Izetbegović u Tešnju: Erdogan ispunjava emanet, sve što sam do sada tražio, a to je teško milijarde KM, Turci su ispunili
http://saff.ba/izetbegovic-u-tesnju-erd ... -ispunili/
BAKIRE ODLAZI
- asurbanipal
#6676 Re: BAKIRE ODLAZI
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#6677 Re: BAKIRE ODLAZI
Primjer kako se pravi populističko-tendenciozni tekst . Prvo navode kako je bilo silno obezbjeđenje (zakonski članovi predsjedništva
MORAJU biti pod obezbjeđenjem ), a onda se pola sata slikao sa rajom ( pa šta onda
) , da bi pored "silnog obezbjeđenja" na džumi
na koju idu samo muškarci jedna žena došla do Bakira i izjadala mu se (kako od silnog obezbjeđenja ?), da bi se
Bakir "IZBLAMIRAO" i saslušao ženu te joj dao 200km . Jao "blamaže"
Iako ne podržavam ni 1 % njegov svjetonazor , Bakira ću poštovati upravo zbog ovakvih smećarskih tekstova koji ljudima govore
i inputiraju u mozak šta i kako treba da misle o svijetu, Bakiru i o sebi kao narodu .
MORAJU biti pod obezbjeđenjem ), a onda se pola sata slikao sa rajom ( pa šta onda
na koju idu samo muškarci jedna žena došla do Bakira i izjadala mu se (kako od silnog obezbjeđenja ?), da bi se
Iako ne podržavam ni 1 % njegov svjetonazor , Bakira ću poštovati upravo zbog ovakvih smećarskih tekstova koji ljudima govore
i inputiraju u mozak šta i kako treba da misle o svijetu, Bakiru i o sebi kao narodu .
- JThomas
#6678 Re: BAKIRE ODLAZI
lojalni beglerbeg o svom sultanu...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6679 Re: BAKIRE ODLAZI
al pazi, kaže, neću ja da ovi tekstovi utiču na mene. ja ću raditi sve kontra onoga što oni pišu.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#6680 Re: BAKIRE ODLAZI
Šta je kontra od laži ??Chmoljo wrote:
al pazi, kaže, neću ja da ovi tekstovi utiču na mene. ja ću raditi sve kontra onoga što oni pišu.
- ultima_palabra
#6681 Re: BAKIRE ODLAZI
Najbitnije u ovoj prici je da je smirio situaciju sa dvije joje.
Sljedece izbore glasam za SDA na svim nivoima sa osmijehom, treba stoki jebat majku kroz majku i usi zavrtati dok to radis.
Sljedece izbore glasam za SDA na svim nivoima sa osmijehom, treba stoki jebat majku kroz majku i usi zavrtati dok to radis.
- MOSALJOZE
#6682 Re: BAKIRE ODLAZI
Mogu da me povrede,ali ne i da me povrede.
Samo meći Bake
Samo meći Bake
- Chmoljo
#6683 Re: BAKIRE ODLAZI
selektivna istina.Nurudin wrote:Šta je kontra od laži ??
- Chmoljo
#6684 Re: BAKIRE ODLAZI
ultima_palabra wrote:Najbitnije u ovoj prici je da je smirio situaciju sa dvije joje.
kip kalm i pišaj po sirotinji.
- MOSALJOZE
#6685 Re: BAKIRE ODLAZI
Ovo za džumu i osiguranje je
Klanjao sam je xy puta u Čekaluši i pored rahmetli Tihića i pored Baketa,dio osiguranja stoji vani,dio klanja...
Al eto to je nama bitno....
Klanjao sam je xy puta u Čekaluši i pored rahmetli Tihića i pored Baketa,dio osiguranja stoji vani,dio klanja...
Al eto to je nama bitno....
- ultima_palabra
#6686 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne daj Boze da kakvih protesta bude, nabavit cu megafon i derat se 'naprijed policijo' ko Bane LecicChmoljo wrote:ultima_palabra wrote:Najbitnije u ovoj prici je da je smirio situaciju sa dvije joje.
Sljedece izbore glasam za SDA na svim nivoima sa osmijehom, treba stoki jebat majku kroz majku i usi zavrtati dok to radis.![]()
kip kalm i pišaj po sirotinji.
- horkesh
#6687 Re: BAKIRE ODLAZI
Ono što mene zanima je da li joj je dao četiri X 50 KM, dva X 100 KM ili, ako je stvarno faca, onu mitsku novčanicu od 200 KM?
- Chmoljo
#6688 Re: BAKIRE ODLAZI
ultima_palabra wrote: Ne daj Boze da kakvih protesta bude, nabavit cu megafon i derat se 'naprijed policijo' ko Bane Lecic
valjda nije napatio jadnu ženu. niko ba na sabahu nema razbiti 200 KM...horkesh wrote:Ono što mene zanima je da li joj je dao četiri X 50 KM, dva X 100 KM ili, ako je stvarno faca, onu mitsku novčanicu od 200 KM?
- Nurudin
#6689 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa to ti je kao sa reukcijom vode ljetos. GraDžani se nafurali po netu pišu ekstremne gluposti, lijepeChmoljo wrote:selektivna istina.Nurudin wrote:Šta je kontra od laži ??
plakatice "vodoodbrana grada! voda narodu! " , vjerovatno pokušavaju tako potaknuti neke demonstracije i nemire....ali niko da mrdne.
Zašto, zato što ljudi vide da situacija uopšte nije tako ekstremna . Da je stvarno takva situacija kakvom se predstavlja narod bi se
sam pobunio .
Po mojem dubokom uvjerenju , Bakir Izetbegović je vjerovatno jedna od najmorlanijih osoba na političkoj sceni , iako ponavljam,
nismo istog svjetonazora. Bakir je pošten čovjek .
On je jedini ponudio javno da će prepisati sve onome tko nađe njemu i njegovoj porodici bilo kakvo sakriveno bogatstvo , tajne račune,
zlato, nekretnine i da če se povući zauvijek iz politike. Izvolite pronađite , dokažite!
Istovremeno je Lagumdžija kao neki moralista koji drži javne lekcije , a eno Pećanin tvrdi da je gledao pola sobe dokaza protiv
Zlatka i njegovih krađa državnog novca, ali ujeo vuk magare. Komšić isto naprđuje morališe kao on će riješiti neke stvari, a
dva mandata u vlasti. Izgleda se poželio skijanja po Austriji.
Znači donesite dokaze Bakir ukro, pronevjerio itd pa ja ću prvi reći lopov , majku mu jebem ALI meni neće niko formirati mišljenje sa
ovakvvim seljačkim spinovima od tekstova na koje drkaju forumaši .
- atmel
#6690 Re: BAKIRE ODLAZI
Policija ZDK je danas u Zenici uhapsila stariju osobu inicijala N.N. zbog pokušaja stavljanja u opticaj falsifikovane novčanice od 200 konvertibilnih maraka.
-
Fudo387
#6691 Re: BAKIRE ODLAZI
ultima_palabra wrote:Najbitnije u ovoj prici je da je smirio situaciju sa dvije joje.
- Nurudin
- Banksy
#6693 Re: BAKIRE ODLAZI
I najčvršći su klonuli.
Odoše svi kod Alfonsa...
Odoše svi kod Alfonsa...
- tandmand
#6694 Re: BAKIRE ODLAZI
a kolko bi vi dali?

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6695 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne glasas za ezdea, ali...Nurudin wrote:Primjer kako se pravi populističko-tendenciozni tekst . Prvo navode kako je bilo silno obezbjeđenje (zakonski članovi predsjedništva
MORAJU biti pod obezbjeđenjem ), a onda se pola sata slikao sa rajom ( pa šta onda) , da bi pored "silnog obezbjeđenja" na džumi
- Ludzak
#6696 Re: BAKIRE ODLAZI
Gledaj onog bradonje iza Bakira što je 'načuljio' oči, i on bi izgleda sadake.
- Chmoljo
#6697 Re: BAKIRE ODLAZI
Najposteniji covjek koji je svima u lice lagao o reviziji tuzbe za genocid.Nurudin wrote:Pa to ti je kao sa reukcijom vode ljetos. GraDžani se nafurali po netu pišu ekstremne gluposti, lijepeChmoljo wrote:selektivna istina.Nurudin wrote:Šta je kontra od laži ??
plakatice "vodoodbrana grada! voda narodu! " , vjerovatno pokušavaju tako potaknuti neke demonstracije i nemire....ali niko da mrdne.
Zašto, zato što ljudi vide da situacija uopšte nije tako ekstremna . Da je stvarno takva situacija kakvom se predstavlja narod bi se
sam pobunio .
Po mojem dubokom uvjerenju , Bakir Izetbegović je vjerovatno jedna od najmorlanijih osoba na političkoj sceni , iako ponavljam,
nismo istog svjetonazora. Bakir je pošten čovjek .
On je jedini ponudio javno da će prepisati sve onome tko nađe njemu i njegovoj porodici bilo kakvo sakriveno bogatstvo , tajne račune,
zlato, nekretnine i da če se povući zauvijek iz politike. Izvolite pronađite , dokažite!
Istovremeno je Lagumdžija kao neki moralista koji drži javne lekcije , a eno Pećanin tvrdi da je gledao pola sobe dokaza protiv
Zlatka i njegovih krađa državnog novca, ali ujeo vuk magare. Komšić isto naprđuje morališe kao on će riješiti neke stvari, a
dva mandata u vlasti. Izgleda se poželio skijanja po Austriji.
Znači donesite dokaze Bakir ukro, pronevjerio itd pa ja ću prvi reći lopov , majku mu jebem ALI meni neće niko formirati mišljenje sa
ovakvvim seljačkim spinovima od tekstova na koje drkaju forumaši .
Ti ono nisi iz sarajeva? Na osnovu toga sto se ljudi nisu pobunili ti tvrdis da situacija nije bila tako dramaticna?
Trebam tebi vjerovati, a ne svojim ocima pretpostavljam?
- Chmoljo
#6698 Re: BAKIRE ODLAZI
Natjerase ga dusmani i njihovi zlocinacki tekstovi protiv najpostenijeg covjeka u Bosnjaka._BataZiv_0809 wrote:
Ne glasas za ezdea, ali...
Tuzilastvo ne moze da sacuva dokaz kojim je Covic mogao robije zaglaviti, pa se misteriozno izgubi, a da nadje Bakirovu semu
- sunceKOtepsija
#6699 Re: BAKIRE ODLAZI
POMOZI SIROTU NA SVOJU SRAMOTU
kad ne daje nevalja
kad daje nevalja
kad ne daje nevalja
kad daje nevalja
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6700 Re: BAKIRE ODLAZI
Kad vidi ko ga kritikuje, onda on to iz inata...Chmoljo wrote:Natjerase ga dusmani i njihovi zlocinacki tekstovi protiv najpostenijeg covjeka u Bosnjaka._BataZiv_0809 wrote:
Ne glasas za ezdea, ali...
Tuzilastvo ne moze da sacuva dokaz kojim je Covic mogao robije zaglaviti, pa se misteriozno izgubi, a da nadje Bakirovu semu