Dragi hrvati, ili mozda bolje BH rimokatolici, vi nikako da uhavizate jednu prostu stvar.
Vi jeste konstitutivan narod u BiH no u isto vrijeme vi ste manjina. Dakle rekoh: Manjina. Da li ste kad razmisljali o tome sta to znaci, pa vjerovatno da ne mozete (demokratski) nadglasati bosnjake kojih ima skoro pa pola sveukupnog stanovnistva (vas ima kolko se sjecam, kad se nategne, nekih 17%). I sta bi sad vi?!! Da vam se pika ko i njima?! Ja nemam nista protiv vas, no imam protiv vaseg neshvatanja bh-realnosti u kojoj zivite.
Mozda da se ujedinite sa srbima, čak mozda napravite neku novu naciju (kad se moze stvoriti RS, sto ne bi mogla i jedna nacija), nazvati je nebosnjaci, ili nemuslimani, ili nesto tako, i onda kroz RS praviti ravnopravan broj. Ha ja, tamam cete tada stvoriti drugu polovinu, tada ravnopravnu. Pa ako vas bosnjaci ne gotive mozda srbiNI hoce... a i morate se nekako dovijat, morate probat, jer vako ste od sad pa nadalje i ubuduce, u ovakvoj konstalaciji - totalno donji. Ili pak mozda da se odsad zavodite ko bosnjaci - ako ih ne mozes pobijediti pridruzi im se