Logosoft
Moderator: Benq
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#651 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dosta. 
- afannedim
#652 Re: Logosoft ALL ABOUT
ma otkrivajte i za supertv odmah
- chuchumbamayumbe
#653 Re: Logosoft ALL ABOUT
SVAKA ČAST!
Samo naprijed!
Vi idete prvi i dajete više!
Joooj, što sam radoznao glede ovoga što spominju SuperTV, šta li se tu sprema?!

Samo naprijed!
Vi idete prvi i dajete više!
Joooj, što sam radoznao glede ovoga što spominju SuperTV, šta li se tu sprema?!
- karanana
#654 Re: Logosoft ALL ABOUT
e jedva cekam vijesti o super tv-u, ne znam kako cu izdurati do objave.
btw....hvala za teletekst na federalnoj.
Last edited by karanana on 07/12/2011 12:58, edited 1 time in total.
-
clarion_
#655 Re: Logosoft ALL ABOUT
GLAVNI STE LJUDIII!!!!!!!!!!
jedva cekam super tv iznenadjenje!!!
- afannedim
#656 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislim da će biti i hrvatske ARENESPORT
- chuchumbamayumbe
#657 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dajte nam uradite nešto da mi sa Amino110 možemo pratiti KlasikTV i Kanal 1.
I izbacite ove -1 kanale, to niko ne koristi!

I izbacite ove -1 kanale, to niko ne koristi!
- karanana
#658 Re: Logosoft ALL ABOUT
u cemu je razlika? jeli prenose iste dogadjaje (ne racunam lokalne lige)? samo sto ce mi na hrv verziji spiker reci zaledje umjesto ofsajd?afannedim wrote:Mislim da će biti i hrvatske ARENESPORT
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
clarion_
#660 Re: Logosoft ALL ABOUT
opet nepotrebna diskusija, uopce ne prenose iste dodadjaje jer je arena u hrvatskoj dosta slabija.... oostalom mislim da se ne radi o ovim arenama, možda čak nije riječ o novim kanalima... tko znakaranana wrote:u cemu je razlika? jeli prenose iste dogadjaje (ne racunam lokalne lige)? samo sto ce mi na hrv verziji spiker reci zaledje umjesto ofsajd?afannedim wrote:Mislim da će biti i hrvatske ARENESPORT
- World of Basketball
#661 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svaka cast za Logosoft!!! Povecanje brzina je prava stvar. Sto se tice Super TV, ja se nadam da ce davati i drugi STB na koristenje bez mjesecne rente a to bi bilo extra za sve nas koji imamo 2 TV. E sad za vas koji imate vise od 2, ne znam 
Mozda su mogli malo i smanjiti cijene, mozda 5 KM po paketu, ali dobro.
- afannedim
#662 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nije nikakva diskusija pogađamo samo hah

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#663 Re: Logosoft ALL ABOUT
da... kada bi bio drugi STB na korištenje, onda bih imao razloga da odjavim Telemach i uvedem DUO+World of Basketball wrote:Svaka cast za Logosoft!!! Povecanje brzina je prava stvar. Sto se tice Super TV, ja se nadam da ce davati i drugi STB na koristenje bez mjesecne rente a to bi bilo extra za sve nas koji imamo 2 TV. E sad za vas koji imate vise od 2, ne znam
-
lider
#664 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svaka čast logosoftu na novim brzinama, samo bih volio da je i upload mrvicu dignut, ali nema veze
Cekamo novosti u vezi SuperTV
Cekamo novosti u vezi SuperTV
-
The Realist
#665 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svaka čast na ovome, ali mogli ste ovo profesionalnije sastaviti...., nemojte biti HSzeko2008 wrote:Nismo dugo cekali
I pored teške godine koja se napokon bliži kraju te neizvjesne 2012. koja je pred nama, korisnici xDSL Interneta i integrisanih paketa imaju se čemu radovati. Pošto nas je u Logosoftu uhvatilo pretpraznično raspoloženje, odlučili smo da naše xDSL korisnike uvedemo u novu i bolju godinu sa munjevitim brzinama downloada.
Od 1.1.2012. godine desit će se povećanje - ne cijena - već brzina downloada. Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da će brzina downloada kod Alfa-net paketa umjesto 3 Mbps, iznositi 4 Mbps, Beta-net će porasti sa 6 Mbps na 8 Mbps, dok Omega-net sa 15 Mbps raste na ugodnih 18 Mpbs.
Pošto veće brzine zahtijevaju i bolju sigurnost, molimo vas da vežete pojaseve, pravilno sjedite ispred svog računara i redovno radite vježbe istezanja vrata jer testiranje ovih brzina počinje 10. decembra 2011. godine.
Kao što je to i običaj, nećemo vas vezivati nikakvim vremenskim ugovorima koje ne možete raskinuti kad poželite iz jednog prostog razloga - vjerujemo u ono što nudimo i vjerujemo da ćemo se družiti još dugo, dugo bez potrebe da u ugovore dodajemo "sitna slova" i zamke.
I za korisnike Super TV servisa imamo posebno novogodišnje iznenađenje, ali morat ćete se strpiti malo jer ne možemo vam sve otkriti u jednom danu.
Želimo vam ugodno i brzo surfanje.
Vaš LOL Tim
- Svemirco
#666 Re: Logosoft ALL ABOUT
Je nigdje ne viĐoh Ismeta Horu kako čita ovu obavijest tako da je sve 5The Realist wrote:Svaka čast na ovome, ali mogli ste ovo profesionalnije sastaviti...., nemojte biti HSzeko2008 wrote:Nismo dugo cekali
I pored teške godine koja se napokon bliži kraju te neizvjesne 2012. koja je pred nama, korisnici xDSL Interneta i integrisanih paketa imaju se čemu radovati. Pošto nas je u Logosoftu uhvatilo pretpraznično raspoloženje, odlučili smo da naše xDSL korisnike uvedemo u novu i bolju godinu sa munjevitim brzinama downloada.
Od 1.1.2012. godine desit će se povećanje - ne cijena - već brzina downloada. Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da će brzina downloada kod Alfa-net paketa umjesto 3 Mbps, iznositi 4 Mbps, Beta-net će porasti sa 6 Mbps na 8 Mbps, dok Omega-net sa 15 Mbps raste na ugodnih 18 Mpbs.
Pošto veće brzine zahtijevaju i bolju sigurnost, molimo vas da vežete pojaseve, pravilno sjedite ispred svog računara i redovno radite vježbe istezanja vrata jer testiranje ovih brzina počinje 10. decembra 2011. godine.
Kao što je to i običaj, nećemo vas vezivati nikakvim vremenskim ugovorima koje ne možete raskinuti kad poželite iz jednog prostog razloga - vjerujemo u ono što nudimo i vjerujemo da ćemo se družiti još dugo, dugo bez potrebe da u ugovore dodajemo "sitna slova" i zamke.
I za korisnike Super TV servisa imamo posebno novogodišnje iznenađenje, ali morat ćete se strpiti malo jer ne možemo vam sve otkriti u jednom danu.
Želimo vam ugodno i brzo surfanje.
Vaš LOL Tim.
-
The Realist
#667 Re: Logosoft ALL ABOUT
Horo je priča za sebe, nisam goru reklamu gledao...., ali ni ova najava nije baš na pravoj raziniSvemirco wrote:
Je nigdje ne viĐoh Ismeta Horu kako čita ovu obavijest tako da je sve 5
- moa
#668 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hajde ba ljudi
kad se sjetim Dial-up na brzini 33.6 na mobotixovim modemima to je bilo vrh.
Sad kad su brzine jos malo pa LANovske vi nesto tu nezadovoljni.
Logosoft bio i osto tata mata zato svaka cast sad cu imati 18mb download..
kad se sjetim Dial-up na brzini 33.6 na mobotixovim modemima to je bilo vrh.
Sad kad su brzine jos malo pa LANovske vi nesto tu nezadovoljni.
Logosoft bio i osto tata mata zato svaka cast sad cu imati 18mb download..
- plejka2
#669 Re: Logosoft ALL ABOUT
a oce li samo download nakvasat il ce malo i upload? 
- SuperMIX
#670 Re: Logosoft ALL ABOUT
@ LiP
Bio je numero 1 ali vise nije. Telemach ga je deklasirao u svim oblastima. Prvo u ponudi kanala. LoL i Telemach u tom segmentu je smijesno upredjivati (HBO, History, Sport Klub, 12 HD kanala itd...). Drugo, inernet paketi (pogotovo nakon povecanja brzina) su "pomeli" Logosoftovu ponudu a o Mix paketima suvisno je govoriti. Najjeftiniji "Trio" paket je 43 KM sa PDV, 6Mbt/s i telefonija u telemachu + free receiver. A o pokrivenosti da ne govorim
Lol mozda zauzima 2 mjesto a ako gledamo pokrivenost onda nije ni 10-to tako da je ta prica o br. 1 provideru smijesna. To isto kaze i Eronet za sebe i BHT.
Bio je numero 1 ali vise nije. Telemach ga je deklasirao u svim oblastima. Prvo u ponudi kanala. LoL i Telemach u tom segmentu je smijesno upredjivati (HBO, History, Sport Klub, 12 HD kanala itd...). Drugo, inernet paketi (pogotovo nakon povecanja brzina) su "pomeli" Logosoftovu ponudu a o Mix paketima suvisno je govoriti. Najjeftiniji "Trio" paket je 43 KM sa PDV, 6Mbt/s i telefonija u telemachu + free receiver. A o pokrivenosti da ne govorim
Lol mozda zauzima 2 mjesto a ako gledamo pokrivenost onda nije ni 10-to tako da je ta prica o br. 1 provideru smijesna. To isto kaze i Eronet za sebe i BHT.
- edin.h
#671 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svaka cast za Logosoft
BTW moja realna procjena je dobra (Beta sa 6 na 8mbit)
heheh
Samo da jos hoce i upload malo povecati i extra Bogami
a sto se Super TV tice, idealno bi bilo:
-vise HD kanala
-besplatna zamjena za Amino 130

BTW moja realna procjena je dobra (Beta sa 6 na 8mbit)
Samo da jos hoce i upload malo povecati i extra Bogami
a sto se Super TV tice, idealno bi bilo:
-vise HD kanala
-besplatna zamjena za Amino 130
- Zvek
#672 Re: Logosoft ALL ABOUT
SuperMIX wrote:@ LiP
Sta ima u Telemachu, ovo neki ekstra posao, ha
Bas je smijesno porediti Telemach i LoL 120 kanala, naspram 80...
- SuperMIX
#673 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da da stim da je 30 kanala cajke srbijanske. Nemate Sport Klub paket, HBO paket, Cinestar paket, History HD, History SD, imate svega 2-3 HD kanala a telemach cak 12 a bice ih josZvek wrote:SuperMIX wrote:@ LiP
Sta ima u Telemachu, ovo neki ekstra posao, ha![]()
Bas je smijesno porediti Telemach i LoL 120 kanala, naspram 80...
- Zvek
#674 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam na Telemachu i sve kanale sa Telemacha bih dao za Arena paket, RTS 1,2, B92, RTL i slične regionalne kanale. Valjda ću dozivjeti da LoL udje u moje naselje. Filmove i ta sr...a i onako uglavnom skidam s neta.
A sto se tice cajki, tu je Telemach bez premca
Imam i Telemach telefoniju, ništa specijalno, osim poziva prema inozemstvu.
A sto se tice cajki, tu je Telemach bez premca
- SuperMIX
#675 Re: Logosoft ALL ABOUT
Arene od iduce godine idu u proslost. sport Klub kupio sva prava koja se mogu kupitiZvek wrote:Ja sam na Telemachu i sve kanale sa Telemacha bih dao za Arena paket, RTS 1,2, B92, RTL i slične regionalne kanale. Valjda ću dozivjeti da LoL udje u moje naselje. Filmove i ta sr...a i onako uglavnom skidam s neta.
A sto se tice cajki, tu je Telemach bez premca![]()