Nije ni Sol Campbell govorio gdje bi prešao pa je došao nama
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MarlboroGold
#65301 Re: English Premier League
Ko je zamislio? Ja sam prvi govorio da odustanu od Alvareza jer želi samo Barcu. Neko ko ne želi preći nama ne trebamo ga ni ganjati. Šta su neki drugi mislili to me ne zanima.
-
Osmi Socrates
#65302 Re: English Premier League
Sad neće ni Jeremy Monga, a zvanični ste prvaci. 
- MarlboroGold
#65303 Re: English Premier League
Sad je navodno Arsenal krenuo na Yildiza nakon Rogersa i Vinija. I kod njega je slična situacija sa ugovorom. Traži veliku povišicu plate.
Ako njega misle dovesti to će biti sigurno između 100-130 miliona.
Na kraju ćemo dovesti Rashforda
Ako njega misle dovesti to će biti sigurno između 100-130 miliona.
Na kraju ćemo dovesti Rashforda
-
Osmi Socrates
#65304 Re: English Premier League
Veoma upitno da se to sve potrefi oko Yildiza. Juventus ga ne želi prodavati, ali pretpostavljam da ne bi odbili neku suludu cifru. Plus što ima prohtjeve oko plate.
Neki spominju da bi i Nico Williams mogao doći u Arsenal. On ima problema sa povredama, i zbog toga će Arsenal odustati.
Yildiz je 20% šanse da dođe. Williams, ako bi ga vi htjeli, ima dosta veće šanse.
Neki spominju da bi i Nico Williams mogao doći u Arsenal. On ima problema sa povredama, i zbog toga će Arsenal odustati.
Yildiz je 20% šanse da dođe. Williams, ako bi ga vi htjeli, ima dosta veće šanse.
-
Osmi Socrates
#65305 Re: English Premier League
Za Nusu bi se mnogi zaletili ali je pao medicinski pregled u Brentfordu prije dvije godine zbog problema sa leđima i pogotovo koljenom. Zato niko ne daje ponude, barem iz Engleske.
Ja bih se zaletio za Schjelderupa. Ko zna koliko Benfica traži. Čini mi se da je Tottenham poslao neku ponudu čisto iz zajebancije, Glatko odbili.
Ja bih se zaletio za Schjelderupa. Ko zna koliko Benfica traži. Čini mi se da je Tottenham poslao neku ponudu čisto iz zajebancije, Glatko odbili.
- insaneinthebrain
-
tokio25
#65307 Re: English Premier League
sicu sto mu trebaju vratiti neka kupi premijer ligu
al bh 
-
Osmi Socrates
#65308 Re: English Premier League
Romero here we go u Atletico Madrid za 34.2 miliona funti. Good riddance.
Cijena je kikiriki, ali, jbg. Na svoj dan je jedan od najboljih stopera na svijetu. Što se tiče Tottenhama, bio je u zadnjih par sezona više a liability nego što je bio an asset. Možda će Atleticu biti korisniji.
Cijena je kikiriki, ali, jbg. Na svoj dan je jedan od najboljih stopera na svijetu. Što se tiče Tottenhama, bio je u zadnjih par sezona više a liability nego što je bio an asset. Možda će Atleticu biti korisniji.
- ultima_palabra
#65309 Re: English Premier League
Tamo ce se uklopiti 100%.Osmi Socrates wrote: ↑13/08/2026 03:28 Romero here we go u Atletico Madrid za 34.2 miliona funti. Good riddance.
-
Osmi Socrates
#65310 Re: English Premier League
Navodno, i njemu je release clause u Atleticu 500 miliona eura. Možda bude kuknjava dogodine opet. 
- N.N.
#65311 Re: English Premier League
Jos jedna sirovina u Atletiku. Dan te jebo kako ljudi dovode samo ove drvosjece, imaju neki fetiš na njih...udri, povuci, potegni i ojha 
- MarlboroGold
#65312 Re: English Premier League
Arsenal defanzivno baš izgleda slabo za sad. Kamaru golova su primili u pripremama. Doduše, Gabriel je tek počeo igrati, ali će definitivno biti problem odsustvo Salibe jer kad on igra Gabriel je mnogo bolji igrač. Ne bi me čudilo da stvarno dovedu još jednog defanzivca.
Što se tiče favorita Arsenal je prvi favorit samo iz razloga što su svi ostali promijenili trenere... mada mislim da će se javiti zasićenje i da će završiti oko trećeg mjesta.
Što se tiče favorita Arsenal je prvi favorit samo iz razloga što su svi ostali promijenili trenere... mada mislim da će se javiti zasićenje i da će završiti oko trećeg mjesta.
-
Osmi Socrates
#65313 Re: English Premier League
Djed Spence u Inter za 27 miliona funti.
E on je jedan čudan slučaj. Prvo je imao problema u Middlesbroughu sa trenerima. Otišao na pozajmicu u Nottingham Forest, postao praktično najveći miljenik njihovih navijača u sezoni kad su izborili ulazak u Premier Ligu.
Onda ga je Tottenham kupio za 20 miliona funti 2022. Conte ga odmah odbacio. Do kraja sezone 2024 bio na pozajmicama. Leeds ga vratio sa pozajmice jer je bio u sukobu sa trenerom. Genoa ga mogla kupiti za 8 miliona na kraju 2024 sezone kad je završio pozajmicu kod njih. Nisu imali para. Ili nisu htjeli.
Zadnje dvije sezone nije uspio izboriti mjesto u prvom timu, ni kod Angea ni kod Franka. Igrao samo kad su došle povrede.
Onda ga je Tuchel počeo zvati u reprezentaciju, niko ne zna zašto.
Odigrao SP solidno u par utakmica, najbolji bek Engleske sigurno. Neki kažu da ga je Inter jeftino dobio. Ali možda je i bolje da ga nisu prodali Premier Ligašu.
Jedno je sigurno. Tottenhamu je broj homegrown igrača preko 21 kritičan. Ako se ne računa Scarlett, samo šest. Što znači da moraju kupiti dvojicu do kraja prelaznog roka. Od Scarletta nema ništa, čini mi se. Njega su trebali prodati kad je bilo zainteresiranih.
E on je jedan čudan slučaj. Prvo je imao problema u Middlesbroughu sa trenerima. Otišao na pozajmicu u Nottingham Forest, postao praktično najveći miljenik njihovih navijača u sezoni kad su izborili ulazak u Premier Ligu.
Onda ga je Tottenham kupio za 20 miliona funti 2022. Conte ga odmah odbacio. Do kraja sezone 2024 bio na pozajmicama. Leeds ga vratio sa pozajmice jer je bio u sukobu sa trenerom. Genoa ga mogla kupiti za 8 miliona na kraju 2024 sezone kad je završio pozajmicu kod njih. Nisu imali para. Ili nisu htjeli.
Zadnje dvije sezone nije uspio izboriti mjesto u prvom timu, ni kod Angea ni kod Franka. Igrao samo kad su došle povrede.
Onda ga je Tuchel počeo zvati u reprezentaciju, niko ne zna zašto.
Odigrao SP solidno u par utakmica, najbolji bek Engleske sigurno. Neki kažu da ga je Inter jeftino dobio. Ali možda je i bolje da ga nisu prodali Premier Ligašu.
Jedno je sigurno. Tottenhamu je broj homegrown igrača preko 21 kritičan. Ako se ne računa Scarlett, samo šest. Što znači da moraju kupiti dvojicu do kraja prelaznog roka. Od Scarletta nema ništa, čini mi se. Njega su trebali prodati kad je bilo zainteresiranih.
- I naravno Dzej
#65314 Re: English Premier League
Mogli bi Kounde-a tako se piše, a da prodaju Ben White-a. Ne znam šta je sa Timberom da li se oporavio... Ima Mosquera i Hincapie , može se nekako pregurati za stopersku poziciju. Šta se lijevim krilom, hoce li prodavati Martinelija, sve nekako sporo i nepoznato što se tiče transfer politike.MarlboroGold wrote: ↑13/08/2026 08:00 Arsenal defanzivno baš izgleda slabo za sad. Kamaru golova su primili u pripremama. Doduše, Gabriel je tek počeo igrati, ali će definitivno biti problem odsustvo Salibe jer kad on igra Gabriel je mnogo bolji igrač. Ne bi me čudilo da stvarno dovedu još jednog defanzivca.
-
Osmi Socrates
#65315 Re: English Premier League
Kounde je danas izjavio da nema namjeru napuštati Barcelonu.
- MarlboroGold
#65316 Re: English Premier League
Timber je out par sedmica, ali nije strašno kao kod Salibe. Vjerovatno će se vratiti do polovine septembra.I naravno Dzej wrote: ↑13/08/2026 13:45Mogli bi Kounde-a tako se piše, a da prodaju Ben White-a. Ne znam šta je sa Timberom da li se oporavio... Ima Mosquera i Hincapie , može se nekako pregurati za stopersku poziciju. Šta se lijevim krilom, hoce li prodavati Martinelija, sve nekako sporo i nepoznato što se tiče transfer politike.MarlboroGold wrote: ↑13/08/2026 08:00 Arsenal defanzivno baš izgleda slabo za sad. Kamaru golova su primili u pripremama. Doduše, Gabriel je tek počeo igrati, ali će definitivno biti problem odsustvo Salibe jer kad on igra Gabriel je mnogo bolji igrač. Ne bi me čudilo da stvarno dovedu još jednog defanzivca.
Ako prodaju Martinelija možemo očekivati da će dovesti nekog. Ako ne budu vjerujem da Arteta vidi Tzolisa kao prvu opciju na lijevom krilu. On je stvarno zvijer od igrača, a Martineli neka ulazi sa klupe. Mogu to i Madueke i Eze pokriti po potrebi.
U pravu si za transfere ovog ljeta. Nije bilo ovako sporo i tromo zadnje 2-3 sezone. Osim Brune nema ništa posebno.
-
Osmi Socrates
#65317 Re: English Premier League
Chelsea to izgleda najpametnije radi.
Dali Cityju cijenu za Enza Fernandeza - 120 miliona funti. Dali im vrijeme do kojeg ga mogu kupiti - sutra do pet popodne.
Ako ga ne kupe, neće više razgovarati sa njima oko prodaje.
Dali Cityju cijenu za Enza Fernandeza - 120 miliona funti. Dali im vrijeme do kojeg ga mogu kupiti - sutra do pet popodne.
Ako ga ne kupe, neće više razgovarati sa njima oko prodaje.
-
Osmi Socrates
#65318 Re: English Premier League
A City trenutno pregovara oko potrošnje nekih 450 miliona funti, uključujući ovu moguću kupovinu Fernandeza. 
-
Osmi Socrates
#65319 Re: English Premier League
City navodno ponudio Chelsiju 120 traženih miliona za Enza Fernandeza prije isteka roka. I to bi trebalo biti to.
- I naravno Dzej
- I naravno Dzej
#65321 Re: English Premier League
Dedić u Newcastle . Baš lijepa vijest.
-
Osmi Socrates
#65322 Re: English Premier League
Zažalićemo izgleda što smo prodali Lanksheara u Middlesbrough. Dvije utakmice za njih (jedna u kupu i danas na otvaranju Championshipa) tri gola, odlučio obje. Prošlu sezonu odigrao solidno na pozajmici za Oxford.
Zašto Premier League klubovi imaju strah od svog talenta je misterija. Na tržištu kriza sa devetkama, moraš platiti bezobrazne pare da dovedeš pristojnog igrača, a kamoli za vrhunski talent. Pa jbt pokaži povjerenje svom igraču.
Koja je u zadnje vrijeme devetka koju su Premier League klubovi stvorili u svojoj akademiji i zapravo prebacili igrača da igra u prvom timu redovno? Jedino Kane pada napamet.
Što se tiče Lanksheara, barem imamo pravo da ponudimo istu cijenu kao bilo koji klub koji ga želi kupiti u budućnosti. On i navija za Tottenham od djetinjstva, pa bi možda i odlučio da se vrati, ako ispuni potencijal. A počeo je dobro.
Zašto Premier League klubovi imaju strah od svog talenta je misterija. Na tržištu kriza sa devetkama, moraš platiti bezobrazne pare da dovedeš pristojnog igrača, a kamoli za vrhunski talent. Pa jbt pokaži povjerenje svom igraču.
Koja je u zadnje vrijeme devetka koju su Premier League klubovi stvorili u svojoj akademiji i zapravo prebacili igrača da igra u prvom timu redovno? Jedino Kane pada napamet.
Što se tiče Lanksheara, barem imamo pravo da ponudimo istu cijenu kao bilo koji klub koji ga želi kupiti u budućnosti. On i navija za Tottenham od djetinjstva, pa bi možda i odlučio da se vrati, ako ispuni potencijal. A počeo je dobro.
-
Osmi Socrates
#65323 Re: English Premier League
Vidjećemo šta će Emery uraditi sa Madjom. Nije on produkt Aston Ville, pa nije prirodan nastavak na temu uništavanja engleskih talenata jer se treneri ukake u gaće.
Što se mene tiče, samo na osnovu one utakmice protiv PSG-a, Madjo je zaslužio da dobije puno šansi da se dokaže ove sezone. Moraš nekad malo i riskirati da bi djeci omogućio da se dokažu.
Lankshear i Madjo bi trebali biti nasljednici Kanea u engleskoj reprezentaciji. To je moj dnevni bold prediction.
Što se mene tiče, samo na osnovu one utakmice protiv PSG-a, Madjo je zaslužio da dobije puno šansi da se dokaže ove sezone. Moraš nekad malo i riskirati da bi djeci omogućio da se dokažu.
Lankshear i Madjo bi trebali biti nasljednici Kanea u engleskoj reprezentaciji. To je moj dnevni bold prediction.
- Sanjarko
#65324 Re: English Premier League
Let's go.
- Logovan
#65325 Re: English Premier League
Riccardo poput najboljih napadača ikada