Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cyprus

Post by cyprus »

I btw, ako niste upoznati, cijenjeni član saveza :D :D elSaik je bananiran a da ni sam ne zna zašto, pa me tako zamolio da ja postavim njegove parove. :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

van Basten wrote:eh super... eto, da se prijavim sad i ja... šteta što nije odustao nakon 3. kola prije nego je zaredao s porazima, ali dobro sad :D
Znači, ovo kolo postavljam prognoze?
Wellcome :D Sretno i da budes dobro plasiran, ali losiji od mene :D :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:I btw, ako niste upoznati, cijenjeni član saveza :D :D elSaik je bananiran a da ni sam ne zna zašto, pa me tako zamolio da ja postavim njegove parove. :D
Ej cyprus, pa gdje ovo ima??? elSaik i ti protiv mene??? pa kako da očekujem bod??? :D :D :D
cyprus

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:
cyprus wrote:I btw, ako niste upoznati, cijenjeni član saveza :D :D elSaik je bananiran a da ni sam ne zna zašto, pa me tako zamolio da ja postavim njegove parove. :D
Ej cyprus, pa gdje ovo ima??? elSaik i ti protiv mene??? pa kako da očekujem bod??? :D :D :D
:D Ama, ja ništa sa parovima nemam. Ja sam samo posrednik. :D
van Basten

Post by van Basten »

e pa hvala na dobrodošlici... odoh sad postaviti prognoze i tako svečano započeti ovu igru :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:
vjecnobordo wrote:
:D Ama, ja ništa sa parovima nemam. Ja sam samo posrednik. :D
Ma ja.Posrednik zbog kojeg cu ostati uskracen za 3 boda ovo kolo :D
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

van Basten wrote:e pa hvala na dobrodošlici... odoh sad postaviti prognoze i tako svečano započeti ovu igru :D
Nece ti ovo kolo bit svecano ako bog da slavi u sljedecim kolima :D :D
cyprus

Post by cyprus »

Što to postavljač parova (darius) još nije dao svoju prognozu? :-)
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:Što to postavljač parova (darius) još nije dao svoju prognozu? :-)
evo postavio darius :D :D A edoxxx se lozi malo na mene :D :D
Edoxxx

Post by Edoxxx »

vjecnobordo wrote:
Dobra taktika nema sta ... samo sto cemo izgleda i ti ja ispusiti foru ... :D :D
Neelix

Post by Neelix »

sto nas bayern zavali sve :lol: al pogodio sam zasad 2 :D moj protivnik edo :D je fulio dosad odigrane utakmice, ali ima trenutno aktivan rezultat fenerbahce-besiktas :)
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Edoxxx wrote:
vjecnobordo wrote:
Dobra taktika nema sta ... samo sto cemo izgleda i ti ja ispusiti foru ... :D :D
Ma ne treba mene kopirati. Nema veceg peha. Et' vidjet ces sljedece kolo 7/20 rezultata 1-1, a sad... :x A i koalicija :D elSaika i cyprus-a ubola vec 2. nisam ja ni ocekivao bodove, ali ni potop. :zzzz:
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

Joj mene van basten vodi 1:0 neda mi se zabiti gol :D :D ima jos da se igra napadam :D
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

AjdinBSC wrote:Joj mene van basten vodi 1:0 neda mi se zabiti gol :D :D ima jos da se igra napadam :D
Joj neda mi se ima jos jedna sevilla-real basten igro 2:2 a ja 1:2 posljednja prilika da izjednacim mada on moze povecat prednost igro je auxere 1:0 a trenutno je 0:0 61. minut
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Pa ima li rezultata??? E stvarno je savez debelo zakazo. Ili ste svi veceras izasli pa vas jos nema??? Ja maloprije dodjoh i da vidim ima li sta novo, a nista. Meni se cini da sam ovo kolo popusio od elSaika 2-0 ili tako nesto. nakon 3 uzastopne pobjede sam porazen i nakon 281 minute sam primio gol. Zeznut mi je sad raspored pravo i do kraja polusezone moram zadržati mjesto među 10. Mislim da je Ajdin ko Zepce u PL(ako je izgubio ovo kolo) i da mu nema spasa. Tako da ostaje jos jedno mjesto koje vodi u 2. ligu. Mislim da je red da ispadne neko od ovih ekipa sa "velikom tradiciom" :D :D tipa:cyprus, Neelix...a mi novopeceni klubovi dormairani spajanjem kapitala velikih ruski tajkuna i katarski sejkova moramo igrati značajnu ulogu u ovoj ligi. :-D
Neelix

Post by Neelix »

2-0 pobjedio, a fulio bonus :D
Hantraga

Post by Hantraga »

Jao Medjede spasi te penal (bonus) od havarije pred domacim navijacima... :D

and1medjed - Hantraga 2:2
cyprus

Post by cyprus »

Oj trenutno sam jedini iz saveza koji je prisutan :D . Saču ja pokušat na brzinu skontat rezultate. Meščini da sam doživio debakl kući, bar što se tiče napada. :sad:
cyprus

Post by cyprus »

Eto postavih sve što je moja dužnost. Halalite ako sam gdje pogriješio, jedva gledam. Sad neko nek postavi parove, meščini da je ono LŠ sljedeće sedmice, al molim da postavi 20, a ne 16 parova.

Eto ipak nisam izgubio kako sam mislio. Ipak na moje prijatno iznenađenje viđoh da sam pogodio PSG, pa eto osvojih bod, mada neću daleko stić ako budem nastavio vako kod kuće rasprodavat bodove. Eto sljedeće kolo igram derbi začelja sa Ajdinom. Biće gusto. :D
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

cyprus wrote:Eto postavih sve što je moja dužnost. Halalite ako sam gdje pogriješio, jedva gledam. Sad neko nek postavi parove, meščini da je ono LŠ sljedeće sedmice, al molim da postavi 20, a ne 16 parova.

Eto ipak nisam izgubio kako sam mislio. Ipak na moje prijatno iznenađenje viđoh da sam pogodio PSG, pa eto osvojih bod, mada neću daleko stić ako budem nastavio vako kod kuće rasprodavat bodove. Eto sljedeće kolo igram derbi začelja sa Ajdinom. Biće gusto. :D
Evo gledam tabelu pa isto bh premier liga u 3 boda trece plasirani i posljednji :D tako da mi cyprus do kraja mozemo biti i sampioni :D :lol:
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

AjdinBSC wrote:
cyprus wrote:Eto postavih sve što je moja dužnost. Halalite ako sam gdje pogriješio, jedva gledam. Sad neko nek postavi parove, meščini da je ono LŠ sljedeće sedmice, al molim da postavi 20, a ne 16 parova.

Evo gledam tabelu pa isto bh premier liga u 3 boda trece plasirani i posljednji :D tako da mi cyprus do kraja mozemo biti i sampioni :D :lol:
Od 2. do 7. mjesta svi 12 bodova. Bas BH PL :D
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

vjecnobordo wrote:
AjdinBSC wrote:

Et jesam reko :D yebe onaj bonus tip ba uvjek postave neki siguran to nevalja jos se bune kad nema sigurnog bilo bi dobro da napravimo i kup al da tu stavljamo samo prognoze 1 X ili 2 a ne rezultate al da smanjimo broj parova tu da se postavi 10 parova a da mi odigramo 5 parova npr bez bonusa ikakvih :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

AjdinBSC wrote:
vjecnobordo wrote:
AjdinBSC wrote: Evo gledam tabelu pa isto bh premier liga u 3 boda trece plasirani i posljednji :D tako da mi cyprus do kraja mozemo biti i sampioni :D :lol:
Et jesam reko :D yebe onaj bonus tip ba uvjek postave neki siguran to nevalja jos se bune kad nema sigurnog bilo bi dobro da napravimo i kup al da tu stavljamo samo prognoze 1 X ili 2 a ne rezultate al da smanjimo broj parova tu da se postavi 10 parova a da mi odigramo 5 parova npr bez bonusa ikakvih :D
Evo, i ja sam za da se pocne sa nekim kupom. Slazem se da bi se tu trebalo pogađati samo 1, x, 2 i manje parova da se postavlja. Kao jedini problem vidim broj igraca(sad 12) jer je tesko organizovati nesto ovako sa tim brojem igraca. Postoji kombinacija da su 4 kluba slobodna u prvom kolu ili da zovemo jos 4 igraca. A ja cu sad dati i svoj prijedlog kako se to moze organizovati :D :12 igraca podjelimo u 4 grupe u kojima su po 3 ekipe. Samo prvi iz grupe ide dalje u polufinale. dalje, valjda jasno :-D , i finale se igra samo jedna utakmica(na stadionu određenom prije pocetka kupa). I s ovim kupom bi se moglo poceti u drugom djelu sezone.
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

vjecnobordo wrote:
AjdinBSC wrote:
vjecnobordo wrote: Od 2. do 7. mjesta svi 12 bodova. Bas BH PL :D
Evo, i ja sam za da se pocne sa nekim kupom. Slazem se da bi se tu trebalo pogađati samo 1, x, 2 i manje parova da se postavlja. Kao jedini problem vidim broj igraca(sad 12) jer je tesko organizovati nesto ovako sa tim brojem igraca. Postoji kombinacija da su 4 kluba slobodna u prvom kolu ili da zovemo jos 4 igraca. A ja cu sad dati i svoj prijedlog kako se to moze organizovati :D :12 igraca podjelimo u 4 grupe u kojima su po 3 ekipe. Samo prvi iz grupe ide dalje u polufinale. dalje, valjda jasno :-D , i finale se igra samo jedna utakmica(na stadionu određenom prije pocetka kupa). I s ovim kupom bi se moglo poceti u drugom djelu sezone.
Taman moze tako po tom sistemu pogadja se 1,x ili 2 a u jednom kolu igraju iz svake grupe jedna utakmica sa istim parovima svim grupama pa nakon sedam dana sljedeca utakmica valjda me neko skonto i ja sam se sam izgubio :D ode u kladionicu pa se cujemo veceras :-D
van Basten

Post by van Basten »

eto u debiju legla pobjeda... moram biti zadovoljan iako se osjeti da mi igra još nije na željenom nivou... osjeti se da nisam imao kondicione pripreme prije sezone, noge su teške, igra spora, ali vremenom će to ići na bolje siguran sam :D
Veličina velikih jeste da pobjeđuju i kad loše igraju :P
Post Reply