Qler wrote:Znaci po tebi je bolje poslati nesto preko maila, tj platiti, nego poslati mi BT-om, dzaba? npr. imas neku pjesmu koji sam ja trazio, i ti kazes, no frks, sad cu ja to mailom pa da ja platim, pa ti onda plati kad budes preuzimao?
- sve se danas placa svakako, i da apsolutno,
jer je toliko presporo sa BT da vrijedi platiti (jer je smijesna cifra svakako) za to vrijeme, uostalom ko prica o placenom WiFi-u uopste? Imas toliko free lokacija danas...a svakim danom ce biti sve vise. Dakle nije striktno da moras platiti ista. Uostalom ako zaista zuris, i TAXI platis da bi stigao na vrijeme a ne isao free/pjeske.
Qler wrote:za N82, ti bukvalno, ne treba, nikakav program, sem obicnom mini usb kabla da bi prebacio na nju nesto, jer je jednostavno prepozna kao mass storage device, tj kao obicni USB stick.
treba treba, samo se zove Windows u tvom slucaju

Mislio sam u tom kontextu. Tel je prosto drugacije koncipiran i ne vidim tu apsolutno nista lose. Jesi siguran da neciji vCard ili cal event mozes na tu Noku ubaciti tek tako kao i pjesmu na USB? Sumnjam, treba ti suite koji ce uraditi sync - isto kao sto ovamo treba iTunes, samo ja mislim da kad vec neke stvari radis tako, jednotavnije/prakticnije/brze je da onda sve prebacujes/syncas istim programom
Qler wrote:opet slike sa N82 (Carl Zeiss, 5MP, xenon blic, autofocus) i iPhone-ova u najboljem modelu 3.2MP kamera, se fakat ne mogu porediti.
- zar spadas u one koji po broju megapixela ravnaju i sam kvalitet a ne znaju da je to najmanje bitan faktor cak i na pravim foto aparatima?

Ali nisam ni rekao da je bolja na iPhoneu, tek da je neznatno losija.