BAKIRE ODLAZI

Post Reply
asurbanipal

#6676 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by asurbanipal »

:mrgreen:

Izetbegović u Tešnju: Erdogan ispunjava emanet, sve što sam do sada tražio, a to je teško milijarde KM, Turci su ispunili

http://saff.ba/izetbegovic-u-tesnju-erd ... -ispunili/
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#6677 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nurudin »

Primjer kako se pravi populističko-tendenciozni tekst . Prvo navode kako je bilo silno obezbjeđenje (zakonski članovi predsjedništva
MORAJU biti pod obezbjeđenjem ), a onda se pola sata slikao sa rajom ( pa šta onda :? ) , da bi pored "silnog obezbjeđenja" na džumi
na koju idu samo muškarci jedna žena došla do Bakira i izjadala mu se (kako od silnog obezbjeđenja ?), da bi se
Bakir "IZBLAMIRAO" i saslušao ženu te joj dao 200km . Jao "blamaže"
Iako ne podržavam ni 1 % njegov svjetonazor , Bakira ću poštovati upravo zbog ovakvih smećarskih tekstova koji ljudima govore
i inputiraju u mozak šta i kako treba da misle o svijetu, Bakiru i o sebi kao narodu .
JThomas

#6678 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JThomas »

lojalni beglerbeg o svom sultanu...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6679 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Chmoljo »

:lol:

al pazi, kaže, neću ja da ovi tekstovi utiču na mene. ja ću raditi sve kontra onoga što oni pišu.

:D
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#6680 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nurudin »

Chmoljo wrote::lol:

al pazi, kaže, neću ja da ovi tekstovi utiču na mene. ja ću raditi sve kontra onoga što oni pišu.

Šta je kontra od laži ??
ultima_palabra

#6681 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

Najbitnije u ovoj prici je da je smirio situaciju sa dvije joje.

Sljedece izbore glasam za SDA na svim nivoima sa osmijehom, treba stoki jebat majku kroz majku i usi zavrtati dok to radis.
MOSALJOZE

#6682 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by MOSALJOZE »

Mogu da me povrede,ali ne i da me povrede.

Samo meći Bake 8)
Chmoljo

#6683 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Chmoljo »

Nurudin wrote:Šta je kontra od laži ??
selektivna istina.
Chmoljo

#6684 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Chmoljo »

ultima_palabra wrote:Najbitnije u ovoj prici je da je smirio situaciju sa dvije joje.

Sljedece izbore glasam za SDA na svim nivoima sa osmijehom, treba stoki jebat majku kroz majku i usi zavrtati dok to radis.

kip kalm i pišaj po sirotinji.
MOSALJOZE

#6685 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by MOSALJOZE »

Ovo za džumu i osiguranje je :-)
Klanjao sam je xy puta u Čekaluši i pored rahmetli Tihića i pored Baketa,dio osiguranja stoji vani,dio klanja...
Al eto to je nama bitno....
ultima_palabra

#6686 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

Chmoljo wrote:
ultima_palabra wrote:Najbitnije u ovoj prici je da je smirio situaciju sa dvije joje.

kip kalm i pišaj po sirotinji.
Ne daj Boze da kakvih protesta bude, nabavit cu megafon i derat se 'naprijed policijo' ko Bane Lecic :mrgreen:
horkesh

#6687 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by horkesh »

Ono što mene zanima je da li joj je dao četiri X 50 KM, dva X 100 KM ili, ako je stvarno faca, onu mitsku novčanicu od 200 KM?
Chmoljo

#6688 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Chmoljo »

ultima_palabra wrote: Ne daj Boze da kakvih protesta bude, nabavit cu megafon i derat se 'naprijed policijo' ko Bane Lecic :mrgreen:
horkesh wrote:Ono što mene zanima je da li joj je dao četiri X 50 KM, dva X 100 KM ili, ako je stvarno faca, onu mitsku novčanicu od 200 KM?
valjda nije napatio jadnu ženu. niko ba na sabahu nema razbiti 200 KM...
Nurudin

#6689 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nurudin »

Chmoljo wrote:
selektivna istina.
Pa to ti je kao sa reukcijom vode ljetos. GraDžani se nafurali po netu pišu ekstremne gluposti, lijepe
plakatice "vodoodbrana grada! voda narodu! " , vjerovatno pokušavaju tako potaknuti neke demonstracije i nemire....ali niko da mrdne.
Zašto, zato što ljudi vide da situacija uopšte nije tako ekstremna . Da je stvarno takva situacija kakvom se predstavlja narod bi se
sam pobunio .
Po mojem dubokom uvjerenju , Bakir Izetbegović je vjerovatno jedna od najmorlanijih osoba na političkoj sceni , iako ponavljam,
nismo istog svjetonazora. Bakir je pošten čovjek .
On je jedini ponudio javno da će prepisati sve onome tko nađe njemu i njegovoj porodici bilo kakvo sakriveno bogatstvo , tajne račune,
zlato, nekretnine i da če se povući zauvijek iz politike. Izvolite pronađite , dokažite!

Istovremeno je Lagumdžija kao neki moralista koji drži javne lekcije , a eno Pećanin tvrdi da je gledao pola sobe dokaza protiv
Zlatka i njegovih krađa državnog novca, ali ujeo vuk magare. Komšić isto naprđuje morališe kao on će riješiti neke stvari, a
dva mandata u vlasti. Izgleda se poželio skijanja po Austriji.
Znači donesite dokaze Bakir ukro, pronevjerio itd pa ja ću prvi reći lopov , majku mu jebem ALI meni neće niko formirati mišljenje sa
ovakvvim seljačkim spinovima od tekstova na koje drkaju forumaši .
atmel

#6690 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by atmel »

Policija ZDK je danas u Zenici uhapsila stariju osobu inicijala N.N. zbog pokušaja stavljanja u opticaj falsifikovane novčanice od 200 konvertibilnih maraka.
Fudo387

#6691 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Fudo387 »

:thumbup: :D
Nurudin

#6692 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nurudin »

Image
Banksy

#6693 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

I najčvršći su klonuli.
Odoše svi kod Alfonsa... :(
tandmand

#6694 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by tandmand »

a kolko bi vi dali?

Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6695 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Nurudin wrote:Primjer kako se pravi populističko-tendenciozni tekst . Prvo navode kako je bilo silno obezbjeđenje (zakonski članovi predsjedništva
MORAJU biti pod obezbjeđenjem ), a onda se pola sata slikao sa rajom ( pa šta onda :? ) , da bi pored "silnog obezbjeđenja" na džumi
na koju idu samo muškarci jedna žena došla do Bakira i izjadala mu se (kako od silnog obezbjeđenja ?), da bi se
Bakir "IZBLAMIRAO" i saslušao ženu te joj dao 200km . Jao "blamaže"
Iako ne podržavam ni 1 % njegov svjetonazor , Bakira ću poštovati upravo zbog ovakvih smećarskih tekstova koji ljudima govore
i inputiraju u mozak šta i kako treba da misle o svijetu, Bakiru i o sebi kao narodu .
Ne glasas za ezdea, ali...
Ludzak

#6696 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Ludzak »

Gledaj onog bradonje iza Bakira što je 'načuljio' oči, i on bi izgleda sadake.
Chmoljo

#6697 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Chmoljo »

Nurudin wrote:
Chmoljo wrote:
selektivna istina.
Pa to ti je kao sa reukcijom vode ljetos. GraDžani se nafurali po netu pišu ekstremne gluposti, lijepe
plakatice "vodoodbrana grada! voda narodu! " , vjerovatno pokušavaju tako potaknuti neke demonstracije i nemire....ali niko da mrdne.
Zašto, zato što ljudi vide da situacija uopšte nije tako ekstremna . Da je stvarno takva situacija kakvom se predstavlja narod bi se
sam pobunio .
Po mojem dubokom uvjerenju , Bakir Izetbegović je vjerovatno jedna od najmorlanijih osoba na političkoj sceni , iako ponavljam,
nismo istog svjetonazora. Bakir je pošten čovjek .
On je jedini ponudio javno da će prepisati sve onome tko nađe njemu i njegovoj porodici bilo kakvo sakriveno bogatstvo , tajne račune,
zlato, nekretnine i da če se povući zauvijek iz politike. Izvolite pronađite , dokažite!

Istovremeno je Lagumdžija kao neki moralista koji drži javne lekcije , a eno Pećanin tvrdi da je gledao pola sobe dokaza protiv
Zlatka i njegovih krađa državnog novca, ali ujeo vuk magare. Komšić isto naprđuje morališe kao on će riješiti neke stvari, a
dva mandata u vlasti. Izgleda se poželio skijanja po Austriji.
Znači donesite dokaze Bakir ukro, pronevjerio itd pa ja ću prvi reći lopov , majku mu jebem ALI meni neće niko formirati mišljenje sa
ovakvvim seljačkim spinovima od tekstova na koje drkaju forumaši .
Najposteniji covjek koji je svima u lice lagao o reviziji tuzbe za genocid.

Ti ono nisi iz sarajeva? Na osnovu toga sto se ljudi nisu pobunili ti tvrdis da situacija nije bila tako dramaticna? :lol:

Trebam tebi vjerovati, a ne svojim ocima pretpostavljam?
Chmoljo

#6698 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Chmoljo »

_BataZiv_0809 wrote:
Natjerase ga dusmani i njihovi zlocinacki tekstovi protiv najpostenijeg covjeka u Bosnjaka.

Tuzilastvo ne moze da sacuva dokaz kojim je Covic mogao robije zaglaviti, pa se misteriozno izgubi, a da nadje Bakirovu semu :lol:
sunceKOtepsija

#6699 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sunceKOtepsija »

POMOZI SIROTU NA SVOJU SRAMOTU
kad ne daje nevalja
kad daje nevalja :roll:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6700 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Chmoljo wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Natjerase ga dusmani i njihovi zlocinacki tekstovi protiv najpostenijeg covjeka u Bosnjaka.

Tuzilastvo ne moze da sacuva dokaz kojim je Covic mogao robije zaglaviti, pa se misteriozno izgubi, a da nadje Bakirovu semu :lol:
Kad vidi ko ga kritikuje, onda on to iz inata...
Post Reply