Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ciprol wrote:Šta je ovo, niko nije gledao novu epizodu?
Gledao. Ona scena s medvjedom mi je očajna, ustvari čitav ovaj Bjornov "boravak" u prirodi mi je očajan, kao da je Michael Dudikoff, na to me podsjeća.
Sviđa mi se kakvu igru igra Ecbert, ono dijete mu je kao polisa osiguranja u slučaju potencijalne invazije Ragnarove vojske.
Dobro mozda nije epizoda ko prve dvije ali je i dalje prilicno dobra. Inace ona princeza u Engleskoj Judith je jedna od boljih riba , smio bih je cak staviti gotov u ravan sa Lagreth
Meni nije spora i dosadna. Sporo i dosadno mi je čekati heftu za sljedeću epizodu. Po meni dosta "pozitivna" epizoda. Žao mi je bilo Flokija jer je on Ragnaru pomogao protiv onog grofa u prvoj sezoni kao i protiv onog kralja. Barem dva puta mu je spasio život. To je sad riješeno na vjerovatno najbolji mogući način i živo me zanima hoće li mu Floki opet biti prijatelj ili će mu petljati iza leđa. Drago mi je i da Ragnar uviđa ko mu je žena. Drago mi je da se Rollo onako pati. Bolje mu je bilo uz Ragnara al on oće hljeba preko pogače. Ragnar mu je već jednom oprostio izdaju. Ragnar nije postao ni grof niti kralj jer je to planirao. Nije mi jasno da li je Rollo pobio sve svoje vikinge ili samo onu polovinu koja je bila protiv njega. Ne sjećam se više zašto je Bjorn otišao u divljinu. Da pokaže da nije toliki levat kako babo smatra ili ima još nešto ? Pa ona scena kad preživi i ubije medvjeda a babo osjeti. Ecbert formiro obavještajnu službu preko umjetnosti i kreveta.
Sve u svemu, odlično uz mrvicu pretjerivanja oko medvjeda i onog plaćenog ubojice u nepromočivim čizmama koji namjerno potokom hoda a onaj miš mu daje, da ga zaštiti, prsten koji je nosio levat koji je sve izgubio zbog svoga ega.
Inace, podosadna epizoda. Znao sam da ce sada biti ovog praznog hoda, čim su povećali broj epizoda.
Haha
Meni Rollo spasava epizodu, presmijesan je. Bjorn kao Dicaprio s medvjedom...dosadna mi je ta njegova prica s odlaskom u divljinu. Nadam se da ce sad zavrsit sukob Ragnar-Floki jer i to vec dugo gledamo. Lagertha isto neinteresantna.
Valjda ce se zakuhat sad s tim placenim ubojicom
Ako je Bjorn ubio meDZeda valjda ce i onog neandertalca, naravno naci ce prsten koji mu je onaj dao pa ce brze bolje poletiti Raganru da mu javi sta mu desilo, Ragnar ce povezat dva i dva i onda ce Lagertha jos jednu cucnu odsjec
Jooojj largethe samo mjenja cune ko cigan konje... Rollo papak princeza ga prosu, Bjorn pokazuje da zasluzuje u buducnosti krunu, sto ce naravno i dobiti al prava snaga lezi u svim Ragnarovim sinovima... misl da ce Ragnar onoj robinji napraviti jos sinova, jer se u nek hronikama spominju i polubraca
spomenuse u zadnjoj epizodi da je dijete one iz mercie zapravo ragnarov sin. ja se ne sjecam da su njih dvoje imali nesto? osim kad ona piski po njemu
btw ragnar toliko zabrinut oko povjerenja i odanosti, a upravo sa aslaug je prevario lagerthu, napravio joj dijete, doveo joj je u kucu i jos htio da se "svi slazu". to je ta muska dvolicnost od vikinga do danasnjih dana
njegove scene nakon druge sezone sve gore od goreg, gluma buljenja u prazan prostor...
nije toliko ni do njega koliko do napisanih scena. otkako je postao kralj, samo sjedi i gleda ukoso (ako se ne pretvara da je mrtav). nadam se da ce ga malo aktivirati u ovoj sezoni.
mrgreen wrote:spomenuse u zadnjoj epizodi da je dijete one iz mercie zapravo ragnarov sin. ja se ne sjecam da su njih dvoje imali nesto? osim kad ona piski po njemu
btw ragnar toliko zabrinut oko povjerenja i odanosti, a upravo sa aslaug je prevario lagerthu, napravio joj dijete, doveo joj je u kucu i jos htio da se "svi slazu". to je ta muska dvolicnost od vikinga do danasnjih dana
njegove scene nakon druge sezone sve gore od goreg, gluma buljenja u prazan prostor...
mrgreen wrote:spomenuse u zadnjoj epizodi da je dijete one iz mercie zapravo ragnarov sin. ja se ne sjecam da su njih dvoje imali nesto? osim kad ona piski po njemu
I mene je iznenadilo da je malac ragnarov .. ja sam konto da je od ovog princa (slabo pamtim imena) što ih je spasio.
ovo drugo je sasvim ok .. šta fali da čovjek malo promijeni ... i mogli su se svi slagati .. nikakav problem
jaaao sHa ucini ona pariska princeza Rollu... rasturi ga, sreca pa je jak ko medvjed ... Bjorn sve snazniji i snazniji, zajeban postaje ...rekoH ja da ce Ragnar natakarit onu robinju... bice tu jos bruku sinova