nadam se da nisam dosadan, a kako da uradim a da bude kako treba, vec sam jedan dio posadio, i stoji mi u jednoj sobi, na sobnoj temepraturi, jel to ok? Malo si me zbunio sa krecenjem, znaci da krecim ako bude kao prosla sezona, a ako ne budevrtlar wrote:armin_jocker wrote:
Hvala na savjetu, znaci ove godine krecim, obicni krec, jel? Sto se tice sjemena trazio sam ali nisam pronasao, ove obicne ne bi kupovao jer neznam koliko su kvalitetne za plastenik. gdje se vi nalazite, imate li slucajno sjemena za prodati ili znate gdje bi mogao kupiti? Ja sam posadio u kontejnere od stiropora prije dva dana sjemena paprika i paradajza koje sam ostavio od svojih plodova proslogodisnjih, al kazu da ce to tesko uspjeti.
Ne znam ko ti je rekao da tvoj rasad nece valjati naravno nece valjati ako ne uradis kako treba.Ja nisam u Bih i da imam sjemena ne bih ti ga prodao nego dao.Ja sam ostavio jos za dvije osobe kojima sam obecao zao mi je stvarno sto ti ne mogu dati sjemena.Da obicni krec ali samo ako bude godina kao prosla.
Evo ovom prilikom molim one koji imaju sjemena za prodati ili pokloniti da mi se jave, hvala