Auuuu, moglo je i bolje.FaceOff wrote:U finalu nastupamo ŠESTI.
@ amrica-Milance je vise skakao u Bg na izboru i imao bolju koreografiju, a slika...BHT...nikad nije uskladjeno s tonom pa ni veceras. Lijepi HRT
Moderator: _BataZiv_0809
Auuuu, moglo je i bolje.FaceOff wrote:U finalu nastupamo ŠESTI.
Trebo sam screensave uraditi, kunem ti se bili smo skroz na vrhu, 1/100.Edin H. wrote:Sezam wrote:Top 10 finish
Bosna pala sa 16/1 na 1/100![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.oddschecker.com/specials/tv/ ... -10-finish
![]()
24/5nije to tako lose
a tek zvuk...amrica wrote:da li se to samo meni cini, vezano za milanovu pjesmu, da mu je koreografija, a i uigranost cca 0 bodova? Za citavo vrijeme je samo jednom uspio skociti kad i ona druga dvojica. Tu pjesmu sam vidjela jednom, mozda 2 puta, koliko se sjecam, sve su cure bile u pozadini?
A Vukasin kao da je sa druge planete u odnosu na izbor na bht
I osim toga, slika na bht je bila bar 30% slabija od like na hrt2 i rts
malosutra81 wrote:a tek zvuk...amrica wrote:da li se to samo meni cini, vezano za milanovu pjesmu, da mu je koreografija, a i uigranost cca 0 bodova? Za citavo vrijeme je samo jednom uspio skociti kad i ona druga dvojica. Tu pjesmu sam vidjela jednom, mozda 2 puta, koliko se sjecam, sve su cure bile u pozadini?
A Vukasin kao da je sa druge planete u odnosu na izbor na bht
I osim toga, slika na bht je bila bar 30% slabija od like na hrt2 i rts
srbijanska pjesma je bezveze, vise ovaj etno-bregovic-joksimovic fazon na vrh glave
kanocale wrote:bravo vukašine.ovo je više od pobjede.odavno nisam vidjela lošiju podršku od medija i javnosti.komentari na pojedinim bosanskim portalima bili su jadni da jadniji ne mogu biti. tvoja mladost i kvalitet glasa izvukli su skromnu pjesmu da se nađe u finalu.
softly wrote:Bome, mali napravio od govana pitu !
BSn wrote:I kakav je bio? Kakvi su nam izgledi u finalu? Je li Dejan opet dozivljavao vrhunac? Hocemo li osvojit? Je l' svi novinari navijaju za nas? Je li imamo realno najbolju pjesmu? Jesu li svi ostali trash, a samo nasa umjetnost? Hoce li opet blokovski glasati? Je li mali Bregin dig'o tri prsta? Jesu li nasi okrenuli zastavu naopako?
Naatasha wrote:BSn wrote:I kakav je bio? Kakvi su nam izgledi u finalu? Je li Dejan opet dozivljavao vrhunac? Hocemo li osvojit? Je l' svi novinari navijaju za nas? Je li imamo realno najbolju pjesmu? Jesu li svi ostali trash, a samo nasa umjetnost? Hoce li opet blokovski glasati? Je li mali Bregin dig'o tri prsta? Jesu li nasi okrenuli zastavu naopako?
jesi nas skino alal ti vera![]()
![]()
Upravo to. I iz tog razloga, ma koliko mi se njegov način pjevanja, boja glasa, pojava... ne sviđali, odajem mu priznanje.Kristijana wrote:...
Kad se sjetim Davorove treme lani ( nakon 20 god. staža i sa boljom pjesmom i medijskom podrškom) a Vuki ga otpjeva kao da nastupa svaki dan pred milionima a svi znamo koliko je on ''nastupao'', e pa šta reći nego Bravo majstore!
Eish.Ravenn wrote:pjesma je piece of shit, izvedba takođe
nasa jedin sreća je što je ove godine (vjerovali ili ne) bilo i gorih
Imas ga pravo u jednu ruku, ali kao sto neko ovdje vec primijeti:Ravenn wrote:pjesma je piece of shit, izvedba takođe
nasa jedin sreća je što je ove godine (vjerovali ili ne) bilo i gorih