campa_xxx wrote:Naletih na jedan forum iz BL...ima pozitivnih komentara ali ima i onih "zatrovanih"![]()
Evo par pozitivnih...
@sam_protiv_svih
Sve mi se čini da ćemo zbog politike biti izbačeni iz Evrope,i ove godine a i za nekoliko sledećih,tako da ni sama BH Liga nema više smisla,ni pojačanja ni stadion ni ništa....Ne znam koga će uopšte zanimati ta liga iz koje se ne ide u Evropu,opet će nas ostati po par stotina na utakmicama i sve ode u lijepu materinu zbog foteljaša i nacionalne "ugroženosti"...
Volio bih da se varam,ali trenutno sam u totalnom razočarenju,taman kad su nem se snovi počeli ostvarivati,zbog par foteljaša i nacionalnih sranja će sve propasti!
Ako dođe do toga znate šta će mi biti najgore? najgore će mi biti čitati komentare "nacionalno osvještenih" mojih Srba koji će podržavati tu odluku,a znate zašto? Zato što će nakon par godina pristati na sve to isto,kao i uvijek dosad,kad su pričali da nikad neće biti zajednički pasoš,jedinstvena vojska,tablice,zajednička liga u fudbalu,košarci,pitchke materine,ali će nam ubiti ovaj naš san kojeg trenutno živimo....Uopšte nisam pratio u čemu je tu problem,ali šta koji kuratz smeta jedan Predsjednik koji se rotira,pa zar je ta pizdarija vrijedna suspenzije!?
Ako nešto nisam dobro shvatio,molio bih nekoga da mi objasni,da se ne blamiram u društvu,popizdio sam...@Niko kao Borac
Na kraju mali komentar o trenutnoj situaciji u savezu. To je ono sto mi se najvise gadi, politika umjesana na svakom koraku, ali sto mi se jos vise gadi, kada ljudi dodju na ovu temu i krenu o politicarima pisati, jebe mi se na ovoj temi i za Milu i Harisa i Tihica i sve ostale...znam da u ovome gradu trenutno ide pozitivna prica koju treba iskoristiti, ali kao i uvijek, treba politikom sve razjebati...Svi ljudi kojima je pun stvar politike treba da im sve po spisku,bio Borcevac, Mostarac ili Zeljin navijac...i onda citira Dodikovu izjavu....@Schlager
Malo sam googlao i evo sta sam pronasao...
Predsjednik Kosarkaskog Saveza BiH Nihad Imamović
Stanislav Mucić predsjednik Rukometnog saveza BiH
Predsjednik Odbojkaskog Saveza BiH Munib Efendic
Predsjednik Biciklistickog Saveza BiH Tomo Vidovic
Predsjednik Rafting Saveza BiH ALeksandar Pastir
Predsjednik Kuglaskog Saveza BiH Alija Tihic
itd,itd,itd....
Pa kako ovdje nigdje nije problem sto je jedan covjek Predsjednik Saveza,vec samo u fudbalu moraju biti trojica majmuna,mamu im yebem onu nenormalnu!!! A politicarima yebem na kvadrat,pa dokad ce vise parazitirati i sportistima unistavati i mladost i karijere da bi oni dobili neki sugavi bod kog isto tako nenormalnih kao sto su i sami!
PS Izvinjavam se administraciji na psovki,suzdrzacu se jedno vrijeme dok ne vidim o kojoj temi treba pisati,da li o stadionu,Evropi,timu i revansu protiv Lozane,ili o nastupima naseg kluba u Prvoj Ligi RS,a kad se to rasplete za dan-dva eto me ponovo.... Ako je ovo tacno prenesena izjava,onda je bolje da ne komentarisem nista jer cu dobiti ban zbog rijecnika i politicke nekorektnosti....citajte...
A ima i ovakvih komentara...![]()
@Krajisnik iz Luke
Pozdrav drustvu. Nažalost čini mi se da iz Tehareana, pardon Sarajeva stižu loše vijesti. Javio mi se priajtelj koji je prisustvovovao skupštini i pop njegovim riječima bila je oštre borba. Na jednoj strani Srbi i Hrvati, koje je predvodio Jospi Bevanda, predsjednik Širokog, koji je na tu Skupštinu doputovao direktni iz Beča s meča sa Austrijom. Pa zar bi on glasao protiv svog kluba koje realno ima najbolje šanse da prođe dalje. Stvar je malo komleksna i afija iz UEFA I FIFA bila ej sve dogvorila sa domaćim mafijom da prođe jedan predsjednik, a to bio bio niko drugi već Jusuf Pušina. Muslimani zajedno sa Iljom Dominikovićem koji je kakve li slučajnosti prije dva dana imenovan za predsjednika Federacije BiH saveza, trebao biti prevaga na stranu jednog predsjednika. Međutim, Srbi i Hrvati iz Hercegovine okrenuli se leđa Dominkoviću i Hrvatima iz Posavine, te Turcima, i sada nam slijede sankcije, to je već izvjesno, možda faks na adresu saveza stigne i u toku noći.
Međutim, pobjeda je ostvarena, jer plan je bio da pošto je mafija znala da će Srbi opstruisati jednog predsjendika da se oni direktno optuže, i tada nas ne bi bilo nigdje. Ovako zajedno sa Hrvatima i pored toga što nažalost nećemo gledati zvaničnu evropsku utakmicu zabilježili smo pobjedu, po meni prvu na političkom polju, koja bi nas uskoro mogla dovesti tamO gdje i želimo i maštamo, bez drine granice !
Koji moron ovaj Krajsnik iz Luke, zabranom igranja klubovima u medjunarodnim takmicenjima ostvarice o cemu masta - rusenju drzave
Ovo su samo idioti mogli izglasati, koga ne interesuju njihovi klubovi i sportisti, kao da mnogima karijere, pa i zivoti nisu ratom unisteni.
Ostali, zaista realni komentari.