Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#651 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Velkoski »

Dosta. :mrgreen:
afannedim

#652 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

:bih: ma domaće je najbolje svaka čast
ma otkrivajte i za supertv odmah
chuchumbamayumbe

#653 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by chuchumbamayumbe »

SVAKA ČAST!
Samo naprijed!
Vi idete prvi i dajete više!
Joooj, što sam radoznao glede ovoga što spominju SuperTV, šta li se tu sprema?!
:)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
karanana

#654 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

:bih:

e jedva cekam vijesti o super tv-u, ne znam kako cu izdurati do objave.

btw....hvala za teletekst na federalnoj.
Last edited by karanana on 07/12/2011 12:58, edited 1 time in total.
clarion_

#655 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by clarion_ »

GLAVNI STE LJUDIII!!!!!!!!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: jedva cekam super tv iznenadjenje!!!
afannedim

#656 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Mislim da će biti i hrvatske ARENESPORT
chuchumbamayumbe

#657 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by chuchumbamayumbe »

Dajte nam uradite nešto da mi sa Amino110 možemo pratiti KlasikTV i Kanal 1.
I izbacite ove -1 kanale, to niko ne koristi!
karanana

#658 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

afannedim wrote:Mislim da će biti i hrvatske ARENESPORT
u cemu je razlika? jeli prenose iste dogadjaje (ne racunam lokalne lige)? samo sto ce mi na hrv verziji spiker reci zaledje umjesto ofsajd?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#659 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

:D

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
clarion_

#660 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by clarion_ »

karanana wrote:
afannedim wrote:Mislim da će biti i hrvatske ARENESPORT
u cemu je razlika? jeli prenose iste dogadjaje (ne racunam lokalne lige)? samo sto ce mi na hrv verziji spiker reci zaledje umjesto ofsajd?
opet nepotrebna diskusija, uopce ne prenose iste dodadjaje jer je arena u hrvatskoj dosta slabija.... oostalom mislim da se ne radi o ovim arenama, možda čak nije riječ o novim kanalima... tko zna
World of Basketball

#661 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by World of Basketball »

Svaka cast za Logosoft!!! Povecanje brzina je prava stvar. Sto se tice Super TV, ja se nadam da ce davati i drugi STB na koristenje bez mjesecne rente a to bi bilo extra za sve nas koji imamo 2 TV. E sad za vas koji imate vise od 2, ne znam :-)

Mozda su mogli malo i smanjiti cijene, mozda 5 KM po paketu, ali dobro.
afannedim

#662 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Nije nikakva diskusija pogađamo samo hah :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#663 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

World of Basketball wrote:Svaka cast za Logosoft!!! Povecanje brzina je prava stvar. Sto se tice Super TV, ja se nadam da ce davati i drugi STB na koristenje bez mjesecne rente a to bi bilo extra za sve nas koji imamo 2 TV. E sad za vas koji imate vise od 2, ne znam :-)

Mozda su mogli malo i smanjiti cijene, mozda 5 KM po paketu, ali dobro.
da... kada bi bio drugi STB na korištenje, onda bih imao razloga da odjavim Telemach i uvedem DUO+
lider

#664 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lider »

Svaka čast logosoftu na novim brzinama, samo bih volio da je i upload mrvicu dignut, ali nema veze
Cekamo novosti u vezi SuperTV :thumbup:
The Realist

#665 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The Realist »

zeko2008 wrote:Nismo dugo cekali :D

I pored teške godine koja se napokon bliži kraju te neizvjesne 2012. koja je pred nama, korisnici xDSL Interneta i integrisanih paketa imaju se čemu radovati. Pošto nas je u Logosoftu uhvatilo pretpraznično raspoloženje, odlučili smo da naše xDSL korisnike uvedemo u novu i bolju godinu sa munjevitim brzinama downloada.

Od 1.1.2012. godine desit će se povećanje - ne cijena - već brzina downloada. Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da će brzina downloada kod Alfa-net paketa umjesto 3 Mbps, iznositi 4 Mbps, Beta-net će porasti sa 6 Mbps na 8 Mbps, dok Omega-net sa 15 Mbps raste na ugodnih 18 Mpbs.

Pošto veće brzine zahtijevaju i bolju sigurnost, molimo vas da vežete pojaseve, pravilno sjedite ispred svog računara i redovno radite vježbe istezanja vrata jer testiranje ovih brzina počinje 10. decembra 2011. godine.

Kao što je to i običaj, nećemo vas vezivati nikakvim vremenskim ugovorima koje ne možete raskinuti kad poželite iz jednog prostog razloga - vjerujemo u ono što nudimo i vjerujemo da ćemo se družiti još dugo, dugo bez potrebe da u ugovore dodajemo "sitna slova" i zamke.

I za korisnike Super TV servisa imamo posebno novogodišnje iznenađenje, ali morat ćete se strpiti malo jer ne možemo vam sve otkriti u jednom danu.

Želimo vam ugodno i brzo surfanje.

Vaš LOL Tim :)
Svaka čast na ovome, ali mogli ste ovo profesionalnije sastaviti...., nemojte biti HS :D.
Svemirco

#666 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Svemirco »

The Realist wrote:
zeko2008 wrote:Nismo dugo cekali :D

I pored teške godine koja se napokon bliži kraju te neizvjesne 2012. koja je pred nama, korisnici xDSL Interneta i integrisanih paketa imaju se čemu radovati. Pošto nas je u Logosoftu uhvatilo pretpraznično raspoloženje, odlučili smo da naše xDSL korisnike uvedemo u novu i bolju godinu sa munjevitim brzinama downloada.

Od 1.1.2012. godine desit će se povećanje - ne cijena - već brzina downloada. Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da će brzina downloada kod Alfa-net paketa umjesto 3 Mbps, iznositi 4 Mbps, Beta-net će porasti sa 6 Mbps na 8 Mbps, dok Omega-net sa 15 Mbps raste na ugodnih 18 Mpbs.

Pošto veće brzine zahtijevaju i bolju sigurnost, molimo vas da vežete pojaseve, pravilno sjedite ispred svog računara i redovno radite vježbe istezanja vrata jer testiranje ovih brzina počinje 10. decembra 2011. godine.

Kao što je to i običaj, nećemo vas vezivati nikakvim vremenskim ugovorima koje ne možete raskinuti kad poželite iz jednog prostog razloga - vjerujemo u ono što nudimo i vjerujemo da ćemo se družiti još dugo, dugo bez potrebe da u ugovore dodajemo "sitna slova" i zamke.

I za korisnike Super TV servisa imamo posebno novogodišnje iznenađenje, ali morat ćete se strpiti malo jer ne možemo vam sve otkriti u jednom danu.

Želimo vam ugodno i brzo surfanje.

Vaš LOL Tim :)
Svaka čast na ovome, ali mogli ste ovo profesionalnije sastaviti...., nemojte biti HS :D.
Je nigdje ne viĐoh Ismeta Horu kako čita ovu obavijest tako da je sve 5 :)
The Realist

#667 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The Realist »

Svemirco wrote:
Je nigdje ne viĐoh Ismeta Horu kako čita ovu obavijest tako da je sve 5 :)
Horo je priča za sebe, nisam goru reklamu gledao...., ali ni ova najava nije baš na pravoj razini :D, pogotovo ono sa prazničnim raspoloženjem i slično :). Hej, nema veze, bitno je da se popravlja, ionako je ono više bila šala :).
moa

#668 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by moa »

Hajde ba ljudi
kad se sjetim Dial-up na brzini 33.6 na mobotixovim modemima to je bilo vrh.
Sad kad su brzine jos malo pa LANovske vi nesto tu nezadovoljni.
Logosoft bio i osto tata mata zato svaka cast sad cu imati 18mb download.. :D
plejka2

#669 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by plejka2 »

a oce li samo download nakvasat il ce malo i upload? :roll:
SuperMIX

#670 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by SuperMIX »

@ LiP

Bio je numero 1 ali vise nije. Telemach ga je deklasirao u svim oblastima. Prvo u ponudi kanala. LoL i Telemach u tom segmentu je smijesno upredjivati (HBO, History, Sport Klub, 12 HD kanala itd...). Drugo, inernet paketi (pogotovo nakon povecanja brzina) su "pomeli" Logosoftovu ponudu a o Mix paketima suvisno je govoriti. Najjeftiniji "Trio" paket je 43 KM sa PDV, 6Mbt/s i telefonija u telemachu + free receiver. A o pokrivenosti da ne govorim

Lol mozda zauzima 2 mjesto a ako gledamo pokrivenost onda nije ni 10-to tako da je ta prica o br. 1 provideru smijesna. To isto kaze i Eronet za sebe i BHT.
edin.h

#671 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by edin.h »

Svaka cast za Logosoft :razz:

BTW moja realna procjena je dobra (Beta sa 6 na 8mbit) :P heheh

Samo da jos hoce i upload malo povecati i extra Bogami :)

a sto se Super TV tice, idealno bi bilo:

-vise HD kanala
-besplatna zamjena za Amino 130

:bih:
Zvek

#672 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Zvek »

SuperMIX wrote:@ LiP

Bio je numero 1 ali vise nije. Telemach ga je deklasirao u svim oblastima. Prvo u ponudi kanala. LoL i Telemach u tom segmentu je smijesno upredjivati (HBO, History, Sport Klub, 12 HD kanala itd...). Drugo, inernet paketi (pogotovo nakon povecanja brzina) su "pomeli" Logosoftovu ponudu a o Mix paketima suvisno je govoriti. Najjeftiniji "Trio" paket je 43 KM sa PDV, 6Mbt/s i telefonija u telemachu + free receiver. A o pokrivenosti da ne govorim

Lol mozda zauzima 2 mjesto a ako gledamo pokrivenost onda nije ni 10-to tako da je ta prica o br. 1 provideru smijesna. To isto kaze i Eronet za sebe i BHT.

Sta ima u Telemachu, ovo neki ekstra posao, ha :D

Bas je smijesno porediti Telemach i LoL 120 kanala, naspram 80...
SuperMIX

#673 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by SuperMIX »

Zvek wrote:
SuperMIX wrote:@ LiP

Sta ima u Telemachu, ovo neki ekstra posao, ha :D

Bas je smijesno porediti Telemach i LoL 120 kanala, naspram 80...
Da da stim da je 30 kanala cajke srbijanske. Nemate Sport Klub paket, HBO paket, Cinestar paket, History HD, History SD, imate svega 2-3 HD kanala a telemach cak 12 a bice ih jos :)
Zvek

#674 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Zvek »

Ja sam na Telemachu i sve kanale sa Telemacha bih dao za Arena paket, RTS 1,2, B92, RTL i slične regionalne kanale. Valjda ću dozivjeti da LoL udje u moje naselje. Filmove i ta sr...a i onako uglavnom skidam s neta.
A sto se tice cajki, tu je Telemach bez premca :D
Imam i Telemach telefoniju, ništa specijalno, osim poziva prema inozemstvu.
SuperMIX

#675 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by SuperMIX »

Zvek wrote:Ja sam na Telemachu i sve kanale sa Telemacha bih dao za Arena paket, RTS 1,2, B92, RTL i slične regionalne kanale. Valjda ću dozivjeti da LoL udje u moje naselje. Filmove i ta sr...a i onako uglavnom skidam s neta.
A sto se tice cajki, tu je Telemach bez premca :D
Imam i Telemach telefoniju, ništa specijalno, osim poziva prema inozemstvu.
Arene od iduce godine idu u proslost. sport Klub kupio sva prava koja se mogu kupiti ;) a RTS, B92 i RTL -- ne gledam nacionalističke kanale :D
Post Reply