1/2 Hrvatska - Engleska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
solo2
#676 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ma treba uvesti zakon za obavezno navijanje za komsije (iz okvira bivse YU) u svim sportovima, koja demokratija i slobode, nismo mi jos za Otoga
- USAblues
#677 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Na Marakani su stotine Hrvata navijali za Bosnu i Hercegovinu.....Sretno protiv Engleske susjedi

- AmiĐa_Idriz
#678 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Gordi AlbiJone igraj za Pelješki most!!!! 1!11!1
- Lincoln-Burrows
#679 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
AmiĐa_Idriz wrote:Gordi AlbiJone igraj za Pelješki most!!!! 1!11!1
-
Fudo387
#680 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Jasno je meninda ti primjetis desavanja na terenu samo kad se puca penal, ok je.omar little wrote:rakitic dao dva odlucujuca penala, valjda osim njega niko u povijesti, hladan ko spricer, ali se nije bas pokazao, igra po 50 min. djizs
- pizarro
#681 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
kako ce tottenham boys ovog protivnika raskomadati, to nije humano! 
-
dimitrov
#682 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Izvor?ht_90 wrote:Vida otpada za polufinale.
- Lincoln-Burrows
#683 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Igra Vida ali ne na stopera nego beka umjesto Vrsaljka a Ćorluka će natrag.
-
sumirprimus
#684 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Igrace i vrsaljko javljaju susjedi iz moskve jessss
Kmon Kroejsha
Kmon Kroejsha
-
sumirprimus
#685 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Uan tu fri for englands going hoooom
Uan tu fri for englands going hooooooooooom
Uan tu fri for englands going hooooooooooom
-
radostan dan
#686 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
krucijalno za konačni ishod meča je u kojim će dresovima istrčati hrvati....
-
sumirprimus
#687 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Zna se
U dobitnim
U dobitnim
- Mišo_Kovač
#688 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
U Jurinim, zna seradostan dan wrote:krucijalno za konačni ishod meča je u kojim će dresovima istrčati hrvati....
-
svi u napad
#689 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
radosni kao obicno ubode u sridu. ne vjerujem da ce biti kockasti jer u Antinim dresovima igraju bolje i imaju vise srece. Ova druga linija dolaska do finala je smijesna i gledajuci na protivnike koje su imali Fra i belgija ne moze se porediti. Stvarno ne znam za koga sutra navijati. Do sada sam navijao i volio da susjedi pobjede medjutim nakon komentara i slavlja po BiH sve mi se ogadilo. Prije pocetka WM rekao sam da su favoriti Fra i Spanija (zajeb totalni
kojem je smjena trenera bila glavni razlog ispadanja) te da ce susjedi doci do polufinala.
Sa druge strane imas Engleze koji uvijek misle da su najbolji na svijetu i koji na ovom takmicenju osim snage i igre iz prekida nista nisu pokazali. Skoro svaku temu penal za njih i samo jedan gol iz smisljene akcije. Supacki pustili belgiju da ih pobjedi kako ne bi igrali sa Brazilom i otisli kuci. Stvarno ne znam od dva zla koje izabrati sutra. Zivjeli dragi forumasi a Mesi i nasim zvjezdama jebem sve po spisku kad vidim kako se slabo igra na ovom prvenstvu gdje smo morali i mi igrati. Jebem im da im jebem.
Sa druge strane imas Engleze koji uvijek misle da su najbolji na svijetu i koji na ovom takmicenju osim snage i igre iz prekida nista nisu pokazali. Skoro svaku temu penal za njih i samo jedan gol iz smisljene akcije. Supacki pustili belgiju da ih pobjedi kako ne bi igrali sa Brazilom i otisli kuci. Stvarno ne znam od dva zla koje izabrati sutra. Zivjeli dragi forumasi a Mesi i nasim zvjezdama jebem sve po spisku kad vidim kako se slabo igra na ovom prvenstvu gdje smo morali i mi igrati. Jebem im da im jebem.
- luckylaka
#690 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Al ih je i stotine bilo protiv BiH i ovdje je sasvim normalno da je neko za neko protiv.Eto volio bi znati jedan razlog zasto da ne nevijam za Englesku,Franscusku,Belgiju a da navijam za Hrvatsku.USAblues wrote:Na Marakani su stotine Hrvata navijali za Bosnu i Hercegovinu.....Sretno protiv Engleske susjedi![]()
- Edin H.
#691 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Zato sto razumijes pres konferenciju bez prevodioca?luckylaka wrote:Al ih je i stotine bilo protiv BiH i ovdje je sasvim normalno da je neko za neko protiv.Eto volio bi znati jedan razlog zasto da ne nevijam za Englesku,Franscusku,Belgiju a da navijam za Hrvatsku.USAblues wrote:Na Marakani su stotine Hrvata navijali za Bosnu i Hercegovinu.....Sretno protiv Engleske susjedi![]()
https://www.youtube.com/watch?v=uTr1DncrQDw&t=214s
Kako karaju novinare na bosanskom
Ovaj glupan od trenera nabraja klubove za koje igraju hrvatski igraci, sjedi Lovren pored njega, a on ne spominje Liverpool
-
Fudo387
#692 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Auuu, izbaci video sa strane, Milojko Pantic.Edin H. wrote:Zato sto razumijes pres konferenciju bez prevodioca?luckylaka wrote:Al ih je i stotine bilo protiv BiH i ovdje je sasvim normalno da je neko za neko protiv.Eto volio bi znati jedan razlog zasto da ne nevijam za Englesku,Franscusku,Belgiju a da navijam za Hrvatsku.USAblues wrote:Na Marakani su stotine Hrvata navijali za Bosnu i Hercegovinu.....Sretno protiv Engleske susjedi![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=uTr1DncrQDw&t=214s
Kako karaju novinare na bosanskomkaze Lovren ne prati engleske medije.
![]()
Ovaj glupan od trenera nabraja klubove za koje igraju hrvatski igraci, sjedi Lovren pored njega, a on ne spominje Liverpool
Al’ ga zaprdi frajer Srbiji, i to na hrvatskoj televiziji.
Ima damu, svaka cast.
- Riddle
#693 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Rio prica o utakmici s Francuzima, njemu su Hrvati formalnost. 
-
baglama
#694 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
luckylaka wrote:Al ih je i stotine bilo protiv BiH i ovdje je sasvim normalno da je neko za neko protiv.Eto volio bi znati jedan razlog zasto da ne nevijam za Englesku,Franscusku,Belgiju a da navijam za Hrvatsku.USAblues wrote:Na Marakani su stotine Hrvata navijali za Bosnu i Hercegovinu.....Sretno protiv Engleske susjedi![]()
Ljubav mrznja ljubomora Nek komsiji crkne krava
Nesto peto nadji Sam Nece ti biti tesko. Hint indija Pakistan
-
baglama
#695 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
luckylaka wrote:Al ih je i stotine bilo protiv BiH i ovdje je sasvim normalno da je neko za neko protiv.Eto volio bi znati jedan razlog zasto da ne nevijam za Englesku,Franscusku,Belgiju a da navijam za Hrvatsku.USAblues wrote:Na Marakani su stotine Hrvata navijali za Bosnu i Hercegovinu.....Sretno protiv Engleske susjedi![]()
-
omar little
#696 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
ne mogu s moba drkati, dajte mi grb hns u rezoluciji za ovaj zaostali forum da metnem.
ispricavam se misi kovacu i milojici. :S
ispricavam se misi kovacu i milojici. :S
-
baglama
#697 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
.baglama wrote:luckylaka wrote:Al ih je i stotine bilo protiv BiH i ovdje je sasvim normalno da je neko za neko protiv.Eto volio bi znati jedan razlog zasto da ne nevijam za Englesku,Franscusku,Belgiju a da navijam za Hrvatsku.USAblues wrote:Na Marakani su stotine Hrvata navijali za Bosnu i Hercegovinu.....Sretno protiv Engleske susjedi![]()
À Daj mi samo jedan razlog zasto da navijas za ovo trône
-
baglama
#698 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
.baglama wrote:luckylaka wrote:Al ih je i stotine bilo protiv BiH i ovdje je sasvim normalno da je neko za neko protiv.Eto volio bi znati jedan razlog zasto da ne nevijam za Englesku,Franscusku,Belgiju a da navijam za Hrvatsku.USAblues wrote:Na Marakani su stotine Hrvata navijali za Bosnu i Hercegovinu.....Sretno protiv Engleske susjedi![]()
À Daj mi samo jedan razlog zasto da navijas za ovo troje
-
omar little
#699 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
lice, sam sebe citiras i to po dva puta. ostavi forum do sutra.
- luckylaka
#700 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Okani se foruma ovo je za tebe svemir :-Let's Go England i naravno jebem se za komsije.Ako pobijede opet pozeljeti poraz u finalubaglama wrote:luckylaka wrote:Al ih je i stotine bilo protiv BiH i ovdje je sasvim normalno da je neko za neko protiv.Eto volio bi znati jedan razlog zasto da ne nevijam za Englesku,Franscusku,Belgiju a da navijam za Hrvatsku.USAblues wrote:Na Marakani su stotine Hrvata navijali za Bosnu i Hercegovinu.....Sretno protiv Engleske susjedi![]()
Last edited by luckylaka on 11/07/2018 04:53, edited 1 time in total.