti ostavio u onom postu?
A ko su Muharemovic, Smajic, Custovic, Radeljic, Nadarevic, Maletic, Zeba ako nisu novi igraci? BHFanaticos jesu zvanicno bojkotovali utakmicu u Norveskoj.
Locked