kad se seljanka od golubovaca opapuČi
Joj kad te pokusava "provaliti" lik koji napise "nezna", tuga...
Ovi su isli kod "svih" domacih i nijedan nije bio njihov...a ovaj je bio kod "jednog" svog...njegovog, za logisticku podrsku, tu je razlikavatrogasac wrote: ↑30/08/2021 14:11Pa nisu ti sastanci uvijek na inicijativu reisa nego je češća inicijativa dolazila od drugih. Imaš gomilu tih susreta na rijasetovoj stranici kod reisa u njegovom kabinetu sjede što znači da su oni gosti, a on domaćin. Kada je Schmidt ulazio u našu državu išao je preko Hercegovine pa prvo posjetio manastir Tvrdoš, tekiju u Blagaju, Franjevačku crkvu i samostan svetih Petra i Pavla u Mostaru i pričao sa sveštenicima i hodžama. Prve neslužbene razgovore sa njima. A Inzko je bio na desetine puta kod reisa kao gost. Ti tu nešto još nisi povezao.made_in_sarajevo wrote: ↑30/08/2021 06:26
Jasno je meni da je udarni cilj skrenuti sa sultana i prvih u bosnjaka, ali zajebo si se malo. Drugo dokaz u kolikom smo mi kurcu je ovaj tvoja izjava koja se smatra normalnom. Reis je vjerski poglavar i on NEMA sta da trazi sa politicarima. To sto nas je bake sa.svojom.bracom covicem.i dodikom napravio retardiranom drzavu i vratio nas u plemena je druga stvar pa stranci ne znaju vise kako da.proste stvari objasne nego odu ovako kod hodza, popova pa kazu " Reci onom svom debilu da je glup". Svaki sastanak reisa, popa sa politikom je katastrofalan za drzavu. Drzi se dzamije i pametuj tamo koliko hoces, a ljudi nek odluce jel to pametovanje valja ili ne valja, ali ljudi vjernici samo. Meni reis nema sta voditi drzavu i sazivati politicare na sastanke jer reis nije drzavnik, nije politicar. bar u normalnom svijetu nije, ali kod fasista je vise nego dobro dosao.
![]()
sve te nazovi novine i istrazivacki novinari su na platnom spisku i pisu kako im se naredi, sa kojim ciljem-to je jasno iz pisanja, zasto se time bavi novina iz Hrvatske? zasto bi mene naprimjer zanimalo sta radi plenkovicev zet i jel pije?salik79 wrote: ↑30/08/2021 06:10Da, Nacional, novina sa visedecenijskim renomeom. Novina koja je pisala i o svim lopovlucim u HR, koja je pisala o zlocinima HV i HVO, politickoj vrhuski, o Tudjmanu itd, itd,...aerodinamika wrote: ↑30/08/2021 02:20
nije te stid lagat?
inace niko da se zapita kako to da HRVATSKE novine-portal ili sta vec objavi prvi navodno slavlje sa flasama i alkoholom, i to nikome nije nimalo cudno?
cak i da je snimak istinit (a danas je skoro sve sto zamislis moguce lazirati (hint-deep fake), flase koje drze mogu biti bilo sta, nije svaka staklena flasa-alkoholana, zivimo u vremenu kada rulja odredjuje i presudjuje, skoro kao divlji zapad, samo sto imamo internet i dolazi do olnline lincovanja![]()
![]()
![]()
![]()
Tacno se vidi da je jabuka divljakusa i malt u pitanju![]()
da imaju racune i snimke vec bi objavili, sve je na nivou rekla kazala
kon taju to oni, ali zive u svijetu u kojem je popularno napadati bosnjacke prvake i vrijednosti koje oni predstavljaju, znaju vrlo dobro sta Erdogan predstavlja u svijetu, sta Erdogan predstaljva muslimanima svijeta, trn im je u oku od kad je prekinuo odnose sa Izraelom i kad je izraelskom predsjedniku u brk sasuo sve sto oni i jesu-nazvao ih teroristickom drzavom, ubicama itd. oni su samo lokalne ispostave svjetske hobotnice kojima smeta zbog tog i drugih razloga,
i ti to sve znas iz Holandije bosnjo u Holandiji koji drka na Turke i erdogana ,sda itd bas me zanima kad su ti tako drago ovi sistemi sto ne dignes guzicu sa krscanskog zapada i predjes u maticu tursku il ovdje al jah gdje ces to nisi luuudaerodinamika wrote: ↑30/08/2021 14:18sve te nazovi novine i istrazivacki novinari su na platnom spisku i pisu kako im se naredi, sa kojim ciljem-to je jasno iz pisanja, zasto se time bavi novina iz Hrvatske? zasto bi mene naprimjer zanimalo sta radi plenkovicev zet i jel pije?
drugo-na snimku se ne vidi da Jasmina drzi flasu niti casu niti da pije, gosti, mladozenja i rpijatelji su se malo opustili, istina, privatno slavlje, cak mi se cini da su se povukli u neku od prostorija, i to ako su pili-sebi su nastetili-nisu nikog ubilida imaju racune i snimke vec bi objavili, sve je na nivou rekla kazalakon taju to oni, ali zive u svijetu u kojem je popularno napadati bosnjacke prvake i vrijednosti koje oni predstavljaju, znaju vrlo dobro sta Erdogan predstavlja u svijetu, sta Erdogan predstaljva muslimanima svijeta, trn im je u oku od kad je prekinuo odnose sa Izraelom i kad je izraelskom predsjedniku u brk sasuo sve sto oni i jesu-nazvao ih teroristickom drzavom, ubicama itd. oni su samo lokalne ispostave svjetske hobotnice kojima smeta zbog tog i drugih razloga,
za Sebiju su navodili ime kolege sa kojim je imala aferu, za Bakira vanbracnu kcerku,za Jasminu navode prethodni brak, heroinsku ovisnost-zato sto znaju da je za homos balkanikusa to sve smrtni grijeh, iako su te stvari daleka proslost i rezultat mladalackih gresaka, Jasmina je kao mlada djevojka imala odredjenih problema sa drogom, velika vecina mladih eskperimentise, ili alkohol ili droge, neki padnu u ambis, mnogi ne dobiju tu bitku,ali Jasmina se uspjesno izlijecila nakon boravka u komuni, na zapadu se 90% omladine drogira, kod nas je upotreba antidepresiva na rekordnom nivou (drogiraju se skoro svi) ali prave vijest od bajatog hljeba, jer se to trazu, cilj je unistiti povjerenje u institucije napadima na ljude koji predstavljaju vodstvo tih institucija, oblik specijalnog rata, oni su samo ispostava agenti koji provode agendu
I onda, kao u bajci, mlada bivsa ovisnica, mladozenja bivsi (pod upitnikom) makro, dosli tobe i Reis ih serijatski vjenca u Begovoj dazmiji, kao u bajci.aerodinamika wrote: ↑30/08/2021 14:18sve te nazovi novine i istrazivacki novinari su na platnom spisku i pisu kako im se naredi, sa kojim ciljem-to je jasno iz pisanja, zasto se time bavi novina iz Hrvatske? zasto bi mene naprimjer zanimalo sta radi plenkovicev zet i jel pije?
drugo-na snimku se ne vidi da Jasmina drzi flasu niti casu niti da pije, gosti, mladozenja i rpijatelji su se malo opustili, istina, privatno slavlje, cak mi se cini da su se povukli u neku od prostorija, i to ako su pili-sebi su nastetili-nisu nikog ubilida imaju racune i snimke vec bi objavili, sve je na nivou rekla kazalakon taju to oni, ali zive u svijetu u kojem je popularno napadati bosnjacke prvake i vrijednosti koje oni predstavljaju, znaju vrlo dobro sta Erdogan predstavlja u svijetu, sta Erdogan predstaljva muslimanima svijeta, trn im je u oku od kad je prekinuo odnose sa Izraelom i kad je izraelskom predsjedniku u brk sasuo sve sto oni i jesu-nazvao ih teroristickom drzavom, ubicama itd. oni su samo lokalne ispostave svjetske hobotnice kojima smeta zbog tog i drugih razloga,
za Sebiju su navodili ime kolege sa kojim je imala aferu, za Bakira vanbracnu kcerku,za Jasminu navode prethodni brak, heroinsku ovisnost-zato sto znaju da je za homos balkanikusa to sve smrtni grijeh, iako su te stvari daleka proslost i rezultat mladalackih gresaka, Jasmina je kao mlada djevojka imala odredjenih problema sa drogom, velika vecina mladih eskperimentise, ili alkohol ili droge, neki padnu u ambis, mnogi ne dobiju tu bitku,ali Jasmina se uspjesno izlijecila nakon boravka u komuni, na zapadu se 90% omladine drogira, kod nas je upotreba antidepresiva na rekordnom nivou (drogiraju se skoro svi) ali prave vijest od bajatog hljeba, jer se to trazu, cilj je unistiti povjerenje u institucije napadima na ljude koji predstavljaju vodstvo tih institucija, oblik specijalnog rata, oni su samo ispostava agenti koji provode agendu
Narednih dvije sedmice su " kljucne"dječak sa šibicama wrote: ↑30/08/2021 14:03 Zabavlja me koprcanje sda botova, tesko im je danas i sljedecih dana.
Realno, mogao bi svaki dan po jedan CD praviti...
oldtajmer wrote: ↑30/08/2021 14:35 iz aviona se vidi da je muzika namontirana dok gosti otvaraju usta na potpuno drugi tekst :mila,sura i zestoka bosna na zemlji krvavoj...............
a o muckim provokacijama da se pio alkohol smijesno je pricati,dovoljno je detaljno pogledati video da bi se uocilo da se samo pilo serbe,sok od maline,bistri sok od jabuke i sl.
sretno mladenci![]()
https://www.nacional.hr/wp-content/uplo ... -1.mp4?_=1
I sto je najinteresantnije, vratili smo se u doba prije reformacije i Martina Luthera, gdje su pare bile dovoljne za otkup grijeha, kao sto nam to Vatrogasac par puta podeblja. Ali, Martin Luther je ionako bio cafirmade_in_sarajevo wrote: ↑30/08/2021 14:27 pa sve jasno. prijatelji se zanijeli, poceli cugati, zvati eskort dame sa mobitela mladozenje i kad su svi pjani bili natjerali pjevaca da povede o bella ciao. ustvari jasmina je tu ucila, molila se da im Bog oprosti, a mladozenja otisao da klanja u ime prijatelja. pa da sve je jasno i cisto kao dan. pa nisu oni dzaba prvi u bosnjaka i drugi u turaka.
@vatrogasac nisi ti tu nesto povezo. dok smo bili drzava i dok se znalo sta je drzava, sta je dzamija, crkva, islamska zajednica, biskupija i tako dalje, nisi mogao vidjeti da politicar ode na raport kod vjerskog poglavara. vjerski poglavar nema sta da trazi u drzavi i kraj price. posto smo mi izgubili drzavu i sve drzavno, vraceni smo u plemena negdje u 1145 godinu onda je "normalno" da vjerski poglavar vodi drzavu i drzi glavnu rijec politicarima. stranci odu kod isti tih jer su se uklopili u sivilo, drugo boli ih kurac realno kad necemo nista, a trece jer ne znaju vise kome da pricaju pa hajd i njima ne bi li ko oni bili pametni pa savjetovali ove retardirane fasiste. samo su se stranci zajebali jer su i vjerski poglavari fasisti isto kao i politicki jarani im. mi bi evropsku uniju, evropske vrijednosti, svjetski zivot, ali ako prvo reis odluci da mozemo. poslat cemo reisa i u UN, EU pa kome da se mi vise prilagodjavamo.