Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Pitarrr82

#6551 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Pitarrr82 »

dječak sa šibicama wrote:Da skratimo pricu, dok drugi provajderi svojim korisnicima uvode Pink pakete, Telemach kao odgovor na to svojim korisnima daje kurac za zube.

Izvinjavam se na vulgarnosti, ali nekako je najodgovarajuce.

Kratko i jasno :mrgreen:, ja sam mislio da je ovo jucer uzvracanje udarca ono opet neka njihova igra s kablovima :mrgreen:
Mustang1

#6552 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Joj majke mi ovo je nocna mora .. Opet kao kad sam tek prikljucio nemam HD Paket .. A ona manekenka na emailu mi govori da posaljem podatke .. A u tom mailu poslao uplatnicu na kojoj imaju svi podatci .. Da mi je samo vidjeti kakve su posto pametne nisu .. Ako su avion djevojke halal im bilo
van helsing

#6553 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Bubalo1 wrote:Da mi je samo vidjeti kakve su posto pametne nisu .. Ako su avion djevojke halal im bilo
Kolega,bila je jedna,cini mi se Dijana,ili Dejana,Dajana,tako nesto,ma k'o boing727 izgleda. :mrgreen:
Ne znam da li jos radi u Telemachu.
Nego,da se vratimo temi..
Hoce li ti Pink kanali ili ne ?
Stari mi probi glavu,kako ja imam on nema. :grin:
Samo ne bih volio da se javi kolega "Telemach" i kaze da ce mo biti blagovremeno obavijesteni.

Tapatalk 2
Mustang1

#6554 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Ova je Dragana :D Jucer sam gledao slike sa otvaranja showrooma u Zenici .. Bila je neka sad ne znam kako se zove .. Nije losa 8-) Ali dzaba sve kad meni nema HD Paketa .. Jel svima pusten HD paket na d3go ?
seoBIH

#6555 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH »

U kojem ova supportu radi ?= XD

Image
Mustang1

#6556 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Desna ? :D Sarajevo je ja mislim .. Nemam profil pa ne mogu detaljno da proucim .. Ono sto sam mogao onako cini mi se da je po Sarajevu aktivna :oops: Eh sada gdje tacno ..
iceman2010

#6557 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

Ja radio sa ovom drugom s desna. Znam kako se zove i ova prva, ali ne znam ko je. :D
gidra

#6558 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

ova skroz desno u ovoj haljinici na crno bijele pruge, moja bivša djevojka, Anela se zove :lol: ...
Fina, pametna i ekstra cura :thumbup:
iceman2010

#6559 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

gidra wrote:ova skroz desno u ovoj haljinici na crno bijele pruge, moja bivša djevojka, Anela se zove :lol: ...
Jesi to na facebook nasao :D
gidra

#6560 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

iceman2010 wrote:
gidra wrote:ova skroz desno u ovoj haljinici na crno bijele pruge, moja bivša djevojka, Anela se zove :lol: ...
Jesi to na facebook nasao :D
jok jebote ozbiljno ti govorim :) ...
orochi

#6561 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by orochi »

Da li neko zna zbog cega mi HD kanali (d3 resiver imam), odkako sam prikljucio telemach non stop slika se na njima svako par sekundi pomjesa, ono pomjesaju se pixeli i pomjeri slika i tako svako malo malo i traje sekund, dva. Zvao telemach, dolazio lik zamjenio konektore i ta sranja (oprostite), kaze signal je maksimalan sto moze biti nije do njega i kaze moze biti do resivera ili signala na stubu na ulici. Ali fazon je sto lik pored mene isti paket ima isti resiver haman ista tv nista ne stopa, mene nervira slika samo tako. Evo u ovih mjesec dana, nisam emisije a ne utakmice na sportklubu uzivo pogledao.
*Slao sam im mailove, istu pricu bacaju, restartuj resiver, prema nasoj evidenciji problem je rijesen ali i dalje isto slika zeza uveliko, jednostavno ne mozes normalno gledati. Takodje jedan od odgovora je bio zamjenit cemo resiver ukoliko tehnicka ekipa utvrdi da za to postoji razlog, lol samo takav dolazio njihov radnik i nista nije napravio i kaze ukoliko ima razlog zamjenit cemo. Evo mjesec prodje saljuci maile i nista ne poduzimajuci. Ali sam ga razvukao.....

Zna li neko do cega moze biti?
Maharadza

#6562 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

orochi wrote:Da li neko zna zbog cega mi HD kanali (d3 resiver imam), odkako sam prikljucio telemach non stop slika se na njima svako par sekundi pomjesa, ono pomjesaju se pixeli i pomjeri slika i tako svako malo malo i traje sekund, dva. Zvao telemach, dolazio lik zamjenio konektore i ta sranja (oprostite), kaze signal je maksimalan sto moze biti nije do njega i kaze moze biti do resivera ili signala na stubu na ulici. Ali fazon je sto lik pored mene isti paket ima isti resiver haman ista tv nista ne stopa, mene nervira slika samo tako. Evo u ovih mjesec dana, nisam emisije a ne utakmice na sportklubu uzivo pogledao.
*Slao sam im mailove, istu pricu bacaju, restartuj resiver, prema nasoj evidenciji problem je rijesen ali i dalje isto slika zeza uveliko, jednostavno ne mozes normalno gledati. Takodje jedan od odgovora je bio zamjenit cemo resiver ukoliko tehnicka ekipa utvrdi da za to postoji razlog, lol samo takav dolazio njihov radnik i nista nije napravio i kaze ukoliko ima razlog zamjenit cemo. Evo mjesec prodje saljuci maile i nista ne poduzimajuci. Ali sam ga razvukao.....

Najlakše ćeš otkriti da li je do resivera ako isti odneseš kod komšije pored i priključiš ga. Ako bude i dalje problema, do resivera je i imaš argumente da tražiš da ga zamijene. ;-)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
L.e.g

#6563 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by L.e.g »

orochi wrote:Da li neko zna zbog cega mi HD kanali (d3 resiver imam), odkako sam prikljucio telemach non stop slika se na njima svako par sekundi pomjesa, ono pomjesaju se pixeli i pomjeri slika i tako svako malo malo i traje sekund, dva. Zvao telemach, dolazio lik zamjenio konektore i ta sranja (oprostite), kaze signal je maksimalan sto moze biti nije do njega i kaze moze biti do resivera ili signala na stubu na ulici. Ali fazon je sto lik pored mene isti paket ima isti resiver haman ista tv nista ne stopa, mene nervira slika samo tako. Evo u ovih mjesec dana, nisam emisije a ne utakmice na sportklubu uzivo pogledao.

jbt HD, vidi Anele :-)
Mustang1

#6564 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
agent_zero

#6565 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by agent_zero »

Šta ovo opet zeza konekcija? Evo maloprije mi potpuno nestalo interneta, isto i sinoć otprilike u ova ista doba.

Ima li odgovora iz telemacha?
gidra

#6566 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

agent_zero wrote:Šta ovo opet zeza konekcija? Evo maloprije mi potpuno nestalo interneta, isto i sinoć otprilike u ova ista doba.

Ima li odgovora iz telemacha?
kod mene sve udure
agent_zero

#6567 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by agent_zero »

Ništa, onda zovem sutra telemach ako nije kod svih.

Razlika u odnosu na sinoć jeste da mi je sad potpuno nestalo konekcije, dok sinoć je pokazivalo da ima konekcije ali ništa nije otvaralo.
Telemach

#6568 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Molimo Vas dostavite nam u inbox tačne korisničke podatke i e-mai adresu s koje ste slali mailove kako bismo provjerili i reagovali u najkraćem roku.
van helsing

#6569 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Anela je ko bombona,ovim putem cestitam joj na izgledu :) .
Medjutim,jutros samo na jednom transpoderu imam kanale sa slikom i tonom,na ostalima nema nista.
Ima li jos neko problem kao ja,mmds usluga.

Tapatalk 2
Tiger 033

#6570 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

van helsing wrote:jutros samo na jednom transpoderu imam kanale sa slikom i tonom,na ostalima nema nista.
Isti je slucaj, i kod mene :? :roll:
dustaban

#6571 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dustaban »

Pod pretpostavkom da stvarno nije do njih, sto je mala vjerovatnoca :mrgreen: , problem moze biti i do onih splittera (razvodnika). Jebiga sve je to kinesko.
Menije to bio problem i kad sam zamjenio bilo ok.
Mada je najcesce stvar jos banalnija - predugacak kabl, prekid ili spoj u onim cincevima, dostiklavanje kabla i tako to...
van helsing

#6572 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Tiger 033 wrote:
van helsing wrote:jutros samo na jednom transpoderu imam kanale sa slikom i tonom,na ostalima nema nista.
Ubacuju nam nove kanale :mrgreen: .
Sada ce to kolega "Telemach" da potvrdi ;) .

Tapatalk 2
Mustang1

#6573 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Opet @Telemach rjesava problem .. A ova na mail salje gluposti .. Kako da resetujem resiver :oops:
Tiger 033

#6574 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

van helsing wrote:
Tiger 033 wrote:
Ubacuju nam nove kanale :mrgreen: .
Sada ce to kolega "Telemach" da potvrdi ;) .

Tapatalk 2
Hoce garant :suplja: :lujka:
Tiger 033

#6575 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

"Evo zašto SBB ne uvodi nove Pink kanale"

Najveći srpski kablovski operater SBB pred prodajom i do kraja godine bi mogao da dobije novog vlasnika. Ako bi pristao na saradnju s Pinkom SBB-u bi se umanjio profit sa 50 na 45 miliona eura.

Image

- SBB bi istog trenutka uveo “Pink pakete” što se tiče kvaliteta ponude i onog što bi (poput svih ostalih velikih distributera) i njihovi gledaoci dobili, ali bi se na ovaj način kompaniji umanjio profit sa 50 miliona na 45 miliona eura, što u trenutku kad postoji mogućnost promjene vlasnika nije preporučljivo, kaže izvor Telegrafa koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

- Iako zbog nesaradnje s Pinkom SBB neće moći da emituje najveći broj filmova iz novije holivudske produkcije, u ovom trenutku orijentacija ove kompanije su prava na velike sportske manifestacije koje SBB emituje na “Sport klubu”. Prava za najvažnije sportske manifestacije su veoma skupa (za “Premijer ligu” koštaju i do nevjerovatnih 15 miliona eura), a pored Pinka glavna zamjerka korisnika SBB-a je i nemogućnost gledanja sportkih kanala “Arene”, koji su inače direktna konkurancija Sport klubu. U svakom slučaju prodaja SBB-a potencijalne kupce će koštati mnogo, iako će zauzvrat i dobiti mnogo, zaključuje sagovornik Telegrafa.

Sto znaci nista :jok: od "Pink-ova" dok se "Telemach" ne proda. :gunjastajl:
Locked