dječak sa šibicama wrote:Da skratimo pricu, dok drugi provajderi svojim korisnicima uvode Pink pakete, Telemach kao odgovor na to svojim korisnima daje kurac za zube.
Izvinjavam se na vulgarnosti, ali nekako je najodgovarajuce.
Kratko i jasno
Moderator: Benq
dječak sa šibicama wrote:Da skratimo pricu, dok drugi provajderi svojim korisnicima uvode Pink pakete, Telemach kao odgovor na to svojim korisnima daje kurac za zube.
Izvinjavam se na vulgarnosti, ali nekako je najodgovarajuce.
Kolega,bila je jedna,cini mi se Dijana,ili Dejana,Dajana,tako nesto,ma k'o boing727 izgleda.Bubalo1 wrote:Da mi je samo vidjeti kakve su posto pametne nisu .. Ako su avion djevojke halal im bilo

Jesi to na facebook nasaogidra wrote:ova skroz desno u ovoj haljinici na crno bijele pruge, moja bivša djevojka, Anela se zove...
Fina, pametna i ekstra cura
jok jebote ozbiljno ti govorimiceman2010 wrote:Jesi to na facebook nasaogidra wrote:ova skroz desno u ovoj haljinici na crno bijele pruge, moja bivša djevojka, Anela se zove...
Fina, pametna i ekstra cura
Najlakše ćeš otkriti da li je do resivera ako isti odneseš kod komšije pored i priključiš ga. Ako bude i dalje problema, do resivera je i imaš argumente da tražiš da ga zamijene.orochi wrote:Da li neko zna zbog cega mi HD kanali (d3 resiver imam), odkako sam prikljucio telemach non stop slika se na njima svako par sekundi pomjesa, ono pomjesaju se pixeli i pomjeri slika i tako svako malo malo i traje sekund, dva. Zvao telemach, dolazio lik zamjenio konektore i ta sranja (oprostite), kaze signal je maksimalan sto moze biti nije do njega i kaze moze biti do resivera ili signala na stubu na ulici. Ali fazon je sto lik pored mene isti paket ima isti resiver haman ista tv nista ne stopa, mene nervira slika samo tako. Evo u ovih mjesec dana, nisam emisije a ne utakmice na sportklubu uzivo pogledao.
*Slao sam im mailove, istu pricu bacaju, restartuj resiver, prema nasoj evidenciji problem je rijesen ali i dalje isto slika zeza uveliko, jednostavno ne mozes normalno gledati. Takodje jedan od odgovora je bio zamjenit cemo resiver ukoliko tehnicka ekipa utvrdi da za to postoji razlog, lol samo takav dolazio njihov radnik i nista nije napravio i kaze ukoliko ima razlog zamjenit cemo. Evo mjesec prodje saljuci maile i nista ne poduzimajuci. Ali sam ga razvukao.....
Zna li neko do cega moze biti?
jbt HD, vidi Aneleorochi wrote:Da li neko zna zbog cega mi HD kanali (d3 resiver imam), odkako sam prikljucio telemach non stop slika se na njima svako par sekundi pomjesa, ono pomjesaju se pixeli i pomjeri slika i tako svako malo malo i traje sekund, dva. Zvao telemach, dolazio lik zamjenio konektore i ta sranja (oprostite), kaze signal je maksimalan sto moze biti nije do njega i kaze moze biti do resivera ili signala na stubu na ulici. Ali fazon je sto lik pored mene isti paket ima isti resiver haman ista tv nista ne stopa, mene nervira slika samo tako. Evo u ovih mjesec dana, nisam emisije a ne utakmice na sportklubu uzivo pogledao.
*Slao sam im mailove, istu pricu bacaju, restartuj resiver, prema nasoj evidenciji problem je rijesen ali i dalje isto slika zeza uveliko, jednostavno ne mozes normalno gledati. Takodje jedan od odgovora je bio zamjenit cemo resiver ukoliko tehnicka ekipa utvrdi da za to postoji razlog, lol samo takav dolazio njihov radnik i nista nije napravio i kaze ukoliko ima razlog zamjenit cemo. Evo mjesec prodje saljuci maile i nista ne poduzimajuci. Ali sam ga razvukao.....
kod mene sve udureagent_zero wrote:Šta ovo opet zeza konekcija? Evo maloprije mi potpuno nestalo interneta, isto i sinoć otprilike u ova ista doba.
Ima li odgovora iz telemacha?
orochi wrote:Da li neko zna zbog cega mi HD kanali (d3 resiver imam), odkako sam prikljucio telemach non stop slika se na njima svako par sekundi pomjesa, ono pomjesaju se pixeli i pomjeri slika i tako svako malo malo i traje sekund, dva. Zvao telemach, dolazio lik zamjenio konektore i ta sranja (oprostite), kaze signal je maksimalan sto moze biti nije do njega i kaze moze biti do resivera ili signala na stubu na ulici. Ali fazon je sto lik pored mene isti paket ima isti resiver haman ista tv nista ne stopa, mene nervira slika samo tako. Evo u ovih mjesec dana, nisam emisije a ne utakmice na sportklubu uzivo pogledao.
Isti je slucaj, i kod menevan helsing wrote:jutros samo na jednom transpoderu imam kanale sa slikom i tonom,na ostalima nema nista.
Ima li jos neko problem kao ja,mmds usluga.
Pod pretpostavkom da stvarno nije do njih, sto je mala vjerovatnocaorochi wrote:Da li neko zna zbog cega mi HD kanali (d3 resiver imam), odkako sam prikljucio telemach non stop slika se na njima svako par sekundi pomjesa, ono pomjesaju se pixeli i pomjeri slika i tako svako malo malo i traje sekund, dva. Zvao telemach, dolazio lik zamjenio konektore i ta sranja (oprostite), kaze signal je maksimalan sto moze biti nije do njega i kaze moze biti do resivera ili signala na stubu na ulici. Ali fazon je sto lik pored mene isti paket ima isti resiver haman ista tv nista ne stopa, mene nervira slika samo tako. Evo u ovih mjesec dana, nisam emisije a ne utakmice na sportklubu uzivo pogledao.
Ubacuju nam nove kanaleTiger 033 wrote:Isti je slucaj, i kod menevan helsing wrote:jutros samo na jednom transpoderu imam kanale sa slikom i tonom,na ostalima nema nista.
Ima li jos neko problem kao ja,mmds usluga.![]()
Hoce garantvan helsing wrote:Ubacuju nam nove kanaleTiger 033 wrote:Isti je slucaj, i kod menevan helsing wrote:jutros samo na jednom transpoderu imam kanale sa slikom i tonom,na ostalima nema nista.
Ima li jos neko problem kao ja,mmds usluga.![]()
.
Sada ce to kolega "Telemach" da potvrdi.
Tapatalk 2