Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Alantyne wrote:Pozdrav svima....zanimljivo pitanje pa da i ja ponudim svoj odgovor.
Ja zivim u Sloveniji vec godinama,svasta sam prosao u zivotu,bio u zatvoru godinama izasao bez prebijene pare i tako.Moja cura je iz Sarajeva,naravno sve zna o meni,voli me i postuje ko sto i ja volim nju.Vidimo se jedanput mjesecno kad ja dođem u sarajevo na nekoliko dana i malo ko bi vjerovao,nekad ni sam sebi ne vjerujem odakle se je između nas razvila tako velika ljubav.Prvo je tu daljina a nismo ni s parama bog zna gdje.Imamo za usput,imamo za kafu,imamo za sladoled imamo za u kino.Nama dosta,ljepo nam je i uzivamo jedan s drugim.Dva mjeseca je proslo kako ne radim nit znam kad cu se ponovo zaposlit.Neznam kad cu moč opet vidjet svoju dragu,neznam kad cu joj moč doč opet al nasa ljubav nije se smanjila.Mogao bi čak reci da je čvrsča,da nas je ova situacija koja me je pogodila još vise vezala.Srce ne pita za pare,srce nepita kakav avto vozis,srce samo zeli da ga drugo srce voli i tad je ono najsretnije.Nema tih para na svetu sa kojima bi mogao kupiti te osjecaja,tu srecu,to veselje koje osjetim kad sam sa svojm dragom,zato kazem...ljubavi nebi te mjenjao za svo bogatstvo svjeta.Ti si moje najvece bogatstvo.
pazi se ti da ona ne nadje sponzora pa da ti ne slomi srce puno si zagrizo (SALA) Drago mi je cuti za tebe da si toliko sretan valjda ce i mene sunce ogrijat
Gile Šampion wrote:Danas je najteže imati INSANA pored sebe.A figurativno curu ili dečka...možeš imati kad hoćeš.Eh sad da li je to ono pravo...vrijeme pokazuje