Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šibicar wrote:Pitam se,gledaju li ovi glorifikatori strašnog HNL-a ikad utakmice tog prvenstva ili JSL nebitno?!
ja je neglorifikujem,nego u odnosu na nasu ligu smatram da je jaca,i mislim da nas prvak u hnl u ne bi evropu izborio
i da izuzmemo dinamo ,tu ima kvalitietnijih ekipa od nasih,rijeka koja je zavrsila kao 3,maltene stutrgarta,naseg sirokog udenese dobije sa pola snage i to 5-6 razlike
njihove ekipe u globalu prodju ove autsajdere u prvim pretkolima u koijima igraju a nasi redovno isapdaju.
Šibicar wrote:Pitam se,gledaju li ovi glorifikatori strašnog HNL-a ikad utakmice tog prvenstva ili JSL nebitno?!
ja je neglorifikujem,nego u odnosu na nasu ligu smatram da je jaca,i mislim da nas prvak u hnl u ne bi evropu izborio
Ma nebitno,otišli smo u of i previše,kažem samo da to što liga ima bolji rejting,jače transfere i bolju infrastrukturu ne mora značiti da je u odnosu na našu Amerika,jer sam i sam gledao utakmice tih liga iu nisam ostao impresioniran.
Samo da kažem nešto vezano za transfere,u današnje vrijeme reklama prodaje proizvod a ne kvalitet,a HNL ima daleko bolju reklamu i reputaciju od naše šabanijade,prije svega zahvaljući reprezentaciji i naravno Dinamu i Mamiću.
Ovo mi je stvarno zadnji post na ovu temu,nek' svak' misli šta hoće,njegovo pravo.
U Zenici sudi Italijan, a u Zilini Spanjolac...............sta je rekoh neki dan.....FIFA mafija, Platini mafija, hoce da nas opet u baraz gurnu, samo da bi Grci prosli dalje......zivi bili pa vidjeli !!!
Smrdi itekako.
tek sad vidim da je i Borbalan od muke mi se
Cudi me da Platini nije postavio Grka za sudiju......
bELMIN_666 wrote:Ma kita bara bara. Cuj ne gledate , pa ne gledam ni grcku, tursku pa sigutno mogu ustanoviti da su bolje od premijeršita. Dovoljan pokazatelj su uefa koeficjijenti klubova, a bogami I liga. Slaven belupo uzme kvazi sampiona. Mozda je bara bara sa makedonskom, crnogorskom, albanskom ,mada rezultati protiv navedenih ni to ne pokazuju.
Uzme u prijateljskoj, to neka važna tekma? Pa isti taj Željezničar je par puta igrao neriješeno u prijateljskim sa Hajdukom i Dinamom. Već spomenuti Hajduk ispadne od neke jadne Dile Gori koju je Sarajevo rasturilo u prijateljskoj i dobro se napati sa Turnovom.
Pogledaj utakmicu Cibalija-Zadar i sudi prema njoj a ne prema Dinamu i njihovim nastupima u LŠ.
Doduše, znam da si Kroatofil pa si ireleventan za ovu temu dok Sajprus ima potrebu da bude kontraš.
bELMIN_666 wrote:Ma kita bara bara. Cuj ne gledate , pa ne gledam ni grcku, tursku pa sigutno mogu ustanoviti da su bolje od premijeršita. Dovoljan pokazatelj su uefa koeficjijenti klubova, a bogami I liga. Slaven belupo uzme kvazi sampiona. Mozda je bara bara sa makedonskom, crnogorskom, albanskom ,mada rezultati protiv navedenih ni to ne pokazuju.
Uzme u prijateljskoj, to neka važna tekma? Pa isti taj Željezničar je par puta igrao neriješeno u prijateljskim sa Hajdukom i Dinamom. Već spomenuti Hajduk ispadne od neke jadne Dile Gori koju je Sarajevo rasturilo u prijateljskoj i dobro se napati sa Turnovom.
Pogledaj utakmicu Cibalija-Zadar i sudi prema njoj a ne prema Dinamu i njihovim nastupima u LŠ.
Doduše, znam da si Kroatofil pa si ireleventan za ovu temu dok Sajprus ima potrebu da bude kontraš.
Jao covjece kako ti mene nerviras, Idi prati zaboli me neka stvar za tvoje misljenje. EDIT: Pripazi na rjecnik od mojih postova.
Meni nije jasna jedna stvar gledajuci ovu sliku. Kako je moguce imati ugovor o sponzorstvu sa proizvodjacem sportske
opreme a svi imaju razlicite kopacke, adidas, nike, puma...?
nemaju veze kopacke sa opremom, jer recimo mesi ima ugovor sa adidas koji vrijedi milione i milione, i nema sanse da on zaigra u nike kopackama, ili ronaldo u adidaskama
Rob_Atl wrote:
nemaju veze kopacke sa opremom, jer recimo mesi ima ugovor sa adidas koji vrijedi milione i milione, i nema sanse da on zaigra u nike kopackama
zadovoljan sam izborom sudija... vidi se da smo ojačali i u tom lobiranju... nema više u ovakvim utakmicama cirkusanata sa Kipra, iz Rusije i sličnih vukojebina fudbalskih. Prva ili prvaB eventualno klasa ide. Rizoli je top sudija, španac manje poznat ali ipak nije ni anonimus željan slave.