Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
vjecnobordo
Wellcomevan Basten wrote:eh super... eto, da se prijavim sad i ja... šteta što nije odustao nakon 3. kola prije nego je zaredao s porazima, ali dobro sad![]()
Znači, ovo kolo postavljam prognoze?
-
vjecnobordo
Ej cyprus, pa gdje ovo ima??? elSaik i ti protiv mene??? pa kako da očekujem bod???cyprus wrote:I btw, ako niste upoznati, cijenjeni član saveza![]()
elSaik je bananiran a da ni sam ne zna zašto, pa me tako zamolio da ja postavim njegove parove.
- cyprus
vjecnobordo wrote:Ej cyprus, pa gdje ovo ima??? elSaik i ti protiv mene??? pa kako da očekujem bod???cyprus wrote:I btw, ako niste upoznati, cijenjeni član saveza![]()
elSaik je bananiran a da ni sam ne zna zašto, pa me tako zamolio da ja postavim njegove parove.
![]()
![]()
- van Basten
e pa hvala na dobrodošlici... odoh sad postaviti prognoze i tako svečano započeti ovu igru 
-
vjecnobordo
Ma ja.Posrednik zbog kojeg cu ostati uskracen za 3 boda ovo kolocyprus wrote:vjecnobordo wrote:Ej cyprus, pa gdje ovo ima??? elSaik i ti protiv mene??? pa kako da očekujem bod???cyprus wrote:I btw, ako niste upoznati, cijenjeni član saveza![]()
![]()
![]()
Ama, ja ništa sa parovima nemam. Ja sam samo posrednik.
-
vjecnobordo
evo postavio dariuscyprus wrote:Što to postavljač parova (darius) još nije dao svoju prognozu?
-
vjecnobordo
Ma ne treba mene kopirati. Nema veceg peha. Et' vidjet ces sljedece kolo 7/20 rezultata 1-1, a sad...Edoxxx wrote:Dobra taktika nema sta ... samo sto cemo izgleda i ti ja ispusiti foru ...vjecnobordo wrote:evo postavio dariuscyprus wrote:Što to postavljač parova (darius) još nije dao svoju prognozu?![]()
A edoxxx se lozi malo na mene
![]()
![]()
-
AjdinBSC
Joj neda mi se ima jos jedna sevilla-real basten igro 2:2 a ja 1:2 posljednja prilika da izjednacim mada on moze povecat prednost igro je auxere 1:0 a trenutno je 0:0 61. minutAjdinBSC wrote:Joj mene van basten vodi 1:0 neda mi se zabiti gol![]()
ima jos da se igra napadam
-
vjecnobordo
Pa ima li rezultata??? E stvarno je savez debelo zakazo. Ili ste svi veceras izasli pa vas jos nema??? Ja maloprije dodjoh i da vidim ima li sta novo, a nista. Meni se cini da sam ovo kolo popusio od elSaika 2-0 ili tako nesto. nakon 3 uzastopne pobjede sam porazen i nakon 281 minute sam primio gol. Zeznut mi je sad raspored pravo i do kraja polusezone moram zadržati mjesto među 10. Mislim da je Ajdin ko Zepce u PL(ako je izgubio ovo kolo) i da mu nema spasa. Tako da ostaje jos jedno mjesto koje vodi u 2. ligu. Mislim da je red da ispadne neko od ovih ekipa sa "velikom tradiciom"
tipa:cyprus, Neelix...a mi novopeceni klubovi dormairani spajanjem kapitala velikih ruski tajkuna i katarski sejkova moramo igrati značajnu ulogu u ovoj ligi. 
- cyprus
Eto postavih sve što je moja dužnost. Halalite ako sam gdje pogriješio, jedva gledam. Sad neko nek postavi parove, meščini da je ono LŠ sljedeće sedmice, al molim da postavi 20, a ne 16 parova.
Eto ipak nisam izgubio kako sam mislio. Ipak na moje prijatno iznenađenje viđoh da sam pogodio PSG, pa eto osvojih bod, mada neću daleko stić ako budem nastavio vako kod kuće rasprodavat bodove. Eto sljedeće kolo igram derbi začelja sa Ajdinom. Biće gusto.
Eto ipak nisam izgubio kako sam mislio. Ipak na moje prijatno iznenađenje viđoh da sam pogodio PSG, pa eto osvojih bod, mada neću daleko stić ako budem nastavio vako kod kuće rasprodavat bodove. Eto sljedeće kolo igram derbi začelja sa Ajdinom. Biće gusto.
-
AjdinBSC
Evo gledam tabelu pa isto bh premier liga u 3 boda trece plasirani i posljednjicyprus wrote:Eto postavih sve što je moja dužnost. Halalite ako sam gdje pogriješio, jedva gledam. Sad neko nek postavi parove, meščini da je ono LŠ sljedeće sedmice, al molim da postavi 20, a ne 16 parova.
-
vjecnobordo
Od 2. do 7. mjesta svi 12 bodova. Bas BH PLAjdinBSC wrote:Evo gledam tabelu pa isto bh premier liga u 3 boda trece plasirani i posljednjicyprus wrote:Eto postavih sve što je moja dužnost. Halalite ako sam gdje pogriješio, jedva gledam. Sad neko nek postavi parove, meščini da je ono LŠ sljedeće sedmice, al molim da postavi 20, a ne 16 parova.
Eto ipak nisam izgubio kako sam mislio. Ipak na moje prijatno iznenađenje viđoh da sam pogodio PSG, pa eto osvojih bod, mada neću daleko stić ako budem nastavio vako kod kuće rasprodavat bodove. Eto sljedeće kolo igram derbi začelja sa Ajdinom. Biće gusto.tako da mi cyprus do kraja mozemo biti i sampioni
![]()
-
AjdinBSC
Et jesam rekovjecnobordo wrote:Od 2. do 7. mjesta svi 12 bodova. Bas BH PLAjdinBSC wrote:Evo gledam tabelu pa isto bh premier liga u 3 boda trece plasirani i posljednjicyprus wrote:Eto postavih sve što je moja dužnost. Halalite ako sam gdje pogriješio, jedva gledam. Sad neko nek postavi parove, meščini da je ono LŠ sljedeće sedmice, al molim da postavi 20, a ne 16 parova.
Eto ipak nisam izgubio kako sam mislio. Ipak na moje prijatno iznenađenje viđoh da sam pogodio PSG, pa eto osvojih bod, mada neću daleko stić ako budem nastavio vako kod kuće rasprodavat bodove. Eto sljedeće kolo igram derbi začelja sa Ajdinom. Biće gusto.tako da mi cyprus do kraja mozemo biti i sampioni
![]()
-
vjecnobordo
Evo, i ja sam za da se pocne sa nekim kupom. Slazem se da bi se tu trebalo pogađati samo 1, x, 2 i manje parova da se postavlja. Kao jedini problem vidim broj igraca(sad 12) jer je tesko organizovati nesto ovako sa tim brojem igraca. Postoji kombinacija da su 4 kluba slobodna u prvom kolu ili da zovemo jos 4 igraca. A ja cu sad dati i svoj prijedlog kako se to moze organizovatiAjdinBSC wrote:Et jesam rekovjecnobordo wrote:Od 2. do 7. mjesta svi 12 bodova. Bas BH PLAjdinBSC wrote: Evo gledam tabelu pa isto bh premier liga u 3 boda trece plasirani i posljednjitako da mi cyprus do kraja mozemo biti i sampioni
![]()
yebe onaj bonus tip ba uvjek postave neki siguran to nevalja jos se bune kad nema sigurnog bilo bi dobro da napravimo i kup al da tu stavljamo samo prognoze 1 X ili 2 a ne rezultate al da smanjimo broj parova tu da se postavi 10 parova a da mi odigramo 5 parova npr bez bonusa ikakvih
-
AjdinBSC
Taman moze tako po tom sistemu pogadja se 1,x ili 2 a u jednom kolu igraju iz svake grupe jedna utakmica sa istim parovima svim grupama pa nakon sedam dana sljedeca utakmica valjda me neko skonto i ja sam se sam izgubiovjecnobordo wrote:Evo, i ja sam za da se pocne sa nekim kupom. Slazem se da bi se tu trebalo pogađati samo 1, x, 2 i manje parova da se postavlja. Kao jedini problem vidim broj igraca(sad 12) jer je tesko organizovati nesto ovako sa tim brojem igraca. Postoji kombinacija da su 4 kluba slobodna u prvom kolu ili da zovemo jos 4 igraca. A ja cu sad dati i svoj prijedlog kako se to moze organizovatiAjdinBSC wrote:Et jesam rekovjecnobordo wrote: Od 2. do 7. mjesta svi 12 bodova. Bas BH PLyebe onaj bonus tip ba uvjek postave neki siguran to nevalja jos se bune kad nema sigurnog bilo bi dobro da napravimo i kup al da tu stavljamo samo prognoze 1 X ili 2 a ne rezultate al da smanjimo broj parova tu da se postavi 10 parova a da mi odigramo 5 parova npr bez bonusa ikakvih
:12 igraca podjelimo u 4 grupe u kojima su po 3 ekipe. Samo prvi iz grupe ide dalje u polufinale. dalje, valjda jasno
, i finale se igra samo jedna utakmica(na stadionu određenom prije pocetka kupa). I s ovim kupom bi se moglo poceti u drugom djelu sezone.
- van Basten
eto u debiju legla pobjeda... moram biti zadovoljan iako se osjeti da mi igra još nije na željenom nivou... osjeti se da nisam imao kondicione pripreme prije sezone, noge su teške, igra spora, ali vremenom će to ići na bolje siguran sam
Veličina velikih jeste da pobjeđuju i kad loše igraju
Veličina velikih jeste da pobjeđuju i kad loše igraju