Nije ni Sol Campbell govorio gdje bi prešao pa je došao nama
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MarlboroGold
#65301 Re: English Premier League
Ko je zamislio? Ja sam prvi govorio da odustanu od Alvareza jer želi samo Barcu. Neko ko ne želi preći nama ne trebamo ga ni ganjati. Šta su neki drugi mislili to me ne zanima.
-
Osmi Socrates
#65302 Re: English Premier League
Sad neće ni Jeremy Monga, a zvanični ste prvaci. 
- MarlboroGold
#65303 Re: English Premier League
Sad je navodno Arsenal krenuo na Yildiza nakon Rogersa i Vinija. I kod njega je slična situacija sa ugovorom. Traži veliku povišicu plate.
Ako njega misle dovesti to će biti sigurno između 100-130 miliona.
Na kraju ćemo dovesti Rashforda
Ako njega misle dovesti to će biti sigurno između 100-130 miliona.
Na kraju ćemo dovesti Rashforda
-
Osmi Socrates
#65304 Re: English Premier League
Veoma upitno da se to sve potrefi oko Yildiza. Juventus ga ne želi prodavati, ali pretpostavljam da ne bi odbili neku suludu cifru. Plus što ima prohtjeve oko plate.
Neki spominju da bi i Nico Williams mogao doći u Arsenal. On ima problema sa povredama, i zbog toga će Arsenal odustati.
Yildiz je 20% šanse da dođe. Williams, ako bi ga vi htjeli, ima dosta veće šanse.
Neki spominju da bi i Nico Williams mogao doći u Arsenal. On ima problema sa povredama, i zbog toga će Arsenal odustati.
Yildiz je 20% šanse da dođe. Williams, ako bi ga vi htjeli, ima dosta veće šanse.
-
Osmi Socrates
#65305 Re: English Premier League
Za Nusu bi se mnogi zaletili ali je pao medicinski pregled u Brentfordu prije dvije godine zbog problema sa leđima i pogotovo koljenom. Zato niko ne daje ponude, barem iz Engleske.
Ja bih se zaletio za Schjelderupa. Ko zna koliko Benfica traži. Čini mi se da je Tottenham poslao neku ponudu čisto iz zajebancije, Glatko odbili.
Ja bih se zaletio za Schjelderupa. Ko zna koliko Benfica traži. Čini mi se da je Tottenham poslao neku ponudu čisto iz zajebancije, Glatko odbili.