Jah izvini, zapravo tisuću isprika što nisam odmah iz tvojih postova zaključio da si ti Majka Tereza.Banksy wrote:Nisu to druže moja raja. Moja raja je pobijena od strane baš te raje s kojom se vi sad grlite i čije slike držite po kabinetima.Gandalf wrote:
Banksy to su tvoji članovi, tvoja raja, tvoji susjedi, nemam ja ništa s njima - ali sramota je kako se vi iz HDZ-a tako loše odnosite prema ljudima koji su za vas stvarali erceg-bosnu - mislim haj što ih je majorizirao zli Zlaya ali da te haške uznike majorizira i stožerna strankapa stvarno nema smisla
Očekivao sam od čovića da organizuje neki malonogometni turnir gdje bi ekipa "jadranko prlić" pobijedila i osvojila turnir "slobodan praljak" kad ono šipak - MAJORIZACIJA na svakom ćošku.
A zbog čega je moja raja odlučila da više neće biti vaša raja, nikad više, jer moja raja se borila i ginula, i prije 50 godina i nekidan, boreći se protiv te raje s kojom se vi sad ližete, i s kojom ste se na Hreši pokušali lizati, ne bi li Zlatku namakli fotelju da krčmi energetiku i telekomunikacije - jer o tome se samo radi, o foteljama, patriote moje drage.
Dakle, ne mogu ja po difoltu nikako biti ta raja o kojoj bulazniš, ali ne mogu više ni ta vaša. Ni ja ni niko moj, ne možemo, jbg, ne da želudac. Ne znam kako vi, al' ja vam se divim, zaista.
Osobna isprika i klimoglav.